Парламентът на Русия одобри спирането на участието ѝ в ядрения договор "Нов СТАРТ"

Владимир Путин обяви преустановяването на участието на Москва в последното останало споразумение с Вашингтон за ядрените оръжия дни преди първата годишнина от "специална военна операция"

Обратно в новината

Коментари - Парламентът на Русия одобри спирането на участието ѝ в ядрения договор "Нов СТАРТ" | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

:)

Все някой трябваше да се опре на наглостта на запада... Рано, или късно.

Всичкото това с договорите за ядрените оръжия го направиха американците! Е повода беше, че искали да включат и Китай, но Китай им отказа и решиха да обвинят за това Русия. Вече се оляха- за всичко е виновна Русия..... Крайно време е да спрат с тази американска пропаганда и изкуствена истерия, когато много добре знаят, че САЩ са виновни за всичко, което сега се случва.

И?

Сега пък било открита война. Не беше ли специална военна операция?

му пука?

Що за индивиди сте това путинофилите? Ядрени бомби да ви пускат на главите пак ще му ръкопляскате.

Пълен абсурд! Русия не води война , а специална операция обаче запада и НАТО са и обявили война. Русия излиза едностранно от договора обаче САЩ няма ли желание за преговори!? Нещата вървят към третата и последна...

Още през 2000 г.Пупкин , като заграби власта се молеше да го приемат в НАТО.

Има си хас Путин да поиска нещо и парламентът му да не го одобри.

Сатаните им изтече годността още 2014 година. Вчера нов неуспешен опит на новия Сармат да полети. Но ние се отказваме от договора. Ахахахахаха. Россииский мир.

Едно време когато бях ученик ни задължаваха да си пишем с деца от СССР. Когато получавах писма, те бяха адресирани така: Болгарская СССР. Казвам това, защото като чета този сайт все едно се връщам в онова време. Сякаш някой от този сайт е опрял микрофон до устата на диктатора и щом последния каже нещо - хоп на първа страница на сайта.

"Нов старт" да не е продължение на Гор-Черномирдин, при който рашките продават бойни ядрени глави на янките, за да ги използват за морни цели?

Те знаят какво да правят,когато има атом от горе.Тренирани са да се хванат за палците.

И чавдарчетата събирахме по 10 стотинки в помощ на руско другарче. От нас бедняците ги вземаха.

А па на вас така елегантно са ви го нафърфорили по западен образец, че ви е опрял у мозъка и само фили и бомби бълнувате.

Еми виж кой са собствениците на сайта и Ще разбереш че не само ти се струва ами си е точно така :)

изглежда ни чака жестоко "твърдо кацане". а ние се занимаване с украйна? https://www.youtube.com/watch?v=rwF974WLFYU "Меко кацане" за икономиката: Възможно ли е?

Още на 22.02.2022 , трябваше над просташка пРоссия да бъдат нанесени масирани ядрени удари, за да се гарантира бъдещето на човешката цивилизация !!! Разходите днес щяха да са значително по малки спрямо сегашните разходи по войната.

Лъжеш.

За никого не е тайна, че имперското величие на Русия, размахвано пред публиката е главно за вътрешна употреба и за копейкаджиите на руска грантова захранка , не струва пукнат грош.По данни на руския сайт by24.org, който цитира кап. I ранг Константин Сивков, д-р на военните науки, Русия отстъпва на САЩ: • по самолетоносачи 12 пъти; • по броя на крайцери – 6,5 пъти; • по ескадрени миноносци – 5 пъти; • по многоцелеви атомни подводници – 4 пъти. ВМФ на Русия превъзхожда ВМС на САЩ единствено по броя на неядрени подводници и на кораби от крайбрежната зона: корвети, малки ракетни кораби и катери с различно предназначение. Но това предимство на Русия се компенсира от огромното количество и качествено разнообразие на малки кораби във ВМС на другите страни от НАТО, пише libertarium.ne. Във въздушно-космическата област положението е същото: по брой на бойни самолети (изтребители, бомбардировачи и щурмови самолети за поддръжка на Сухопътните войски) американските ВВС превъзхождат ВВС и руската морска авиация 4 (четири) пъти, като руските самолети са две поколения по-стари от американските. Ако бъдат добавени транспортни и други осигуряващи самолети, превъзходството на САЩ нараства до 8 пъти. Русия разполага с отлични образци на ново въоръжение като изтребителя от пето поколение Су-57, но броят им е твърде незначителен за постигане на паритет или превъзходство над САЩ. Русия катастрофално изостава и по брой на боеспособни сухопътни съединения, и по приетите на въоръжение високоточни оръжия. Константин Сивков не е първият руски военен експерт, който признава пълната несъстоятелност на РФ при хипотетичен военен сблъсък със САЩ. Още през октомври 2015 г. докторът на техническите науки проф.Пьотр Белов заяви, че „Русия вече не притежава „ядрен щит” поради изтичане срока за годност на огромен брой балистични ракети. Единствените комплекси, които биха могли да бъдат задействани, са 40 стари ракети „Сатана”, чиито ресурс неведнъж е бил удължаван. А през март 2019 г. не кой да е, а вицепремиерът Дмитрий Рогозин, който отговаря за военно-промrшления комплекс, в мигове на откровение заяви, че „при реален военен конфликт със САЩ Русия ще загуби войната само за шест часа”.

Що за галфони сте русофобите?! Путин не е Русия, както и дедото с деменцията не е САЩ!

НАТО и САЩ им обявили война хахйа. Ами нападайте ги тогава?! Е как те ви обявили воина а чак след една година едва 100 танка се появиха и то по стари модели и тонпаааак 1 година по късно

Слухебно ли ти смениха тролското име от "Павел" на "Българин", гербераст неграмотен?

