”Воля” и БСДП дирят ”вярната посока в бъдещето”

Партия "Воля" подписа споразумение за партньорство с Българската социалдемократическа партия.

Обратно в новината

Коментари - ”Воля” и БСДП дирят ”вярната посока в бъдещето” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Та откога БСДП е дясна партия? Тез двамата очевидни дебили не можаха ли да измислят нещо по нормално за цел на коалицията си? Например, че се обединяват з да могат да краднат повечко, а?

В центъра на дясното - Българска СоциалДемократическа Партия! А в центъра на лявото вероятно ще се позиционират легионерите.

е тоя грухляч от снимката стоящ в дъното зад мутрафона.

Воля и БСДП дирят вярната посока в бъдещето Аз вече съм видял вярната посока, и тя е извън парламента.

Кой вярва на Марешки ? Отговор: само заблудените и дебилите. Нямало да влиза в НС , ако проф. Иво Христов не напуснел парламента. Проблема си е негов. Да не влиза. Няма да липсва. От такива подлоги нямаме нужда.

Варненци , тая медуза морето ли ви я изхвърли бе ?

Аман от патерици / изявени тарикати /на ГЕРБ

Хаха смях в залата. Марешки чиято партия цалата е с роднини и Старата школа комунисти ще търсята "вярната посока" за България? Разбирам че искат да не слизат от новините щото хората започнаха да ги забравят но толкова ясно прозира едничката цел зад това - свалянене на правителството и нищо повече... Жалкото е че когато и ако изобщо това мине кака ви Нинова такъв шут ще му бие на Марешки че във всичките аптеки дето има няма да си намери лекарства да се лекува.

айде, и воля по пързалката!

Лино моето мнение е, че, както казва народът- търсят под вола теле! И го правят напосоки, слепешката, с опипване. Но ми се струва, че това което ще намерят под вола, ще ги изненада неприятно. Пък и делът на БСДП в сриването на авторитета на институциите в България след Дертлиев е повече от значим.

Този депутат варненски не зная как взе толкова проценти, но сега като го виждам /рядко/ на трибуната ми се изяснява. Комерсиален и в сговор с всеки, който е готов да му брои пари. Другия го познаваме от много години назад.

Като гледам на кадрото тЕА тулупи ми се изяснява ,,бъдещето".

Алчни лакоми зад-ници, всякакви комбинации и вакханалии ще направят само и само да са в парламента, да измамят хората и да ги крадат и скубят до смърт! Само паразити, хубаво си ги вижте, ВИЕ гласувахте за тия еничари!

Заизмъкваха се разни червеи от бунището и сега се преплитат...

Едни и същи празни и формални изречения слушаме от различни политически бездария вече близо 30 години. Целият ни съзнателен живот почти...А всичко е долнопробна битка за кокала, нищо друго. Поне да не бяха толкова прости, безлични и без никаква визия в обществените дела, само личните си постъпления планират. Отврат.Лошото е, че винаги се намират будали да им се връзват-

Като го гледам Магарешки как е свърнал от вярната посока,съвсем е свърнал от верния път. Ако,подкрепата му за Борисов е този верен път,то този път води към джендема.То и без това България лети към тази цел.

Празни дрънканици е тази декларация. При евентуални избори безсмисленият им лианс едвали ще премине 4%-та бариера.

Мутрата Марешки е заинтересован с цената на всичко да остане в Парламента, за това ще се съюзи и с Дявола ако трябва.

Мутрата Марешки е заинтересован с цената на всичко да остане в Парламента, за това ще се съюзи и с Дявола ако трябва.

Ако крадецът Костов е новата им наедежда- нищо добро не ги очакщва.

Мутрата Марешки е заинтересован с цената на всичко да остане в Парламента, за това ще се съюзи и с Дявола ако трябва.

Всичко ясно, нови избори се задават! Това е една от причината Марешки да прави коалиция с Нихризов. Но не бъдете наивни, зад това поредно инженерство са ГЕРБ, тъй като целта е да се разпръснат гласовете на гласоподавателите, а не да се консолидират в опозицията. Да се надяваме, че този път няма да им се получи.

