Първите санкции на Байдън срещу Русия: Какви, срещу кого и защо

Москва се готви за контраудар - какъвто е дипломатическият отговор, според Лавров

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Русофилчета от всички страни, съешавайте се! Ще сте ни необходими, защото Путин е пътник! Не заради Байдън и САЩ, руснаците ще му видят сметката!

Така, Байгън вече обяви първите санкции срещу Русия. А срещу Саудитска Арабия кога? Нали много се репчел? Хайде де!

Когато гледаш да замацаш повече огледалото на собствената си дередже се чудиш с какви собствени фекалии да го забършеш....

Тролове от двете страни. Стоят на амбразурите и се обстрелват с глупости, някой я се хване, я не. Докато Американците погребват мъртвите от Ковид-19, Руснаците погребват мъртвите от извън болнична пневмония и пускат хранителни купони в северните райони. Същевременно краварите, се чудят как ще бъдат по-леви с Байдън или руската подлога Тръмп, която е финансирана, от дълго време с руски капитали. Путин води своята държава, скрил се като мишок в бункер, от който гордо заявява, че средната класа на най-богатата на природно изкопаеми държава е 17,000 Руска рубли = 373.89 лева,а това е по-малко от минималната заплата в малка България. Американската мечта е потъпкана от самите Американци, поради двуличната политика която водиха дълго време и с която заразиха, и Европейския Съюз. Единствено китайците просперират въз основа на това че потъпкват основни права като свобода на словото и религиозни свободи. Все едно гледаме един малак ад от Данте, където цялото човечество иска да се самоубие, но използвайки ножа на съседа си.

известно Путин си е на работа и не е в никакъв бункер, мин.заплата в Русия я получават точто 1,1 млн.души тъй като толкова са избрали за мин.осигурителен стълб и с такава "минимална заплата" руснаците продължават да повичат средно по 3 пъти в годината по световни курорти.За справка у нас мин.заплата получават 50% от работещите.А за гетого САЩ не ми говори -те са си в гражданска война -онлайн гладни бунтове, а на купони са точно 50 млн. души вече, като самият склеротик Байдън заяви че 82 млн. фактичесдки гладуват назевосимо дали работят или не.Та такава е ситутацията.

Каква минимална заплата та гони ? 17 000 рубли се смята за заплата която получава Руснак от средната класа. Минималната заплата е 11 2800 рубли = 246.54лв. Това го каза Путин миналата година в интервю. Като лъжеш малко се огледай.Аз гледах цялото интервю което като се съберат отделните част е над 4 часа. Ама май ти си го пропуснал . www.youtube.com/watch?v=DA8lugoHHZg

САЩ налагат санкции/ограничения за .... ПРОДАЖБА И ИЗНОС НА ОРЪЖИЕ ЗА РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ!!!??? в отговор на тази смехория, Руската Федерация им напомни, че от края на Втората Световна Война СССР и в частност Русия не е купувала, нито внасяла каквото и да било оръжие произведено в САЩ или от държави членки на НАТО. Единствения случай, когато Русия поръча военна техника от държава членка на НАТО беше поръчката на двата самолетоносача за 2 (два) милиарда евро от Франция (парите бяха платени авансово на французите), която едностранно, под натиска на САЩ отказа да изпълни договора и то при положение, че двата самолетоносача бяха почти на 90% завършени. Знаете ли колко им коства на французите отказа от изпълнението на този договор - двата милиарда евро + 10% неустойка върху двата милиарда за отказ от договрни задължения. После същите самолетоносачи французите се принудиха да продадат, по-скоро дарят на Египет.

Тогава Саркози, ходи да моли Путин руските войски да не влизит в Тбилиси и ги обеща на промоция, докато Саакашвили си ядеше вратовръзката... Отделно Мистралите бяха проектирани само за руски хеликоптери, та египтяните си ги купиха от Русия.

До сеги бях чел, че далечни планети се САМОУНИЩОЖАВАТ....ПЪК ТО ИМАЛО ДЪРЖАВИ НА ЗЕМЯТА КОИТО ПРАВЯТ СЪЩОТО вай, вай, вай...

Ако Алцхаймера продължи да се ядосва следващата стъпка ще бъде САЩ да върне Аляска на Русия.

