Гафове в първия ден на новия парламент

Тържественото първо заседание на 44-то Народно събрание не мина без гафове.

Обратно в новината

Коментари - Гафове в първия ден на новия парламент | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Първият ден на 44 Парламент ще запомня с гафовете на Т. Томов, липсващите депутати, скритото гласуване - непоказване на вотовете по групи. Всичко това ми напомня и дебюта на Томов в националния телевизионен ефир преди повече от 40 години - пълен провал и те го изключиха. Всички социалисти са арогантни, нафукани, самонадеяни глупаци сътворяващи само и единствено гафове, провали и скандали!!!

поредния фарс наречен "парламент" започна и жална ни майка, щото подсъдими и мутри са начело, не стига това ами и хора с напреднало ЕГН не знаят що са там, гафове с химна, с речите и т.н., тези калпазани не могат да открият "сезона", а камо ли да управляват и да има положителти реултати, най-добре е утре да се саморазпуснат и с това да закрият резервата за престъпници...и без тях сме бедни,голи и боси, а поколението - провалено,неуки и наркозависими

Свикнали сме с "Клоуни" - че Ние самите сме в този "Цирк" още от 90-та. То и преди 90-та беше "цирк", само че там трябваше и да ВНИМАВАМЕ. Защото "Директорът на предния Цирк" не си поплюваше. ------------------- Предпочитам Правешкия Цирк, а не този от Банкя. "Слънцето", Сидеров, Каракачанов и как му беше фамилията на онзи Валери ... и още колко незнайни Гении на "прехода", който при нас ще завърши, ако Ердоган се намъкне пак в Нашите земи. И няма да се оплаквате, след като сами сте си го Набутали. Аз не се оплаквам, моята работа Не Зависи от Пожарникари и техните Шутове. Хайде да "добър път" - знаем вече за Асфалта по този "път".

ПАРТИЯТА НА ФЕОДАЛА,СЕ ИЗЧЕРПА ОТ КЪМ СПЕЦИАЛИСТИ!!!ЧОВЕК С ОБРАЗОВАНИЕ НА СЧЕТОВОДИТЕЛ ЩЕ ПРЕДСЕДАТЕЛСТВА В ПАРЛАМЕНТА!!!НО ЩОМ ОБИКНОВЕН ПРЕСТЪПНИК,РЕКЕТЪОР,ЗА ТРЕТИ ПЪТ Е НАЧЕЛО НА МАФИЯТА,ПОДМЕНИЛА ДЪРЖАВАТА НИ,Е ЛОГИЧНО ДА СЕ СЛУЧВАТ КАДРОВИ ГРЕШКИ НА"ЕКСПЕРТИ"

Ми с гафове, с какво друго да "тръгне" това НС. Голяма част от тези "избранници" са назначени и не са в състояние да съставят простичко изречение на балгарски език, камо ли някое сложно съставно. Още с влизането в пленарната зала се разхвърчаха калинки. Четири години - това добре, ама надали.

Извинявам се - български.

Мога да кажа че тона който даде Цветанов подет и от Нинова даде да се разбере че това НС ще бъде по ефективно и делово при решаване на проблемите! Добре се справиха и двамата председатели на НС , както и изказванията на ръководителите на ПГ които минаха в по делово и без упреци и нападки!

Стига доган,дилян.Вече султан ще е цветан

Какви хвалби за нескопосаното слово на агента от ДС Томов. Предишните на Стефан Данаилов поне приличаха на нещо подходящо за случая.

Аз пък противно на статията казвам че точно такова делово и БЕЗ циркове откриване на НС като това не е имало до сега! А аз ги следя всичките откривания след 1989 година! Така че не може да се говори за гафове ама въобще! Това че Тома Томов неволно пропусна химна сега нека да не се прави от мухата слон всеки може да се притесни и да направи подобна грешка! По е важното че се запази деловия тон и липсваха нападки и всякакви циркове от предишните откривания , а това е ДОБРО НАЧАЛО!

Марешки с колко висящи дела е? За измами ! И как може да стане зам.председател ??

А цецо ухото?

Как може да стане зам.председател ли, може, може по заслуги,нали той ще крепи на Бойко.......мнозинството.

Вие всички сте един гаф. Нови или стари всичките излъгахте хората вече по няколко пъти.

А защо така с лека ръка подминавате речта на Т.Томов и не я отразихте поне с няколко реда?Речта му е отразена в сайта на "Гласове", прочетох я,зашеметяваща, грандиозна, реч, каквато в това Народно Събрание, отдавна не е произнасяна! Браво на Т.Томов!С тази си реч се опитва да събуди родолюбието в депутатите, да им напомни манталитета на българщината , да ги приземи , да не забравят от къде са дошли, кой ги е избрал и да работят по съвест.Той казва тук, ще се вземат важни решения, ще има дебати, нека тогава съвестта не ги напуска,когато вземат тези решения в името на народа, в името на БЪЛГАРИЯ!Да работят в нейн интерес и да не обслужват чужди, интереси! Та в този ред на мисли да си кажа мнението по една от важните теми, които, ще стоят на дневен ред ,темата за пенсионерите ,за тяхното мизерно съществуване, които са подложени на социален геноцид от 25г. насам и като как, ще процедират около въпроса за увеличението на пенсиите: Реално погледнато щом прага на бедност е 314.00 то би трябвало да се увеличат всички пенсии под този, праг и пропорционално да се вдигнат по-високите пенсии, до толкова , до колкото е тавана на същите.

