Парламентът се обяви в защита на българската общност в Украйна

Административната реформа в страната е доста неприятен и опасен факт, заяви Валери Симеонов

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Оправдали си с поредния лист хария получаването на заплати... Те не правят нищо за защита реална на българското населени на българска територия ама седнали ''декларации'' за други да приемат..

Боче нареди да приемете декларация за защита и на мюсюлманската общност в Турция! Той вчера продаде паметта на Васил Иванов Кунчев за 500 000 лева и положи основите, така че вие сте на ход! А Българската общност в България, да продължава да прекланя главица, сабя няма да я посече!

Много се радвахте на украинските фашаги, много ревахте за Крим, но дали някога ще си отворите очите кое е полезно за България и за българите?

Необходима е и декларация за защита на българската общност в България....

Спасяването на давещите се е дело на самите давещи се.

Най важното,за България!!!Тези идиоти имитират работа,с глупости.Оставка!!

ЗЕЛЕНОТО КРЕМЪЛСКО ЧОВЕЧЕ, РАНО ИЛИ КЪСНО ЩЕ СЕ РАЗКРИЕ! ПРОМЕНИТЕ СА СВЪРЗАНИ НЕ НЯКАКВИ БЪЛГАРИ ТАМ, А С ТОВА, ЧЕ СЕ ПОДГОТВЯ ОТЦЕПВАНЕ НА ЗОНИТЕ НА УКРАЙНА В БЛИЗОСТ ДО КРИМ ... ЯСНО Е НАКЪДЕ ЩЕ ПОТЕГЛЯТ .... С УКРАЙНА Е СВЪРШЕНО ... ГЛЕЙДАТЕ СЕРИАЛЪТ НА ТОЗИ ЗЕЛЕН КЛОУН, КОЙТО ГО НАПРАВИ ПРЕЦЕДЕНТ - ТАМ ТОЙ СТАЕШЕ ПРЕД ЕДНА КАРТА НА УКРАЙНА, НА КОЯТО ЦЯЛАТА УКРАЙНА БЕШЕ НАЦАПЕНА... ТИ ВИ ГО КАЗВАТ ККАВО ЩЕ ПРАВЯТ - ВИЕ ПОСЛЕ ГИ ИЗБИРАТЕ! ЕЙ ТАКА ЩЕ ИЗБЕРЕТЕ И ДЪЛГИЯТ УЧИНДАЛСКИ КРЕМЪЛСКИ МАРКУЧ... И ЩЕ ВИДИТЕ ККАВО ЩЕ СТАНЕ С ТУКАШНАТА ТЕРИТОРИЯ! ДА НЕ КАЖЕТЕ ЧЕ НЕ СЪМ ВИ ПРЕДУПРЕДИЛ!

Източна Украйна ще се присъедини към Русия, а Западна Украйна към Полша. Закарпатието към Унгария. Молдова ще се обедини с Румъния, а бесарабите ще си основат собствена държава.

Това са си вътрешни проблеми на суверенна страна и нямате никакво право да давате акъл дето ви липсва реално за нещата в България, за решаване проблемите на българите в България дето ви плащат разходите.

Вместо да подскачате напразно трябва да направите същото и тук в смесените региони, упссс Козяк и Доган няма да ви дадат нали? Никой не го интересува тази декларациа

Смешно е да се мисли за българите в Украйна, когато никой не мисли за българите в България.

И какво ще направим по въпроса? Ще приемем декларация и ще наложим санкции на Русия? Щото така са ни наредили от ул. Козак

Чудя се как пък може да си толкова тъп

Всички българи в Украйна са за Русия и против Порошенко и артиста Зеленски.Не искат децата им да воюват срещу, Русишя която им е дала земя и препитание без заплащане и без данъци. Когато Сталин е интернилар много бъэлгари поради факта, че Българишя е била фашистка държава и противник на СССР. Симеонов преди години ходеше при Порошенко говореше как и колко много са защитени българиге в Украйна. Преди 4 години българите в Украйна подадоха молба дзо Порошенко с искане на автономия. Една дума не се чу от Герб или фалшивите патриоти. Защото водим угодническа на САЩ политика.Така, че нашите българи там повече ни псуват отколкото да ни уважават и са абсолютно прави. Така са и българите в Македония. Признахме Македонска държава и Македонски език , което си е предаване на интересите на България.

