Велизар Енчев прави нова партия

Независимият депутат Велизар Енчев обяви, че създава нова политическа формация, която ще е радикална алтернатива на четвъртвековното политическо статукво.

Обратно в новината

Коментари - Велизар Енчев прави нова партия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Новият руски проект: http://petatakolona.com/balgarskata-siriza-na-enchev-ili-poredniat-ruski-podriven-pro/

господа имате ли офис гр.ПЕРНИК ДАИТЕ КООРДИНАТИ

Ха, ха, ха! Тея от НФСБ и ГЕРБ ни смятат за тъпанари май! Сега се готви нова далавера - да се вземат гласовете на традиционно негласуващите на избори, като им се предложи нещо от вида на гръцката "Сириза" с водач Велизар Енчев. За това направиха тоя цирк с отлюспването му, за да може да събере нови сподвижници, които мразят сега управляващите ГЕРБ, РБ, АБВ и НФСБ Новата партия ще бъде уж независима, но след изборите ще се влее в НФСБ и ГЕРБ. Измамата е измислена от ГЕРБ, а на кормилото на новата партия ще сложат стария-нов комунист Велизар Енчев!

Браво Велизаре!!!!

Айде,тръгва и нашенската Сириза или Подемос!

ти си истински патриот

И този голям политик стана, че и партия ще прави! Е, и после!?

с какво ще я направиш тая партийка, импотентен си като сидеров...

Нека да се казва "Червенатамириза" !!!

шут бе, агент на дс!

Какъвто и да е! Със сигурност е прочел повече от Винету!!

Като деца всички сме чели за Винету, освен някои тъпанари.

А ти дори и "Винету" не си чел. Иначе щеше да знаеш, че Ташунко Сапа не е герой на Карл Май. Значи си абсолютно тъп.

Да напусне НС и тогава да прави, каквото иска.

ПОРЕДНИЯТ БОКЛУК В ПАРЛАМЕНТА НА БЪЛГАРИЯ!ЕЙ, ЗАТОВА НЕ ХОДЯ ДА ГЛАСУВАМ!!!АМАН ОТ САМОЗВАНИ ПОЛИТИЦИ!!!

Господин Енчев е напипал това ,което липсва и което беше опорочено.Аз обаче съм ПРОТИВ Т.Н. НОВ ОБЩЕСТВЕН ДОГОВОР, ЗАЩОТО ЗАД НЕГО ПРОЗИРА ТЪПАТА НИНА ГЕРГОВА.Тя също създаде неправителствена организация "За нов обществен договор".Чий беше? На ДПС.Тя оплювяаше всички и гонеше всички ,които имат МИСЛЕНЕ И ДАВАТ РЕШЕНИЯ в Обществения съвет.Плюя на нов обществен договор.Това е някаква заблуда и се крият много камъни. Да за социална справедливост, но само СОЦИАЛНА ЛИ ТРЯБВА ДА БЪДЕ?НЕНАКАЗАНИТЕ ЗА ОГРАБВАНЕТО? АМИ ПРЕСТЪПНИЦИТЕ, КОИТО ОЩЕ СА В УПРАВЛЕНИЕТО? ЗА РАЗЛИКА ОТ НЕГО АЗ НИКОГА НЯМА ДА УПОТРЕБЯ ДУМАТА КСЕНОФОБИЯ СРЕЩУ БЪЛГАРИТЕ КАТО ГИ ОБВИНЯВАМ В ТОВА.СЪЩО НИКОГА ПОВЕЧЕ НЯМА ДА ИСКАМ НИТО ЩЕ ЗАЩИТАВАМ ТЕЗАТА ЗА "ДЕКЛАРАЦИЯ ЗА НАЦИОНАЛНО ПОМИРЕНИЕ С ЕТНИЧЕСКИТЕ ТУРЦИ И ГЛАВНО С ДПС". ТОВА Е ГОЛЯМА ГРЕШКА! ВЕЧЕ ДОПУСНАХМЕ ТАКАВА КОГАТО БЕШЕ "Синята коалиция " и Костов я предложи и гласуваха в Н.С..Да признаят т.н. "асимилиране" на етническите турци чрез преименуването им.Нима се подобриха отношенията и нещата станаха по-добри за БЪЛГАРИТЕ И БЪЛГАРИЯ? НЕ. СЛЕДОВАТЕЛНО ВСЯКО УНИЖЕНИЕ ДА ПРИЗНАВАМЕ ГРЯХ ,ВИНА ИЛИ ДА ТЪРСИМ ?ЗАЩО? Помирение. Това ще доведе още до унижение на българите и по-нататъшен тормоз и подтискане от престъпната ДПС. Нещо не е вред мисленето на Енчев.

