Борисов: Държавата вече няма парламент, незабавни избори

И днес заради липса на кворум парламентът не можа да започне работа навреме. Това стана едва след три опита. Бойко Борисов настоя за незабавни избори 2 в 1.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Държавата вече няма парламент, незабавни избори | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вица показва морала на лаинара Муто.

Господин Борисов,БС и ДПС си наеха дубльори-Бареков, ВМРО,Сидеров,а Вие не мислете,че от София можете да кажете на хората каквото мислите- избирателите искат да усетят оная топла загриженост за изнемогващите хора от селата. Идете сред хората,ще има провокатори,но за това имате местни структури!Индивидуална "Конституционна жалба" в Комунистическата ни Конситуция няма,но има тази,с която плаши М.Манолова1 И след като КС и ВСС не касираха избори 2013г имаме да отнесем жалба пред съда в СТрасбург,нали сме чл. на ЕС България!

"Борисов: Държавата вече няма парламент, незабавни избори" Какъв парламент, що за глупости? Като ще се връщаме в Азия за какво са тия неща?? Достатъчно е да погледнем към Москва и накъдето тя - натам и ние. Колко е просто! Няма да имаме грижа за газта- безплатна ще ни е. Пак ще се научим да гледаме домати. Ще си внасяме "москвичи" и "таврия", има и нови "ладички"..

Кой е този тъп комунистичеси мутромилиционер?

Никога не е бил милиционер, той си е и си остава пожарникар.

Точно сега, когато народът е настроен проруски, ББ няма шанс да спечели изборите.

И се занимават с Цветанов. Погледнете само делкарацията на зам-главният прокурор Борислав Сарафов 2006 година дарение апартемент от родителите му безвъзмездно Пак 2006 година дарение апартемент от родителите му безвъзмездно Пак 2006 година дарение апартемент от родителите му безвъзмездно 2011 майка му купува в Испания апартемент за 234000 лева Няма да пиша какво друго знам за него. ПРЕСТЪПНА БЪЛГАРИЯ

Да Тиква, незабавни ибори. Още утре, дори още тази вечер!

Мани, мани, пак иска да се връща мутробойко

Този освен вицове друго не можеш да чуеш!

А този човек не разбра ли, че никой не го иска!

Абе тоя и вицове не знаел,това анекдотче е брадясало като Бойко Борисов в генералска униформа

гладна кокошка просо санува

Отдавна няма парламент! Депутати, на които хората се подиграват, правителство, на което никой не вярва. Ами направете нещо повече от изявление, г-н Борисов!

явно вече е напечатал печалившите бюлетини

Тъпи мутроиде, парламент има, но ти няма да си в него !!

Как може да се роди толкова тъп мутраджия!

хехехехехехехе.............. циркаджия и майтапчия........

Като си се изцапал целия с лайна естествено, че няма да работиш, а вицове за лайна ще разправяш.

Прокуратурата готви няколко обвинения срещу Бойко Борисов и хора от най-близкото му обкръжение. Бившият премиер стигна дотам, че негови приближени го предадоха. Има много голяма вероятност дори да бъде поискан арест за Борисов коментира Сотир Цацаров в четвъртък. Една от многобройните причини за повдигане на обвинение е заради полетите на властта. Подобно развитие е напълно възможно, загадъчно коментира Цацаров. Той уточни, че бившият шеф на правителствения Авиоотряд 28 Пенчо Пенчев не е единственият, който ще бъде обвинен. Борисов и Цветанов са контролирали наркотрафика, което било заведено в ГДБОП. Те са имали пълните данни за трафик на хероин от Иран за Централна Европа. Камиони, номера, всичко. Как половин тон минава през нас, а в Австрия хващат 150 кг. Ето така: престъпна група, в която участвали Румен Николов- Пашата, Бойко Борисов, Цветан Цветанов и Димитър Стефанов Митко Каратиста, действа. Борисов е замесен в редица скандали с наркоканали. Източници от прокуратурата разкриват, че името му изскача около скандала със задържаните във Франция 1400 кг кокаин. След заседание на вътрешната комисия в парламента стана ясно, че заловената дрога е част от по-голяма схема, свързана с Евелин Банев-Брендо. Мръсните пари от трафика са препирани чрез автокъщата на общинския съветник от ГЕРБ Орлин Алексиев. Разбра се, че при управлението на Бойко Борисов ГДБОП опънала чадър над канала. След залавянето на дрогата във Франция Орлин Алексиев имал среща с Брендо и по време на разговора общинският съветник получил заплаха за живота си. Постъпила е информация, въпреки това не са последвали никакви действия от предишното ръководство на МВР, което ни кара да мислим категорично, че е осъществен политически чадър. Още повече че става въпрос за общински съветник, коментира шефът на вътрешната комисия Атанас Мерджанов.

