Папата започна "Царице небесна" с думите: България е на кръстопътя на вероизповеданията

Молитвата всяка седмица се проследява в ефир от над 100 милиона вярващи от цял свят

Обратно в новината

Коментари - Папата започна "Царице небесна" с думите: България е на кръстопътя на вероизповеданията | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хора, моля ви, не плюйте нещо, което не познавате! В момента творите карма! Има процеси в света, които тепърва ще се разгърнат с положителен знак за България и света. Не става въпрос да приемаме мигранти! Просто замълчете!

Къде в Библията пише за карма?

Религията, като цяло е измислена да служи на монарсите и богаташите и за репресия и в ущърб на масовия "зрител". Нямам нищо против Патриарха или Мюфтията, поради простата причина, че тях никой не ни ги натрапва и те просто си съществуват мирно и тихо, както и това, че са независими - от тях нищо не зависи! Но да ми водите пропаганда с разни религиозни клоуни, е това няма да го бъде! Против тях - напалм!

Папи - Ханс, иди си с мир! Тук трибуна за изява няма да намериш, колкото и да те натрапват разни медии и други политичеаки посерковци. Най-много да си намериш Трибунал, но това е плод на друго дело. Бохчичката и друм и дерзай нататък, арабелите ще те оправят!

Поредния глупак-утопик, или просто зад проповядваните утопии, се крие поредната сатана с милитаристични и инпериалистически наклонности... Американопоклонническа папа, вербУвана от експанзионистичното ЦРУ!

Българино, не е ли време да изкопаеш от градината, да изчистиш и наточиш поръждясалия 1,000 - годишен Български Меч...

Светец и Сатана на езика на Светия престол се пишат с разместване на 2 букви. Защо. Не, че днешното Православие е цветя и рози, ама тези определено не са това, което ни трябва. Не визирам нита Папата, нито милионите искрено вярващи. Но днешните религии сами са се компроментирали с инквизиции, отстъпничество, борба за власт и т.н.

"Днешните религии" ? И кои са те "днешните" или може би визирате днешните управляващи които не спазват нито една Божа заповед - крадат, лъжат и мамят. Те са многократно по- вредни от религиите, защото ги използват целенасочено и лицемерно. Те и тяхната лакомия за пари са днешната злина.

+

В парите,че на никой не стигат,богатите по богати искат да стават,а бедните се знаем,,въпрос на оцеляване,,А папата призови богатите да не са толкова ненаситни. А къде е Курни,Лена не ги видях или те са от род,,взривяване на църкви,,то и бокич като беше там,,келепира,,ни е никакъв.Призова да сме бедни,но снисходителни и към хората желаещи да са европейци,е малко ни взривяват,ама да си траем и да преклоним глава

Папата, защо не каже нещо за отношенията си с Густаво Вера, срещу когото една девойка намери информация за педофилска мрежа водеща до Ватикана и малко след това беше намерена мъртва???

Блядовете нема да ги бъди и нащи руски кавали тоже и да квичат и да не квичат се тя

Не можете без Русия, нали? На някои, каквото и да се случи, все за руснаците бълнуват.

В стар квартал на Варна живееха в мир българи, турци, арменци, гагаузи, гърци и какви ли не още изселници и страдалци на едно или друго управление. Живееха си мирно и си помагаха без разлика във вероизповеданието. Покрай тях баба ми беше понаучила говоримо 5-6 езика. Странно, че днес словото на Папата се интерпретира толкова еднозначно. Със сигурност хората от старата махала да били по-необразовани, но явно много по мъдри, земни и практични от днешните" пазители" на вяра и морал.

Сичко беше добре доката през 1944г не на привзе Савецкия съюз

Затова ли там в Русия живеят толкова народности без да воюват помежду си?

Принципно си прав, но поколенията се сменят и животът също търпи промени. В моята младост чедто ходех на мачове, публиката днес няма нищо общо с онази. Хората бяха по-бедни, но по-добри.

Аре бегай с тия изтъркани клисави реплики, бре, Дъртио! Извини се или кажи нещо за кръстоносните походи, дето разбуниха омразата на мюслитата, за набедената държава в убийство, изобщо кажи, кога ще забравим за религията и омразата и ще си заживеем в мир, същевременно спасявайки кълбето от климатичните промени, щото явно нито твоя, нито на Асан от петия етаж, нито моя бог го е еня за кълбето и проблемите му! Иначи тия твойте религиозни дитирамби мога и по Ал-Джазира да ги чуя но от устата на някой болен аятолах!

Какъв кръстопът, нали вярата е духовна категория? Има ли атлас на душите, та да има и кръстопътища?

Пак добре, че не е кръгово без предимство, че тогава щехме да видим дебелия.

Ватиканът и Папата / онзи дето сложиха ЦРУ - полския, предния след две години си замина, ей така. / унижиха съзнателно България. Сергей Антонов го превърнаха на олигофрен. Какво са го правили не се знае, но човека докато умре не излезе от апартамента си. Що за чудо беше? Президентът и Премиера е трябвало да се съобразят с това. Полският Папа така и не каза истината, че България няма никаква вина.

Случайно забелязах,че тук има някой хора,които праскат само минуси на всичките,това ще да е огромна любов към Папата ли?Или към Лютвито Местан а???

PEYTSCH

Папата знае, че българина живее с по-малко средства от един афганистански мигрант който плаща 5000 евро за нелегално преминаване до Франция (защо Франция като не знае бъкел френски?), но има още хиляди от незнайни „спонсори“...Дайте благоденствие на г-н Българина и тогава чакайте от него гостоприемственост. Впрочем мигрантите не мислят да остават в България ако не ги държат насила в концлагерите....

