Нинова: ГЕРБ се самоизяжда за власт и пари

„Не се страхувайте, борете се заедно с нас срещу модела ГЕРБ в общините.

Обратно в новината

Коментари - Нинова: ГЕРБ се самоизяжда за власт и пари | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За Суджукгейт скочиха комунисти и милиционери и си го произведоха само. След делото ще говорим пак, другарко. В Хасково не е това което вие говорите и най-вероятно някой от вашата група по интереси ще изяде една присъда заради Хасково. Нищо не казвате за Цанков камък, паралелната власт в редиците на партията ви, разните инкасатори и пълната безидейност и импотентност на БСП да произведе нещо градивно. Вие просото нямате отговор на това което върши ПП ГЕРБ за България. Докато вашата партия винаги е рушала, то ГЕРБ гради.

Никога не съм казвал това, което Нинова ме приписва.

ГЕРБ се самоизяждат за власт и пари , а БСП-БКП им завиждат ,че не са на тяхното място.Скоро Корнелия и нейните лакоми и алчни авери няма да се доберат до властта. Достатъчно крадоха и дори сега продължават да крадат от държавата.

Когато Нинова е била пионерче (така и не става член на БКП), бате ти Бойко е бил член на БКП. Кой е по-голям гьон тогава?

ТехноимпексХанъм

Тъка и тъка г-жа Лъжа е в Трън ,ами да вземе да привика бившите си "другари " от Трънския отряд и да оберат някоя мандра че май доста са огладнели та чак вият от глад!:)))))

Далаверите трябва да излизат на светло, независимо кой ги прави. Да се казва, че "и вие сте същите, че и повече" не означава, че трябва да се мълчи. Те новите играчи точно на това разчитат - че винаги имат подръка кирливи ризи на политическия си противник. А най-опасната партия е тази, която се счита за недосегаема, защото е направила "правилния" цивилизационен избор и затова си е гарантирала дългогодишна служебна изборна победа.

Права си Нинова , лакомията не води до добро ! Герб съвсем се отпуснаха и само за леки пари мислят ! Били питали ББ за магистрали да строят с Европари , ние стеб ли ще питаме ? ББ си има хора , котараци , мишоци , Добревци и прасетки които са дежурни по тези Държавни поръчки и лапат ли лапат пари , лакомията край няма , завършат лота , лапнат пари и почват веднага да ремонтират ! При лошия Тошо , правят път , магистрала но след 20-30 години я ремонтират , а при ББ Т на 2-3 ден като отреже лентата ! ББ си лапа комисионката и за това е усмихната бившата на ББ , защото той и е дал да прибере от събраните от комисионната пари !

Права си Нинова, всичко е вярно, Корнелия. Ама и на вас, гладните бесепари, хич вяра не хващам!

Сигурно е права до някъде. Проблемът е, че БСП са много по-страшни от ГЕРБ. Те правят 100 пъти по-лоши неща. Кога в БГ политиката ще се появят свестни хора, чакам и се надявам.

Това което си написал е мантра! Странно, но тази мантра се приема от народа! Като БСП прави по лоши неща от ГЕРБ, конкретизирайте ги с имена с факти! Дайте ги на съд! В НС гласувайте закон з забрана на БСП! Но, така Ви е по-удобно, май! Опитомените медии, повтарят и разнасят мантрите ви без критика и коментар! Народа вярва на медиите и Воала ... ГЕРБ-аджийте грабят и богатеят, а насочват органите да търсят грабителите в Опозицията, медиите държат исо на ГЕРБ! Това е тарикатска работа! Няма алтернатива, наистина!

БСП подари на ДПС : ---И ТЕРИТОРИИ ! ---И ПАРИ ! ---И ВЛАСТ ! Накрая получиха един шамар от Местан , защото вече нямаше какво да им дават/подаряват/. СРАМ И РЕЗИЛ , ЗА ТАКИВА ПРЕДАТЕЛИ ! ОТ ГЕРБ , ПЪК СЛУГИНАЖ НА САЩ /уж НАТО/ , ГОЛЯМ ЗОР ЗА ВОЕННИ БАЗИ И ПО КУРОРТИТЕ НА ЧЕРНО МОРЕ. ВСИЧКИ СА ЕДИН ДОЛ ДРЕНКИ!