лично съм ги давал. при това няколко пъти.

Гола вода си.

Мирни цели, имах предвид, получил се е забавен лапсус.

гола вода е , ама го харесват

Медведев казал че ако загуби в Украйна Русия щяла да бъде разпарчетосана .. прекрасно за всички …без визи ще ходим и ще изкарваме пари в бъдещите държави и ще ни гледат с възхищение зажаднели .

Нема страшно.......те свършиха ракетите преди 6 месеца.

Лъжеш

Нещо си фантазираш ! Май си забравил , че все още има живи хора от тези времена !

Това са стари данни преди войната! Сега е още по плаче о състоянието и то е видно на фронта със съседна държава 40 пъти по малка

Тролчетата на Митрофанова няма да се съгласят с теб!!!Те още живеят,с разказите на дедите си,шумкари и мародери!?

Кое помощно училище си завършил?

Правилни! Няма само краварите да напускат договори!

Павел е друг достоен Българин, а не като теб путинярски ибрик ….

За мен това изглежда повече като отчаян ход и показва по-скоро слабост, отколкото да е демонстрация на сила. Реално целта е да заплаши Запада. А реално Запада не изглежда уплашен. За да заплашиш някого, трябва другата страна да знае, че си готов да стреляш. Към този момент Русия не изглежда като готова да стреля. Ще трябва да направи по-краен ход. Но тогава рискува малкото останали партньори да се отдръпнат. Китай неведнъж обяснява, че не подкрепя използване на ядрено оръжие под никакъв предтекст. А и в самата Русия не е ясно до колко са съгласни да играят с ядрената карта. А и какво ще постигнат, ако това не спре Запада да праща оръжия към Украйна? Ще стрелят по Вашингтон ли? Съмнявам се.

Е па тя не води операцията в НАТО-вска държава па цялото НАТО налива оръжия и пари в конфликта, само това е основание да се заяви, че запада и е обявил война. Без да споменаваме периода преди 2014г, когато опасност от война не се виждаше, а НАТО разполагаше ракетни системи и радари из Европа за да се пази от забележи...ИРАН. Студената война не е приключвала никога, просто влезе в известен застой, понеже Русия фалира. Сега лека полека пак ще си набере скорост, хората които управляват света са имат планове за по 50 години напред и това, че са ги преизпълни за дадена петилетка хич не ги грее и не спира следващата фаза. Ценностите за прости хора, като теб и мен, тези хора си имат цели, не ценности....

Ще трябва да вдигне залога, няма да стане само с приказки. Ще трябва да гръмне нещо. Малко е рисково, ама в тази игра е така.

Във вашите СМИ не пише за поредния обосран Сармат ли?

Защо все със САЩ се сравняваш бе мурзил ….

Си Дзинпин - В Москва ? …иии - Съответно ?

ами...твое мнение......

Абе, ако сме обективни, само Путин и Кем Чен Ун плашат периодично с ядрени бомби.

Г-жо Тодорова, написаната от вас статийка изобщо не дава яснота (умишлено) за мотивите на Русия. Хубавото е, че СЕМ не може да спре интернета, за да се информират хората от други източници.

Защото тези договори са между Русия и САЩ. Нещо неясно?

Си не е в Москва, неговият външен министър е

москалите плашат само гаргите с техния остарял ядрен потенциал ! да бъдем реалисти , при една ядренна война Русия няма никакви шансове ! рашистите са само със 145 млн население , а запада е с над 1 млрд население ! голямата част от руското население е съсредоточено в няколко на брой градски агломерации като москва , Санкт Петербург и още 6-7 големи града милионници там се намира над 70 % от населението , докато при запада има стотици градове милионници пръснати от Австралия през Япония до Мадрид и зад океана ! територията на запада е много по голяма от тази на русия , само сащ и канада имат 19 млн кв.км. което е повече от 17-те млн.кв.км на руснаците ,да не прибавям австралия която е над 6 млн.кв.км. и Западна Европа ! какво искам да кажа , целите за поразяване на запада са ужасно много , докато руските цели за поразяване са в пъти по малко ! при един ядрен дуел ще останат само 10-15 млн руснаци в сибир и другите огромни територии , които са много рядко населени !докато след ударите ще останат над 900 млн западняци живи ! единственното предимство на мужиците е, че те ще отидат в рая :::)))))))) и още нещо важно : не става въпрос кой къде държи ядренното си оръжие , никъде не пиша за това , казвам къде живее компактно руското население , например в Москва и приградските ѝ околности живеят над 35 до 40 млн мужика ! москалче , а щатите имат над 800 военни бази само в чужбина т.е. по цял Свят , а всички руски ядрени заряди са по малко , да не говорим за носителите т.е. ракетите , те са още по малко ! при ядрена война ще има победител и това ще е запада ! приказките за пълно унищожение и ядрена зима са само за глупаци ! преди години и янките и мужиците взривяваха атомни бомби , както и водородни бомби направо в атмосферата ! справка руснаците взривиха в атмосферата най голямата водородна бомба наречена Цар Бомба – Мощността ѝ се равнявала на 58,6 мегатона тротилов еквивалент или близо 3600 пъти по-мощна от първата атомна бомба, взривена на 6 август 1945 г. над град Хирошима.ПРОЧЕТЕТЕ ВНИМАТЕЛНО 3600 ХИРОШИМСКИ АТОМНИ БОМБИ ВЗРИВЕНИ ЕДНОВРЕМЕННО , А НЕ Е ИМАЛО НИКАКВА ЯДРЕННА ЗИМА !

А сега е Европейска България! Хааааа