Да, и един мармот завива шоколада в станиол.

Някoй

"правото на местно самоуправление и правото на самоопределение". Целта на реформата в УКрайна е да не се дописка такова нещо, въпреки че в Минските споразумения е записано точно обратното - децентрализация и федерализация на страната. Киев прави обратната реформа, за да не допусне отделяне на Донбас в отделен федерален окръг с големи права и автономия. От това страдат всички - и българите, и унгарците в Украйна. Киев защитава правата на Кримските татари, но иг защитава чак сега, когато Крим вече вне е в Украйна. Преди, когато беше, не им даваха права и дори не признаваха техния Меджлис.

Абсолютен факт: откакто влезе в правителството Симеонов се обърна на 180 градуса. Преди беше за Русия, сега е за НАТО и срещу Русия. Който е гледал какво говореше Симеонов по СКАТ преди 9-10 години - знае за какво става дума. Тогава плюеше и Бойко, а сега се обърна като Волен да хвали Бойко.

Едно си баба знае, едно си бае! Що на Русия, бе? Казват ти хората: Болградски район в УКРАЙНА! Ама четеш дописката като дявола Евамгелието! 80 процента???

да са обединени? Нека ТУК ДА РЕШАТ ПРОБЛЕМА С РУСКИЯ МОНОПОЛ НА ГОРИВАТА!

България каза: Крим не е руски!!!!

да, и Америка още е колония на Англия!

Има 140 народа под руско иго .Васил Левски: Който ни освободи, той ще ни пороби!Из заветите на Васил Левски: “Когато се освободи България, аз ще да отида в Русия да съставлявам комитети, защото там , макар и да няма чалми, но народът е притиснат от нас повече.”!!! русофобията е резултат на провежданата от Русия и СССР политика на репресии, насилие и кражби !!!18 май 1944 г. Сталин депортира 185 000 кримски татари.Един от най-жестоките пристъпи на комунистическата ненавист към „вътрешния враг“ в СССР са бруталните репресии срещу българската общност .7 милиона в Русия казаха: Аз съм българин.Всички знаем от историята как Сталин методично създава т. нар „татарска“ нация, потъпквайки българската национална идентичност и преименувайки волжките българи в „татари“ (впрочем, по подобен начин бе създадена и „македонската“ нация, б. а.). С нарочен указ болшевишката власт заличава нашата националност в границите на СССР и напълно я изключва от последвалите преброявания. Преди това според резултатите от преброяването през 1897 г. българите на руска земя са били 1 300 000, а през 1926 г. – 1 500 000 души.

ще слуша Балканското джудже бе гьотверен ?

може ..ха.ха.ха за това в САЩ не говорят на американски..ха.ха А на Крим говорят на украински.

А чий е ? Знаеш ли с цената на КОЛКО милиона живота е отвоюван и завзет Крим от Руските императори и най-вече от Екатерина Велика? Крим е Руско завоевание и ще остане завинаги такъв !

каква автономия искат руските терористи като са гости на Украйна и Крим?!?! Ти още малко ще искаш и варненска руска автономия че са купили 100-ина ватенки апартаменти тука..ха.ха.ха

Левски не е говорил никога това бе кагебейски зетко Инджеф. Говорил е " НИЕ ДА ЗАПОЧНЕМ, ПЪК ДЯДО ИВАН НЕКА ЗАПОВЯДА"/не чичо Сам. Слагай потурите, направи си сюнет, вземи много вазелин и марш в Анадоллу. Чакат те манафите тлъстяко Всички народи в Русия са обособени в републики, краеве, автономии и пр. В САЩ ако 1 щат поиска независимост, на другия ден ще бъде на пепел. Кандидат си и за еднопосочен билет до Магадан. Чукчите ще те обичат много, зазебените човечета да не говорим

we love to entertain you глупост след глупост.... толкова хора и само разходи, без никакви ползи! ТВ каналите "МИНИстерски съвет", "проКУРатура" са същите!

