БСП иска Борисов да бъде изслушан за работата на ДАНС и МВР

Специализираните комисии в НС ще обсъдят мерките за опазване сигурността на гражданите, реши Председателският съвет. БСП поиска изслушване на премиера.

Обратно в новината

Коментари - БСП иска Борисов да бъде изслушан за работата на ДАНС и МВР | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Забелязах, че бесепарчетата останаха с пръст в уста, след като Борисов отказа да има всякакви военни действия срещу Русия. Тяхната работа или по точно тяхната партийка е излишна...барабар с Гоце, който ни вкара в нато ни казва сега какво даправим, смешник!Сега се чудят какво да измислят... нали ще има избори за президент и трябва пак да се излагат...

Нека слушат - нека се учат!

Аз едно не мога да разбера, едно най-просто престъпление, това на телефонните измамници не може да бъде разкрито и престъпниците осъдени и вкарани в затвора, та друго ли. През ден, през два звънят на родителите ми пенсионери, ту се правят на полицаи , ту на доктори, ту на адвокати, на мен също ми звънят на родителите на колегите ми , поне на ден в офиса някой съобщава че са звъняли на някой възрастен човек. Това си е един постоянен тормоз без край, а те са упорити и им връзва някъде - последствия за тези нагли мошеници - никакви, не съм чула за осъдени такива, камо ли затворени. За каква сигурност иде реч?

Лили, ти бъркаш "сигурност" с "интереси". В ало-измамите специално на веригата от мулето-през боса- та до милиционери и прокурори, всички са на % от парите на "измаменото камилче". Няма друго разумно обяснение за това как този "бизнес" е вече на 10 и кусур години и как така всички знаят къде са локациите на ало-измамниците( ТВ-та се спукаха да показват репортажи с къщи-палати и лимузини), само МВР - не!;)

по добре нищо да не правят, така ще сме по на сигурно!

Не можеш , да определиш минимална пенсия от 200 - 300 лева на месец и да умуваш за сигурност. С тази сума, обричаш човешкия индивид на гражданска и физическа смърт. На фронтовата територия, наречена България, над милион човешки същества са осъдени от собствената си т.н държава на подобна съдба. За каква сигурност може да се говори,освен празно разклащане на въздуха с лицемерни думи и празно говорене.

Пенсионерите живеят в такава държава, каквато са ни оставили. Ако я бяха подредили, сега всички щяха да са добре. Сега да си траят и да се молят да успеем да я подредим ние.

Моралът - това основната характеристика на проблема със сигурността. Започва се от тук. Но простака не разбира за какво става дума. Когато разложиш морално човешкото същество, ти го убиваш. Този проблем обаче не е за прости хора.

Кой вице президент и от коя партия помилва престъпника и главатар на ЕВРОРОМА , Цв. Кънчов??????? Коя лява коалиция е в съюз и подкрепяна от кънчовата ЕВРОРОМА?????? Жокер! Столетната партия на червените бабички и каскети.

Кой и от коя партия съпроводи и изпрати с размахване на кърпичка братя Галеви?

И аз искам да съм богат,но не знам как?Кой може да ми даде формулата?Учих от други учебници и явно грешните.

"Аз, като се върна, една банка ще фалира, а може и още една ..." - Бойко Методиев Борисов м.Юни2014г .... както виждаме нищо ново под слънцето .... и за КТБ Борисов явно е имал изпреварваща информация ... ама на нито ДАНС нито БНБ нито всякакви финансови разследващи структури спряха кражбата и .... апропо: КАКВО СТАНА С КТБ?

Тези гранични огради наистина са били необходими и добре, че са направени вече.

Впрочем наистина ми се ще Борисов да ни осветли какво работи ДАНС?;)) Не за друго, ами преди ден-два главната Цаца с "огорчение" сподели, че прокуратурата нямала на какво да стъпи, че да повдига обвинения срещу организираната престъпност - цитирам по памет, но беше в този дух! За МВР няма да го мъчим - там ежедневно Бъчи ни прави статистика на престъпността и според нея - с това се изчерпва задължението на МВР "да пази и служи на гражданите"!

Тези от бсп не са загрижени за нас на всички ни е ясно.Те са загрижени за себе си и за престъпния си бизнес.Само празни приказки и празна "работа"Те никога не са си изкарали и една стотинка с честен труд.Какво добро може да се очаква от тях.Всички през тези 26години на безвремие са се оплели като свински черва ,а уж са от различни партии.А тя е една -бкп.

