Парламентът няма да работи, пак липсва кворум

БСП заявиха, че ще се регистрират, когато получат оставката на вицепремиера Симеонов

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само за случая, че зам. главния прокурор каза, че няма сигнал от президентството за гражданството , което е чиста доказана лъжа, се подава оставка. Толкоз.

Въпреки , че Президента има ограничения на властови позиции, като отговарящ за националната сигурност на държавата ,очаквах да бъде много по- критичен и с твърд юмрук спрямо съдебната система. ТЯ Е РАЗКОВНИЧЕТО НА ВСИЧКО. За съжаление копче не казва нито за Цацаров, нито за ВСС, нито за ВАС и т.н. Мълчи като пукел. Изпитва страх от тях. летец, ама страхлив. Жалко.

Главния прокурор на страната, върховните съдии, ВСС, ИВСС , ДАНС, Комисия по корупцията да се избират от народа!! Никакви политически квоти, ОС на съдиите, президентски квоти и т.н. Народа!! Това е!

Я, народът не бил толкос тъп колкото разправя Боко умното.... само че няма думат..

Е и?? Какво като не работи парламента. А то като работи, какво правят. Закони , които защитават тях си и олигарсите. назначиха си всички хора в съдебната система и няма кой да ги пипне. Тази /случая с гражданството/ Матева ти казва, че преди близо 3години е пуснала сигнал с доказателства в прокуратура и ДАНС, а сега чак когато се разсмърдя във |Франция започнаха акции. дащо така?? Ясно е . Чадйра на прокуратурата над управлямащите. Ясно като бял дзен. И сега ще се потулят нещата, както винаги.

Както винаги руско-турската клика спира работи против България.

"Дебилите" правят на инат и спират законодателния процес в страната !!!! Какво стана с др. Христов ...? Този факт още веднъж доказва за СПЕШНАТА НЕОБХОДИМОСТ ОТ СМЯНА НА ПОЛИТИЧЕСКАТА СИСТЕМА ,А ИМЕННО ВЪВЕЖДАНЕ НА ПРЕЗИДЕНТСКО УПРАВЛЕНИЕ ,аман от политически боклуци !

тулупите имат циганска ваканция щот времето било хубаво за ходене на спа..... сещам се за серияла "Синьо Лято" щото го даваха когато сме ваканция едно време..... много готино филмче....

В България нито парламентът е парламент, нито правителството - правителство. Министърът на МВР е бивш шофьор и охранител на сикажийски бос. А зам премиерите, едни окаяни патриоти, са заринати в корупции и всевъзможни изцепки. Даже Цецка Цачева е заподозряна в прикриване на престъпления и взятки .... Само премиерът е ангелоподобен и невинен

Има само едно решение. Абсолютно независима съдебна система/нов главен прокурор, нови хора на върховните съдилища, нов ВСС, нов ИВСС, нови хора в ДАНС, МВР и службите, които могат да подгонят дори президент и министър председател. Това е истината.

Ти си абсолютен мечтател! Май трябва и нов любовник на жена ти. Има само едно решение - дървото да играе по главите на тия дет си ги изредил.

Някой да ми каже, как ще се прекрати корупцията в странат, като тези, които трябва да я преследват, всичките до един са хора на управляващите. Главен прокурор, председатели на върховните съдилища, ДАНС, Нсл.С, Пламен Георгиев , МВР и т.н. т.н. Всички тези димки и акции, които се правят са само прах в очите на хората и пред ЕС. Преди мониторинга. Поглеждайки сериозно, нищо не се прави за овладяване корупцията по властта. НИЩО! Цялата система е тяхнаи мърдане няма. Жалко, но факт.Само ако се събуди гражданското общество, могат да настъпят промени, но.................................сънят е доста дълбок.

Наглостта на Валерката е безкрайна и носи само главоболия на Борисов. Развръзката наближава. А колко лесно бе Валери да се подаде оставката и неговото място да заеме заместникът му в НФОБ.

Реално трябва да се търси начин всячески по какъв начин да се свали това престъпно правителство. Те така са окупирали властта/администрация, съдебна система, общини, ДАНС, прокуратура/, че няма друг никакъв начин да отстъпят управлението на страната. В хората има страх от репресии и уволнения и затова никой не смее да гъкне.А това означава, че тези ще ни управляват докато изцяло се закрие държавата. после с натрупаните пари изчезват по света и сбогом България. След нас потоп. Това е техния девиз.но дори и тези, които сега са на топлички добре платени места скоро ще видят, че и тяхното не е вечно, да не говорим за техните деца и внуци. Но да знаят, че те са не по- малко виновни ото тези, които съсипаха държавата. Това е!

ХЕЛОУН МИНА - ТИКВИТЕ ВЕЧЕ СИ ОТИВАТ...

Евала на онзи, който дал идея на ГЕРБ да не се регистрира по време на кабинета "Орешарски". Мечешка услуга са МУ направили и Тиквата ще падне...Да те ударят със Собствения камък най боли...

Има малка разлика. - тогава ГЕРБ спечели изборите!

ТО И ДА ИМА КВОРУМ ПАК НЕ РАБОТИ....

"Народните избраници" пак си осигуриха дълъг уикенд на гърба на народа...

Не ви ли е срам, бе? Баце се преработи в Евксиноград, а вие хукнахте да почивате още от петък;)

Комунистите/социалисти проумяха, че мястото им не е във властта! Остава да го разберат и гербаджиите.

днес е петък и другарите няма да могат ,да си зададат тъпите въпроси!

Цецо ще яде бой довечера у Банки!:)))))) ....Боце ще го пердаши с българо -израелския дрон по пъпеша!:)))))))

Няма кворум! Това в Наказателният кодекс е описано като -Доброволен отказ от престъпление........

Затова ли ги избираме тези да ни представляват??? Я да влизат в парламента и да си гледат работата, за която взимат толкова пари. Да не се вживяват толкова и да се правят на велики.

Ако Валерката не беше толкова нагъл и инат, отдавна проблемът да беше забравен.

По-добре е да не работи , по-малко бели прави.

Предполагам за неработните дни Надника пак си тече

ГЕРБ, ОП и Марешки имат достатъчно хора , за да осигурят кворума. Ами, да си стегнат задниците, и да идват на работа! Ако те (и нар. събрание) работят, БСП и ДПС сами ще влязат в залата, без , дори, някой да ги вика! Защото, ще видят, че и без тях нещата се случват, а това съвсем не е в техен интерес.

математически погледнато си прав , НО ако в един парламент се приемат закони без наличието на опозицията какво следва ? Ами просто половин България не е представена в този Парламент. Смятате ли че липсата на мнение на половин България прави обществено приемливи всякакви закони приети от половин Парламент ?

мнтго по-марко от 1/4 са комунисти и карабинери!!!

мнтго по-марко от 1/4 са комунисти и карабинери!!!

и всичките 240 да влязат, пак три четвърти от българите няма да бъдат представени.

Едното биби да осигури кворум на другото биби.

Разпускай цирка.Боко щял да произвежда дронове.Лудница.

Аз дочух че догодина се предвижда от Боко да прави смесена фирма с Ахмед Д за да призвеждат Ролери :)

нали си големата работа...осигури кворума!