Марешки се вижда българския Доналд Тръмп след 5 години

Бизнесменът Веселин Марешки благодари на избирателите си за подкрепата на президентските избори и обяви създаването на своя партия. Той се сравни с Доналд Тръмп

Обратно в новината

Коментари - Марешки се вижда българския Доналд Тръмп след 5 години | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Фактът ,че Марешки подкрепи дуета Цачева ...говори много ясно какъв е ...Не ставаш !

ясно казва, че лицето на Марешки е лице на неграмотен човек с много комплекси, ниско интелектуално и с престъпни желания.

Това е един от най-големите ДДС измамници в България. Всичките му врътки и цялото развитие на бензиностанциите се дължат на различни ДДС схеми , които използва, Валя Ахчиева разкри едната от тях, но в момента работи с повече от 20 различни фирми в областта на горивата и данъчните на са започнали сериозно да се занимават с него. А Вие си мислете , че работи за благото на обикновения човек...

Дано ти върви бизнеса и за по - малко от 5г да станеш милиардер, минавайки през поне 4 фалита.:)

Марешки сам се простреля в крака в изборната нощ. Политиката за него приключи.

След изявлението си че ще подрепиш плашилото от Плевен, загуби 95% от хората които ти повярваха че искаш промяна. А ти се оказа подлога на идиота от Банкя.

той не знам като какъв се вижда , ама аз го виждам като едно дсамонадеяно магаре , да сои точи нафтата там и да не се занимава с политика

Все пак не се нахвърляйте на човека, оставете го да се докаже, цяла петилетка има за това. Досега подхода му не беше грешен, нека да развие бензиностанциите да стъпи като истински олигарх, а по делата му успоредно ще се разбере има ли достойнства и отсъствие на безсмислен ламтеж за пари.

он лудница или затвора и остави го да стаен олигарх... същата работа и с магарешки

Ами да, същата куха манерка, забогатяла от ЛЕКАРСТВА! Кой спекулира с болката на хората! Най скъпите лекарства в ЕС и на Балканите са в България! И този е в играта!

Още през далечната 1992 г. кандитатите за президент и вицепрезидент на партията БББ (Жорж Ганчев и Петър Берон) получават 854 108 гласа (16.78 %). През през 1996 г. - 21.87 %. Ако продължим със спомените, имаше Яне, Сидеров, Бареков....Гребенът на вълната понякога много бързо пада.

ама как не - тръмп е потомствен милионер, а веско "шифиорчето "почна кариерата си с два куфара аспирин на черно - толкова за българския тръмп "

Тоя сам се занули, като каза че ще гласува за статуквото. Освен това мощно излъга, че давал на сина си 4-5 стин лв. заплата...хахахаха!

тиквата и той се гласи

Като палячо и сега е като Тръмп ама само това !!!!

Да не забравяме че и Бареков събра на първия вот също толкова проценти и после отиде в нафталина.

А кой ще е българскуя Путин е по интересното.

Ха, ха тоя простак недодялан и тоя се взе на сериозно....Боже, колко прости хора има, но тоя аптекар направо кърти отвсякъде....

От неговите апеки има някаква полза, сравнявайки цените с другите. За цените на горивата на местна почва го оцениха варналии. И никога не е бил във властта, което си е още един голям плюс. А с какво останалите са били полезни на широката маса, като цяло?

невесто на нова кошуля" казва нородът, та и ти, г-н Марешки, надай се да си като Д. Тръмп след 5 години, но си още твърде далеч от неговите възможности, във всяко отношерние, пък и вече достатъчно се пооля с изказванията си след току що отминалият първи тур на президентските избори у нас, а народът ни не е ника късопаметен!!!

Защо не, ако удари яко мафията с горивата ! Ще видим какво ще се получи в София следващата година!

След 5 години никой няма да си спомня за измамника Магарешки...

На акъл го докарваш и сега

Айде виж колко има Жорж 1992 и тогава говори

А 1996 има още повече. Марешки му е до пъпа на Жорж.

и ас та виждам като доналд ДЪК

Българският Доналд Марешки.

сляпо да прогледне ! Този си показа дребната, злобна, еснафска и олигарска душа и как така българите не я видяха ?

Марешки се вижда българския Доналд Тръмп след 5 години А защо не Доналд Тръмп да е американският Марешки?!!! Марешки, изчакай поне две години , да видиш чичо си Тръмп какви ги е свършил, пък чак тогава се кичи с името му.

ТА МИГАР НЕ Е ИМАЛ ДОСЕГА ПАРТИЯ? През 2005 г. основава партия Национално движение за свобода и демокрация (НДСД). През 2007 година Марешки става общински съветник, а след това и зам.-председател на Общинския съвет във Варна, избран с листата на РЗС. Скоро след изборите обаче напусна партията.[1] През 2007 г. създава политическа партия Либерален алианс. През 2012 г. прави коалиция с Ред Законност и Справедливост (РЗС) РЗС с Марешки През 2011 г. Веселин Марешки се явява като независим кандидат за кмет на Варна. Подкрепен е от ВМРО-НИЕ, ПД Социалдемократи, БСДП и партия Българска социалдемокрация Евролевица. ТАКАВА ПОЛИТИЧЕСКА ПРОСТИТУЦИЯ КАТО ТАЗИ НА МАРЕШКИ ЛИПСВА В БИОГРАФИИТЕ НА СЕГАШНИТЕ НИ ПОЛИТИЦИ!