Не знам някой да я бръсне тая тиква за слива...

Боко да не се прави на много остроумен с тъпите си вицове.

Безотговорни политици! Един разказва глупави вицове, а друг отишъл да носи тиквен медал, а работата може да почака...

Избрани са, за да работят, а не за да правят всичко друго, но не и да работят, както прави Борисов.

Като не управлява и не може да върти далаверите си, Боко всеки ден разиграва сценки.

Стадото герберско пак се показа послушно на своя пастир Борисов.

За депутатите от Герб важи с пълна сила играта тука има-тука няма. Тези слуги на Боко не са за парламента.

Активисти на партията на Борисов твърдят, че са градивна опозиция, е как човек да им повярва като не искат да влязат на работните си места.

Това е бил винаги начина на поведение на ГЕРБ, а именно саботажа.

Герберите не искат да работят, а само да получават заплати.

Тъпа тиква и селски хитрец,голям лъжец!

като да режеш всеки ден ленти за щяло и нещяло.

Пак си изработен абдал.

Тоя Боклук от снимката - нали е народен представител, да не реве като вдовица за кур, а да си стои на работното място и ще има кворум!

Тези ояли се нещастници на снимката - ако си мислят, че болшинството народ на предстоящите избори ще ходят да гласуват, заради такива селяндури като тях...жестоко се лъжат....никакво гласуване!!!

стига сте ни занимавали с тоя боклук!!!

Една година този "парламент" работи на "парлама"! Още три години ли ще гледаме такъв цирк - да ни управляват бспдпс и да зависят от белия вожд за кворума! Този парламент е мъртвороден и незабавно трябва да се разпусне! А който гласува за бспдпс да се смята за Национален предател!

Извинявам се на цирковите артисти, че ги сравних с плазмодиите от НС!!!

Приятелчето на Бисер Петното,заслужилия гранатометчик на Републиката и причиняващ инфаркти на бирени босове и семействата им се страхува да не би в последните дни на парламента да се гласува импийчмънт на марионетката му.

Че си гад, това не новост. Ама мноогууу се извърляш бре, като "малака на пясък". " кръв ще лееш", граждански войни искаш - "ЧЕРВЕН БОКЛУК".

Господа, на българския народ е потребно Народно събрание, а не сегашното партийно и очевидно вредно за народа ни. За да бъде то Народно събранието, трябва да се избират личности, а не партии, и представителите да се избират от народа, а не от партии. То трябва не да одобрява, а да избира правителството, да приема и изрича закони одобрени от народа и да от изрича отхвърлените от народа. Партиите трябва да отпаднат като преки участници в управлението и да са участници само в агитационния процес за народни представители. Естествено, ще отпадне и причината да бъдат издържани от държавата. Издръжката им е редно да бъде единствено от личен членски внос с определени от държавата размери, внасян в държавен орган поименно и доброволно от членовете им. Всякакви дарения да се преследвани като подкупи, партийното предприемачество да се забрани, подношенията от фирми да се презледват като заговори. Власт ОТ, НА, и ЗА народа, а не ОТ, НА и ЗА заговорническите малцинства - партиите. Всекиму своето - не чуждото, не общото, и не всекиму поравно и непотребмно и вредно. Не изобщо избори, а народни избори - ОТ, НА и ЗА народа.

Лелееейй, малееейй, тъдява само "ЧЕРВЕНИ ТАЛАСЪМИ ТАЛАСЪМИ ПО НАЛЪМИ"! Тлъсти червени тахтаби са "инфестирали" "форумот".

