Министърът на търговията на САЩ в бизнес със зетя на Путин

Търговският министър на САЩ Уилбър Рос има общ бизнес със зетя на руския държавен глава Владимир Путин, разкриват "Досиетата Парадайз" ("Парадайс пейпърс").

Обратно в новината

Коментари - Министърът на търговията на САЩ в бизнес със зетя на Путин | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Санкциите си лаят, керванът си върви...

Защо изваждате на преден план Путин бе гьотверени ? Защо не посочите кралицата на Британия, Тръмп и пр. и пр. ???? Фейк агенция Посоченият не е никакъв зет на Путин !!! Типични американизирани български продажници

Американската кочина най добре да пламне отвътре.А откачалката Тръмп да произведе повече катафалки .Ще му се наложи.

Аз като ви разправям от много време, че Путин и Тръмп, и по-точно хора зад и около тях - някои ги наричат елити, Статукво,...СА СИ ДУПЕ И ГАЩИ, СА СИ ПАРТИЯ, някои не ми вярваха и СК мислеха, че се ебавам. Само дето не знаех, ЧЕ СА И РОДА:) А ако някой се присети, че и Путин и Буш бяха мнооого гъсти, пак така семейно...

руският империализъм - ръка за ръка. Няма нищо нередно. Само офшорните сметки на някои набъбват.

Де са идиотите дето пишеха за злодеите руснаци и благородните американци?

очаквайте как секретарката на мъжа на шуринайкста на девера на Путин пращала нишан по Уругвайски гълъб на банка в Панама, щото да каже де да се инвестират парите на Путин от продажбата на варени детски бъбречета на фирмата на брата на третия сенатор от Долно Мусири и приятел на кучкаря на Доланд Тръмп. Писна ми вече с тая руска връзка. Да измислят нещо ново.

КОЛКО ДАНЪЦИ ПЛАЩАТ ГЕЙПЪЛ НА ГОДИНА ВЪРХУ 235 МИЛИАРДА ДОЛАРА КЕШ КОЙТО ДЪРЖАТ В ОФШОРНИ ФИРМИ ..: - НЕ СА 12. 5 % КАКТО Е В ИРЛАНДИЯ - НЕ СА 35% КАКТО Е В САЩ ... САМО 2% КАКТО Е НА ОСТРОВ ДЖЪРСИ ДО БРИТАНИЯ :)

данъци, примитивен организме, се плашщат върху печалба, а не върху "кеш"...трудно е да ти се обясни...много си прост и неук..

И РОТШИЛДИТЕ В КАНАДА СА ОРТАЦИ С БИВШИ ЧЛЕНОВЕ НА ПОЛИТБЮРО НА ЦК НА БКП ЧРЕЗ ЗЛАТОДОБИВНАТА КАНАДСКА ДЪНДИ ПРЕШЪС МЕТЪЛС КОЯТО ИМА МИНИ В БЪЛГАРИЯ .... А ТЯХНОТО РАТАЙЧЕ БОЧКО МУТРЕТО ИМ ГАРАНТИРА РАХАТА - ЧЕ НИКОЙ НЯМА ДА ИМ ЗАКАЧА КРАЖБИТЕ :))

Алооо, соросчета и ко праим ся, едни им ги ранат, други им ги ебат, та и тая стана така.....санкцииии, за едни, а за други милиони!

Балъците работим и плащаме данъци, тия крадат всичко

Разбира се, глобалистите ще отклоняват вниманието с глупости с Русия пак, за да покрият по-важните неща, като това къде Apple си държи парите за да не плаща данъци - Channel Island of Jersey! При това говорим за 250 милиарда долара!

Какво има за отклоняване,бе?Изнесени са стотици милиони от зетя,ти кво хващаш като се правиш на прост рублажия?

руските евреи имат общ бизнес с американските такива ....и с кой трябва да имат с бай ганя ли

за какви скандали става въпрос като всичко е законно. или всичко това е с определена цел. този които иска да морализира бизнеса да работи за промяна на законодателството, а не целенасочено да манипулира обществото.