Никой не го е еня за пенсионерите.Само замазват очи, че уж са се загрижили за пенсионерите с най-ниски пенсии,а истината е друга.Като са направили разчети колко лева, ще струва на държавната хазна, ако увеличат всички пенсии от юли месец с около 2% и колко ще струва,ако увеличат минималната само на тия пенсионери, които получават по 150.00.в, то се е оказало, че вторият вариант ,ще им струва по-малко пари.Ето това е истината!

Какви пенсионери те гонят теб, хората гледат бъдещето на България, а не миналото. :(

На времето един негов съпартец, сега покойник казваше: "Дума дупка не прави". Та отдавна вече хубави думи и речи не ме трогват, трогват ме делата, а виждайки 99% от наште избраннци, бъдещето не го виждам розово.

Борисов рисуваше най-вероятно менопаузното лице на КУРнелия с червено знаме как води кохортите на партията мафия БСП напред... А напред Борисов е нарисувал изборната пропаст на 11 си победа...!!!!!! А Веждито рисуваше цветята за бъдещото погребение на мераците да управлява партията мафия БСП...!!!!!! Та това гафове ли са или съсредоточаване в задачите...?!?

Ес тия победи България копае гроба си. А пък Боко е рисувалмечтите на ергенския си живот.

Очаквах да прочета във вашата новина, че словото на Т.Томов е било забележително и много емоционално. Но Дир смята само гафове, пропуски и т.н.

Малко късно се е сетил за това слово, никой не върши нищо във всекидневието за възпитанието на това население... само по трибуни се говорят високопарни слова, а иначе се търпят всички безобразия. Няма полза от слова, трябват радикални действия, но никой не е готов да ги започне, най-малкото такива като тези в парламента.

ЕГА ТИ РЕЗИЛА, СИГУРНО СА ПОЛЗВАЛИ МАНИПУЛИРАНИТЕ МИКРОФОНИ ОТ КЛЕТВАТА НА РАДЕВ, ЗАБРАВИЛИ СА ДА ИМ ВЪРНАТ ОБРАТНО НАСТРОЙКИТЕ! ДОЙДЕ ВИДОВ ДЕН!

При такива възнаграждения / това не са заплати/ всякакви гафове са обясними!

фирма ще правя на новите маНгистрали, не взимам скъпо, купете си стоманени доспехи!

Да вземат апаратурата за пръстов отпечатък от болниците и да е ясно кой е в парламента и така да не се гласува с чужди карти!

сигурно висят на някоя магистрала - хората там си изкараха празниците

AbuTalib

234 записали се депутати, а гласували 238?! Пак почнаха с далаверите. Видя се как синът на бившия мътрешен министър Добрев гласува заради другиго.

Това е помощ за приятел.

иска само манекенки в НС, ама те са много ангажирани и ще си нарушат печалбата - по илядо евро на час, чиче, как я мислиш ти, докато памперсите ще си подремват на топло и няма и да разберат какви концесии са гласували за радост на чужденците.

ЗА какво ви е химн? Не сте суверенни сега , а скоро химнът на Булгаристан ще бъде друг!!

УРАА. ..!

Gal

Направи си справка преди да дрънкаш глупости....

Синът на началника на Белене и агент на ДС открива Народното събрание.

Нито една медия не обърна внимание на невероятната встъпителна реч на Томов! Все сеир да е, гафове...., чалга...

Откакто Веждичката си върна паричките от КТБ, вече му е широко около врата и е готов на нови подвизи в областта на усвояването на средства

Съчетан с времето навън,този парламент ми докарва ужасна меланхолия.

ТИЯ КОИТО ТВЪРДЯТ ЧЕ МАРЕШКИ Е РЕКЕТИРАЛ И ИЗНУДВАЛ СА СМЕШНИ.ТОЙ ИЗГОНИ РЕФОРМАТОРИТЕ С ВЛИЗАНЕТО НА НЕГОВАТА ПАРТИЯ И ПАРЛАМЕНТА!ТОВА ЧЕ Е ЗАЩИТИЛ БИВШАТА СИ СЪПРУГА ОТ СЪСЕДСКИ НЕВОЛИ И НАХАЛНИК КОЙТО Е ПОСТАВИЛ ВЕЩИ ПРЕД ИМОТА Й ЗА ДА ГО ПОЛЗВА ЗА ТЪРГОВСКА ПЛОЩ Е НЕГОВО ПРАВО.ЦАЦАРОВ ДА ГОНИ ГОЛЕМИТЕ ДАЛАВЕРАДЖИИ.

