Първият български хеликоптер за спешна помощ извършва тестови полет (снимки)

До 15 декември комисия ще приеме летателната машина, след което предстои боядисването му в зададените цветове, заяви транспортният министър Георги Гвоздейков

Обратно в новината

Коментари - Първият български хеликоптер за спешна помощ извършва тестови полет (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

им желая от сърце да транспортират колкото се може по-малко пациенти (т.е. да няма много нужда от такъв спешен транспорт за хеликоптер). Иначе се радвам, че (ще) ги има.

Вместо медицински хеликоптр, детска клиника, линейки за по-малките медицински центрове и други спешни нужди, ние дадохме и ще дадем милиарди за военна техника. В мирно време се топим като при война. И вместо да харчим средства и да воюваме с това, ние ще харчим за предполагаема война, която няма никакви изгледи да се случи, ако се води нормална политика. Това се приоритетите на управляващите. Военни машини, не живота на хората. Добре си направете сметка тези, които все още си мислят, че нещастниците на власт са загрижени за добруването на българския народ.

Освен Българска луканка друго не сме произвели. Айде мляко имаме. Хляб. Тази тенекия нищо Българско няма. Та дори е платено в евро щото в Италия едва ли работят с левове. Срам е, че количеството хеликоптери за спасяване се наброяват на една ръка. Късмет да не го закъсат повече от 5ма за спасяване.

каква беше комисионната за първия?

един в Банско и Пампорово. В Боро може и от София да го покрият.

Като гледам хеликоптера и ръждата на стъпенката, този "новопроизведен" за нас хеликоптер май е отлежавал в склада десетина години. Да не говорим че не е български, защото някой продажник там ни го забрани.