Първо заседание на кабинета "Главчев": Да бъдем хладнокръвни, не участваме в изборите

Служебното правителство одобри 98 179 400 лв. за изборите и разпредели задълженията на ресорните министри

Обратно в новината

Коментари - Първо заседание на кабинета "Главчев": Да бъдем хладнокръвни, не участваме в изборите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ние участваме и ще подкрепим Възраждане

Всички са наредени като лампени шишета. През 60те,65та, тъй като се изискваше жителство в София, едно младо маце отиде в София без жителство и ги правеше, тия лампени шишета на ссср дс бкп, все те, репресирани роден 1962,61 на, на 1,2 години е бил другаря Главчев, репресирани с баце, шиши, доганя

главчев има изказа на дебил

Желая им успех!

Само ми е интересно кой му е написал речта, дето я изчете.

има глава на раменете си, умен мъж е и няма нужда някой да му пише речта!

Писна ни вече да сваляме правителства. В началото на 1986 година методите бяха по видими, сега са прикрити и доста завоалирани. Не ни канят - падат. И този път няма ли персонална покана- отново и отново сгромолясване.

Разбира се, бившия ковчежник на ГЕРБ ще бъде един безпристрастен и справедлив служебен премиер. Ура!

Кабинет - Главчо-Мунчо-Буци-Шиши... Баси, до къде го докарахме???

Партньорите подготвят Майдана за изборите.Два месеца ще насъскват кучетата с компромати.

Главчев: обещавам да служа на първо място на двамата шопара и второ на народа.

шопара - киро и кокоро ги няма

Киро о компания пуснаха хейтърите!

Димитър Главчев е неполитическа фигура: член на ГЕРБ от самото създаване през 2006 г.; член на Контролната комисия на ГЕРБ от декември 2006 г.; председател на Контролната комисия на ГЕРБ от 2017 г.; депутат от ГЕРБ в 41-то, 42-то, 43-то, 44-то, 45-то, 46-то НС /2009 г. 2021 г./; заместник-председател на ПГ на ГЕРБ в 41-то, 42-то, 43-то НС; заместник-председател на 43-то НС от ГЕРБ; председател на 44-то НС от ГЕРБ /за малко/; председател на Сметната палата през 2023 г. /избор по настояване на ГЕРБ/.

Е тая селска буца Мария павлова като я видя и ми се сгажда... Защо все я набутват да отвращават хората!

по е симпатична от ококорения педал

На арената на цирк България излязоха старите нови циркаджии (герб-дпс).

Ако до този момент сме се надявали, че нещо тук може да поникне и да се развие, я ИТ индустрия, я производство, я селскостопанство, то сега след последните циркове на всеки нормален му светва, че България е най-задръстената държава в цяла Европа. Може ли да идеш в Западна Европа, да идеш в Русия, да идеш в Китай, в Япония и хората да те гледат с уважение, а тебе да те е срам, че те управляват 30 години най-тъпите възможно крадливи отрепки и мафиоти?? Може би единствено руснаците са по-зле, но там поне вярват на фюрера си, а ние тука няма на кого да вярваме, лидерът е един мутрифон прочел Винету като малък (или по-скоро гледал филма с бате Гойко.)

Все политически бухалки и отмъщение. Преди беше с криптоборсите, които си се признаха за виновни в Щатите ама тук "ще ви съдим за милиарди"? И Ко стана има ли дело? Сега го разследват заради белгийски фирми и пак нашите виновни.

Ейй всички срещу ппдб - герпдпс-възраждане-итн-президент-мвр-прокуратура-данс. Трябва да си пълен ид иот за да на схванеш какво става. Руско-бълграската мафия с/у всеки, който иска нормална държава. Усилено ни тласкат към Беларус. Обаче вече настъпиха мотиката, хората не са толкоз тъ пи.

путинските проксита- ПП бяха изхвърлени от политиката

ОПГ ГЕРБ/ДПС са готови на всичко, за да спечелят изборите и да отклонят вниманието от турския поток, магистрала Хемус, Барселона и хиряди други далавери.

Главчев е тотално зависим от баце, че е повече от всеки. Баце му уреди диплома, пробва го за председател на НС, не се получи, и го сложи на сметната палата, сега го изпрати на тая, непосилна за Главчо длъжност. Но пък е подходящ от гледна точка на бате Бойко, защото слуша и изпълнява без въпроси.

И как точно му е уредил диплома след като Главчев е завършил УНСС (тогава ВИИ Карл Маркс) през 1987 година!?

За последните 24 часа 970 са се срещнали с Бандера. Лично.

1500 са отишли на концерта на Кобзон

медии - ПИК , служби - ДАНС , Прокуратура, МВР, регулатори... ФАСАДНА ДЕМОКРАЦИЯ. Да можех, пукната стотинка данък не бих платил на тази шайка, превзела България.

ГЕРБ и ДПС правят всичко избирателната активност да е слаба и като купят гласове пак ще са победители.Единственият начин да се промени България е силен,масов вот....

Успех на правителството! Надявам се да се справи много добре и със изборите, и с останалите задачи!

Абе, таранкоолу, тая песен я слушаме от '89 до сега! Омръзна ни като "Панаири"те на Лиляна Иванова! Не съм религиозен, ама уважавам - По делата им, ще ги познаете! Не по приказките! Действай!

дано а надали

Главчев= Честност + Бойко

Ами участвайте,защо не . Тогава ще сте топлокръвни.

Всички да Гласуваме! Ако бездействаме, на изборите пак ще спечелят Герб и Дпс, и в България ще останат само роми, турци и партийни секретари.

точно тъй! трябва всички да гласумаме, иначе маргинали като костя копейкин, славчо и просто киро пак ще ни яхнат!

Ще послушам премиера. Оставам хладнокръвен и няма да участвам в изборите!

Главчев да топли стола за Бойко-4!

Главчев!

На Главчев изказа и дикцията е една идея по-зле от тази на Гонзо, о боже, какво доживяхме....

Този господин не може да чете, а ще ни е премиер! Смях!

По важно е да може да смята.

при наркокартелите

Е как да не участва като точно тия гнусни герберасти на снимката спретнаха компроматите, с което откриха предизборната война.

А твоите пепедебейци ще отекат на изборите в отходната яма! Дано поне 15-20 души в парламента да вкарат!