Мей загуби - парламентът пое контрола върху Брекзит

Британският премиер Тереза Мей загуби само с четири гласа ключово гласуване в парламента за Брекзит заради бунт на част от собствения й консервативен лагер.

Обратно в новината

Коментари - Мей загуби - парламентът пое контрола върху Брекзит | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Има си кралица ! Тя решава.

Даже и снимката със 150-килограмов международник не и помогна!

Брекзит е едно голямо политическо недоразумение, опит за изнудване на ЕС. Може би дори едно от най-големите политически недоразумения на 21-ви век. Масивите не са много интелигентни и политиците, които обикновено завършват престижни университети и са по-заможни, много добре знаят това. Визирам предимно страни от Западна Европа. По този начин пробутаха и спекулата за "лошите" имигранти от Източна Европа! Но щеше ли да има имигранти, ако британската икономика нямаше нужда от тях? Все пак повечето от имигрантите си изкарват парите честно и плащат данъци. С какво са по-различни от англичаните? Човечеството, а и планетата, не може да си позволи повече тази политика на разделение и конфликти! Единствения шанс за оцеляване пред хората като вид е обединяването, науката и евентуално космоса!

Ясно е че ще я чупят. Кралицата казва, кой ще кара влака. Ще си отидат и ще приемат само читави работещи хора.

Кралицата ми е ... сестра. Затова убиха в Париж принцеса Даяна, защото я е видяла в истинското си тяло свекърва си.

Бързо, трябва да обвини Русия и Путин. хахах :))))

Шило

Явно е усещала слабостта си пред последните месец-два. Неслучайно се опитваше да насочи мисленето, че те всъщност идват от друга държава.