Първан Симеонов: Партиите вдясно ще ядат много бой

Преходът на СДС към партия бе изключително трудна задача

Обратно в новината

Коментари - Първан Симеонов: Партиите вдясно ще ядат много бой | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тази терминология - десни, леви, стана много неадекватна на реалностите у нас (и не само). За мен е важно неолиберали ли са или не. Тъй наречените "десни" у нас, които на две магарета сеното не могат да разделят и се изтрепаха (буквално!) кой да води бащина дружина, разчитат на задокеанските "помощи", ерго - подкрепят неолибералната политика на Запада. Тази политика е ПАГУБНА за нашето общество. Следователно въпросните десни е най-добре да оттечат в канализацията на историята. Както на практика става ;)

ДБГ=Миглена Кунева е троянския кон, с който се опитват да унищожат остатъците от "дясното" така както направи с СДС. Което вече е умряло, а помръдванията му са конвулсии, а не призначи на живот. Кунева и младите и лакеи нямат място в дясното, дори според мен нямат място в реалния политически живот в Бългрария. Мястото им е в историята при създаътеля/ментора/ им НДСВ=Сакскобургодски. В интерес на истината у нас няма електорална база за дясно, защото няма малък бизнес. Има лакеи-подизпълнители на големите бизнеси и електорат на държавна издръжка като пенсионери, учители, полицаи, военни, социално слаби, субсидирано солско стопанство...

Където отиде ДБГ, това ще бъде краят на тази коалиция! ДБГ е унищожителната лимонка за всяка коалиция!

Когато лизачите на Тиквата те плюят, значи си на прав път. Лошо е когато те хвалят. Най голямото опасение на ГЕРБ-авата мафия е не това, че ще загубят властта - това засега трудно ще стане. Те се опасяват, че в парламента могат да влезнат хора, които ежедневно да разкриват огромните им кражби.

Авторът има специфично и забавно виждане за тази дума. Взехме да свикваме с полуграмотните...

Не знам за визията на сайта, но на статия/интервю с толкова правописни грешки не бях попадал скоро. Това запетайки на подчинените изречения, това пълни членове, това неграмотно написани думи (напр. "центриски"), ей, за нищо ги нямате.

Голяма радост, че продажниците и ченгетата успяват така добре да саботират демокрацията в България и в частност демократичната десница. Много сте, силни сте. Само Бойко, Корнелия и Волен.

Партиите вдясно се самоизбиват, няма нужда друг да ги бие.

Luna0102

Дир, оставили сте си ръцете с новият сайт. От около 20 години ви чета, но толкова смотан сайта не беше и преди 20 години. Направо ме е яд, беше си навик да вляза и да ви прочета, но май ще трябва да си променя навиците.

след 3 дни ще свикнем с различното ....

и джендъри недоклатени и костовашки цигани

Тоз па къде видя партии в дясно. С лупа да търсиш няма да намериш десни партии ве. Всичкото е собственост на партията майка.