Престанете да се опитате да правите българите на дебили. В цял свят социалдемократите са леви само тук са десни и се обединяват с мутри.

и после врякат,че не било вярно хахаха

дебили или не , на нас ни е добре !

Нещастници, докараха партията на Дертлиев дотам, разни селяци да питат "каква е тая БСДП"..

Истинските политици в България се броят на пръсти. д-р Дертлиев беше един от тях!

Партията на А.Хитлер е била социалдемократическа. Та каква е тая БСДП?

националсоциалистическа. Почва от работническа.

Веско правилно е надушил ,,вярната" посока с тия...към бунището на историята на пол.формации у нас! Та тия от БСДП не бяха ли в екипа на гробокопачите на България и нейният Народ в началото на ,,промените"...долните...СДС-ари... Които,днес се разцепиха на няколко поотделно файтона с индивиди,въобразвеайки си,че все още са някакви ,,фактори,, Болни и алчни индивиди,които хич не ги е еня за справедливостта и хала на Народа! Янко Станев...доктора...що стана с него? От '89-та е в политиката на Варна...БСДП...

В ОС на Варна Инак, след като обиколи всички партии пак е председател на СДС Той напусна БСДП, още когато Доктора напусна талибаните дето излязоха да гладуват, а не казаха за какво гладуват. После стана ясно, че ДС ги е пратило на диетолог.

Като се сещам и за вчерашните евроманифестатори - да не е тръгнала някаква епидемия?

Другари, не смятате ли че вярната посока е разпад на тази държава, две трети на два метра под земята защото и за тор не стават, и ако ОНЕЗИ настанят шестата раса тук, може и да се оправиме.

Добър повод да започнем с преброяването на истинските дебили. Първите ги виждаме дори на снимка.

Търкулнало се гърнето, че си намерило похлупак. Поредна разработка на кремъл

Ново партньорство, нова коалиция. След 4 години я камилата, я камиларя.

кукурукуку кукумяууууу

Г-н Петър Дертлиев се върти в гроба!!!

Вярната посока в към терминал 2 Всичко друго са приказки за глупци

Марешки , Марешки , Яни Янев сме го гледали , няма що да го играеш.

"...под документ, който изтъква причините за "дълбоко разделеното и противопоставено българско общество" и указва крачките към "вярната посока в бъдещето"... Ние причините и без тези мърши си ги знаем!!! Като много останали "политици" и тези мърши да ходят на майната си!!!

В социалдемократична обществено-икономическа система е истината,но тя няма почва тук! Тези на снимката, са генетично увредени пръдльовци!!!

Воля-типично дясна олигархична партия и.... социалдемократи - що за партньорство?

На фотото двама дебили определили се ,като политици.

Те такоф ни е елитот на ''предприемачеството'' в България , тоя охлюв Марешки много добре го пресъздава - тъп и граблив. Чудя се що за среда сме , че вместо цветята торта да избуява.

Този зевзек Ярешки , видя че вятъра духа към нови избори и започна яка подготовка за да влезе пак в НС , услади му се да бъде гургулица !

Началото е положено!!!

Дано да е началото на края.

Не ме разбрахте правилно!Исках да напиша "Началото" но пропуснах кавичките!

Т.н. "Воля и БСДП, ако не ви е известно, вярната посока в бъдещето е Терминал2!

Погледнете снимката ,на човек може да му спре дъхът от благородството и чистотата която струи от тези двамата

А ако тия двамцата, редовно си бяха вземали и хапчетата, направо на ангели небесни щяха да приличат... ;-)

те са еро

от тези крадци и разбойници,какво токова сме виновни та напълни народното ни събрание с изверги и долни отрпки

И аз,това казвам господи, какво толкова съгрешихме, че ни наказваш с "управлението" на една проста мутра-крадец и шайката, около него...