Путин има €148 000, малко жилище с гараж, ”Волга” и ”Нива”

Сергей Кириенко, първият зам.-ръководител на администрацията на президента на Русия, стана лидер в Кремъл по доходи за 2016 г. Парите на Путин обаче намалели.

Обратно в новината

Коментари - Путин има €148 000, малко жилище с гараж, ”Волга” и ”Нива” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да изпратим Корнелия Нинова да му кърпи чорапите

МИСЛЯ ДА ИМ НАПРАВЯ ДАРЕНИЯ.

като ви слуша човек, ще рече че той единствен на земята има пари? Не разбирам какъв е проблема, че има пари или няма пари? Да не е давал обед за бедност, що ли? Или очаквате всички да са като Тодор Живков - да си отидат с едното арестантско одялце?

нашите русофили да изпратят делегация да му кърпят чорапите,че с това благосъстояние не може да си купи нови чорапи

Е най богатия човек на света! Проблемът му е че парите са му откраднати от Руснаците не може да ги легализира Затова ползва офшорни сметки.

Путин направо бедняк в сравнение с Медведев , който така и не обясни откъде има милиони в чужбина за над двадесет милиона долара?!! Кой от двамата е крадец?

И ДВАМАТА СА КРАДЦИ И УБИЙЦИ.

Таз информация е предназначена за редовно къркащит Боиарщник ;)) И с коефициент на интелигентност под стайна температура ;)) Кой друг би повЕрвал ?!! ;

Бсндата на Путин д откраднала двеста милиарда долара от Росия според руски източници Само в една офшорна сметка кръстникът на Путин има два милиарда долара Това обяснява мизерията в таз иначе богата страна

Горкия сиромах !! Да съберем по някой лев, да му помогнем, че и той като турчина ще е вечен !!!

Сполучливо облъчените от сащисаната и еврогейската пропаганда дрисль.вци въ този форум са се развоняли пак.Отново оскъдните им мозъци извадиха панамски офшорки, милиарди и всичко що ги дразни. Ако и грам истина се съдържаше в измишльотините на техните чорбаджии, то би излязло наяве, а не като подхранване на русофобската и путинофобската истерия.

Браво Койчо, козяшките тролове пак се осраха. Те си мислят, че като храчат срещу Путин е все едно да пикаеш срещу вятъра.

ТОВАРИЩ ПУТИН ТИ СИ НАЙ БЕДНИЯТ СЕКРЕТАР НА КПСС !

Да го зажалите тоя Путин.Много го е закъсал за парички. Ще трябва да му съберем да има за хляб. Как си приличат всички комунисти по лъжите.Виж-Ниновица .

Мъ тоя по-беден и от, мене бе! Беден и тъп президент - бедна и тъпа държава! "Като си толкова умен, защо си толкова беден?" - американска поговорка, любимата на Тръмп!

Защо ми се струва, че са пропуснати минимум 3 нули или нещо бъркам, че може да са и шест пропуснати. Нали държавата си е лично негова и прави каквото си иска.

Защоли швейцарците казаха за скътани милиарди от неэтен бизнес в тяхна банка на името на фашагата??!! Сигурно не знаят да броят!

И по неофициални данни още между 100 и 200 милиарда долара в офшорки. От този по-голям крадиц не се е раждал.

Тоя да не сади картофи бе Лада нива с ремарке за чий к.р му е ? Абе карай за кой се върже нека има ! Как си отвара вратата сигорно Медведев е винги на щрек да не изкърти дръжката или я лепи с капчица след всяко ползване

жив да го ожалиш..на снимката е като прясно изстръгнат корен на троскот!!!

Путин има..... половината свят!

Не е глупав Путя, не е глупав!

Милия, той златен. А някоя мед. сестра да му кърпи старите чорапи няма ли? :)))

Може би е забравил за милиардите,крадени и скрити в панамските ошфорки!При такава беднотия и мизерия,колкото и да се правиш ВЕЛИК,губиш разсъдъка си!Жал ме хваща,като го гледам как глупаво гледа,сякаш ударен по кратуната с мокър парцал!

че е дъщеря му , та да му изпраща пари....:)

Да, бе... Знаем.... И Бай Тошо имаше едно скъсано одеяло...

странно , не съм срещал тук подобна статия за Чехльо или за Винету примерно ???

за четящите

Ако всички тук си бяха пренасочили мисловната енергия в нещо полезно, както за тях, така и за останалите със сигурност територията която обитаваме щеше да бъде едно по-добро място за живеене.

Лелееее, йиж да го оплачеш Путин! Ми ,много беден,бе! Та тпой на курорт до Крим не може да отиде с тези мижави приходи - само 148 000 евро! Време е Нонова да направи сметка за подпомагане на бедния Путин.

kакво му трябва на човек? и милиони да има и милиарди - той пак умира. Аз не знам нашите крадци които са световно неизвестни и крадат с гъзовете си дали са наясно ,че и те са простосмъртни и живота не се купува с пари .И тях ги спохождат тежки болести , дори и рак ,което е невъзвръщаемо. С пари можеш да си купиш имоти ,коли ,храна ,-но здраве и живот никога!

Както казваше баща ми, "По-добре, млад, здрав и богат, отколкото стар, беден и болен." :) Пък ти ми говори, как парите нямат значение. Парите не са всичко, ама адски много помагат. :) Знаеш ли как по-лесно минава мъката с едно 18 годишно уиски край басейна? :)) Няколко пъти по-добре е от с топла мастика в панелката. :)))

Заглавието е неправилно !!!!!! Това му е заплатата за 2016 год.!!!

Има и огромна дача в Сочи!