Mного партии се обявиха за опозиция на статуквото и идеите им са сходни . Tатяна дончева, Cветлъо Bитков, Bелизар Eнчев, все вождове, но с отделни партии и разпръснати гласове.

Откога ви чакаме, др. Енчев, да оглавите редиците ни! Но какво правихте от 1990 г. досега, че остаряхме?

И аз те чакам "Пенсионер"-е, да ми пуснеш сиренце, а ма ти го даваш на ромите. До кога да чакам, акълът ти да дойде на мястото си, под шапката? Тъй ще се умреш, като магаре без история.

Ти си заработваш сиренцето с агитация, какво искаш. И се изразявай по-възпитано, еничарска мършо.

Чакайте малко бе,та Енчев още не си е отворил устата,а някои започнаха с плюенето.За платените такива е ясно,но тия дето се опива Енчев да ги защити,защо?Какво не е така като Енчев казва,лъже ли,или не ви харесва,че каза истината и се дистанцира от службогонците от неговата партия,за това че се чувства предаден,заради подменения вот.Няма управия в България.Бил в ДС.Ами те всички в парламента по някакъв начин са в ДС.Или има държава без ДС,не зависимо от това как се нарича?Овце сме,и такива ще си умрем.Значи откровен престъпник,рекетьор и убиец,си сложихме за премиер,(поне 50% знаят за какво иде реч).Но когато един нормален и интелигентен човек,като казва истината, дайте да го оплюем мощно,та дано се откаже.

Просто ни писна от поредното плямпало!

Другарю Енчев, Кръстете новата си партия БЕЗРИЗА. Комунистите сте шампиони в тази област.

OZZY.

е единственият депутат, влязъл от листата на Пе.....ткия фронт, който има интелектуален потенциал, всички други са безнадеждни тъпанари и лъжепатриоти. Те затова и го изгониха. Простаците не могат да търпят интелигентни хора.

Интелигентният човек е "неуправляем" от МАТРИЦАТА - кривата начупена ПРАВА ЛИНИЯ, на Партията.

Велизар Енчев прави нова партия Малко множко започнаха да стават патриотичните партии в България.

"множко започнаха да стават патриотичните партии в България", защото олигархичните, мутренските, етническите ВЕЧЕ СА МАЛЦИНСТВО, ли?

Дано не четете коментарите на изперкалите ни сънародници! Болни мозъци на които ако им пребоядисаш входната когато излезат от къщи никога по вече не могат да се приберат! Желая ви успех! В България все още има умни хора които ще ви подкрепат!

Явно повечето тук са подръжници на Винету, Гроб и Плевната и са готови да бъдат под техното управление докато са живи! Щом не искате нещо различно, да са ви честити, радвайте им се, ама след тях България няма да я има.И към война ви водят, стягайте запасняшкия комплект и тръгвайте да се биете за интересите на чичо Сам. А той ще ви уважи..

Успех господин Енчев! Дано пък изстрадалата ни държавица, да е дочакала своят "Орбан"!!!

Това е тъпо пожелание - аз съм десен а този Енчев ли беше, е ляв та дрънка.

Ти си Виктор Орбан колкото аз съм Ален Делон, по-скоро си горд потомък, на онзи който тичаше подир маневриращият влак на гара Келети.

Нова серия на "Под прикритие". Ще видите поредния агент на ДС под прикритие на "политикан", най-добрия, най-честния, най-мислещия за НАРОДА..., пък може би и най-лъжливия. Та малко ли години ни хвърляше прах в очите, чрез драсканиците си.

Май много вождове станаха ,а индианци няма?