Европейският съвет по правата на човека е поискал от Русия да престанат да се смеят със глас при обявяване на санкции

Споко Лайнета Американски скоро ще си бършете гъза с ваще долари а и време ви е да ви гонят от окупираните теретори Ирак Либия хората не искат да им крадете петрола ! хахаа Абе каде е Ходорковски ? хахаа еврейчето си лежа и се покри

След лилиПутин окончателно ще баталяса северноазиатската кочината .... До тогава Беларус, Грузия, Армения и Казахстан ще са се отделили .... Чуват се вече призиви за промяна името на Татарстан във Волжка България, което е радостна новина за нас Българите ... Нека сега преброим, колко руски трола ще натиснат оценка минус !

Както знаем санкциите и помагат ;)

Да, когато те надупят, ти помагат ...

Ето в какво е силата на Демокрацията. С мирни средства, без война ще накара ушанките да ядат приклади от калашников. ХАХАХА

Така, така дояждат последните таралежи и започват прикладите. Тъй е като от писна не ти остава време за четене. Ако беше от време на време чел, щеше да знаеш, че най големият производител и износител на зърно в света в момента е Русия.

„ да премахнат Русия от списъка с държавите, в които може да бъде разрешена продажбата и износът на оръжие“ Това ограничение е идеологическо, то има повече за цел да намали напрежението между САЩ и Иран. Ще попитате защо. Ето какво пише в историята-Википедията. „Ирано-иракската война е военен конфликт между Ирак и Иран, който започва на 22 септември 1980 г. с нахлуване на иракската армия в иранската провинция Хузестан. Войната се води в продължение на осем години, и това струва на двете страни милиони жертви и милиарди долари. Вторичните щети за икономиките на другите народи също са огромни. Войната е един от най-стратегически важните конфликти на съвремието, защото обхваща двата основни производители на петрол и региона, където са разположени повече от половината световни запаси. Ирано-иракската война продължава от 22 септември 1980 до 20 август 1988 и започва най-вече поради религиозни, политически и географски различия. „ Ирак нападна Иран с руско оръжие, както нападна също така и Кувейт с оръжия продадени им от СССР. Това е положението как Сийке.

Само за това ограничение Байдън заслужава Нобелова награда за мир. СССР, а сега Россия сеят войни по света с техните оръжия.

Въобще не си наясно какво предизвика войната между Ирак и Иран през далечната 1980 г. Ирак нападна Иран защото така поискаха САЩ и Великобритания (просто Ирак изпълни поръчението), тези двете държави "стожери на демокрацията" са в основата на този конфликт. САЩ и Великобритания не можаха да преглътнат шамара получен от Иран след ислямската революция и зелените им човечета спретнаха войната.

кин-дза-дза!

За Космоса!

но пък руснаците може да се сетят за него.

Те вече десетки години си живеят с американски санкции и дреме им на дедовия. Американци са убедени, че са уникална нация, която трябва да диктува, да нарежда, да командва и да мачка тези, дето не им се кланят. И затова не подбира начините си да постигне каквото си се наумили. Руснаците пък са силен и корав народ с характер и са свободалюбиви хора, няма да се навеждат и в това им е силата.

Ами да им е честито, щом са свикнали на мизерията .... Според троловете важното е "да се зъбят" на целият цивилизован свят, а това че и копче за дреха не може да направят - разбира се, американците са им виновни ....

Хей педрито, какъв цивилизован свят те гони!? В твоя цивилизован сват само негри, араби и турци има основно така, че аре легай.

първа и четвърта точка са много готини! съвременния "ленд лийз " приключи! раша отново ще гладува

Русия ВСИЧКО е платила на САЩ по ленд лайза, в злато и платина им е платила. Дори е инвестирала в щатската икономика стотици милиони долари, но от една година вече прибира обратно парите си от САЩ. Чети исторически документи, а не селски клюки на дебели като теб.

идиотино, когато програмата ленд сийз работи, няма россия! има ссср! днес също няма россия, има рф! россия ще има след разкапването и на федерацията, както се разкапа ссср!

Около Русия Пентагона има доста амер биолаборатории за разработка на биооръжия - 11 амер биолаборатории в Украйна, както и биолабораториите Лугар в Тбилиси, Грузия и Алма-Ата, Казахстан, където се събираха прилепи и бяха направени първите опити за създаване на вируси срещу хора на база на ДНК в прилепите. Това казва всичко! Най-добрият отговор е по една балистична ракета и пълно унищожаване на всички биолаборатории на Пентагона около Русия! Те са незаконни по международните закони, защото разработват забранени биологични оръжия!