Предния председател беше РАБ-ФАК, сегашния счетоводител, дано след 8 месеца си изберем и проститу.......и най-после да се оправим. Последните поне разбират от финанси, не че досегашните от законотворчество де - хахахахахахха

Не само това ами и хората остават доволни от обслужването

Перефразирам един бивш министър ......."Егати държавата,щом Марешки е зам.председател на НС"

Ами Караянчева?

По-притеснителен беше факта, че сина на мракобесник и агент на ДС откри заседанието. Марешки поне нещо прави човека, а кажи какво работи тая кресла Караянчева ?

Ей голяма манджа с грозде стана новия парламент! До болка омръзналия на всички ДимГлавчев - става председател на НС, о небеса разтворете и погълнете всички онези, които нямат място в какъвто и да било парламент. Какво ни чака занапред мила майнольо!!!

И празен ли да стои този парламент?

Ще очакваме тепърва ''гафовете'' , по парламентарни групи , КОЙ -КОЛКО ЩЕ ОЩЕТИ ДЪРАВАТА ?

Регистрирани -- 234 , останалите проучваха европейските фондове , в цифри .

Имената на отсъстващите шестима ще ги споделите ли скоро: очакваме да ги чуем.

Майката на всички бомби пусната на място може бързо да заличи всички гафове!

Прокура, г-н Цацата, солташака Цветанов, изтеглена от блатата на Марица, се спуска да хапе в Парламента водача на BG- Петата политическа партия ! Европрокорор от Хага, се запозна, със случая, и обеща: В панделата!

Гаф е че народа ни е гласувал за тях, а днешното е само малко пред-представление - хахахахахахах

Дай ми един от ония партийни куфари, да купа на пет путки Mини Kупъри. Портмонето ми е да е претъпкано, вместо кухо. Дошъл съм за нещо сухо.

ти марешки го остави, и иди да си купиш мозък от някъде! ако не ти продават, си открадни, но не чакай много дълго!!

Требе да има Тъпанаци , като тебе. Иначе скука

гафове от некадърници на наш гръб.

Ами ще се шегуват с Марешки, и той гледаше критично служителката, дето го предложи за председател н НС, а не за заместник, и то два пъти. За нея той си е само председател, шеф и нищо друго, така де.

ВЪЛНЕНИЕТО И ГОЛЯМО-ЗАДАВАТ СЕ 4 Г ОХОЛСТВО /за гафещите де/

Тома Томов, познат още като агент Тодоров, известен също като доайена сред 11-те агенти на тоталитарните комунистически служби, които влязоха в 44-то Народно събрание, днес откри тържественото заседание. И забрави за химните на България и на ЕС, преминавайки направо към деловата част. Организаторите все пак ги пуснаха, въпреки него. Питам се този гаф поради възрастта му ли бе, или заради идеологията?

Поне да му бе чул речта (или някой сайт да вземе да я цитира), за да не остане само информация за "гафа", който е направо нищожен. Речта му бе мнооого силна според мен и определено се различаваше от следващите алабализми.

Пеевски напусна също залата. Това не е гаф, нали? На негово ВЕЛИЧЕСТВО всичко е разрешено. Много движение в залата, много и скучаеха никаква култура и възпитание на хората, които трябва да дават пример на младите. Не само в училищата да има оценка за държание /навремето се казваше поведение/ .Същото трябва да се направи и в парламента.Навремето при 3 пъти намалено поведение те изключваха от училище.

Всички му лапат бибата, явно не му е интересно. Има си друга работа човека.

С гафовете свиквайте ще има много......

Цецка що е липсвала - поне от уважение към институцията да беше дошла.

И като каква да отиде в НС, като домакиня на свободна практика? Ти що не отиде, да я заместиш, нали се пишеш голям седесар, пардон - гербераст?!

Каквито сме ние, такива са ни и депутатите. При 30% тотално неграмотни избиратели, редно е и 30% от депутатите да са неграмотни. Като сложим още 50% функционално неграмотни и поне 10% почти грамотни, то в парламента би трябвало да има не повече от 10% що-годе годни за нещо люде. Но това е малцинство, което си трае и не смее много-много да се изявява. Така че основното, което се очаква са гафовете. Те са неизбежни.

Томов не е виновен за гафа с химна, защото той трябваше да прозвучи веднага след клетвата. Настъпи дълга пауза, която обърка водещия, все пак да не забравяме, че моментът е доста напрегнат. Нормално е художникът Рашидов да рисува, когато му дойде вдъхновението. Борисов пък винаги е скучал в Парламента, веднъж даже нарече депутатите безделници. Запълвал си е времето човекът. И без това знае всичко, което ще се случи, защото без него нищо не става.

Така е при нас - 25 години народна власт - 25 години цирк. (Светлинен надпис над купола на цирка) При толкова "бокита" в парламента - Граждани, гответе се за отпадъци! (Лозунг на кампания за събиране на вторични суровини) Да им пожелаем - Всички комунисти - под земята! (Лозунг в мина)

papion

А Шиши напусна още по време на речите. И защо охранителят му влиза в НС и там ли е опасно за него?

Докато траеха изказванията пък лидерът му Бойко Борисов и Вежди Рашидов бяха забелязани да си рисуват - звезди и лица.