Никъде в природата няма животно или растение, което да яде или смуче 20,30....... 1 000 000 ПЪТИ ПОВЕЧЕ ОТ СЕБЕПОДОБНОТО СИ!!!!!!!!!! КАПИТАЛИЗМЪТ ПРОТИВОРЕЧИ НА ПРИРОДАТА!!!!!! НЯМА И НЕ МОЖЕ ДА ИМА ЧОВЕК 1 000 000 ПЪТИ ПО-ТРУДОЛЮБИВ ИЛИ ПО-УМЕН ДОРИ ОТ НЕГРАМОТНИКА!!!!!!!! БОГАТСТВАТА НА КРАДЕЦА ИДВАТ ОТ УМА И ТРУДА НА РАБОТНИКА!!!!!!!

Абсолютно вярно

така е... по бай тошово време партийните секретари си пълнеха багажниците с продукция например агнешко от текезесетата без да са произвели нищо.

Това беше ли разрешено от тогавашните закони??????????????.........и щом си знаел, защо не си сигнализирал???????? Или го знаеш ОТ ОПИТ??????:))))))))))))))))))))))))))))))))

абсолютна глупост, Спасе!

Всичко е добре описано в учебниците преди 1989!!!!! Просто нашите капиталисти ги забраниха, за да могат да лъжат младежта!!!!!! Капитализмът е гнусен строй за крадци, а народа кучета го яли!!!!!!!!! Истината е в Китай и Комунистическата партия!!!!!!

Ти и за сапун не стваш!

1989 год. партийните секретари на бай тошо откраднаха всичко и забраниха учебниците,за да не се знае как са лъгали народа,че всичко е за общото благо

Искаш да кажеш, че станаха капиталисти! До тогава имаше всичко! Армия, заводи, безплатна медицина, безплатно образование................! А сега има дренки, защото парите отделяни за народа, напълниха джобовете на капиталистите, а народа остана с пръст в уста!!! Точно това пишеше в старите буквари!!!:)........а сега са забранени!:))))

Така пишеш само защото не си бил в Китай, за да поработиш както създателите на повечето блага в Китайско - с тяхното заплащане и натоварване. Ако беше, друга песен щеше да пееш! ;-)

Аман от полуграмотни селяндури! Като виждат, че любимите им допингирани пияндури бавно, но сигурно отиват на кино, сега започнаха да венцехвалят Китай и комунистическата им партия. Основната характеристика на измислените ком и соц пародии е ОБЩЕСТВЕНАТА СОБСТВЕНОСТ ВЪРХУ СРЕДСТВАТА ЗА ПРОИЗВОДСТВО. А това къде го има, цървуланковци, в Русия или Китай..

Чудя се защо трябва да се дрънкат менците за нещо, което и малките деца знаят - ОФШОРКИТЕ СА СЪЗДАДЕНИ, ЗА ДА СЕ УКРИВАТ ДАНЪЦИ и то напълно законно!

Не виждам тогава причина във всички грехове на света да е обвиняван Джордж Сорос.Оказва се че всички останали не са ангели.На правили са си едно световно ООД и заблуждават човечеството.

американецът Стивън Кинг, 99% от човечеството е пикня и 1% бензин

като че ли няма много богат избор. поставеш един богат които е в играта и се надяваш да направи нещо и за електората или слагаш един дриплио които хабер си няма от игрите естествено нищо не излиза около него, нищо не свършва и след неколко години излиза милионер.

йерархичният модел на организация на обществото не е единствената възможност

горд съм с нашите политици че не се забъркват в такива дела ! и родината просперира !

Американската и руската олигархия си въртят сделки за милиарди, а тука разни промити от пропагандата кратунки псуват едните или другите срещу центове или копейки. Или още по-лошо - за без пари! :D

всекиму своето

е тлъст кокал, а чакалите са много

""Журналистическата организация подчертава, че има законни видове използване на офшорните компании и тръстове и ТЯ НЕ НАМЕКВА, че които и да било лица или компании, споменати в документите, са нарушавали закона."

Други световни лидери, споменати в списъка, са колумбийският президент Хуан Мануел Сантос, либерийската му колежка Елън Джонсън-Сърлийф и синовете на турския премиер Еркам и Бюлент Йълдъръм. Редом с тях са бившият президент на Коста Рика Хосе Мария Фигерес, Мадона, Боно и бившият върховен главнокомандващ на обединените въоръжени сили на НАТО в Европа генерал Уесли Кларк. Фигурират също трима бивши премиери на Канада - Жан Кретиен, Пол Мартин и Брайън Мълруни. Вътре са бившият костарикански президент Хосе Мария Фигерес, както и бившите премиери на Япония и Пакистан - Юкио Хатояма и Шаукат Азиз. Кралицата на Йордания Нур също е в списъците. В документите се споменават и германски компании, без да става ясно в каква степен те са свързани с офшорни предприятия: компанията за наем на коли Sixt (Сикст), пощенският концерн die Deutsche Post (Дойче пост), електротехническият гигант Сименс (Siemens), фармацевтичната компания Bayer (Байер), банковият конгломерат Deutsche Bank (Дойче банк). Досието съдържа и около 1000 имена на немски граждани, включително бившият канцлер Шрйодер.

