Депутати: Частично вето върху закона за обществените поръчки

Депутати от различни партии искат президентът да наложи частично вето на текстове от новия Закон за обществените поръчки, приет на второ четене от парламента.

Обратно в новината

Коментари - Депутати: Частично вето върху закона за обществените поръчки | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Правилно,ни може парите да попадат в някъкви СЛУЧАЙНИ

Нали целта е корпцията да нарастни, защото свършва евролапачката! Така се бори наследството от комунизма със лобизъм, лапизъм и либерален капитализъм!

Като че виждам некъф домашен любимец?

ОК! Тъпото е само, че този "кандидат за всичко"- Кадиев, се прилепва към инициращата група и търси изява и демонстрира "принципност"... Чували ли сте народната песен: "Що ми се надигаш, моме, що ми се надуваш! Гаче те не знаем, моме, колко пари струваш..."

В следващото абсолютно ново правителство с министър-председател г-н Иван Костов.

По-добре да викнем Г. Димитров. Не можеш ли още някой политически труп да измислиш? Дали пък да не извикаме Ал. Македонски?

Купища промени във всички закони, от откачени по-откачени, направени от хора дето си нямат хабер от тях, ама да са в тяхна изгода. Явихме се на търг, който е с много спецефично предназначение. Всичко ни бе изрядно,но пък сме дали по-висока цена от друг, който не само няма дълготрайни активи, не само няма квалифицирани работници,не само преди година-две регистриран и т.н. , но спечели. Ще видим как ще се справи , но няма да разберем колко ще получи

Пунта мара. ВАЖНОТО Е ДА БЪДАТ УСВОЕНИ ЕДНИ ВАШИ ПАРИ ОТ "ПРАВИЛНИТЕ" ФИРМИ.

Жалко, че си нямаме и ние като руснаците един супер кагебейчик като СуперПутя, с едно махване на фуражката си да обезцени лева 5 пъти за 1 година и да ни докара до глад и мизерия като през виденова зима.

Депутати се борят с корупцията! Крадци с кражбите! Изнасилвачи с изнасилванията! Смяяях ;)))

Вчера имаше доста сериозен анализ във в. Сега на бозите, които са сътворен в новия ЗОП. Прочети ги и ще се убедиш, че имат основание да искат ветото;о)

Не се съмнявам, че имат основание. Като ги слушаш депутатите ни, ще речеш, че Господ-Бог лично ги е проводил в Парламента да творят закони. Едни анализи, едни експертизи - чудо! И като излязат резултатите, все едно кварталните пиЕници са го писали, при това в състояние на делириум. Явно толкова си можем на всички нива.