Удължава се срокът за предаване на скрап от граждани

Парламентарната комисия по околната среда и водите подкрепи искането на бизнеса да бъде удължен срокът, в който физически лица ще могат да предават скрап.

Обратно в новината

Коментари - Удължава се срокът за предаване на скрап от граждани | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Явно доста от вас си нямат работа и се занимават с чужди проблеми!Вие не сте запознати с бизнеса и обстоятелствата доколкото виждам!Аз не коментирам вашата работа,така че ви моля и вие да не коментирате нашата!

Отново назначиха 600 000 крадци на работа. Да живеят мутрите и циганите!

Значи се удължава и времето в което ще ни "изчистват" мазета и тавани от метална покъщнина. Господ да ги убие тия глупаци.

УРА ! да живеят циганите !

Срока се удължава до изчерпване на траверси, шахти, кофи и други дЖелезни маТрияли. Чаееее....шуууукарииия

ако някой се сети за някакъв срок у нас , който да не е удължен да ми напомни ,

българска идиотщина, модерно го наричат дерогация и се прилага към всички нискообразовани български граждани-животновъди, циганета и всякаква друга сволоч, която вместо да покрие някакъв европейски стандарт, смята да се въргаля в мръсотията още поне две до три години, за да гледа с поглед на жадно говедо как другите, спазили стандарта се отдалечават на десетки години напред в обществените и лични отношения.

Е, гаа та в стандартния!...

А къде ще предаваме? ... или ша дигнат пенциите доста?

Всеки, който пипа закона - няма да се докопа до власт!!!? Казах!!

Точно така, бате!!

Може може в османската империя всякакви бежанци-боклуци е имало.

...ЩОМ ГИ НЯМАШ ТРЪБИТЕ ОТ "НАПОИТЕЛНИ СИСТЕМИ" ИЛИ ТЕЗИ ОТ "ЮЖЕН ПОТОК"...ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА .."КРЕМИКОВЦИ",ГЬОЛА В БЕЛЕНЕ И ОЩЕ,ОЩЕ....:))))

Докога шайка търговци, шайка ресторантиори, шайка скрападжии и други подобни шайки ще извиват ръцете на държавата и няма да позволяват да се въведе ред?

Каквито сте работливи булгарите ште се заровите от боклуци....светло бунище и бъдеште

Бързо слиза манго под земята у метрото да "бере" метал.

...ДРАСКАЩИТЕ ТУК ПРОТИВ УДЪЛЖАВАНЕТО НА СРОКА.... ...ПРЕСТАНЕТЕ С ТЕЗИ МАНГАЛИ,РЕЛСИ,КАПАЦИ И ..."БРАНЕ НА ДЖИЛЯЗУ".... ...ИЛИ СТЕ ТРОЛОВЕ ПЛАТЕНИ ИЛИ ХАЛ ХАБЕР СИ НЯМАТЕ ОТ НЕЩАТА.... ...ВМЕСТО ДА РЕВЕТЕ ПРОТИВ ВЪЗМОЖНОСТТА ВСЕКИ СОБСТВЕНИК НА КАКВАТО И ДА Е БИЛА ...ВТОРИЧНА СУРОВИНА...НАБЛЯГАМ...С У Р О В И Н А !!!...ДА ПОЛУЧИ СЪОТВЕСТВАЩАТА И ПАЗАРНА СТОЙНОСТ В ЛИЦЕНЗИРАНИТЕ ПУНКТОВЕ,(както на всякъде по света)...ПО ДОБРЕ "СКАЧАЙТЕ" В/У СЪВЕСТНАТА РАБОТА НА ОРГАНИТЕ...ПОВТАРЯМ...О Р Г А Н И Т Е...ОТОРИЗИРАНИ ДА КОНТРОЛИРАТ ТАЗИ СОБСТВЕНОСТ ДА НЕ ПРЕМИНАВА ПО ТЪМНИ ДОБИ В ....МУРГАВИ РЪЦЕ... ...ТАМ Е ПРОБЛЕМА... ...НЕ ИЗХВЪРЛЯЙТЕ САПУНЕНАТА ВОДА ОТ КОРИТОТО ...ЗАЕДНО С ...ДЕТЕТО ВЪТРЕ... ....Р А З Б Р А Х Т Е Л И ???....

Нещо много подскачаш, да не би и ти да си от протестиращите изкупвачи? Има решение на всеки проблем, даже и на този. Всеки продавач на желязо или цветни метали, да напише СОБСТВЕНОРЪЧНО обяснителна записка, откъде е този скрап, който предава, и да носи наказателна отговорност за неверни данни в декларацията. А сега поразсъждавай какъв ще бъде ефекта от подобен ход.

