Първан Симеонов: Политиците разчитат сигнала и готвят кабинет, при трети вот стомната ще се счупи

"Няколко министри сякаш дълго време са чакали да натрият носа на другите, увличат се и правят някои грешки, хората ще се питат защо трябваше да се пенсионира проф. Тодор Кантарджиев?", смята политологът

Обратно в новината

Коментари - Първан Симеонов: Политиците разчитат сигнала и готвят кабинет, при трети вот стомната ще се счупи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Днес овладеният ДАНС е влязъл в Прокуратурата и иззел всички компрометиращи документи за много от разследваните олигарси!!! Доказателствата се изпариха с малко помощ от кгб!

ОТ НИКОГО НЕИЗБИРАН - СЛУЖЕБЕН КАБИНЕТ ПРАВИ ЧИСТКИ КАТО НА 9 ТИ СЕПТЕМВРИ. ИДВАТ РАЗСТРЕЛИТЕ. И ТОВА ЩЕ ВИДИМ, АКО СМЕ ЖИВИ.

Ще гласувам за ЦОЛА МИТЕВА!!!!! А ХА ХА ХА!!! И ЗА СЛАВЧО = ЛУНА ПРЕЗИДЕНТ!!!! А ХА ХА ХА!

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Първане, задръж малко топката ! В нощта на изборите ще бъдете изненадани цялата плеада социолози. В последно време вашите прогнози не се случват, имате ниска ефективност. Само се хабят парите, язък !

Този, от клана райчев, или е изкукуригал, или така са му набили канчетата, че се е гипсирал и неможе да мърда...

Ако искаме да има справедливост трябва да се състави кабинет от хора , готови да бъдат обругавани и презирани в името на спазването на закона. Но не закона с пробойните дето позволява на крадците да се измъкват, а закон без възможности за тълкуване. Това знам, че е невъзможно защото самият "материал" е устроен на принципа "Нека на Вуте да му е зле". Всички искат само едно- да се премахнат сегашните корумпирани, но не и корупцията.

Хайде стига с този кантарджиев че съвсем за смях станахте с ''анализите си''. Както всички други се пенсионират така и той какво толкова е станало че го дъвчете това непрестанно придружавайки на неговите циврения по медиите,

Няма ли кой да му каже да подстриже тази грозотия от мутрата си?!

До сега управляваха ГЕРБ с патриотите и подкрепата на ДПС и отчасти на БСП. Стратегията на ДПС е, да активира с отиването си в Турция патриотите и те да влезнат в парламента. Така досегашното статукво се запазва изцяло

ГЕРБ вече е пробит кораб, който скоро ще се разчегърта, така че ще се направи стабилно правителство !

Аз не се питам. По-скоро питам, защо Бойковите уволняваха хора 11 месеца преди пенсия. Това е на което аз казвам НЕМОРАЛНО.

Да не би да е богопомазан та за него да се прави изключение от твърдо прилаганата до сега, от ГЕРБ, законова норма за пенсиониране при навършване пенсиотнна възраст и освобождаване от работа поради пенсиониране?! Законът е един и важи за всички! И към Кантарджиев да се прилага така, както се приложи към стотици, а може би и хиляди, български граждани които пад маската на пенсиониране поради навършени години по възраст и трудов стажа бяха незабавно освобождавани от работа без никой да се интересува какво са допринесли за държавата, какви знания, умения и опит имат, като с тази маска се прикриваха уволнения по чисто политическа принадлежност!

Този закон важи ли за Бойко Рашков и за Мира Кожухарова, които са по дърти от Кантарджиев, ама са на благи службици, м?

Никой закон не може да важи за слабоумни които след толкова обяснения дадени по форумите под глупостите им не проумяха разликата между ''държавен служител'' и ''изборна длъжнот''.. Може би за храната си ''работят'' с едни и същи писания...

Дъщерята на Андрей Райчев..Депутат на Трифонов !! Галъп като един безкраен Сапун на Трифонов и неговото ИТН ....след всяка издънка излиза ..Случайно и започва Лъскане на посърналият,и Неясен образ на ИТН-Анобимници ! Сега Първан ни Превежда от Трифоноиден език..... Както преди лъскаха образа на ОПГ ГЕРБ ... Галъп се излагат безкрайно... Не че преди бяха...ама...

