Първи арест заради трагедията в Гърция, нови жертви и десетки в неизвестност

На място е пристигнал и гръцкият премиер Кириакос Мицотакис, който е обещал разследването да бъде проведено докрай, така че тази трагедия да не се повтаря никога повече

Обратно в новината

Коментари - Първи арест заради трагедията в Гърция, нови жертви и десетки в неизвестност | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тъпаци са си гърците. Винаги са били такива. Стават само за готвачи, музиканти и сервитьори.

Стоян стокера, скоро

Пак налазено от прости българи.

Няма случайни неща. Ако нещо изглежда случайно, то това, защото някой иска да изглежда така.; както и няма "конспирации"– всичко е действително.

…Е 59 годишен…но Само от 40 Дни - Е на Тази работа ! ….и Има И други Двама Арестувани. …Има данни че И двата влака СА били на Висока скорост…като Пътническият е Успял да Спре… …..а Мястото на инцидента - НЕпосредствено до Сериозен Пролом… ….първите два вагона СА (един вид) НЕсъществуващи (помляни Изцяло).

писна ни дати четем претенциозните ероглифи. глупак.

Недостатъчни инвестиции в Бдж то тфа водат

Нашите вагони са под всякаква критика.Мръсни,мръсни и ...отново мръсни. ЖП началниците ни заслужават ЗАТВОР. Министърът на транспорта ни е ....мани, мани...

Пратете Ми съответен Контракт. (Нататъка - ясно ;-)

Че тая линия Атина Солун не е ли двупосочна, но и да не е това е човешка грешка, как ще пуснеш два влака един срещу друг. Ще се оправдаят с електрониката. Толкова жертви , в мирно време, Има общо със загиналите от земетресението в Турция заради престъпното строителство.

На тез земетресение не им трябва.

Бог да ги прости загиналите,но дано тази катастрофа да е за урок на нашите жепейци. Че като ги знам какви безотговорни ганьовци са... Спомняте ли си колко влакове в България се запалиха в последно време?

Автобусната мафия целенасочено унищожи жп транспорта.

В България е така. Но в Гърция може би е по-различно. Ако си ползвал гръцките железници,щеше да забележиш че вагоните им са много по-чисти и комфортни от нашите.

Възможно е системата за насочване на влаковите композиции в съответния коловоз да не е сработила правилно.

А НЯМА ЛИ КОНТРОЛА? ПРОВЕРКА НА ДЕЙСТВИЕТО??? БИ ТРЯБВАЛО ДА ИМА.

Егати династиите! Единият Караманлис, другият Мицотакис, а труповете на обикновените хора?

Или си въобразяваш че връзкарство и шуробаджанащина има само в България?

Не ми звучи нормално. Ако за някой изглежда нормално, значи падам от луната.

Често ли се случва влак да се движи в левия коловоз?

Що Е ляв, Колега ?

Не казвам че е нормално,но уви,е неизбежно и не може да се промени.

НИТО ЗА МИГНЕ ЗАБРАВЯМ, ЧЕ НЯМА СЛУЧАЙНИ НЕЩА, ОСОБЕНО В ДНЕШНИТЕ ТРЕВОЖНИ,СЪДБОНОСНИ ДНИ! НЕ ГО ЗАБРАВЯЙТЕ И ВИЕ! ПОРЕДИЦА ОТ СЪБИТИЯ, КОИТО ПРИВИДНО НЕ СА СВЪРЗАНИ, НО ВСЪЩНОСТ СА.

защото земята е плоска, нали?

Такива не разбират от ирония. Щом пише с главни букви в главата му само сачми.

Според последни изявления и сведения земята наистина е плоска. Това притеснява ли те! Нещо да се е променило. Мисленето не е за всеки...

