Пандемията отне живота на повече от 15 000 души в Европа

Коронавируъст може да погуби 1,8 милиона души по света, прогнозират британски учени

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вирусът загнезден в главата на булгаристанеца от БКП, ДС и КПСС генрациите има по вредно и пагубно влияние и до ден днешен!

сорос, ако ми кажеш за ползата си за света от такива психопати, ктотебе - ще те осъдя само на милион години бачкане в уранова мина! заедно с твойте педерасчета от щази, секуритате, дс, и другите мангали от медиите на тлъстосера на уродливата маминка на тототото... :-))))

Големият и важен въпрос е кой и коя държава е разпространила този вирус и коя е причината за да се разпространи, политическа, икономическа и тн! Китай, или Русия са дискретни те причинители!

евреите, хач пара яхара? :-))) за некакви си никакви 30 гулдена какви циркове спретнаха на човечеството!!!

ми е много за тези хора.Да си отидат от този свят по този нелеп ужасен начин.Съболезнования на близките на тези хора.Извода е че започваме да живеене в един много опасен свят.Хората трябва да нащрек за абсолютно всичко което се случва около и пред нас.Най вече към тези които взимат решения за живота ни вместо нас.,Ако хората по света не погледнат със по взискателно око към елитите и техните действия ще ни стоварват все повече бедствия на главите ни.

Да, ама в момента са вече 24017! Махайте си старите статии от заглавната страница, че омеквате много!

Заглавието гласи Европа, не Света.

15000 души? че пандемията е много по-благородна от самото ек на щази, ес на крадците и джендър диктатурата на евреите!!!

Каква е средната възраст на покойниците? Колко от тях са имали здравни проблеми? За жените 81, за мъжете 79 години! Хайде да си дойдем на думата!

Ако тази болест отнеме живота на 1.8 милиона души по Свер за година това ще е една от най-малко опасните болести, стстистиката на СЗО започва от 70-80 милиона жертви от сърдечни болести Минав през ракови и респирсторни 30-50 милиона и накрая са битови инциденти и твроеизъм около 7-9 милиона

Юдеи-масонският план за намаляване на населението на Земята до един “златен” милиард върви с пълна сила...

Сериозно ли? Не може да бъде.....това от 1971 г досега, нали?

хора пак повтарям като правите гръмки изказвания не използвайте данните да внушавате разни неща, тези 15 000 са за от декември 2019 наса, не с за един ден, и пак сравнявайте и представяйте тенденциозно данните, дефакто на ден умират повече хора от други неща. Не отричам проблема но също толкова зле да се преекспонира и да се плашат хората

а ако трябва да бъдем коректни е добре да се каже, 15 000 с корона вирус които голям процент от тях са починали порадни други основени заболявания, и нях-вероятно ще влязат в други статистики на края на годината, един пример, от сурдечни заболявания умират на година над 70 милиона

всяка година от глад и болести измират милиони ама те там не са хода и за това никой не обябява пандемия

Между другото Щатите вече са на първо място с над 85 000 заразени и продължават да ускоряват... към плюс безкрайност. Сега разбра ли защо има пандемия?

къде са хиляди къде са милиони бе? Всички американци са под 300 милиона, и всички да умрат пак е нищо в сравнение на умиращите в Африка

Нормално продто от вчера увеличиха тестванвто 7-8 пъти

Фалшивите новини за корона вируса. Конспиративните теории. Всичко е част от хибридната война на Путин срещу България. Забелязвате ли че хорицата наивни които четат жълти сайтове нито се пазят. Нито спазват карантина. Нито имат адекватна информация за болестта

Единствената хибридна воина е на Сорос срещу Православието...!!! Анатема!!!

Господа математици. Ковид 19 не е спрял или не е свършил. Тепърва ще визма още жертви. Това, че изведнъж сте почнали да посещавате баба си, която не сте поглеждали от 10 години, не е много хубаво.

ДРУГ ПЪТ! 1. ЗАРАЗЕНИТЕ С КОРОНА ИЗОБЩО НЕ ОЗНАЧАВА, ЧЕ СА БОЛНИ 2. БОЛНИТЕ ОТ КОРОНА - ИЗОБЩО НЕ ОЗНАЧАВА, ЧЕ СЕ УМРЕЛИ ИМЕННО ОТ КОРОНАТА, А НЕ ОТ ЕДНА ДУЦИТА ХРОНИЧНИ БОЛЕСТИ, КОИТО СА ИМАЛИ

Камионите с трупове са все от хронични болести. Карантината е заради хронични болести. Короната е само лек грип. Бизнесът трупа трилиони загуби пак заради дузина хронични болести.