"Министърът на търговията на САЩ в бизнес със зетя на Путин". Е много ясно, да не искате да има бизнес с баджанака на бай Пешо от с. Селановци.

Преди да назначат избрания от тях престъпник за световен шеф евреите ще окалят и свалят всички лидери на големите държави с подобни номера.

Трябва трима да бъдат отстранени, останалите ще се съгласят.

Добре де,,ОФШОРНИЯТ,,, бизнес законен ли и или не?????НЕ съм чул да е обявен за извън закона...и малка подробност 95% от офшорните зони са на територията на Англия и САЩ и ползват тяхна юрисдикция ...

Това е бизнес на светлосенките и миражите. В тия зони е мамамия, няма значение Виржински острови, Бахами, Панами, Белизи, Сейшели и тем подобни.

Има значение...Има,,тиха хибридна войничка,,, между Англия и америчка....Това е нейн отглас на повърхността,а отдолу е свирепо.Контрол на ПАРИТЕ,нали.

Скътали си хората малко зелени пари за черни дни в офшорни зони. Пестят хората, с пот на челото. Кой от закуски, кой от наследство, кой от дарения. Не са прахосници като нас. Обзалагам се, че за всеки едни цент могат да ни извадят документ.

Могат, пестят, да си пестил и ти, ако не си, кой ти е виновен.

Критиката към редактора! Прави впечатление, че новината тук е доста орязана. В други сайтове има доста по-подробен списък. Има интересни имена.

всичките, и на изток и на запад, не може 1% тарикати да правят другите на гламави

"Разбра се, че 13 млн. британски лири от личното имущество на кралицата са минали през офшорни зони." Щом и кралицата пере през офшорки ясна е работата. А ние се чудим Плевнюто-офшоркото от кой е взимал пример.

комунистите си ги знаем, още от времето на комунизма, че са айдуци, ама то излиза, че и капиталистите били същите, на кого да вярва човек...

Че ти от кого мислиш, че се учеха комунистите - от капиталистите. А луканов от кого мислиш се беше научил, че ограбиха бъдещето на цели две поколенияи българи, които в момента са в чужбина и не щат и да чуят за БГ. Какво мислиш, че всичките им трикове са от вчера ли. Та нашите законотворци така измислят законите, че да могат по-лесно за разработят стратегия за заобикалянето им.

парите на руските олигарси, през офшорките, инвестирани в ПУБЛИЧНИ акции на фирми от САЩ, Германия, а и футболни отбори в Англия са добре дошли.. Ама сега са лоши.. За кралицата - всичко било законно, ама разследваме руските пари, щото видиш ли те били виновни за Брекзита, от който засега единствения печеливш е ГЕРМАНИЯ.. А Порошенко - що е пропуснат? И той е с офшорка - ама не за да продава РОШЕН, както се оказва, а да крие данъци в живуркащата на нови кредити Украйна..

Тия връзки са уговорени още от времето на Горбачов зад гърба на човечеството.После да се учудваме че така наречения преход не си отива.Че комунизма не си отива а е под друга форма.И когато сега ги гърмят по 26 души в църква или независимо къде не бива да се учудваме това ще продължава в още по жестока форма.Тия лекета от Запада отдавна си стиснаха ръце със комунистите и палачите от Белене.

А защо дъщерята на Путин, със съпруг Шамалов се казва Тихонова?

Аха, значи дъщерята на Путин живеела в Русия. Щото нали след като украинците свалиха MH-17, соросоидите разправяха как гневните холандски съседи искали да гонят дъщерята на Путин от палата и за 2 млрд. долара в Холандия. Другата дъщера - в Германия, в палат за 3 млрд. долара.

Това не ме интересува и чакам да кажете нещо за нашите политици. Кой, как, къде и колко е откраднал.

Има да чакаш....То ние сме ,,приятели,,...