Той говори че при мажоритарна система има огромен шанс да изпълни заканата си. Тръгвайки от Варна... там е номер 1, с мрежа от аптеки и бензиностанции... като нищо да успее... Като гледам акъла на българите ....да!

КОЛКО ПАРТИИ Е ОСНОВАЛ ТОЗИ ЧАПКЪНИН И КОЛКО ОЩЕ ЩЕ ОСНОВАВА?! КАТО БРОЙКА СЪЗДАДЕНИТЕ ОТ НЕГО ПАРТИИ СЕ СЪСТЕЗАВАТ С ФИРМИТЕ В КОИТО УЧАСТВА През 2005 г. основава партия Национално движение за свобода и демокрация (НДСД). През 2007 година Марешки става общински съветник, а след това и зам.-председател на Общинския съвет във Варна, избран с листата на РЗС. Скоро след изборите обаче напусна партията.[1] През 2007 г. създава политическа партия Либерален алианс. През 2012 г. прави коалиция с Ред Законност и Справедливост (РЗС) РЗС с Марешки През 2011 г. Веселин Марешки се явява като независим кандидат за кмет на Варна. Подкрепен е от ВМРО-НИЕ, ПД Социалдемократи, БСДП... ВРЕМЕ Е ДАНС ДА СИ СВЪРШИ РАБОТАТА! СТИГА С ТАЗИ ПОЛИТИЧЕСКА МИМИКРИЯ НА ЕДИН НИСКОПРОФИЛЕН СЕЛСКИ ТАРИКАТ!

След както се изходи, че ще гласува за рабфакаджийката не го виждам вече и за селски кмет, тръгнал да се сравнява с Тръмп...

Ах, Марешки, видяла жабата че коня и вола се подковават и тя вдигнала крак.С този бакалски начин на говорене и поведение говорилнята която организира ще стане Тръмп-да ама не.Българина че винаги прави грешен избор, умее да си сърба попарата, ама чак помия да сърба -не става !Има едни таблетки " сладък сън", добре е да го снабдят, да може да сънува по-дълго.

Не е така: Тръмп - 59,095,507 Клинтън - 59,248,281

Ужас, лабораторния експеримент на ГЕРБ се сравни с Тръмп ! каква наглост !

Доналд Тръмп , господин Марешки е успял бизнесмен , а Вие сте успял слуга на мутрите и ислямистите!Все пак има известна разлика , нали?Не се сравнявай с несравнимото !

ХАХАХАХА Разликата между българските тарикати и американските тарикати е същата като при българските коли и американските коли ХАХАХА

Хахаха, чак Тръмп едва ли, но няма лошо да влезе в политиката. Като се има предвид колко боклук има там в момента той определено ще може да измести някой. Раданчо например е отдавна време да си ходи с жалката партийка, която е остатък от това, което беше.

Нема как , ти си техния човек - на управляващите де!

Такова изказване има доста дълга предистория- то не беше Жорж Ганчев, Пръмова, Ковачки, Калфин, Бaреков и други зевзеци, които танцуваха само по едно лято в такт с моментната конюнктура. До пет години от факторите, които сега изтикаха Марешки напред, няма да е останала и следа - нещата коренно ще се променят, някои от тях още в най-близко време. А той друго, освен това, не може да предложи.

Ако изберем Марешки, ще бием рекорда по грозен президент! Бай Тошо поне беше клоун!

Марешки да понаучи първо избирателната система в САЩ, защото като подадени гласове Хилари има повече, но всеки щат с над 50 % дава определен брой електорални еденици. Нашата система няма нищо общо с тяхната, нито с френската, нито с британската. Ама хайде за простия народ да си говорим, след 6 години, ха дано, ама надали. Имааше много като него, Янето, Жорж Ганчев и т.н... , така, че много е рано за след 6 години да даваш заявки. Сега ще видим как Тръмп ще си изпълни обещанията, или американците ще се събудят с открити крака.

МАГАРЕШКИ ЩЕ ТЪРКА НАРОВЕТЕ НА НЯКОЯ КИЛИЯ!! ТОВА Е АБСОЛЮТНО СИГУРНО. СЪВСЕМ СКОРО ЩЕ ТИ БЪДЕ ВЪЗДАДЕНО ДЪЛЖИМОТО! ГОЛЯМ РЕВ ЩЕ ИМА! Ще видим откъде е евтиният ти петрол, и евтините ти лекарства!! Тъп селянин!

Ако не знаех за далаверите на Марешки още от онова време сигурно и аз щях да гласувам за него. То пък има ли един "бизнесмен" в Булгаристан, който да не е вършил незаконни неща ?

Многото кандидати действат главно в интерес на ГРОБарите! Те и да разпиляват гласове -имат. Всичко си беше насочено срещу БСПето!!! ДиПСето си пазят задника!

а аз след 5 години се виждам още по наврян в кучия гъз от политиците ни

Де да беше само ти??! .. Ще ти помагаме!

Видяла жабата че подковават коня, и тя вдигнала крак.

Дочула жабата, че подковават вола и вдигнала и тя крак да я подковат.

И този си падна на главата.