Ти да видиш! А Путин много ли се шашка, ми сега... Малиии! Даже и оръжие, мани мани. Тоя ще се окаже многи изкукал дъртофелник, що не пита немците!?

Колко хубаво е че са взети всички тези действени мерки срещу лицата и организациите свързани непосредствено с наказателното преследване на апостола на демокрацията Навални.

Така е и най вече космическите изследвания. Те са пряко свързани с промяната на присъдата от условна в действителна.

И откога крадците и измамниците са станали европейски апостоли на свобода? Ся ми е ясно, че боко и цвъко също са апостоли, ама няма кой да ги вкара в затвора.

........да...да....да...., от 100 години се опитвате, вие неолиберални талибани да унищожите Русия, но не се случва,заслепени от болестта русофобия сте готови да унищожите целия свят, дори и себе си за да падне Русия. Русия успя да постигне равновесие във въоръжението и не иска да бъде нито ваша колония нито ваш васал, такива си имате в изобилие.......папагалчета по целия свят, но най--пъстрите са в Брюксел. Не забравяйте, че в сянката на провокираните конфликти с Русия, Китай има отново висок растеж и скоро ще оглави икономиката на света. Военната му мощ расте с всеки изминат ден, скоро надмощието на САЩ в тихоокеанския регион ще бъде история.

мечти на един ръждясал самовар..ха.ха.ха

ти вероятно си проспал разпадането на ссср! е, ще присъстваш на разпадането на рф!

Санкциите срещу Русия са и срещу нас и ЕС. Евтината рубла прави руските стоки конкурентни. Правители сметка какво би станало при евтин долар. На руснаците вече им е скъпо нашето черноморие.

Хич и да не идват любимите ти руснаци по нашето черноморие. Едни простаци по-малко.

И още по добре. Не ни трябват никакви руски туристи. Още по малко рускини, те са най страшният и подъл враг на евроатлантическите ценности

Да ви таковат ман--ите и двамата.

А дано

Г-да соропитеци Павел & Щерев, моля не използвайте цифри за външен дълг с опит, нещастен и при това, за да претендирате, че дадена държава, в случая Русия, видиш ли, била зле!!!??? Изглеждате жалки и смешни.... Точно преди няколко дни Конгреса на САЩ одобри поредния транш от прясно отпечатани 1,9 трилиона долара, 1,9 трилиона нов дълг за американците, и днес вече дълга на САЩ мина 28 (двадесет и осем) трилиона долара. 28 (двадесет и осем) трилиона долара срещу 21,5 (двадесет и един и половина) трилиона долара годишно БВП - т.е. 130% дълг към БВП, т.е. американеца трябва да работи година и четири месеца за да го изплати и то без да му се плаща заплата. Всеки ден САЩ плаща по 1 (един) милиард долара лихви по дълга си. А и това е само на повърхноста, а какво има което не се вижда? .... Вътрешния дълг ... Федералното Правителство на САЩ дължи - 57 трилиона за Medicare, 44 трилиона социални дългове, 20 трилиона публичен дълг, 8,5 трилиона пенсионни дългове, 1,5 трилиона други дългове. Отделно американците , гражданите на САЩ дължат ... дългове по кредитни карти - 750 милиарда долара, ипотеки - 9,8 трилиона долара, дългове по лизинг за автомобили/превозни средства - 1,4 трилиона долара, СТУДЕНТСКИ дългове - 1,55 трилиона долара, други дългове на американците - 14,35 трилиона долара. На Русия националния дълг мина 500 трилиона долара, да мина и това е факт, но той представлява едва 23,4% от нещастното БВП на Руската федерация, отделно чуждестранните финансовите резерви на Руската Федерация са ... 590 милиарда долара, без да се смята златото, което Русия от известно време спря да обявява колко е. Павел & Щерев искате ли да ви изпиша колко са и дълговете на Европейската Соросодно-Джендърна кочина наречена ЕС - имам впредвид ЕВРОЗОНАТА, към която сме се запътили и ние като Ганьо Балкански. Мога да ви изпиша отделно дълговете само на онези ВЕЛИКИ Г-7 тарикати, управляващи света ... с прясно отпечатани бонкноти без покритие, защото те си имат печатарски машини за пари. Точно така го управляват днес същите като печатат кинти без покритие. И каго гръмне дълговия балон, знаете ли какво следва? Следва война, защото само войната може да заличи огромнитге дългове които са натрупали господа БОГАТИ НАЦИИ. Умни, интелигентни, богати и наши Павел & Щерев барабар Петко с мъжете и те там, но .... осрани всичките до уши.