Kaкви глупости говори тоя бе? На кой нормален човек му харесва служебния кабинет с циркаджиите вътре или Слави Трифонов? По-лошо е било само след 09.09.44! Такъв реваншизъм и злоба ,новата история не познава.Дано хората се усетят до изборите,че лошо инак.

На мен ми харесва служебния кабинет. Много ми харесва даже!! Чудя се на кой нормален човек не му харесва?

И аз те харесвам

Ако не може да се сформира правителство без бсп, герб, дпс, оп, то е по-добре да НЕ СЕ сформира! Ще се караме със служебно. Оня идиот дето ни управляваше допреди 5-6 месеца ако е направил държава, то тя трябва да може да работи и без правителство.

С РАДЕВ СА ПАДНАЛА МАСА, ЮМРУК СЕ ВДИГА ЛЕСНО,НО СЕ ИЗКА И КУРАЖ И АКЪЛ ДА ЗАВЪРШИШ ДЕЙСТВИЕТО ,А ТИЯ ДОКАЗАХА,ЧЕ ГО НЯМАТ САМО НИ ПОДВЕДОХА !

Изобщо няма да се питаме защо трябваше да се пенсионира Кантарджиев - ми щот му е време и ако иска да работи няма проблем, но да работи а не да е шеф.

Рашков не е ли за пенсия? С автентичен дъх на нафталин

Много са българите ,които мислят ,че за да започнем да се измъкваме от кочината ,в която сме потопени е нужно правителство-камикадзе .Което няма да мисли как да се харесва и да бъде преизбрано след мандат ,няма да прави компромиси заради своите гласоподаватели. Работят и правят само най-важните и значими за държавата неща,които да я върнат на нормалния път на развитие . Колкото и болезнено за някои да е това. И с някои незначителни промени в състава ,служебното правителство е перфектния избор.

Всеки свинар ще ти каже, че когато си в кочина трябва да вземеш лопатата и да изринеш лайната.

Правилно, но да изринеш всички, а не да сменяш едните с други...

Аз не съм чул някой да коментира новоназначенията. Цялата гюрлутия е заради уволненията.

Никакви такива сигнали не виждаме. Непрезидента каза, че 10 години се борим за европейско развитие на България, а се наредихме до Судан и СА. Това изказване не е много в унисон с призива към партиите. Честни и прозрачни избори на машини, за които няма машини... Българският народ много обича да си издига политиканстващите паразити в култ - 10г. б.б., след което ще е 10г. р.р.! И двамата лъжат на всяка крачка. Единият вързан с един кръг "бизнесмени", другият с друг кръг. Дори вече не се опитват да го крият. Г-н първан и себеподобните му само засилват мъглата.

Ще ме прощавате, но няма вариянт при който това правителство да остане в същия състав след изборите! На 12 юли патриотите ще са минали 4% бариера , ще направят коалиция с ГЕРБ и Минеков пак ще трябва да кибичи на площада!

Патриотите,драги ми смехурко са тарикати,и да влязат в НС няма да направят коалиция с ГЕРБ.защото те им носят само негативи. Ще си измислят сърцераздирателна причина ,за да подкрепят тия,които ще съставят правителство. И така ще си изкарат парламентарния мандат "на ползу роду."

до Ясновидеца (нерегистриран) --------------------------------------------------- Много им се иска на ГЕРБ-ерастите и на ГЕРБ-ерастките патриотарски подлоги така да стане,само, че няма да го бъде...Разединените идиоти,които са ГЕРБ-ерски подлоги,дори да успеят да минат 4-те процента (което е в рамките на научната фантастика)-пак няма да успеят да съставят правителство заедно с техните господари-ГЕРБ-ерастите...Дори и заедно патриотарите и ГЕРБ-ерастите няма да могат да вкарат 121 дУпетати...:)

Защото Стойчо Кацаров е малоумен.

И не само той.. Russiaвков също

Супер си е служебното правителство! Жалко че си нямат партия че да гласувам за тях!

туй то! падаме си по здрава ръка, която е расла под пагон, а мисленето, съответно, трябва да се извършва под фуражка. такива военно-хунтаджийски правителства се случват на държави, в които бананите растат по улиците, а народът го интересуват "само тия три неща"...

Нищо не каза. Небето е синьо, защото синьо е небето