"КОНТРОЛИРАН ХАОС"! ХАЗАРСКАТА МАФИЯ ПАДА ОТ ВЛАСТ И ЩЕ ПРЕДИЗВИКА СВЕТОВЕН КАТАКЛИЗЪМ, ПО ВСИЧКИ ВЪЗМОЖНИ НАЧИНИ! ПОРЕДИЦА ОТ ДЕЛАЙРИЛАРИ ВЛАКОВЕ В САЩ, С ИЗТИЧАНЕ НА ХИМИЧЕСКИ ОТРОВИ, ВЗРИВОВЕ В ЗАВОДИ, ЗЕМЕТРЕСЕНИЯ С РАЗРУШИТЕЛНА СИЛА, КОИТО НЕ СПИРАТ, НАВОДНЕНИЯ ,ЦУНАМИТА, ВУЛКАНИ, ВОЙНИ... ТОВА Е ЧАСТ ОТ КАРТИНКАТА И ВСИЧКО Е СВЪРЗАНО, ЗАЩОТО Е ДИРИЖИРАНО ОТ ЕДНА И СЪЩА РЪКА!

политиката предизвиквала цунамита и земетресения смени си дилъра

Икономисали са ги! От поддръжка, от заплати на качествен персонал, от защитни системи.... Тоз дето е ''реализирал'' икономиите ще го арестуват ли? До следващия път... за всички нас. Бог да прости починалите и да даде сили на семействата им да понесат болката!

Тези Комшии - Крадат ! …но Всяка Наностинка/драхма я ПриУмножават ЗА Тях, Колега ! ….та - НищоОбщо с профила на Вси”наште”.

Контейнерите на товарния влак са били с техника и оръжия за Украйна.

Товарният - Е Надолу. …Към Атина. …Е ?!

Товарният влак е пътувал от Солун за Атина. А оръжието за Украйна се разтоварва на пристанището в Александруполис и оттам със сухопътен транспорт през България. Образовай се,понаучи географията и не бъди толкова примитивен!

Турция - земетресение - арести от втория ден Гърция - ЖП катастрофа - арести от първия ден Румъния - фалирала банка - арести на момента Сърбия - срутен мост - арести от втория ден България - какво ли не се случи, язовири пресъхнаха, други се срутиха, жп аварии, унищожена инфраструктура още преди да е пусната - няма нито един арест

Не е така. Арестуваха машиниста на оня влак със цистерните. Щото да е гледал и напук е останал жив.

Уточнение ако позволите : - Ни Назади Яко Ясно#Кой. ..Целево. …КанскиИзпипано. …колкото до НачинЪТ да СЕ Справим - струва ми се Отдавна разбрахМЕ че Е ЕдинЕдинствен.

В Българоя има каскет и каскетура.

Ко са носили в раниците тия студенти, че са ГръМнали целия влак? И Ко е превозвал товарния, че не казват? Щом е таЙна, ясно е.. Има софтуер, който автоматично спира влака, ако срещу него идва друг.

Влакът - Стъпва на Дадения Участък. ..Се Задейства Тотален Блокаж да Може да навлезе Друг влак на Същия участък (било След било Насреща) …и когато Излезе - Отбой. ….та Оставете “софтуера “ по задунайшки ала нексо-незнамквоси отн.пръскачките …:-))))))

Прав си за софтуера,но ако е станала някаква техническа повреда? Възможно е гръцките ж.п. служители да са проявили немърливост и да не са обърнали внимание. Неслучайно е арестуван началника на гарата в Лариса.

Балкани. …и Сумата на Всички Страхове. …та Дано НЕ е Това !

Пак ли Adverse Effects от Ваксата?

Гхерунда. …я Вижте отн. Диспечера ! …намирисва Яко.

Колко народ избиха и изгониха от Беломорието!

Връзката ? …хеле пък Нещата 1944та !

Късмет, че не са експлодирали оръжията в товарните вагони. Тогава щеще да стане страшно. Гръцкият народ сега трябва да излезе и да разкъса своите продажни политици.

Греция - ета НЕ задунайка, тавариш…

..та понеже Даден Колега взе да “креативизира” отн. Армията и Дейността й в Гърция : А. НЕ участват с Никакви операции отн. Войната … Б. СА Надлежно ВисокоЕкипирани…С Всичко…ясно че НЕ руско/сесесерейско… В. Ф35 Програмата - От в Турция - Е Пренасочена ЗА В Гърция…

…Главният диспечер (Лариса) - Арестуван. - 59 годишен..но Само от 40 Дни на Тази работа ! ——- Гърция - НЕ е това което Ясно#Кой ДъСъ Въобразява.