Що не идеш в руската кочина... таман по- малко заем ще плащаш..ха.ха

Защото съм Българин, обичам си България, и си живея в България, тъпако. Имам си всичко. Обиколил съм бая свят през последните 30 години, периодично съм живял в намазаните демокрации (част от професионалните ми задължения бяха обвързани с пребиваване в тях), но в Русия не съм стъпвал. Видях достатъчно, за да разбера, че Западните ни приятели са изтъкани от мега лицемерие. Работил съм и с руснаци по различни проекти в разни точки по света, включително и в Западните Демокрации, и никога не съм чул някой от тях да се е оплакал от нещо си, за разлика от другите, като нас например, които никога не търсят вината в себе си, а в някой друг (такива като теб, незадоволени нещастници, които все искат, ама нищо не дават).

И ..... корекция .... "На Русия националния дълг мина 500 МИЛИАРДА долара ..."

Да питам- Имали в Бг паметник на загиналите от американските бомбадировки над София??

А на загиналите от сАвеЦките зверства?

Какви зверства бе, утрепан

а на загиналите от руските бомбардировки? (и се научи да пишеш на български правилно"бомбадировки"..ха.ха.ха)

Абе Щерчо, ти като пияния морков, дето си мечтаел за... сещаш се. Та и ти си се размечтал за руски бомбардировки.

Съветските бомбардировки над България- една добре пазена тайна На 22 юни 1941 година СССР атакува Добрич декември 1942 обстрелват селищата в Северното Черноморие. А съветска подводница атакува и потапя кораба „Струма“, при което загиват над 700 пътника. Днес много хора, търсейки геополитически аргументи цитират англо-американски бомбардировки над България, като забравят тези на СССР над Добрич от 22 Юни 1941, както и тези над Русе, Стара Загора, Казанлък и Горна Оряховица през Септември същата година. Тъжното е, че властта, която идва след 09.09.1944 г е по-жестока към пилотите, бранили българското небе от снарядите на враговете.

От Добрич излитат НЕМСКИ САМОЛЕТИ които бомбардират Одеса, "Струма" е ПАНАМСКИ кораб охраняван от немски кораби, Българското Черноморие е под управлението на НЕМСКИ комендатури, нашият Военен и търговски флотове са под НЕМСКО командуване... и кораб "Варна" е потопен от руска подводница до Севастопол докато превозва НЕМСКИ войски. Е, толкоз за това що за неутралитет сме спазвали;)

"да откажат предоставянето на заеми, гаранции по заеми или друга финансова помощ;"- а това вече е боксова ръкавица в задника със завъртане.

Абе Симулант, ти да май симулира бивш боксьор, който е запознат от собствен опит с номера с ръкавицата.

"да прекратят всякакви програми за чуждестранно военно финансиране, в които участва Руската федерация;" - е това си е боксова ръкавица в задника.

някой ако си е мислил, че Байдън ще промени нещо, много се е лъгал, още първия месец бомбардида Ирак, сега санкции за Русия, вече и на децата е ясно, че нищо не зависи кой ще е президент на САЩ, не той решава какво ще става, а "скритото правителство"

Поздрав от Венецуела за Байдън и компания! Само за информация - ваксините на Пфайзер и Модерна не помагат при кретенизъм, алцхаймер или паркинсон.

Schilo

Честит Празник, Павчо! Честит празник, Щерев!

На руССия пред България Наздраве :)

Честит празник шиле , много капейки ти желая !

да се хванат за ръчичка и към Курило. Там има хубав дом и дават безплатни лекарства.

Споделяш опит ?

Затова предлага :)

Хуманитарната помощ за Москва не се преустановява. Е, все пак е столица, трябва да има що годе приличен вид.

Павел

Имаш фетиш да го играеш пилето на грил между двама ни ли ?

Както знаем санкциите са полезни за кочината

Вярно е че съм голям глупендер, ама какво да првавя толкова ми е акъла, а пък трябва и да се яде.

Ще гледаме два пъти разпад на кочината в рамките на 30 години само Венсеремос и честит празник, Българи!