сириза ще прави у нас... аман от имитатори

Партия на лудите нервняци ще е супер.

ами да разбира се точно от нова партия се нуждаем в момента иако са 5 или 6 а защо не и десетина

И рече рицарят на плаща и кинжала Велизариус Енч в потайната доба: Елате, приятели мои потайни... Да се сберем, равносметка да направим... Досега ние, братството, дърпахме потайно конците на всичко що става в държавата, но настана време и явно да ги задърпаме тез конци... Затуй партийка ще създадем... И съгласно клетвите, коит сме положили, влизайки в братството, ще я кръстим БКП - Български Кагебейски Пу*ки... Ще си купим гласовете, както го правехме досега и отново ще яхнем стадото българско...

туй дописниците на ДС много активни.

Държавна сигурност 9 отдела имаше... а сега от тези 9 отзела колко партии се нароиха мале малееее ей тоя АГЕНТ партия прави Всики политици агенти малеееее

Не го гледайте,както индианец гледа пишеща машина, на изборите ще ви отвее като плява.И после ще ви юрка да връщате откраднатото.Затова врещите,като изгубени кози.

Записвам се!

Подкрепям идеята за партия, различна от действащите в момента, но без комунисти, агенти на ДС, милиционери и мутри! Относно този който иска да я създаде тази нова партия, ще ви кажа само, че Велизар Енчев е агент на "Държавна сигурност"! Точка! Със стари ку..ви нов бардак не става!

Не е агент, а щатен. Там си е работил човекът и никого не е топил. Прочетете досието му. Иначе съм съгласен, че нова партия трябва да правят младите, които не са били в ДС.

С Велизар Енчев бяхме войници в Нова Загора. В мен е останало впечатлението, че е кариерист, нагаждач, използвач и интригант.

Я,бегом в караулното,бе заек!

ВЕрваме на всички гнусотии за Енчев.

Не си прав! Често амбициозните хора, проявяващи стремеж към развитие, израстване и желание да направят нещо наистина значимо, са окачествявани от посредствеността, която ги заобикаля, като нагаждачи и кариеристи. Наблюдавам изявите на Енчев от години - точен, коректен, дори прекалено интелигентен към хора, които не са от неговата класа.

Ако е така щеше да си трае под крилото на В.Симеонов, да иска и получи хубава служба от четворната коалиция, да завърти далавери. Нищо подобно не се наблюдава.

Давайте господин Енчев 60-те процента от народа не гласували на последните парламентарни избори ще застанат зад теб.

Това не прозвуча много добре, защо "зад теб" ? Някак по добре ми звучи, ще ви подкрепят, ще гласуват за вас... Но "ще застанат зад теб" е грешно :)

Прав сте "ще Ви подкрепят" е правилно. Съжалявам за досадната грешка, която поражда двусмислие.

И аз бях там, а ти беш сол ташак на фатмака.

ЩЕ ИМА ПОДКРЕПАТА НА ПЕНСИОНЕРИТЕ КАТО НЕГО! ТАКА И НЕ РАЗБРАХМЕ ТОЧНО ЗА КАКВО СЕ БОРИ,АМА СКАТ МУ БЕШЕ ТАМЪН,ДОКАТО СТАНЕ ИЗВЕСТЕН! АМАН ОТ НЕБЛАГОДАРНИЦИ!!!

С Велизар Енчев бяхме войници в Нова Загора. В мен е останало впечатлението, че е кариерист, нагаждач, използвач и интригант.

Може би защото е служил съвестно а ти си се скатавал от наряди и работа.

Ей, това руснаците май са доста по-тъпи, отколкото си мислех. Продължават да настъпват усърдно мотиката на "национализма и патриотизма". Не се поучиха от опита си с Варадерото и Дудука. Българите не сме шарани, за да кълвем на този бастун. Пък и прекалено много вождове се навъдиха в този политически сегмент.

Не-е-е-е, само той не-е-е-е!

Нищо не зависи от В.Енчев и затова той предателски подгрява манджата за бедния българин и прочие... Лапка си депутатската заплата, паднала му от небето и ченгелийски създава "нова" партия.... Запомнете няма "бивше" ченге.. Между прочем го видях в БИЛЛА с препълнена количка храни и хубави вина....

