Оланд и Камерън почетоха жертвите пред зала ”Батаклан”

Френският президент Франсоа Оланд и премиерът на Великобритания Дейвид Камерън почетоха паметта на загиналите на 13 ноември пред парижката зала "Батаклан".

Обратно в новината

Коментари - Оланд и Камерън почетоха жертвите пред зала ”Батаклан” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ChatGPT

И кво стана ся? САЩ - бомбардират Русия - бомбардират Франция - бомбардират Великобритания - бомбардират Ефект - нулев! Е питам аз къде ги мятат тея бомби, че вече 3 години не могат да ги избият. То невзривена сграда сигурно не остана в Сирия

Първо само с въздушни атаки няма как да бъде победена една държава, ако ще и да е ИД. Тези хора имат идеология, която намира почва и привърженици сред част от населението. Не знам какво си представяте, че е ИД, но това си е истинска държава - със система за здравеопазване, с полиция и училища. И най-важното - с идеология. Дори и да избият всички в Ракка, Алеп, Мосул и т.н., идеологията остава. И докато не се прекрати разпространението на тази идеология, ИД и това, в което ще се превърне ИД ще продължи да съществува. ИД в крайна сметка представлява една религиозна секта.

Ако роднините на жертвите не бяха с евролиберастки промити мозъци, би трябвало да подгонят с камъни тези двамата.

Батаклан=Батак клан.

И преди бях го написал някъде- утилизацията на стари, тежки авиобомби и ракети струва колосални средства. Вместо това употребявайки ги в реални бойни действия спестяваш средства от една страна, и печелиш престиж от друга. Затова и сега всички се надпреварват да бомбардират Сирия. Казвам Сирия, защото ако всичкия този бомбен товар се струпа върху ИДИЛ досега от тях и молекула нямаше да остане.

Абе истината е,че Путин всячески се стреми да пречи на Запада за рещаване на конфликта в Сирия и със Иран и Хизбула серт лана и в Ирак,но както обикновено става Русия и арабските им съюзници винаги,ама ви аги губят.Жертвите им са толкова много,че те от отчаяние живеят в паралелен свят като боготворят смърта.В 21 век.Зомбирани нещастници! Нела продължават с ограниченията а Путин с изолацията.Световните сили Франция и Англия ще се справят със тях.А Русия ще загуби Сирия и Асад.И енергийната война също.

Май ти си живееш в някакъв паралелен свят. Толкова глупости в един пост може да издрънка само соросоид на надница. И както виждаш никой дори не се опитва да ти отговаря на менталната помия и каша, безнадежно е.

Меки, бели задници стискат своите меки потни ръчички.

Недей така бе Камерън. Ще вземете да се объркате и да ударите умерената опозиция. САЩ дадоха ли ви местонахождението им?

Не е работа на руснаците да завземат земя , ако не си разбрал. Тяхната работа е да подпомагат войските на земята от въздуха

Путин се спука от хвалби за небивалите военни успехи вече два месеца,а файда йок,не е завзел и педя земя,а разглобената армия на Асад търпи поражения,а в Алипо бе направо разгромена!Не е изключено войната да се пренесе в Дамаск,благодарение на "успешните"руски атаки с/у ИД!Намесата на Франция и Англия ще попречи на Путин да напада демократичната опозиция и да започне нападенията в/у приятелитен си чеченци,щоюващи за ИД!

Тъпунгер, свирявай си информацията. Сирийската армия бележи само победи. Има и видео-материали по въпроса.

Лично проверено и документирано.Мога ли и аз да видя?

OZZY , ВСИЧКИ бомби и неуправляеми и управляеми падат по силата на гравитацията.Затова се наричат БОМБИ , а не ракети Не се изказвай неподготвен

Не разбрах що всички се натискат да бомбят в Сирия , където е Русия , а не отидат да помогнат на приятелите си от САЩ в Ирак ? Там ИД няма ли ?

Точно щях да напиша същото. Много са двулични слугите на кравария. Ще бомбят в Сирия, където Русия се справя повече от чудесно, а никой не споменава за Ирак, където са се барикадирали лидерите на ИД и САЩ още хвърлят бомби по пясъка. Гаврят се с паметта на избитите и използват всеки повод да си играят мръсните игрички и да действат срещу Асад и законнното управление в Сирия.

Ал Багдади е твърде ценен за Маккейн , за да го загубят от приятелски огън хахах

В Ирак Садам го обесиха - няма място за демократични ценности , в Сирия Башар е още жив и има накъде да се разпростира ''демокрацията'' им.

Господа лицемери , почетохте невинните хора дето загинаха тъкмо заради водените от вас политики.Гротеска.

Циркът е пълен.