тоа що се оглежда като крадец

Този пожарникар защо не си гледа работата, ами тръгнал с политика да се занимава - това от което най не разбира!!!

Ot село Трастиково.

След присъединяването ни към ЕС тази ГОВОРИЛНЯ наречена Народно събрание се обезсмисли от делигираното и от Конституцията право да представлява СУВЕРЕНА (българския народ)!! Присъединяването ни към ЕС лиши парламента от правото да взема самостоятелни решения, които да са съобразени с интересите на народа !! Европейските директиви и разпоредби се преповтаряха дословно от гласуваните от НС закони !!! От ЗАКОНОТВОРЦИ , народните ни представители се превърнаха в ГЛАШАТАИ на едни решения вземани от ЕВРОПЕЙСКИ ЧИНОВНИЦИ които в по голямата си част противоречат на интереса на БЪЛГАРСКИЯ НАРОД !! От държава БЪЛГАРИЯ се превърна в КОЛОНИЯ на едни европейски държави КОЛОНИЗАТОРИ възприемащи се като МЕТРОПОЛИЯ. В ЕС няма нито КОНСТИТУЦИЯ, нито пък ЗАКОНИ !!!!!!!!!!!!!!!!!! Отношенията м/у МЕТРОПОЛИЯТА и КОЛОНИИТЕ са такива каквито са между господаря и роба !! ТАКА ЛИЦАТА ПОДПИСАЛИ ДОГОВОРА ЗА ПРИСЪЕДИНЯВАНЕ НА БЪЛГАРИЯ КЪМ ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ НИ ВКАРАХА В СХЕМА ПРИ КОЯТО СЕ ПРЕВЪРНАХМЕ В РОБИ В СОБСТВЕНИТЕ СИ ДЪРЖАВИ !!! Осъзнавайки случващото се много качествени българи напуснаха ПОРОБЕНАТА си страна търсейки щастието си в ЧУЖБИНА !!! Кои бяха лицата които без да ни питат ни вкараха в това робство ?? ДОГОВОРА ЗА ПРИСЪЕДИНЯВАНЕ НА България към ЕС бе подписан от лицата САКСКОБУРГГОТСКИ, СОЛОМОН ПАСИ , КУНЕВА - ПРЪМОВА, И ПЪРВАНОВ !!!!!!!!!! Те ни вкараха в робството от което трябва да се освободим !!

Като ти гледам умствените способности, повярвай, по-добре е вместо да те представляват тебе, да слушат какво им нареждат даже и чистачите в Брюксел.

Ако боко държи на думата си и му стиска трябва незабавно да оттегли герб от нс.Всичко останало е шменди капели, тинтири минтири!

Избори за ТИКВОР ВЕЛИКИИ и компанията от ГЕРБЕРАСТИ ще има на кукуво лято.

Ти пък и "българче" да се наричаш, пълна гадост е за мене! Най-добре би ти пасвало "ПОСРАНЧЕ-20" на хонорар от 30ст. за пост!

БОКО ТИКВОРСКИ и дружината му от ГЕРБЕРАСТИ и всякакъв вид ГЕРБЕРУНДЕЛИ ще видят избори през крив макарон.

Аз изкам от Михаил Миков да даде списъка на присъстващите, за да нзам кой осира в момента България и да го заплювам по улиците.

НО ИМАМЕ ТЕБ ВОЖДЕ, ТАКЪВ ПОТЕНЦИАЛ, ТАКАВА ИНТЕЛИГЕНТНА МОЩ, ТАКЪВ ЛАУЕРЕАТ....НАПРАВО ЖИВ МАКЕДОНЕЦ- ОТКРИВАТЕЛ И ЗАВОЕВАТЕЛ НА ВСИЧКО И ВСИЧКИ! ...ПО- ДОБРИЯТ....НЕЕЕ, НАЙ- ДОБРИЯТ...!...СЕСТРААА, ДОЗАТА, СЕСТРААА...

тъпа тикво не разбра ли че и да има преждевременни избори на власт няма да дойдеш духай супата урод

Почна се пак. Апетитът за власт е голям, а и лятото идва. Защо да не подпомогнат редовните , интелигентни протестиращи с парички за лятна почивка срещу подскоци по жълтите павета?