....МЕЧО,КАК НЯМА ДА СКАЧАМ,КАТО: 1) 100 % БЪЛГАРИН... 2) С ВИСШЕ И МНОГО ДРУГИ КВАЛИФКАЦИИ 3) БЕЗ РЕДОВНА РАБОТА(но никога без работа) само защото съм далеч над 50-те,може би прекалено стриктен и честен да ми поверят ...ОТГОВОРНА(далавераджийска работа) ...4) НЕ ВИСЯ НИКОГА ПРЕД БЮРАТА ПО ТРУДА,СОЦИАЛНИ И КАКВИТО СИ ИСКАШ ..ПОМОЩИ.... ....5) ВЪПРЕКИ ТОВА ...ВКАРВАМ В БЮДЖЕТА ...НИКОГА НЕ СЪМ ИЗКАРВАЛ...ЧРЕЗ ДАНЪЦИ,АКЦИЗИ НА СТОКИ ОТ КОИТО НЕ СЕ ЛИШАВАМ... ....6) ОТ ПОВЕЧЕ ОТ 10 ГОДИНИ "СПАСЯВАМ ПОЛОЖЕНИЕТО" БЕЗ ДА СЪМ ОТКРАДНАЛ НИТО ТЕЛ,БОЛТ ИЛИ КАКВОТО И ДА Е БИЛО(в което обвинявате едва ли не всички предаващи вторични СУРОВИНИ)...ВЪПРЕКИ ,ЧЕ СЪМ ПРЕДАЛ СТОТИЦИ ТОНОВЕ МЕТАЛ,ПЛАСТМАСИ ,ХАРТИЯ И СТЪКЛО+СТОТИЦИ КГ МЕД,АЛУМИНИЙ И ДР ЦВ.МЕТАЛИ...САМО В ...ЛИЦЕНЗИРАНИ ПУНКТОВЕ... ...7)ПРИ ВСЯКО ФАКТУРИРАНЕ МИ СЕ ОПИСВАТ ВСИЧКИ ДАННИ ПЛЮС ПОДПИСВАМ Д Е К Л А Р А Ц И Я ЗА ПРОИЗХОД.... ....ОТДЕЛНО МИ УДЪРЖАТ АВТОМАТИЧНО 10% ДАНЪК.... ....А КОЛКО ОТ ВАС ПЛАЩАТ ИЗОБЩО ДАНЪЦИ ДЕТО МНОГО ЗНАЕТЕ А... ВСИЧКО КОЕТО СИ ГО ИЗКАРВАМ Е С МНОГО ТРУД,ДВЕТЕ МИ РЪЦЕ И СТАРОТО МПС... ...А ВИЕ ДЕТО СТЕ ТОЛКОВА ЛАРШ И ЕДИН СТАР ХЛАДИЛНИК,БОЙЛЕР,ПЕРАЛНЯ И Т.Н. ГИ НЯМАТЕ ЗА НИЩО...ЩЕ ВИ ПОМОГНА ВЕДНАГА ЗА ДА ВИ ОСВОБОДЯ ОТ ТЯХ...ЗА МЕН СА ...ЛЕВОВЕ....ЗА ХЛЯБ,С/КИ,ДАНЪЦИ....ПРЕЖИВЯВАНЕ....

Явно ще бъде Б-Г до края на 2015-та след това не се знае! Както е казъл "пуета" - "Прозд нърод=тъпа държава"!

Стига с тоя расизъм! Исус е бил мургав,тъмна коса 155 см висок.Може пък и Исус да е бил циганин....знае ли се.

Правете по- големи порти на пунктовете- ще се вкарват цели влакове, автобуси, кораби, памятници- юруш на желязото, брато! Днес е празник в махалите- собствениците на пунктовете черпят, ЕЕЕЕХХХ!!!

Ако преди 5-7 века имаше такъв закон, дали сега щеше да има какво да се копае на Перперикон?

Срамота,

И защо ли в..."белите държави"никой не..."бере метали",за да ги предава в последствие??? Сигурно защото си нямат такива..."отговорно национални"бизнесмени и политици като тези в Бантустан!?!

Има, има, не е като да няма... Не си виждал как мексиканци топят олово от акумулатори, в предградията на Лос Анжелос и после го продават на пръти от по няколко паунда! Но там това е добре организиран бизнес за професионалисти, а не хранилка за писачи на проекти.

Предлагам следният закон за намаляване на престъпността: Чл. 1. Забранява се на физически лица да притежават собственост. Чрез този закон веднага се елиминират кражбите, измамите и т.н. свързани с частната собственост, тъй като гражданите няма да притежават нищо, значи няма, какво и да им се отнеме противозаконно!

Отива един ученик да се жалва на Конфуций: -Учителю, обраха ме. -Ако не беше толкова алчен, пари щяха да ти дават, за да има какво да откраднат.- бил отговорът.

Ха така,та каква стана тя накрая??? "Бизнеса"се наложи над...закона:))) Че за какъв чеп тогава ги пишете тези закони бре,тъпаци от НС,за да отчитате само дейност ли???

За да има повод някой да "почерпи" при отлагането на закона.

Абе ние сме сбъркан народ ,МАНГУ пак ще бере джелезо,пак ще липсват капаци на шахти ,пак ще пищят чичо и стрина на село ,че им няма оградата от джелезо,пак ще обират паметници и свети места -а знаете ли защо ще удължат срока-ИДВАТ ИЗБОРИ....на бедния народец,май.ата му-ние да спечелим -продажни твари....

Мафията и циганите пак постигнаха своето. Ма'аму е държава тъпа!

Поредната идиотщина измислена от комунистите! Значи аз сега вместо да изкарам някой лев от старите радиатори. Ще им ги подаря, а те ще си печелят от това? Сигурно и евросубсидия ще вземат дори!

Искат да кажат ,че ще трябва да върна безвъзмездно старите си уреди,винкели от бараката и тръбите от подменената ВИК инсталация в къщи.Няма да стане.То тогава и старите автомобили по тази логика да ги дадем без пари на фирмите за рециклиране?

Закон за стимулиране изхвърлянето на метални отпадъци в речните корита!

Релсите от дерайлиралия на гара Яна пампор още ли не са предадени и заплатени ?! Добре, ще изчакаме още некоя годинка. . .

Демек, МАНГУ ще бере железо отново.