Да разбирам ли, че руските бомби избиват само терористи, а английските ще избиват само цивилни? Само дето гледах по телевизията, как бомбардира руската авиация - с неуправляеми авиационни бомби, модел от ВСВ. Пада единствено заради гравитацията, а къде пада - Божа работа. Много точни оръжия, няма що.

Точно така- руснаците трепят терористи, другите навиват километри. Виж, може и да уцелят някоя камила. Правилно си се ориентирал.

OZZY НИЩО НЕ РАЗБИРАШ.ЩЕ ТИ ПОДСКАЖА ЕДНА РЕПЛИКА ВАШИЯ ВОЖД-ДИМИТЪР БЛАГОЕВ-РУСОФИЛСТВОТО Е ГРУБО ПОЛИТИЧЕСКО СУЕВЕРИЕ КОЕТО ВИНАГИ ВОДИ ДО ПРЕДАТЕЛСТВО И НАЦИОНАЛНА КАТАСТРОФА.

Пич не ви ли пращат на обучение от АЗБ ? Или поне да ви въведат изискване за основно образование.

Репортажът за неуправляемите бомби беше руски. Гледал съм достатъчно филми за ВСВ за да знам, що е то неуправляема авиационна бомба. Гадно ви е, но е факт, че така преимуществено бомбардират руснаците в Сирия.

Рано е, трябваше още да изчакат, Чърчил се върти в гроба като вентилатор от мъка. хе-хе

Де бяхте досега, бе? Или като във ВСВ- към края при ясен победител?

Тези както е тръгнало ще избият всички сирийци. Терористите ще си останат, те са при тях: с френско, английско, немско и т. н. гражданство! И какво правят?!?

И тия ще матят бомби и ще разширяват дупката в Сирия ;-) Ама да не забравите вътрешните си анклави то палестинци, които си отглеждате от години. Да не ви изненадат вътрешно и те, както направиха чистокръвните мергави франсета!

Браво на Камерън !

Кой гокани тоя в Сирия?Или както по рано удрят бомбите ,избиват хора под благовиден предлог!мМРЪСНА СГАН!

Видяха, че русия не си поплюва и решиха, че е време да отворят втория фронт, както през втората , та да проглушат ушите на народите , че са взели участие в омиротворяването на сирия !

Не си разбрал. Не са взели участие, ами са ръководели операцията! Ти пък, да не си помислиш, че просто така ще се бият! Те са най-най-най...

Виждате ли драги Българи. Западнпците винаги са се обичали, подържали и помагали. Дори когато са воювали помежду си - Наполен, Хитлер - те на са се мразили по между си и просто са искали да си наложат волята. Хитлер е изгарял и събарял всичко на изток от Варшава но в Париж например...нищо не е пипнал. Не е мразел англичани и французи, но всички знаем какво си е мислел за источно европейците. Те стоят заедно...а ние само се делиме! Затуй си заслужаме съдбата!!!

Това делене започна през 1944, когато комундетата го наложиха, делейки хората на наши и ваши, като доста от вашите се разделиха я с имоти, я с живота си, а не малко и с двете. Омразата се преподаваше в училище - учеха ни да мразим кого ли не, различен от правата партийна линия, но най-вече американския империализъм. Сега вие, наследниците на същите тези комундета, продължавате да всявате разкол сред българите и то със същите прийоми от 20-ти век. Добрата новина е, че прогресивно намалявате.

зизи, септември 1923, деветоюнският преврат, убийството на законно избраният министърпредседател Александър Стамболийски са проява на единение, едва ли не!!???:))))))) Толкова ли си тъп или така ти е написано.

пълни глупости, омраза може да се нарече живота днес и никога преди

Виждаме Бовиги! Западняците къде единно, къде поединично от векове забъркват световните каши упражнявайки невиждан геноцид и в самата Европа и на Изток (справка: Кръстоносните походи, Втората световна война, конфликтите в Близкия изток, създаването на ИДИЛ, Арабската пролет). Ние може да не излъчваме такава привързаност, но поне не се бъркаме на другите, на никого нищо не сме сторили по света и нямаме грях за убийството на цели общности! Не сме агресори и не си прокарваме мръснишки интересите си с цената на човешки живот.

......Британският премиер Дейвид Камерън заяви, че Обединеното кралство трябва да започне да нанася военни удари заедно с Франция и другите партньори срещу "Ислямска държава" в Сирия........ Други партньори,т.е. Русия!Толкова ли е трудно да се назове името на държавата,Русия,която успешно се справя в борбата срещу джихадистите!?За разлика от САЩ,които уж цяла година го правеха,но безрезултатно!

Война на световните лидери на сирийска територия. Кой по кого ще стреля, остава да гадаем.