17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Парламентът ще преустанови работата си" Че той изобщо работили!!!

Това НС и да спре изобщо никой няма да разбере!

Идеално, неко нов данък, че се отложи за след изборите. Те друго не правят, осен да налагат нов грабеж на народа.

Няма нужда да "работят "тези клептомани.какво ще се подобри с тяхната работа.нищо.Ще затъваме все повече и повече,ще си увеличат заплатите сега на край на тримесечието,пак ще ремонтират и обзаведат залата за спинкане и театър за пред заспалия народ/за сравнение е добре да се види как изглежда парламента въ Великобритания и как гласуват там/Крадци"Пази боже сляпо да прогледне"От какви паланки са ги събрали тези клептомани?

Да излизат за един месец неплатена, без осигуровки и да не им се зачита за стаж, те и без това за изборите им се плаща от бюджета и от спонсори, и от всевъзможни източници да се развяват от софра на софра!

Платена отпуска ли ще е или ще си вземат болнични?

А останалите ,до 240 ,къде се намират ? Избираме ги ,за да си подсигурят финансовото бъдеще, най безочливо ни лъжат и заблуждават ,че вършат някаква работа ,а в залата за закони и гласуване на пръсти да ги броим! После законите им виновни и все ги поправят, а резултата нулев! Това са безсрамници, мързеливци, на които сме намерили работа в парламента! Нека да си почиват, изморени са хората!