Какво има да й обсъждат? За гражданите на България са сигурни няколко неща: 1. Управляват ги престъпници; 2. Бедни са и скоро няма да забогатеят, докато ги управляват престъпниците по т.1. 3. Страх ги е и скоро няма да си дадат сметка, че няма от какво, престъпниците по т.1 са ги хванали здраво за гушите. 4. Сигурност в нещастна България няма и няма да има, докато управляващи са престъпниците по т. 1. Престъпници са всички, които са управлявали и управляват България от много десетилетия насам и преди и след прехода, до последния са за затвора (ако не и по-лошо). Каквото и да симулират, като обсъждане другарите в НС, то са само празни приказки и нищо повече, в това вече сме убедени. Сега следва да се убедим и че можем да ги изгоним и накажем, малко ни остана.

Добре казано, а още по-добре ще е, ако се изпрати директно да им го прочетат на НС, та да не губят времето на всички с ненужни говорилни.

БСП "защитава" бедните. Нали не мислиш, че ще ги направи богати?

Какъв дребен и среден бизнес бе?Всички сте престъпници,всички укривате доходи,всички имате двойно счетоводство,всички осигурявате на минимална или въобще не сте осигуравали хората които не могат да се пенсионират и на 70г.Никой не го боли за вас,както вие така и ние.Какъв бизнес ,тук от 2000г.едва ли има нава фирма регистрирана,а преди вие си натрупахте капитал необзпокоявани от никой и искате все така да е.Е няма да ви се получи,ще плащате на адвокат и точка.А той ще носи отговорност за ваште далавери.

"Турция се превръща в терористична държава и трябва да внимаваме. За това предупреди в кулоарите на НС лидерът на НФСБ Валери Симеонов. Добре, че направихме оградата, подчерта той.." :))))))))))))))добре, че направихте ограда, мда.. пиле няма да прехвръкне сега

Валерко, като ги дрънка в НС тези дивотии, бих го поканила да си дойде в родния Бургас, да прескочи към границата и да преброи автобусите, микробусите и леките коли, които ЕЖЕДНЕВНО трафикират групи и групички от тези елементи;))

той прекрасно си го знае и без да го каниш.

КОМУНОИДИОТСКАТА НАГЛОСТ Е БЕЗКРАЙНА!!!! КОГАТО ТЕ УПРАВНИЧЕХА ИМАШЕ НАГЛИ, КИЛЪРИ, ИЗБИЛИТЕ СЕ БАНДЮГИ НЯМАТ БРОЙ, ДА НЕ ГИ ЦИТИРАМ, И ИМАТ ДЕБЕЛООЧИЕТО ДА ЯДЪТ "ПАСТИ" !!! Е ТОВА ВЕЧЕ Е ЧИСТА ПРОБА ДЕБИЛИЗЪМ !!!

Доколкото си спомням, най-много килъри и убити имаше докато премиерът Тиква бе главен секретар на МВР!

Ама вие какво, карате се на кой симпатизантът е по-голям престъпник? И тва кво ви грее?

Докато ви забалбукват с роми, атентати и брекзити, ето какво искат да приемат 240-те малоумници в Парламента. Те предлагат проектозакон според който само адвокати, а не счетоводители, юрисконсулти или куриери, ще имат право да носят и получават документи от НАП, НОИ, НСИ, Булстат, БНБ, Инспекцията по труда, общините и останалите административни служби, както и да внасят финансови отчети или други документи в търговския, имотния и други регистри. Този лобистки закон окончателно ще удари ножа на дребния и средния бизнес. Ще наруши всички свободи и права на граждани и обикновени хора. Ето затова трябва да се пише навсякъде и непрекъснато!

БСП-баш специализирани престъници ще борят с комисии престъпността.Колко нагло от тяхна страна.Те които са в основата на всяко зло за България,те които се превърнаха в олигарси с откраднатото ,искат .....Всички сте за затвора и докато това не се случи престъпността ще расте.Само се чудя на тези престъпници защо посягат на бедните и нещастни хора ?Крадете от крадците,както е станало вчера от заложни къщи от домовете им ,от бизнеса им та да зарадвате всички дето страдаме тук и работим за 200евро на месец.

Я,бегайте ,жалки комунистчета на м........ си ! Който управлява естественоще има изпреварваща информация! Няма да ви пита вас какво да прави. Когато комунистите пуснаха бандитите на свобода,тогава не ни дадоха информация!!

Що не нарекат темите свързани с ''битовата престъпност, нелегалните мигранти и тероризма'' с истинските им имена - Циганското въздигане в провинцията, Бежанските диви орди - нахлуващи от Юг, Безхаберието на служби и служители !!!

Vsichki van! Davaite si ostavkite i begaite,zastiti lo6o vi se pi6e - nagalzi. Bachvarova - vednaga - VAN.Nestastnichka, vo glave s BB tikvata prosta VAN! !