И аз един път пътувах с него в метрото - посока Изгрев-СУ. Беше се спаружил като припикано мушкато, на такъв тъп лалугери въобще не трябва да се има доверие! Лошото е че матриала е много заблуден, да не обиждам пенсионерите, ама те са му на мушка, то е ясно!

Уважаеми сънароднико, ти си уникален! не се сърди! ами какво искаш да прави, да се изправи и каже, мирно, аз съм... И някога да си чувал какви точно за характеристиките за работа на определена професия. дори да се отива до там е твърде далеч, всяка обществена фигура, която знае мястото си в обществото по принцип се движи на обществени места така да се каже тихо. оставяме настрана прелитащите лелки, "демократки" от и до Брюксел, с тоалетчета от по 3 хил евро и кусур, заграбени от народа. Накратко, приемам забележката ти в полза на субекта.

Ще му трябва и собствена телевизия.

Поредното ченге, с поредната задача!!!Щом НЕ Е съгласен с решенията на формацията с чиято листа е избран, нека щом е толкова "искрен" - да напусне Парламента и ТОГАВА да "създава" нова ченгеджийна партия!! Ама НЕ СМЕЕ!! Отряза си пътя в ТВ- Скат и "нема пари"!!!!Ченгетата НИКОЙ не ги иска!! Те са продажници!!

.. къса последната сириза!

Някой тук казват Енчев да напусне парламента защото бил избран с листата на НФСБ ,аз ви казвам ,че НФСБ трябва да напуснат парламента защото всички които сме гласували за тях го направихме заради Велизар Енчев и неговото предаване по скат ,за неговата честна позиция и анализ ,без Енчев НФСБ и Каракачанов нямаше и да помиришат парламента ,ще следя развитието на новата формация и ще ги подкрепя на избори ,както и повечето симпатизанти на Атака ,НФСБ,и ВМРО които са излъгани от Симеонов и Сидеров.

Страхуват се от него++++++++

Много бързичко свалиха инфото за Енчев.

Доста продажници се страхуват от Енчев!Единствен той, от трибуната в НС има смелостта да говори истината.Много хора- обикновени, а не мутри, мутреси,нагли крадци и измислени бизнесмени ще бъдат срещу него.Прави му чест, че е смел и защитава тези,които са смачкани от мръсници!

ЕДИНСТВЕНИЯ БИЛ ?! И ТОЙ НЕ ЗНАЕ НА КОЙ ГОСПОД ДА СЕ КЛАНЯ,ЧЕ ДА Е АКТУАЛЕН . СЕГА ЩЕ ОТКРАДНЕ ЧАСТ ОТ ИДЕИТЕ НА ТЕЗИ,КОИТО НАПУСНА, ЧАСТ ОТ ИДЕИТЕ НА ДРУГИ И ТАКА....ЕТО ТИ НОВА ПАРТИЯ !!! ЧЕСТИТО ДРУГАРИ !!!

стига с тези от ДС.Не е ли краино време дасе премахнат изцяло от властта българина до живие диша и работи спокоино аман от ДС

Припомням какво означава абревиатурата ДС - държавна сигурност. Оставям на теб да решиш има ли държава, която не трябва да се грижи за своята сигурност! Тогава пак кажи "Стига с тия от ДС!".

И как, ще се казва партията? Може би ПАДС - партия на агентите от държавна сигурност. Ами то май направо се включи в ДПС, че те всичките са агенти.

Еднодневки безлични.

ДС в действие!!!

Енчев е дипломат ,в цял свят дипломатите работят за разузнаването ,а то беше към ДС ,за мен това издига Енчев като патриот служил на страната си ,а не като агент.

Енчев е мъж!!!Опълчи се срщу всички мошеници - и по рано и сега.Това,което той направи е невъзможно за тези,които сега го оплюват,защото са на партиини хранилки.Той заслужава уважение,може и нищо да не направи с тази партия,защото онези гадове са платили на много подлоги,но той ще остане с името на честен човек.Може само да му завиждате на уважението с което се ползва.