Ти си българо-руски хибрид (щото много обичяш тази дума)

Верно ли , как баща ти все едно ? Е , объркал си се зайчик ;)

Schilo

мани го, и тной не знае, какъв е. Бачка за някакъв надник от жълти стотинки и си мисли, че е оправдал съществуването си

Правиш асоциация със себе си ли шиле ? Казваш килограмите копейки които ти плащат стигат само за жълти стотинки ?

Schilo

не, това е обективна преценка на телето, наименовало се "Павел". Което почти съм сигурен, си сменя ник-а постоянно

Дарагое шиле , аз имам ИМЕ и не го сменям дарагой посерко !

Не обръщайте внимание на руския трол Schilo ... Като срешеш глупак и предател е по-добре да го подминеш и не спориш с него.. Простия човек не може да те разбере.

Schilo

хехехех, а остави хората да преценяват.

Аре писта КъФ го дириш тук? Широка твоя страна радная

Schilo

коо- хората на Шеухерезада? От кога вашето мнение има значение? Всъщност, това не е и ваше мнение, де!)

Казах ти да не цапаш руското име. Смени го с джон или доналд, много са пичовски.

Ако искаш да знаеш посерко , Павел е БЪЛГАРСКО име много преди в Киев да се пръкне изтърсачето рус нещастна хибридке ! Понял ?

Schilo

А бе не е точно и българско, ама нейсе. Апостолите Петър и Павел нямат български произход

Тавариш шиле , казвам колко векове преди да се пръкне рус името е БЪЛГАРСКО , ама като гледам ти е тегаво от към схващане ?

Schilo

Лъжа ли е, Павчо?

Schilo

Павчоо, павчооо, и каке станало българско, като не е от български произход? От векомве по българските земи е и името Ахмед, ама не е българско, нали?

Кое бе моЙто момиче , че не знаеш на кой свят се намираш от безсилие ти и другите рашки подлоги ?

Schilo

Павчоооо, медицината е безсилна да ти помогне. Изпадна ти в хистерия.

Много ми хареса как се усраха каубойте в Тексас тази зима. То не беше и зима ама на тях толкова им трябва. Много бяха готини увити в чаршафи , чакащи в празните супермаркети. Резил!

Почуства се все едно в радная раша където това си е ежедневие ?

Schilo

а бе, че янките се изложиха, изложиха. Да изгори сграда, щото няма вода....Досега такова мчудо не се беше случвало никъде.

Никъде освен в рашка говняшка всекидневно зимъска ли бе шиле ?

Schilo

не знам, откъде имаш тази информация, но проблемите на янките обиколиха световния видеообмен. Голям резил за техните претенции, нали?

Както казах в рашка говняшка си е ежедневие та нормално никой да не му обръща внимание шиле :)

Schilo

нима? ДВ, например ще пропусне? Павчо, пак ставаш смешен

руските самовари почнаха да подскачат от яд ..ха.ха не разбраха ли че силните налагат санкции на слабите..ха.ха Абе най-добре е всички с руски паспорти да бъдат изгонени от САЩ и ЕС.

Schilo

резултатътот тези санкции знаеш ли какъв ще е? Нулев. Лошото е, че ще спрат обмена на информация за терористи.

Верно ли бе шиле , а що тогава страдате неистово все рашки хибридки ?

Schilo

Кой страда бе, Павчо? Чета ти простотиите и се смея. Както и се чудя, докъде може да стигне човешката простотия. Твоята и на Щерев, на първо място. Ако сте нразлични хора де, че все повече се съмнявам.

Е па ти бе шило , само как изпадаш в хистерия сле всеки мой пост ....

Schilo

Нима? Че, какво толкова си написал, освен че си показваш, колко ти е акъла?

Айде сега забърши монитора от слюнките дарагое шиле , папии бояршник , преброй капейките и бегай реЗко у уево !

Ти си голем ха-хо бе. ха.ха

External Debt in Russia increased to 470.10 USD Billion in the fourth quarter of 2020 from 461.20 USD Billion in the third quarter of 2020. source: Central Bank of Russia /////////// Външният дълг на раССССия е 470 100 000 000 $! Когато "геният" путКин застъпва в кремль преди 20 години, външният дълг на руския кенеф е бил 150 млрд $! От както путКин е в кремль външният им дълг е скочил с 320 000 000 000 $ ! БАХТИ, дребния, ботоксов крадлив ппедераст! Линк до източника: https://tinyurl.com/russiaextdebt

А през Януаруи 2018 е бил Ч $520 млиарда! Аууу ами сега??!? А я да сметнем като % какъв е спрямо БВП? Малоумни бантускотове-булгаропитеци..