Нещо бъркаш, Скоро Путин ще върне Украйна там където й е мястото, защото освен слугинска тя няма друга роля в ЕС !

оо вежливий чиракопитек..ха.ха.ха Слуша се нашата дума щом ви плащат да тролите за агитация и пропаганда..ха.ха

Долу комунягите и селският им електорат!Само ГЕРБ,Бойко Борисов и тесни кадъни!!!

даже и императрицата не е руска..ха.ха София Августа Фредерика фон Анхалт-Цербст !!!! Ти още малко ще прославяш Баязид че е отвоювал България за турска територия... Няма такова нещо. Крим не е руски и руснаците са окупатори и нашественици на тази земя!!!

Да припомня на четящите коментарите, кога започва проблемът! Преди почти 200 години...Става въпрос за 13 април 1830 година - деня, в който българите напускат домовете си.В средата на април пък в полето около Айтос се изпълва с 16 565 семейства или между 100 и 105 хиляди души, за да преминат през контролирания от русите проход Айтос -Провадия.С увличането на българи и гагаузи от СИ Б-я цифрата надминава 150 000 души.Малко от тях се завръщат,а някои остават около Тулча и Бабадаг

Не всички антикомунисти са мръсници и русофоби, но днешните антикомунисти са само мръсници и русофоби

NЕ СЕ ЛИ УМОРИХТЕ РУСКА ПАРТЕНКА СЛЕД РУСКА ПАРТЕНКА...

Не виждам да има Волжка България?!?!

НС трябва да изпрати декларация до Кремъл за възстановяване на Волжка България в реални граници. Та преброяването в РФ 2011г 7 милиона в Русия казаха: Аз съм българин.Всички знаем от историята как Сталин методично създава т. нар „татарска“ нация, потъпквайки българската национална идентичност и преименувайки волжките българи в „татари

Този Симеонов,воъбще няма хабер от административното устройство в Украйна.Аз съм българин от Болград.Точно с тази реформа Болград ства т.нар. общински център и ще обособи околните села с българско население.

А Турция като си поиска България и Балканите какво ще правиш бе пезевенк Щереф ? Впрочем познат си и си резняк, ще им сервираш и ще те трамбоват манафите

България в турската терминология също няма , има Туна вилаети. До няколко години това ще бъде.

Балевски да взема автомата и да заминава за фронта. Само с декларации няма да стане.

Не му се ядосвай на платеното говедо от редакцията. Неговата цел е да разпалва енужни коментари и да увеличава техния обем. Когато престанеш и по подминаваш с мълчание, защото считаш, че това е извън здравата логика и е пълен абсурд той ще умре. Тролът се храни от вашето внимание. Войната с него е пълен игнор и мълчание.

Някoй

1. Васил Левски никога не е писал това изречение: Който ни освободи, той ще ни пороби! - ТОВА Е СЪВРЕМЕНЕН ФЕЙК от т.нар. Предсмъртно писмо на Левски. 2. Думите на Васил Левски: "Когато се освободи България, аз ще да отида в други страни да се боря за тяхното освобождение...."!!! са написани от Иван Вазов и са отговор на въпроса дали Левски ще става цар след оОсвобождението. Това е литературна измислица. За никаква РУСИЯ не става дума. Ти си пълен фейк, бе! Спри да пишеш ЛЪЖИ!

пардон модераторе щереф. много си нервин нещо. Иди в Казан и кажи че са българи Татарите ще ти скъсат халката

и на какво основание Турция да има претенции?!?! Турците за последните 100г не са ни нападнали нито един път , а руснаците на два пъти ни окупират и заробват както Крим.

До Иван!! Ами щом си от този район напиши си трите имена,напиши ни по-подробно какво точно се случва,как в Украйна се коментира този случай!! Без това ти просто си Иванушка глупака,тъп трол и измамник!!

българските патриоти искаме възстановяване на Волжка България и автоматично да бъде в НАТО и ЕС!!

Скоро Путин ще се казва различно.

То в Русия вече я изчегъртаха българската общност– по Решетников– , в Македония също, а чебурашките в нашия парламент "се въздържат".

Взимай автомата и заминавай да връщаш Велика България. Като те напипат татарите ще ти скъсат миризливия говедарски задник