Нинова,изяж Гергов.Иначе той ще те изяде.Ако искаш някога да спечелиш избори,разкарай Гергов от БСП

Махни свинете от БСП,за да гласуват хората за вас

Ако махнат свенете няма никой да остане

това означава да се събори кочината бъсъпъ...там всички са прасета,и то много гладни...мдааа

По вашия път. Вие ги започнахте. Цоциалния ви Гоце милиардер. Станишко плоския данък, заменкаджията живее и се купуват имоти у Швейцарско. Милионери станали на гърба на БСП. Гагаузов далавери, Масларова с Бентлито. Партийната олигархия с имоти по Ривиерата. Как да ви вярват хората. Кирчо Добрев трафиканта на $ е дясната ви ръка. Как, как, как да ви се вярва. Вие сте същината на модела. 27 год. айдуклък и съсипия, а хората все по зле за сметка на крадци и тарикати. Изкарахте един Радев и той започна с военщини ? Кариеризъм и грандоманщина. И вие като другите. Бях с вас. Гнус ме е.

та след толкова безочие от тяхна страна Ти Изненадан/а ли се чустваш ? Според мен толкова летят из облаците че не знаят дори какви ги говорят и плямпат , те са ВИП - Временно Изтърван Пациент Та добре ги знаем , но след изборите , пак ще са същите Все пак казаха на 2мил - Да Го ...те Терминал(НО)2

от 1989 година до днес са за затвора, семействата им също, доживотен тъмничен затвор

СЕЛСКА СПЛЕТНИЦА!!!ГЕРБ СА ВАШИ ОТРОЧЕТА,ПО КОГО ПЛЮЕШ?!ТЕ СА ПРОЕКТ СЪЩО КАТО ВАС НА ГЕНЕРАЛИТЕ,НА КРЪГА ЕДИ КОЙ СИ!!!ВСИЧКИ СТЕ ЗА ОБЕСВАНЕ!БАЛАМОСВАТЕ НИ ТРИДЕСЕТ ГОДИНИ С ПРИКАЗКИ ЗА ПРОМЯНА!КОЛКО ХОРА СИ ОТИДОХА ОГОРЧЕНИ И ОБЕЗВЕРЕНИ,ДА ПУКНЕТЕ ДАНО!

БКП - клонинги - БСП, АБВ, Бърдака на Татяна Дончева, Гергов, Кадиев ....

Да сменим ГЕрбаджийските Рооднини с Роднините на БСП. И пак същото после. Ма народа Овчи си мисли, че ще има разлика.

Най-големите крадци, които с кражби и престъпност са закърмени (буквално). Така е още от времето на дядовците им когато са им давали крадено мляко от обраните мандри...

Каза г-жа Лъжа и ние и повярвахме:)))

Тази ги сравнява с руските човекоядци

не можаха да спечелят изборите по честния начин и сега използват мръснишкия,техни ояли се бизнесмени подкупват, подаряват и развеждат в чужбина продажните кметове и така се докопват до обществени поръчки,кмета на хасково да си подаде оставката и да видим бсп дали ще ги спечели

НЕ ЛЪЖИ! Бизнесменът не е техен, а от партията на Мозер! И много са ви податливи кметовете на корупция, горките те! Да ходи батко Делян феодала да ги строява. Га яде суджука не рева!

от бсп е там всички сте такива охранени и крадливи и с бентлита

Няма нищо лошо да се издават един други , но идеята е това да става по съвест а не от завист (той краде пък за мен няма , ако него го няма ще крада Аз) С такава максима не е нужно някакво подобие на човек тип Тъмно червен Крадец да сочи друг Крадец и да вика: Дръжте него !? Ами ти ? Или тая шия е от трушия ? До крак ... Терминал(НО)2

Сичкото герберски трол излезе да плюе по Нинова, по модела с плюенето по Тройната коалиция. Девет години Боко обяснява колко е било лошо при Станишев, та да не гледаме неговите золуми. Като има тъпанари да вярват ...

Само най-долен герберски трол може да не вярва на думите на г-жа Лъжа! Огин да ги гори!

Така е! Трябва да се вярва само на Боко, Цоко и Делян Мишоко! Иначе нема суджук! А Антон Тодоров измекяра ще ги проверява!

Ъхъ, тъй е. Нинова идва на власт...А когато се събуди, чаршафът и у..

ГЕРБ=БСП и Обратното. Едни и същи работи правят. При БСП беше същото. Само дето Боце краде ПОвечко

Абе и ГЕРБ не са стока,но БСП ги е измислила тия неща, нали и двете партии са издънки от БКП! На Нинова и се иска тя да се самоизяжда за пари ама нещо само писука!

Тия комунисти освен злоба и да плюят нищо друго не знаят... Скапани червени подметки

Хубаво е другите партии да се поучат от морала, експертността и качествата на кандидатите на БСП. Всички партии са ви подвеждали. Само при БСП такива неща не се случват. Там предварително знаете какво ще получите срещу гласа си. Не, нямам предвид 20-те лева, раздавани от червения депутат. Не, бе! Нямам предвид и поредни фалити на банки, хиперинфлация и опашки за хляб и мляко в 5 часа сутринта! Имам предвид социална справедливост, връщащи се от чужбина внучета, високи пенсии и заплати!

