Първият звънец удари: Хиляди деца изпълниха училищните дворове (снимки)

15 септември и 24 май са двата дни, които отличават България в целия свят, заяви акад. Николай Денков

Обратно в новината

Коментари - Първият звънец удари: Хиляди деца изпълниха училищните дворове (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Днес в БТВ сутринта в 8.30 коментираха с Др Пукелски от Пирогов тежината на детскта раница.За пример бяха поканнили момче 2 клас,което тежи 48 кг за да докажат,че раницата е нормално тежка 10 % от теглото на детето. Моето дете е 3 клас и е 24 кг.Не е ли смешно и жалко.

Двете кифли със знамето трябваше да сложат още по-къси поли

Денков се е нахилил доволно, докато гледа ученичките със свръхкъси поли да маршируват гордо със знамето

Тоя загубен поп кой го е пуснал там да пръска децата със суеверията си? Някой питал ли ги е дали са съгласни да участват в подобни окултни ритуали?

На молеца със звънеца да му го начукам у гъзеца!!!

Никоя нормална държава не започва училище на определена дата. Както се вижда в случая е петък, а може да се падне събота или неделя. Копираме само лошите неща от запада, никога полезните.

Като гледам минусите, явно Дебилите наистина са 80%, затова минават на спусната бариера и на червен светофар.

30% са циганчета.

Това не социалистическата България, която от училището и университета имаше готово работно място за 200 000 ученика всяка година, имаше заводи, фабрики, земеделие и житновъдство, наричаха ни аграрното чудо на Балканите....с сега кво ги чака тия оредели на брои ученици, завършващи всяка година !?! Несигурност в намирането на работа и трудов стаж до 70 години обаче, ако искат 250 евро пенсия за остатъка на дните си..

Много добре се оправят младите хора, които са учили. На по 21 години започват със 7 хиляди лева заплата. Много е важно какво си учил и дали придава някаква стойност. Ако нямаш работа, това си е лично твой проблем. В живота сам трябва да се справяш. Няма мама да те води за ръка, някой да ти търси съпруга или работа.

Хапчето, хапчето и пак хапчето си пий!!!

Това са много много малка част от младите. Не знам как ви хрумват подобни измислици. Това, че около тебе се е случило да има няколко такива младежа, е браво, но в корпоративен свят няма как да има за всички, разбираш ли? Подкрепяш нещо, което е анти-хуманно, подкрепяш конкуренцията и съревнованието на връзки и умения. Подкрепяш феодалния строй. 2% да са добре за сметка на 98% да са нещастници. Това ли искаш?

Придавал 'стойност'. Тоя сигурно е developer или devops. Поработи още и ще осъзнаеш, че не си кой знае какво повече от останалите и още по-важното, лесно заменим си. Бизнесът може да се държи и без теб. Тоест преглътни гордостта си, защото не е голям повод за гордост ако сме честни. Младеж заслепен от пари и наивно мислещ, че прави 'стойност' за света чрез автоматизация. Не бъди надменен и да се мислиш за по-умен от човекът, който ти сервира в ресторанта. Не си 'по' от никого. Всеки има важна роля в тоя живот и трябва да си благодарен. За мен ако разсъдъка ти е такъв имаш още много да развиваш.

'стойност' Кой я диктува и плаща за нея. Милярдерите с техните извратени идеи можеби. Какво ти цениш? Това, което са те научили през годините и ти е втълпено можеби. Е сега те светвам. Твоята 'стойност' аз я виждам като 'разруха' повече. Но на теб не ти пука, нали плащат stakeholders и investors, а ти им прокарвай идеите.

Ето това са младите 21 годишни с 7000лв. Същото като дилърчетата по улицата. Ама легално и регламентирано, че даже и престижно. Мале мале. Заблуда. Чакай да се спра, за да не ти счупя матрицата да не вземе да се самоубиеш после от истината в очите.

:) Честит първи тъзгодишен учебен ден, живи + здрави :)

И в същото време Денков и Цоков готвят редица гадости в образованието с цел да го съсипят

Хиляди деца, колко пък да са хиляди??

Хора, не знам как да ви го кажа, но да виждаш 13 - 14 г. пикли облечени като проститутки, определено не е най-приятната гледка като за първи учебен ден. Честно казано не мисля, че са виновни децата, а родителите им, които ги пускат в тоя вид...

13-14 год вече приличат на 30 годишни..

Успех и здраве за децата, родителите и целият ни народ!

При Бай Тошо децата бяха 3 пъти повече. Всеки набор беше по 200 000 !! Ама при окупационната демокрация е така - закриват се училища, а за тези които остават няма боя ...

На крив трол демокрацията му пречи.

Фатмака Моузес няма ли да държи умна реч? Или пернишката пача не му е написала думичките?

Поредните невинни жертви на ивермектин мафията.

ПАЗЕТЕ ДЕЦАТА! ПАЗЕТЕ ДЕЦАТА! ПАЗЕТЕ ДЕЦАТА! Губим деца всеки ден - от болести, лошо възпитание, нисък морал, проблемни семейства, убити на пътя, на ЖП прелези, в болници и просто както си ходят по тротоара. Няма нищо по-ценно от тях, затова призовавам, ПАЗЕТЕ ДЕЦАТА! Честит първи учебен ден, бъдете здрави и щастливи, мили деца!