коронавирусите на година взимат милиони жертво, друг е въпроса защо този щам започна така активно да се следи и да се представят сурови данни от които освен страхове друго неможе да произлезе

Кремъл крие не по-малко от 1600 убити от коронавируса към средата на януари, заразените в Русия скоро ще са до 2 милиона при тази динамика на епидемията, твърди авторитетният руски политолог Валери Соловей пред Радио "Ехото на Москва", позовавайки се на данни от чиновници, "на които им е останала съвест". Той сравнява ситуацията с тази след аварията в Чернобил. Обсъжда се в Москва да бъде въведен комендантски час, като тази мярка носи политически характер, а не анти-епидемиологичен, смята той. Ако Русия която е 145,917,054 има 2,000,000 заразени ТО Китай който е 1,437,771,521 ТРЯБВА ДА ИМА ПОНЕ 20,000,000 заразени! Дори при китайската фалшива 4.41% смъртност това са 880,000 починали!- Представете си колко здраво лъже Комунистически Китай www.budnaera.com

ТОВА СА 250 ДУШИ НА ДЕН, КОЕТО Е ПО-МАЛКО ОТ СРЕДНАТА СМЪРТНОСТ НА ДЕН, ЗА ПОСЛЕДНИТЕ 10 ГОДИНИ! КОРОНКАТА Е ЕДНО ПРАКТИЧЕСКИ ПОЧНИ БЕЗОБИДНО ВИРУСЧЕ, ОТ КОЕТО НЕ СЕ УМИРА. УМИРА СЕ ОТ СЪПЪТСТВАЩИТЕ ХРОНИЧНИ БОЛЕЖКИ, КОИТО ЕВЕНТУАЛНО ИМА ЗАРАЗЕНИЯТ. Т.Е. ЛЕКУВА СЕ НЕ КОРОНКАТА, А ТЕЗИ СЪПЪТСТАВЩИ БОЛЕЖКИ. НЯМАЛО "ЛЕКАРСТВО", Т.Е. НЯМАЛО "ВАКСИНА", ДЕМЕК - ПРЕВЕНЦИЯ. ИЕ ХУБАВО - НЯМА /АБЕ ТО ДЕФАКТО ИМА ... АМА НЯМА ДА Я ИВАДЯТ СЕГА/, АМА КАКВО ОТ ТОВА? КАКВО ОТ ТОВА? ВСЕКИ ХВАЩА ГРЕП - 2 ПЪТИ В ГОДИНАТА... И СИГУЛНО, АКО СЕ ВОДЕШЕ СТАТИСТИКА, СИГУЛНО И ОБИКНОВЕНИЯ ГРИП ЩЕШЕ ДА Е ПОРОДИЛ ПОВЕЧЕ СМЪРТНОСТ ОТ КОРОНАТА... АМА НЕ ХИПЕРБОЛИЗИРАШЕ ТОВА...

Това са 250 души плюс на ден. Иначе и при катастрофа смръта настъпва поради рязкото намаляне на скоростта, а не от самия удар, ама на, не обвиняват ускорението, а тоя дето е предизвикал рязкото намаляне на скоростта.

НЕ СА +250! И НИКОЙ НЕ ПОДАВА ОФИЦИАЛНТА СТАТИСИКА - КОЛКО СА ОБЩО УМРЕЛИТЕ В СВЕТА, ЗА ТЕЗИ 2 МЕСЕЦА, И КАК СРЕДНАТА СМЪРТНОСТА ЗА ТЕЗИ 2 МЕСЕЦА , СЕ ОТНАСЯ КЪМ СРЕДНАТА СМЪРТНОСТ ЗА ПРЕДИШНИ ГОДИНИ! ТЕЗИ ФАКТИ ЗАЩО СЕ ПРЕМЪЛЧАМАТ, А САМО ОТ КОНТЕСКТА СЕ ВАДЯТ НЯКАКВИ ЦИФРИ ЗА "УМРЕЛИ ОТ КОРОНА", КАТО ИЗОБЩО ПЪК НЕ КАЗВАТ - КОЛКО ОТ ТИЯ ИМАЩИ КОРОНА, СА УМРЕЛИ ИМЕННО ОТ КОРОНАТА? ВСИЧКО Е ДОЛНА ЛЪЖА!

Ще е интересно да се видят статистиките за починалите след време. КОлко хора са починали 01/01/19 - 01/04/19 сравнено със същия период на 2020. Тогава ще имаме по-чсна представа какво е увеличението. и как никой не каза, Добре че децата са здрави и при тях минава леко. Нормално е възрастни хора да умират. Щеше да е страшно, ако умираха децата.