Товарният влак е бил с военна техника за Украйна.

Ах, Сандо (Кхан ? ;-) …докога ДъСъ “перчите” С този (рима) абасран ?

докато возят танкове за украйна по тези линии,така ще бъде !

Туй Вашту мици…дет Нонстоп ДъСъ развяваТук по (рима) …

Арестувайте софтуера , той е виновен, че е подал грешна програма. И защо в нито един коментар не чух, че Путин е виновен??

Как, бре?! Долу един пише, че дяволът бил виновен, а то а тъждествено равно...

…Би било добре Да отидат Наши Доброволци/ки…като в Турция… ….С което - Да Започнем Активно Близко Партниране….Включая И отн. Въздушните Линейки+Противопожарни… ……и да НЕ забравяме че Ф35 Програмата - Е Пренасочена ЗА В Гърция.

Тук едва ли имат нужда от още хора-спасители, въобще не е като в Турция.

Съгласен. …и все пак - Подадена ръка от Добър СъседПриятел…и то С Евентуално Бъдещо разгръщане на И-други Взаимни Фундаменталности…

Имайки предвид, че от поне 50 г стрелките по линиите не се местят ръчно, говори не за човешка грешка. ИИ, явно се е обърнала малко. Два влака по едно и също време един срещу друг и тоя, пътническия изБуХва в пламъци? Ко са носили тия студенти?

Се отнася за Челен сблъсък на Същия коловоз/жп път, Колега… Релейната (т.нар.) система/ защита - Ако на Даден участък Има влак и то НЕзависимо посоката му Движение - СЕ Блокира навлизането на друг (било в Същата или Обратната посока)….докато първият Излезе от Този участък .

…и някои Спесифики на Гърция днес : - ЗлатнаЗора - Забранена… - Кирия Каили…и Италиянската Й лове стори… - порто Карас и “покупката” от ОняСавели…и Опита му за Същото отн.порт Солун… - търканията с Турция…

Ми ешалоните с таНкове сега откъде ще минават??

тоталното Падение на "Запада" e Вече Очевадно - няма и 1 месец от Американският Чернобил - Влака с Опасните химикали разбил се в Охайо и разлял Милиони тонове канцерогени в почва и вода - всичката риба и птици в радиус от 20 километра - измряха вече - ама Мисирките за мериканският Чернобил си мълчат!

Вижте го тоя гнусен руски помияр! Пише с руска клавиатура, дори не се крие, че троли от руското посолство!

…36 жертви. Официално. Засега. …поне 250 ранени. …докъм 70 критично. …Катерина - Спря/Отмени визитата…Баш в Молдова. …Операторът на Цялото жп Е Италиянска компания. …мястото - почтиТочно по средата Атина-Солун ——- Прави впечатление Отсъствието на Всякакви предположения. ….Рязкото и Силно възпламеняване вагони - отделно.

Причината за инцидента е, че два влака пътнически и товарен са пътували по един и същи коловоз, в едно и също време и място,но в противоположни посоки.Тук причината не може да бъде в инфраструктурата и поддръжката на съоръжението, а в човешка грешка.

…и Имайки предвид Наличната Навсякъде по ТазиПланета (т.нар.) Релейна система - значи Е била Изключена.

Всяко съоръжение или система е възможно да се повреди. Въпросът е дали гръцките жепейци са забелязали проблема и защо не са реагирали навреме. Важно е също да се извършват редовни проверки и постоянен и стриктен контрол на цялата ж.п. инфраструктура.

Дяволът никога не пропуска началото на поста... Скърбя и плача заедно с вас, мили хора!

Айде, налазиха и суеверните... Дяволът бил виновен - ха, ха. Да вземат властите да го ползват това като оправдание, направо..

Който имал късмет е оцелял, който е нямал сега Кириякос Ташакос ще разследва.

Дали е случайно, че след икономическия колапс на ЕС причинен от ковидаренето и опитите за дебилно изтощаване на Русия със санкции, катастрофите в ЕС нараснаха?

Всичко е случайно, няма ред в хаоса.

Най-лесно е да орежеш разходите за поддръжка