я ,ЩОМ И ХаН пУТКТУ ИЗЛЕЗЕ ОТ ТИНЯТА ,как е ханче ,за тревица ли закъса

Затова сте на това деридже, че завиждате, мразите други, не искате да работите.Работата ви да се залепите задника си към креслото и започвате да плюете други народи.А че заемате последно място в ЕС това положение не го виждате.Не било изгодно.

Я, не ми казвай какво да правя! Аз ще плюя върху враговете на държавата ми, а ти ако искаш им лижи гъзовете!

Ако преместиш яйцата , на това което стърчи от устата ти ще можеш да видиш ,че нямаш държава . Такива ,като теб са никой от никъде , нули ....

Научи, идиот, как се пише скриПка и се прави на умен.

Путин е най-големият крадец на света

Ей, съветофилчетата, виждате ли докъде докарахте Пукин - до просешка тояга. Това Президент ли е? Предлагам веднага да се откажете от хонорарите си до края на годината, че ДА ЗАХЛЕБИ малко човека. Заради вас още малко ще тръгне бос и гол на едната водка само.

Путин има €148 000, малко жилище с гараж, Волга и Нива Жив да го "оплачеш". Само се чудя защо се натиска цял живот да е "беден".

по състоятелност съм почти изравнен с Путин - само дето нямам гараж. Иначе жилището ми по квадратура същото, но в центъра на София, а не в Москва - не знам кое е по-значимо. Шегата на страна - чувствам се някак по-значим откакто разбрах, че Путин бил почти беден, не е дори средно състоятелен човек -ха-ха.

Ти си световно неизвестен и никомо ненужен , ако това те кара да си значим в твоите очи ... отиди на офтамолог

той и бай Тошо имаше само едни скъсани и кърпени чорапи, но имаше оправна внучка, която започна да плете чорапи ли жилетки ли, продаваше ги из Европата и стана милионерка. Той Рокфелер, който излъскал една ябълка, продал я, после две - лъснал ги - продал ги, после четири и по геометрична прогресия станал милиардер, трева да пасе пред Жени!

ХА-ХА ВСИЧКО Е В ЧУЖДИ БАНКИ И НА ИМЕТО НА ПОДСТАВЕНИ ЛИЦА ! А РУСНАЦИТЕ ВЯРВАТ ЛИ ВЯРВАТ В ЛЪЖИТЕ НА КРЕМЪЛСКАТА ПРОПАГАНДА ! ТЕЖКО ИМ.

на времето,когато умрял Сталин,всички очаквали да открият несметни богатства в сейфа му...........но такива нямало........за първосигналните мозачета,това е необяснимо и антилогично......обяснението се крие във въпроса: -А на Господ трябва ли му злато и диаманти?

Защо се очудвате? Какво му трябва на човек. Че това което има е нормално за един сам човек. Децата му имат. Бившата му жена е уредена. Не ставайте смешни. Спомнете си Кол какво имаше и тогава говорете. Не всичко е имоти и пари. Явно форумците са доста ограничени в мисленето си.

Ха-ха, Путя бил направо бедняк! Първи април не беше ли преди две седмици?

Путин е велик политик, цял свят го е признал, за разлика от нашите. Защо не се разровите, какво имат те, и как са ги постигнали тези имоти и съдържание на банкови сметки. Май, че свят ще ви се извие.

Не отбивай топката. Става въпрос за Путин. И той самия не си вярва.

anivel

Нещо с теб не можем да се разберем недоносче. Многократно те моля да не ползваш моят подпис! Съвсем простичко е, правиш си регистрация, записваш името с подписа си, под който искаш да пишеш вулгарните си коментари и.... нямаш никакъв проблем. В противен случай човек остава с убеждениети, че не си две леви врътки а лява резба безконечник, колко повече ти Го... обяснявам, толкова по-хубаво ти става. Ще ти дам прифесионален съвет, има едни силиконови играчки, потърси размера с който ще ти е най-хубаво, купи си батерии "Дуралекс", защото издържат много дълго, слагай удоволствието на стола си, сядай отгоре и пиши неграмотните си коментари толкова дълго, колкото ти прави кеф.

Благодаря ти за съветите относно половите ти играчки на които седиш ,видно е че са професионални съвети и често им седиш . Относно АК-47 имаш право -право отзад аре у лево бе ,да не е фирмата на баща ти.. оди гризи ябълки

Ей пич спри да се подписваш с чуждо име, регистрирай се и тогава се подписвай така както ти е удобно, това което правиш от доста време е просто простотия.

Алоо ,па ти да не си Сервантес. бе къф Санчо си бе крадльо

Успокоих се. Путин е малко по-беден от комшията Пешо.

Той и Бойко живее само от заплатата и има само една ретро кола за 10000 лв. и напролет се надява да успее да си направи изолация на къщата. Хаха не знам дали има чак такива амеби да се връзват на подобни информации.

горкият, жив да го оплачеш. Предлагам да открие сметки за дарения, та да не го издържа друга държава, като Горбачов.

не е важно ,колко има путин и неговата кремълска банда ! важно е тяхното отношение към суверена ,на който трябва да дават верния тон .корупцията и евр.напаст е една много стара болест в русия и путин е този ,който носи най-голямата отговорност в борбата с нея .законите трябва да бъдат много твърди срещу тези престъпници !

Голям смях беше навремето, като тръгнаха да търсят парите на бай Тошо. За какво са му на някого пари, имоти, коли - при положение че имаш цяла държава да работи за теб ;) Твърде е възможно господинът от статията десйтвително да притежав само това (или поне в Русия), но пък това не значи че не се вози на служебен мерцедес, не лети с хеликоптер и че не закусва с черен хайвер.

Путин да го чакаме ли да фалира с неговите спестявания ? Дайте опорна точка.