И по съвест си карат Ролс-а сред просяците "Понеже щом го показва публично ЗНАЧИ ТРЯБВА да си го е изкарал честно" Такива мили хора да се чуди човек как така по-голеи изядници от тях им заеха стола ... то избор ли да го наречем или липса на такъв .... другарката става ... за салам... не и за общественна личност Уви ... и след 5 следващи избори ще са си същите по-тъмно и по-светло червенки Терминал(НО)2

Другарката Нинова е доволна, че и Герб страдат от самоизяждане. Няма само БСП години наред да се мъчи.

Ще и се, защото БСП се самоизяде завинаги.

Луд умора няма. Само се поти.

Тая да не лае, познаваме ги добре, социалистите бяха много по зле. А най гнусното е че работеха срещу страната ни, в комбина с турците и даже се целуваха на Орлов мост. И още нещо, играеха и с руснаците и им продаваха България.

Тая кукундела... ако иска да вдигне рейтингът на БСП трябва да направи едно единствено нещо - ДА МЛЪКНЕ :) Всеки път като си отвори устата - рейтингът на Столетницата пада.

Кастав я назначи за ИЗПЪЛНИТЕЛЕН ДИРЕКТОР НА ТЕХНОИЗПЕКС и тя го приватизира, назначи я за шеф на Бордана директорите на Техноизпорт експорт и него го приватизира. Назначи мъжът и за шеф-митничар на митницата със сръбско в Олтманци по време на ембаргото с горива - сещаш ли се? А сега тя нацзначи мъжът си в Лукоил - сещаш ли си за заплатите. Кълне се в любов къв Путин, а синът и в САЩ - сешаш ли се къде е на хляба мекото. И това ако не са курвенски врътки - здраве му кажи.

Нинова: ГЕРБ се самоизяжда за власт и пари А БСП просто са "зажаднели" за власт и пари,ама нема.

АМИ ЯЖТЕ ГО ВИЕ!!!

Нинова, а ти па си Алем Делом!

На Делон лангата е.

Наглата Лъжкиня, демагог и манипулатор един не си признаха явни злоупотреби с власт. Не се разграничиха от търговеца на гласове и другите клиенти на прокуратурата и съда! Не искат, не признават и не се разграничават от продажната мракобесна дейност на комунистическата партия, тоталитарния режим и престъпната клика, която демокрацията волю или неволю наследи!! От къде се пръкнаха маститите мултимилионери ала Гергов???

какво борене бе другарко Нинова, достатъчно е да седите от страни и да събирате труповете. Колкото са по-големи парите, толкова са по озверели герберите. Няма чужди,няма свои, всички кинти ще са мои!

при вас или ще те плюят всички, а най-вече твоите докато си жива, ама къде го има това- да бъдеш при най-големия враг на БСП, я после - хоп на върха на БСПто - измести всички с интриги и лъжи. - това показва какви подлеци сте вие всички.

Всички пишат колко е лоша и корумпирана Нинова и БСП, ама никой не вади доказателства, а само общи приказки. Докато на Цвъки апартаментите, на шумненеца суджуците, на септемвриеца пищова и на Делян феодалната община са реални.

Собственият и бивш шеф - Станишко я маха за корупция. Какво повече искаш бе, умник?

Ние и друго знаеме: никога повече БСПедери на власт!

кой им е феодала... Нищо вечно няма... А по форумите...калинки врещят и бранят статуквото.

Нонува, има една грижа само, че вашият модел е АБСОЛЮТНО СЪЩИЯТ. Той Винету Неграмотни от Вас е преписал. Аз ще гласувам за НЕСИСТЕМНИ ПАРТИИ. Тия дето ти бъркат в Очите. НЕСИСТЕМНИТЕ

Всичко това в което обвинява ГЕРБ Нинова и е вярно, комунистите го правят същото когато са на власт!

О, грешиш наблюдателю. Герберските кръгове са навсякъде в управлението. Ако не си от миризливите гербери, не те назначават.

Нинова : Ех, искам и аз :)

не беше ли самоизяждане това между теб и Гергов. А това с Костов какво беше - взаимно се хранихте - ку....р...ва. Кой на кого сложи текмето.

представям си ако нинова беше на власт,каква хралупа от далавери щеше да се отвори,нейното закачане прилича на завист че не е на власт,властта е голяма хапка за всички ояли се и уволнени от своите заради лакомия

това се отнася за вас комуняги-милионери-милиардери с ролсроисове, по пет апартамента ама не в София, а в Нюйорк, Париж и Лондон, а дали Боковата няма и в Москва - ха-ха

И от къде разбра за тези апартаменти или само си пишеш? Защото тези на Цв. Цв. са официално удостоверени.