Атентат в чеченския парламент - има убити

Трима са загинали и 17 са ранени тази сутрин при нападението на въоръжени бойци срещу сградата на чеченския парламент в Грозни.

Обратно в новината

Коментари - Атентат в чеченския парламент - има убити | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като не са с двойни гащи руските милицианери защо тога са гащници и Чеченците винаги ги побеждават и ги нападат , такива огромни и велики страни , като Грузия другарю ?

ти бе "гсоподине" що не си хапнеш вратовъзчицата и не си седиш мирен?)))) хи хи смешник

Загрижен съм за русия другарю монархо-комунист , да не я нападне пак някоя страна подобна на Чечения или Грузия и да я затрие , че после няма да има вий безродните монархо-комунисти на кой да се оповавате .

по съща причина по която великото цру не може да хване бен ладен. по същата причина по коита израел и палестина не спират... воината не трябва да свърши... просто нали?

Може и тук да нахлуят в парламента пенсионери-фанатици и да се самовзривят......

Нали , млади 80 годишни комсомолки , от младежката организация на 100 годишната партия , взривяват парламента , оборудвани с пояси с бомби на който с червена боя е написано - " За БКП , за КПСС " . Проблема е само , дали ще го видят , де Парламента , че малко недовиждат , но нищо и да сбъркат да се върнат на Позитано , пак не е проблем .

ИЗМЕТ!!!!!!!!!!!!!!!!

"На местопроизшествието бяха изпратени специални сили от органите на реда, ръководени от президента Рамзан Кадиров. " ХА-ХА-ХА президентатът лично ги е ръководил.... или пропагандата пак е ръкоблудствала

В Русия милиционерите са такива гащници, че освен за мишени и вземане на подкупи, за друго не стават. При престрелка с бандити винаги дават повече жертви от тях.

Представям си ти какъв смелчага си!

Сигурно си бил милиционер в русия :)))) Гащниците са тук , не в Чечня - там се стреля , тук свалят котки от дърветата :)))

В Русия всички са гащници , не само милиционерите .

ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ РЯЗАНИТЕ ЧИТАЦИ ПОМАЦИТЕ СА ПО ДОЛНА ТВАР ОТ ДЖАГАЛИТЕ.НО ОБЩО ВЗЕТО ВЗЕМИ ЕДИНИЯ ЗА КРАКАТА УДАРИ ДРУГИЯ ПО ГЛАВАТА.

Що да сме долни бе? Какво толко сме ви направили? 100 години само ни мачкате, а после ние сме долни. Преди да плюете по нас, първо си вижте вас що за стока сте.

И аз откоколко време чакам някой луд да влезе в нашия парламент да поизчисти дебилите от там. Ама както вървят нещата няма да е един луд...ще сме хиляди...

Докато подобно нещо не се случи и в нашия парламент тази държава няма да дръпне напред. 'Нежни' революции няма!

абе на тия хора няма ли кои да им каже че преди всеки друг трябва да се разбираш и живеш в разбирателство и мир с комшията си......... след тва да гледат кум кви ли не религии алянси и ептем подобни.......... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

не е добре да има атентати *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

А в нашия "парламент" какво още се чака? Докога ще се дондуркат тези дембели? Бързо народът да се отърве от тях!

А докато народа се отървава от тях,ти ще си седиш на компютъра си ,така ли?Я върви ти пръв ,а ние сме след тебе,тъпако!Всички се правите на мъже,ама от в къщи.