Наказват шуменското парно за спряното топло

Държавната комисия за енергийно и водно регулиране (ДКЕВР) ще санкционира топлофикацията в Шумен заради почти спряното парно.

Обратно в новината

Коментари - Наказват шуменското парно за спряното топло | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

05.01.2011 15:31"Общинският съвет на Шумен е готов да смени борда на директорите на Топлофикация, но под условие, че Титан Пауър първо плати 300 хил.лв от дълга към Булгаргаз. Това според адвокатите от местния парламент ще бъде доказателство за сериозност на намеренията на инвеститора в ТЕЦ-а. Решението бе взето днес на заседание на специална комисия, свикана по идея на председателката на парламента Даниела Русева. На нея присъстваха и председателите на групите съветници. "шум.бг ?кой лъже?

Това решение е невероятно. Този полу брадат мухльо, отново ни сбърква.До днес, тази комисия,така и не е дала смислено обяснение, как се формира цената на Ел.енергията. Не жълтата, не зелената, не преноса ,не и т.н.,а самата енергия? Сега пък въпросъте : Защо не ловите маймуните с трици?

Все едно да ти спрат водата в къщи,понеже не си я платил навреме и едновременно с това да те глобят,че не си осигурил вода на жена си за пиене.

Пак праят всичко възмажно да се намърдат софиянци и да исперат едни пари, за едни избори, да се вземат едни имоти за едни хора по една схема, която вече я знаят всички, но не им пука, защото каквото и да сторят-нищо няма да се промени за тях.