Schilo

я кажи на щатите, колко е?

Много казачоци са се пръкнали тук ... Като толкова много ви харесва раша , какво правите тук в България ???

А ти бе радкоо що не хванеш самолета за каубойската кочина? Защооо ????

Как направиха все рашки олигарси ли бе смешко ?

Предполагам че Путин си го е преместил от левия в десния крачол .Докато държи кранчето на европа за природен газ ...не Байдън ами и господ да слезе все тая .....петрола свършва ....Америка далеко .

Държи кОра на ЕС гномчето, нали ако спрат да му купуват газта и за удобрение няма да имате в раша :)))

Schilo

Павчоо, Павчооо, пак си неподготвен. Руснаците работят отдавна за доставки в Азия, където е истинския им пазар. Освен това поддържат търговски отношения с много други държави...А, ако спрат газа за ЕС, щетите за руснаците ще са много по-малки от тези, на съюза.

Верно ли бе шило дребно , а защо все олигарси на рашка говняшка в ЕС и УС гледат да си държат парите бе смешник ?

Да живее България! Долу Байгъновата америка!

След 4 години пак ще отчетат грешка на растежа. Ще се окаже че и новия президент е изкукал и е направил Америка от first в last. Ще му направят импиичмънт на дъртия х-й и така историята ще продължава докато някой не закрие т.н. държава сащ.

ТОЧНО ТАКА ...

Америка е загиваща държава. Всичко което правят напоследък са предсмъртни напъни. Никога няма да се справят с Китай и винаги ще треперят от Русия. С държанието си американците сами си копаят гроба в който много скоро ще паднат.

"Двадесет и пет милиона души са се разболели в САЩ и 500 000 са починали (от Ковид) през последната година; 19 милиона са на помощи за безработни; 25 милиона са изправени пред глад; и 30 до 40 милиона са изправени пред изселване (от домовете им). Докато политиците обсъждат повишаването на минималната заплата, 30% от хората в домакинствата с доходи под 25 000 долара годишно съобщават, че нямат достатъчно храна. Повече от един от петима души в домакинства с доходи под 50 000 долара съобщават, че не са имали достатъчно храна през февруари." Това е част от писмото на подкрепили Байдън пастори - демократи до Камала Харис, публикувано в The nation вчера след обяд. Естествено, нашите праведни медии няма да го публикяват. Цялото го има тук: https://www.thenation.com/article/economy/kamala-harris-minimum-wage/

ВСИЧКИТЕ ИМ САНКЦИИ СА ГРАБЕЖ НА ЛИЧНО И НАЦИОНАЛНО БОГАТСТВО - ЛИБИЯ, ИРАК, ИРАН ..........

и как точно става това?

Бай гън сам не знае какво и защо го прави. Толкова му е пипето на стаеца. А Путин ще си го премести в другия крачол.

Ако има какво да премести , ще си го премести,ама му се пече чце на г.за на Путин. Едни такива по-сериозни икономичеки санкции могат да го издухат от властта , както стана с СССР и цялата соцсистема.

И като го издухат ще стане по-лошо за Бай гън. Ще дойде някой като Сталин, който ще заличи Сащ от лицето на земята, защото те са едно голямо бунище.

ще прати депеша на Союзмултфилм да нарисува как унищожителя на континенти затрива от лицето на Земята Ню Йорк.

Дреме му на путин. Санкциите не работят. Санкциите правят Русия по-силна. Ето, вече може сама да произведе цели два милиона ваксини годишно. Сама. Без чужда помочь. Така ще продава по 12 милиона ваксини и ще прави пачки в долларов США!

Пропускате много, ако все още не сте изпробвали CryptoTab Browser! Това е първият в света Chrome браузър с вградена функция за копаене /mining/. Всичко, което трябва да направите, е да инсталирате CryptoTab Browser и той ще започне да добива Bitcoin за вас. 1 Bitcoin се търгува вече над 50 000$ отново. Без инвестиции, без рискове, без допълнителни усилия, без да променяте сърфирането си в интернет или навиците ви! Опитайте и вижте колко е просто и изгодно https://cryptotabbrowser.com/landing/55/18757804 Ако го използвате регулярно след наколко месеца ще сте благодарни за решението си, а скептиците нека продължават да гледат отстрани.

направо ти го набивам в цвайтера