България е на кръстопътя на вероизповеданията Мда, 21-и век ще бъде векът на религиозните войни... Войната срещу православието набира скорост...

Ние си вкарваме ,,автоГОЛ,,както обикновенно.Един милион да похарчим и да ни каже ,,колко сме жестоки ,,с мигрантите,а нашите цигани,,кучета ги яли,,а те са в изобилие ,неинтегрирани,,

да престане да живее като затъпяло стадо и да се просвети .започнете с евангелието на Йоан ! има го на сайта бг патриаршия .

А ти си прочети кой е отпаднал от ЕДНАТА Свята Вселенска и Апостолска Църква през 1054 година и вече 10 века оттогава е извън нея. С еретици не можем нищо общо да имаме.

Папата да си вземе терористите във Ватикана! Това ли е проповядването му? - Да се съберат на едно място различни религии, за да има повече войни?!?!?!

Дано Борисов и Президента да не клекнат на Папата за Мир и солидарност,и да отворятшироко вратите за Мигрантите,лошо няма,но по принцип щом не можеш да нахраниш собственият си народ,който ходи и рови по контейнерите за късче хляб,нашите тръгнали чуждите народи да хранят,които уж бягали от Войната,е да де,ама тя не свърши ли вече,и каква е тази идеалогия които всички говорят че трябва да сме солидарни със Мигрантите като ги допуснем близо до нас и нашата маса,а те брутално ни убиват и изнасилват за благодарност а???И каква е тази пропаганда на ни умешат със тези Мигранти а???И кой го измисли този куварен план със тези Мигранти да се заселят по цяла европа,и каква работа биха им свършили тези хора,като те са мързеливи и лежат само на помощи а кажете???

PEYTSCH

Дека е Десито да го бацка по бузката?

Поканата към папата е от ББ. Защо го е поканил? Ако е за личен PR, както обикновено, много се е объркал. Папата благодари на президента за топлото приветствие, но него не го спомена.

на това посещение...и истерия на журналята по тв...и папата ще ни втръсне отвсякъде.

България е православна държава!!! Не е католическа !!?!

А аз ще кажа- Да живее православието ни!

Накарай държавите да не пройзвеждат оръжие,за да няма войни,да няма бягащи от родината си и всичко ще беде наред,а не най бедните в ЕС да каним нещастните хорица и после да са ,,вечно наши,,а те са доста мързеливички и ние да ги изхранваме,,

А защо не се разцелуваха със софийския мюфтия, или мюфтията се покри в дън земя. Нале сме средище на сите религии?!

Ми нали в Библията се казва, че целувката била дадена от Юда Искариотски- та да не се издаваме. По- лесно се мият крака.

идеален пример за всички държави ,но преди всичко за нас !

Моите уважения към Папа Франциск, но България е била и все още мачкана от други вероизповедания, интереси и религии! И казаното е двузначно, защото не уточни, че сме православни. Това трябваше да каже, като ще засяга темата.

Изведе ли кучът,?

Колко им е вътрешно на комунета ,,хейтъри,атеисти,тролове и всякакви слуги на чужди интереси ,темподобни креатури ... БОГ ДА БЛАГОСЛОВИ ПАПАТА .

Дир изтри коментар в който цитирах прочетеното по норв. интернет- Папата моли България да приеме мигрантите. При това посещение ще посети и един мигрантски лагер.

Хайде напиши си с лат. букви сол.но и прочети статията преди да пишеш минус.

Да попитам Евреите каква вяра изповядват а???Христянска,Протестанска,или Католическа,за Мюсолмансак знаем че не е ,тогава ,каква е?

секта ,която презира всички вярващи .всъщност те са с извънземна религия ,изповядваща безкрайна неприязън и омраза към земните хора .няма други подобни човекомразци на земята !

Хората, за които питаш са едомци, но се представят за евреи. Потърси информация в нета за едомците.

Да мине и през Карнаре като говори за бежанци и да приемем всеки кой почука на вратата.Ние един път приеме мангал с ром и положението е извън контрол.....Кърнаре ври и кипи: Цигани, въоръжени с ножове и брадви, потрошиха заведение в центъра на селото.

По ТВ една журнализка обяснява как "хиляди" са дошли организирано с автобуси да го посрещат, но се поправи на "стотици", а в репортажа се казва "десетки". Явно организаторите не са платили достатъчно. Смех.

Жив и здрав на папата и на всички хора,нека да живеем в мир и благоденствие а не в непрекъснати раздори и завист

Вместо Враждебна посети Факултета,Столипинова и във всеки град има по два,,факултета,, мизерия,храната си изкарват от кофите за боклук,а поне на мигрантите имат храна подслон БЕЗПЛАТНО

Тук сте 85% тъпанари със сигурност

умнико

Ние сме оет века били под мюслюлманско робство ,променена ни е психиката,,преклонена главица......,,И сега е ,,зор,,пак мюслита да се разселят по нашите земи,да работим денонощно ,да ги храним,да ум дадем земите си и да си мълчим.Няма език на омразата,има език на разума.НЕ МОЖЕ НИЕ БЪЛГАРИТЕ ДА РАБОРИМ ДЕНОНОЩНО И ДА СМЕ ,,ВЕЧНО БЕДНИ,,ТУК Е ПРОБЛЕМА ОТ ПРОДАЖНИ ПОЛИТИЧЕСКИ ПРОСТИТУТКИ

Аз на такива ,дето уж са си стояли със господ на една маса не вярвам! И да се знае ,даже и да погали ,оня по главата -не важи!

Няма кръстопът, дядка. Тук сме православни и атеисти. Точка. Калпавата ти педофилска секта тук не важи.