Намериха пари и бижута за 1,2 млн. в сейфове на престъпници

Софийска градска прокуратура (СГП) e иззела пари и бижута на обща стойност 1 200 000 лeва, събрани от престъпления, извършени от българи в чужбина.

Обратно в новината

Коментари - Намериха пари и бижута за 1,2 млн. в сейфове на престъпници | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Веднага да се намеси БХК - това си е жива дисриманиция!

Визите за българи за САЩ, Канада и Австралия трябва да останат завинаги. Поне там човек да иде и да е далеч от цялата българска пасмина, язък че съм се родил в България!

Неразумний Уроде, . . .

Горките бедни цигани. Трябва да им се увеличат социалните помощи. Българи, дайте им още пари. Дайте им и последния си залък.

Двайсет години живея в Англия.,много пъти съм виждал как циганите от България крадът в автобусите.Един път им направих забележка /като ги попитах хубаво ли е това което правят/,а те O бате ти много виждаш,ние деца храниме..казах им че като ги хванат ще видят че са с български паспорти и че цялата вина ще падне върху българите.Значи когато са в БГ са цигани ,а когато са в чужбина са българи.За това на циганите да се издават паспорти,на български граждани от цигански произход.Не съм съгласен да нося негативите от техните действия като БЪЛГАРИН.

каква е логиката, оная ... как и викаха, "нашата" еврокомисарка, дето каза: "ние евреите в европа ..." - с какво е по-различна от циганите в европа? Тя самата не загатва дори с какъв паспорт се представя! А лютфи местан - защо носи паспорт на Р.България а през цялото време говори - ние турците, турците в България, ... турци ....

Тъмнозелените орки ,ще ИНТЕГРИРАТ ЦЯЛА ЕВРОПА,КАКТО ИНТЕГРИРАХА И БЪЛГАРИТЕ ,В Бг.

d4

не се радвайте и не злорадствайте предварително! тъмнозелените орки много добре си знаят правата! ще осъдят институциите и отнетото ще им бъде върнато с лихвите! какво са за изпечени потомствени джебчии 1200000 лв. пари са семки и бира!

пУСКАЙТЕ ГИ ,НЕКА ДА НОСЯТ В Бг ,И ПАРИ ,И ''СТОКА''. Лошото е ,когато се изнася от Бг,а когато се внася е добре . НЕ ВИЖДАТ ЛИ УПРАВНИЦИТЕ НИ ,ЧЕ В ДРУГИТЕ ДЪРЖАВИ НЕ СЕ ПРОВЕРЯВАТ ЗА ВНАСЯНЕТО НА КИНТИ ,И КАКВОТО И ДА БИЛО,...САМО В Бг НЕ СЕ РАЗРЕШАВА ВНАСЯНЕТО НА ПОВЕЧЕ КИНТИ .

тези кинти преки чуждестранни инвестиции ли ще ги водят?

МВР спи. През всички тези 25 год. на безнаказани кражби от всякакъв мащаб изключително редко са проверявани сейфове за наличност на следствени лица. А общесдтвени трезори в банки, а и частни такива колкото щеш. Там на практика може да се съхраняват практически без контрол всякакви придобити по престъпен начин ценности и забранени от закона вещества.

50/50%-половината за тях,половината за някои народен представител-изедник ,иначе ако някои от върховете на държавата не ги покровителствува щяха да са в затвора и нямаше с помоща на милиционерите да са извън границите на бг на гурбет в англия ,дания,швеция,германия и въобще в цяла европа където името българин е нарицателно и означава нечистоплътен,нехигиеничен ,некултурен и издаващ лош дъх индивид.

Неуки били "ромовете"! Неуки ,ама наУчени! И много ,много сръчни!

И сега ги вкарайте в затвора,а не да ги пускате и те после да си продължат с кражбите!!!!!!!!!!!!

ЦацарооооОФ, какво стана с Бисеров?,

Не били българи, най ми били ромляни!

Ако така се действаше и срещу мафиоти, политици, полицаи, магистрати и държавни служители то престъпността и корупцията в България щяха да на нивата в развитите европейски страни. Избирателното действие и прилагане на закона обаче е фрапиращо - сметките на Цветан Василев в други страни от ЕС не са блокирани, а дъщеря му още е собственик на самолет. Имота на Косьо Самоковеца в Боровец се оказа продаден преди да е отнет, а имота в Лондон и до днес е на вдовицата му. Недокоснати са и имотите на синковците и дъщерите на редица видни родни фигури с необясними богатства, а други са закупени официално за стотинки, което всеки знае, че е измама освен родните ''антикорупционни" органи.

Напълно те подкрепям за написаното!!

По принцип си прав, но единствения ти конкретен факт е грешен ...

А-а-а, значи прокуратурата и полицията знаят как, кога и къде да проверят, за да докажат престъпни деяния, обаче трябва да им се поиска от Великобритания, а тук няма ли кой да им поиска проверка на всички престъпници от народното събрание, та през кметствата и цар Киро, та да постъпят приходи в бюджета и от тях. Ама сигналите на английски граждани в Англия се разследват и извън тяхната страна, а тук като подадеш сигнал че си ограбен, дотам...

Напълно те подкрепям за написаното!!

ясну. боку е ограбил от народа 1200 0000 лв. боку взима бизнеса на хората ...ООООСТАФФФФФФКА! ОООООООООООСТААААФКААААА!! ОСТАФКА!!!

но никой не казва до къде я докараха с хората съсипали селското стопанство и икономиката на България. Кой опрости Иракският дълг в полза на САЩ. Кой поръча ограбването на КТБ и кои са изпълнителите. Какво стана със зам. парламентарният шеф. Кой договори да бъде въвлечена страната ни във военни скандали за да угоди на САЩ, без да се интересува за нашите интереси и т. н. Народът помни всичко!

Е, ти вече нахалстваш ! Това са дребни неща, бъди над тях ! Селско стопанство, икономика - цъфтят и връзват.

Дирници не пишете ,,извършнени от българи " , а извършени от цигани с българско гражданство!!!

Те наистина са джебчии в сравнение с някои наши политици, които само за една консултация взимат по 1.2 милиона.

Полицая, е същата-Свиня, оная Гад със голата глава! Риташе момиче на земята, в центъра, на Столицата? Боряно, некога ще вденеш ли ма? бабите от с. Долна Грешница, КН. посред нощ

"и в хода на разследването е установено, че заподозрените притежават банкови касети в Банка ДСК АД и в ОББАД. С разрешение на Софийски градски съд са извършени претърсвания на банковите касети, при което са открити и иззети пари в чуждестранна валута - евро и британски лири, на стойност около 200 000 лв.. " Молодци! ама то това банкова тайна, ама лично съдържание на банковата касета, която е и с личен ключ, съда ги няма за нищо. И после не ни трябвала съдебна реформа - че хора си държат оригиналите на нотариалните актове в такива места, пък и 200 000 лева, разпределена на толкоз болюк народ не е кой-знае колко.

200 000 ЛВ. могат да се преразпределят нали ?

Тези джебчии добре печелят а сигурно взимат и помощи от България и Англия едновременно.

ми го от устата:)