Поне преди 2 седмици Китай прати в Италия екип специалисти по коронавируса. От Куба също пратиха в Италия екип от вирусолози и лекари. Русия също прати 15-16 самолета с техника, лекари и специалисти по този вирус. Какво правят те там? Няма никакви резултати от тяхното присъствие там.

Руснаците още разтоварват , това не е един самолет Ан 24...

Всяка година ако ме се лъжа от грип умират между 400 000 и 600 000. Защо ме правим такава карантина всяка година, защото смъртността е доста по-висока?

КАКВО ИСКАШ ДА ПОДЧЕРТАШЕ С ТОВА, ЧЕ ХОРАТА СЪС ВИСОКО ЕГО, ТВЪРДЯТ ТОВА, КОЕТО СИ ПИСАЛ ЛИ? АМИ НЕ САМО ТЕ, АМИ ВСЕКИ КОЙТО МАЛКО - ОТ МАЛКО МИСЛИ И ВИЖДА ККАВО СТАВА!

Стига сте панирали хората, със страха най лесно се манипулира!

Забелязвам, че в държавите , които наблягат на бирата смъртните случаи са доста по-малко от , колкото в тези , които се консумира повече вино! Да не се окаже , че в бирата има нещо , което пречи на вируса:)))

И в Белгия са много случаите.

Моля!?? От над 6 хиляди заразени имат 220 починали! Стига руска пропаганда!

За да фалира американските производители на шистов нефт и газ , другаря Путин запали целия свят ! Като лудия император Нерон !

Ти си шизофреник сещаш ли се?

Мисля, че е по-правилно да се пише " починали С коранавирус" а не "ОТ коранавирус" !?!! Поне едно 80% от починалите са имали други заболявания!

Има нещо гнило в "западните" демокрации, където здравето е стока и струва пари. Пари, пари и само пари. Затова само мислят и говорят. И затова там починалите са толкова много - няма грижа за човека, ако той няма пари. Стар, болен и си отива...

Хората пътуват там и са по-мобилни от българите.

Прави са китайските власти да се сърдят на Тръмп , че нарича коронавируса - Китайския вирус ! Това е Руския вирус !!!!

Бих искала да знам колко души са починали за същото време от други болести. Някой може ли да даде данни?

За тази година не знам , но за миналата година САМО от усложнения на грип около 500 Хил в света

Това се пада на 2 милиарда болни по 45 000 умрели на месец. Сега са при 500 000 болни 20 000 умрели за 2 месеца. Просто не може да се сравнява, това е ужасен гад който нанася сериозни щети. А който е преболедувал двустранна бронхит пневмония ще ви каже дали все още диша нормално и дали всяка зима не си спомня какво е било докато е боледувал.

В България през миналата година смъртността е 14 на хиляда - най-висока в ЕС. Значи "обикновено" умират 8-9 хиляди месечно. Учудвам се, защо не се изнася информация за всички починали през януари и февруари тази година и сравнение със същите месеци на миналата.

В Швейцария са 11 хил.

"Властите в Пиемонте казаха, че 50 души са починали в областта за последните 24 часа." Починали от какво? Просто починали, или починали с усложнения, възникнали от КОВИД-19? Пиемонте е регион с над 4 милиона жители.

Западните покрайнини на континента разбраха майка или мащеха е ЕС, позволила да ги заразят.

Вирусчето е по- слабо от грипа Проверява се силата на медиите за промиване на мозъци Проверява се модела на световната икономика Проверява се до колко може да се притисне населението и да им се размине Проверява се защо здравната система все още лекува хора Проверява се дали човечеството има все още хуманизъм или е оскотяло от ламтежа за пари

Твоят мозък е отдавна промит !

И какво излиза? Че най-прогресивните държави, са най-безпомощни при катастрофи. Изглежда, че 'демокрацията' може да работи, само при стайна температура ...

15000 човека. Толкова умират в Европа всеки 2 часа.

Ти нормален/на си........Дано не се случва нищо лошо на бъдеще на теб или на близките ти....

Не е само той ненормалният , това е плашещото .

Жълтите сайтове с фалшиви новини на руската пропаганда допринасят за повече жертви като заблуждава хората и ги обърква. Ако четете глупости няма да знаете как да се пазите.

Затова слушаме и гледаме внимателно два- три пъти на ден проф. адмирал- дженерал Мутафчийски и чичо Тиква. Даже ако позабравя, какво са кажали си пускам и БТВ.

хм....

Пир по време на чума - в разгара на еболата, да си положителен за коронавирус, е все едно да кашляш срещу вятъра....

