Папата получи 17 подаръка, които представят всички румънци (снимки)

Главата на Римокатолическата църква е на тридневното държавно, духовно и икуменическо посещение в Румъния

Обратно в новината

Коментари - Папата получи 17 подаръка, които представят всички румънци (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ех боко не само не те погали четвъртия пап ами и назад остана с подаръците дето му ''даде''....

Пак първата му приказка е за мигрантите,които нарича бежанци.Тръгал е да обработва източноевропейците.Ай сиктир.Който е колонизирал държави ,да си тегли гайлето.

Ей, тази папа.

И там ли го е докарал бащицата ( Б.Б. ) , както го докара в Софията и Скопието ?

опааа, дирници махнали сте ми коментара за папундера езуит ли? :-) Браво бе, големи цензури се оказахте. Нещо сте се объркали!!! Все още не сте обявили победа на комунизЪма и имаме право да казваме какво мислим за лицемерните лакърдии на папундера!!! последните дни прекалявате с цензурата и това ИЗОБЩО НЕ ГОВОРИ ДОБРЕ ЗА САЙТЧЕТО ВИ!!!

нещо... на всички снимки папата е намръщен

го поканват - е, то не е само българска привилегия! Като ги гледам, имат си хебава униформа

Отново посрещнат като глава на държава. И аналогично поведение на Православната им църква. Отишъл е вероятно да ги клати да приемат бежанци и да се съгласят с нуждата от едно световно правителство, което да управлява планетата.

Нещо Клаус Йоханис, не ми звучи много на румънски, пък и среща с циганската общност, пък и гръко-католически свещеници. Нещо май католиците поглеждат само към териториите ви за да настанят мургавели драги ми много прости. Нещо много елементарно ви излъгаха със светлата .....