било много хитро....с тази росна усмивка, изкривена наляво...или на изток - към Великата мечка...С нещо ми напомня на ушови, ох Бушови, които заради бизнеса си не се посвениха - хаха - думата ми хареса - да започнат дори и ВОЙНА. И да го разследват /риторичния ? кой ли/...нищо няма да намерят. Само дето тоя американец не се посвени /думата ми харесва/ да работи с офшорни фирми, вместо като Клава, ох, Глава на Търговията на Шатите да даде пример за порядъчна, открита, незадкулисна и на последно място ПАТРИОТИЧНА дейност в областта на търговията...Блажени са верующите...

Бизнесът си е бизнес, стига да е законен. Политическите лумпени и ЛЪЖЛИВИТЕ медии в САЩ не трябва да му влияят. СВЕТЪТ НЕ Е САМО ЗА АМЕРИКАНЦИТЕ. Колкото по-бързо разберат, толкова по-добре за тях

За американския елит не знам ,но ако можехме да видим Британския елит на колко е обвързан с руски пари ....всички ще изпаднат в шок ! Ако забелязвате Англия някак си стои в страни от цялото това лаене срещу Русия !?

по тази новина, чакам коментарите на оня щерефффф!!?? да го питам само, с плюнките които ръси, в дир-чето в BG-то, дали разбира, "кви" милиардчета правят хората, въпреки "санкциите" си?? тоест, тъпаците в дир-а, се кефят на "плюсчета и минусчета и санкции", а през това време, хората си правят парички!!! ха.ха, нали така беше, бре щерефффф, ха.ха и пак, ха.ха и още един път ха.ха ;))

Виждам ,че другарят Путин е успял да ги оплете всичките ,като свински черва достигайки чак до Британската кралица използвайки тяхната алчност и жажда за пари ! Това показва за пореден път лицемерието на Западните мошенници и как добре се възползва от този факт другарят Путин ..

Древните още са казали, че парите не миришат, дори и от градските тоалетни. И все пак, първо трябваше да пита ФБР-то какво мисли по въпроса. И прав е "Антируска пропаганда", но с добавката - за да стане това, трябва да имаш майка и поне да знаеш коя е.

всегда будет! Трампи - еще 3 лет!

е нормално. Като гледам какви к-ви си назначава за президентските избори сам... и тъпак като тебе да е с/у тях ще спечели. да му мисли руснака който под негово ръководство обедня 3 пъти.

остави американците ами се озъртай твоите КГБ ребята да не ти скроят шапката - Рашка тъне, сравненията с Елцин вече не предат и ще трябва да се намери жертвено говедо..

няма нищо вярно в тази партенка - всички добре го знаят и вече не се хващат

продължава с пълна сила. АКо си руснак и чист като сълза да си, пак ще ти е..ат мамата.

но то фърга лайна яко около викилиикс, що сега не те кефят ФАКтите?!?

'чистите като сълза' руснаци - хеле пък алчните путюви айдуци :))

Тя ако не беше сладка търговийката с Русия , щяха ли САЩ да я забранят за Европа ? Ние лапаме мухите , американците обират каймака !

Ужас, те са навсякъде. Демокрацията е в опасност. Спасявай се кой как може. Страх ме дори да надникна в гардероба.

Този Путин еша си няма. Дето се вика,и консерва да отвориш,пак той излиза.

Компроматите са пуснати от структура, подчинена на Сорос (разбирай фининтерна) и се появяват преди предстоящата среща между Тръмп и Путин във Виетнам и след изявлението на Тръмп, че ще иска помощ от Путин...

Америка стана зарезил ! Потомците на убийците и мафиозите са в дълбока вътрешно-политическа криза. Така е като избрахте навремето циганин за президент.

Само в руската политическа морга няма кризи - защото няма и живот.

Ма разбира се ще изкараме двойния аршин. Викилиикс е герой, а ПАрадайс пейпърс са на Сорос... ех че сте смешни.

,,...В документите, публикувани вчера от Международния консорциум на разследващите журналисти (ициж) във Вашингтон,,,.. .разбираи...???сорос...!!! ах тази ,,вода,, ненапита...!!! така е като ,,борсовите,, измамници станаха ,,бизнесмени,,...!!!

да не се окаже че тоя не единствен,а са доста такива като него,и затова фермата е пред фалит,понеже активите и преминават от еврейски ръце във ръце на граждани от целия свят,за саудити не говорим за около 750млрд долара,и за китайци тоже