Китай си е самодостатъчен като пазар. Затварянето му в момента е удар по всички останали. И се изхитриха да вселят паника с показни действия като армия, карантина, затваряне на градове.... и не спиране на китайците да пътуват Сега всеки вика вижте Китай как се справиха, да вземем пример от тях Да, ама не Можем ли да се справим затворени и изолирани Колко от лекарствата и храните са внос Какво ще произведем стоейки вкъщи Ще има ли наесен селскостопанска реколта Забравете старите клишета, има война и както след втората световна САЩ станаха, сега е ред на Китай С тая разлика че там режима е друг Честито

Дир-а, публикувайте линк на картата на целия свят с броя заразени. Има такава.

https://www.worldometers.info/coronavirus/

Е като я знаеш, що ти е да ти я поместват?

Защото хората сами биха проверили за данните. Извадките, които дава в материала Дир-а не са пълни.

потърси бе - да не си малък !

Няма данни за Германия в материала. Тя е пред Франция по брой заразени: 43 646, а и по смъртни такива.

Зле си, брато - към момента - 47 431 заразени, 265 починали, 6 103 излекувани. Франция - 30 000 заразени, 1 696 починали, 4 948 излекувани. Та така за повечето починали, умнико !

43 646 заразени и 262 починали в Германия. Сам си изчисли процента. Като имаш предвид, че заразените са поне 3 пъти повече. Южното полукълбо - статистиката е подобна. Не знам, какво се случва в Италия И Испания. И защо точно там. И защо само там. Останалите държави показват абсолютно различна статистика. Включително съседите на Китай.

https://www.youtube.com/watch?v=SZJC9JM2u70

статистиката на исландците е една от най-достоверните. вече по-голямата част са тествани и са 850 заразени цялото население е 350 000. двама починали 68 оздравяли. даже и цифрите да се удвоят, методите им работят.

С една дума КаранТиня.

Британски и учен, са две взаимноизключващи се понятия. Стига сте плашили хората и престанете да се гаврите с. Тези хора(британците) са ИДИОТИ. И това е ясно отдавна на всички. милост и пощадете бедния си народ.

Да, тя индустриалната революция не е тръгнала от Великобритания и сега едни от най-добрите университети и изследователски центрове към тях - пак не са там! Вие, като точно каквъв капацитет изказвате това толкова аргументирано мнение?

Германците са единствената конкуренция на евреите по ум и изобретателност.

Къде са сега тези които казаха че това е обикновен грип???

Почети малко статистика относно това, колко жертви има годишно в Европа от обикновен грип и после пак се върни да коментираш.

Тук сме, Глупако! Всеки път, когато доктора ти казваше "Ами хванал си някакво вирусче", дори, когато се насираше на плажа, то е било точно от групата на коронавирусчетата. Тъй че, спазвай правилата и карантината, и много-много не се разхождай по форумите, че ръсиш вируси и паника!

"Не се безпокойте за нищо, но във всяко нещо с молитва и молба изказвайте молбите си на Бога с благодарение" - Библия.

Един е Бог, и той е Генерал! Генерал, и той е...неговото име е.... МУТАФЧИЙСКИ! АМИН!!! Да се свети името му!

Надявам се да е ирония, а не богохулство.

И аз се надявам да е ирония. Тая дума - богохулната, абе много йезуитски е измислена - никой не ѝ дава смислено значение!

И какво преди по време на Испанскиъа грио хората не са се молели или не са вярвали в Бог? Или италианците не се молъат? Хайде да добавим и вит С, добра хигиена, повече медицински маски за лице и малко по-добро здравеопазване, иначе сте се молим за Бог да Прости ....

латентния период във Великобритания ще свърши след около седмица после ще гледаме страхотии

по различното в БЪлгария?!?

Група китайски изследователи присажда протеин, взет от прилепи, на вирус, който причинява Сарс, получен от мишки", създавайки "супервирус, който може да засегне хората" са казва във филма. Това се тълкува като възможно доказателство, че вирусът Sars-CoV-2 е създаден в лабораторията и след това се е изплъзнал от контрола на китайските учени, пораждайки настоящата пандемия"

Event 201 https://www.youtube.com/watch?v=AoLw-Q8X174 https://www.aspph.org/event/johns-hopkins-bloomberg-schools-center-for-health-security-hosting-multimedia-pandemic-exercise-friday-october-18/

Паниката му е майката Няма значение ,че италианците официално потвърдиха че съобщават всички случаи, без да проверяват дали са били заразени

Те тези паникьосаните са скарани с четенето :)

Event 201 Тук прогнозите са други.

германия е с минимален брой поченали 10 ръти по малко от франция защото ги лекува ведната след откримането и не чака да ке влошат за да влезат в болница а и прави по 500 000 теста седмично вкл и самовзета проби са оставят пред лабараториите...това е ночина

Това за лекуването в Германия ама е пълна измислица!!!!