Коментари - Паметникът на Съветската армия в София отново осъмна боядисан в червено | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Има в Кремъл един психопат Нисък и грозен. Истинска гад. Луд комплексар с мъничък член. На Хитлер и Сталин верния фен. Бивш жалък чиновник от КГБ. Случайно на власт дошло джудже. Реши, че е цар и нов император Петър Велики, пожизнен диктатор. Страната на злото щом оглави Започна с Курск и така се разкри. Последва Армения, Грозни, Беслан, Грузия, Сирия, Беларус, Казахстан. Терор там цъфти надлъж и нашир Трови, убива, други праща в Сибир. Посмее ли някой да му опонира Намира начин да го ликвидира. Немцов, Литвиненко, Березовски, Скрипал, Навални, Ходорковски. Политковская, Юшченко, Магнитски Как загина президента Качински? Народът му беден, харчи за бомби. Безаналогов дебил, кърваво зомби. Хибридни войни все му в главата. Мечтае за нов СССР на земята. Прати последно орки в Украйна Идиота до гуша затъна в лайна. Нацисти привижда. Поредна лъжа С ядрена зима заплаши света. Изнудва с газ, нефт, ток, горива с оръжие, тор, зърно, висока цена. Руши градове, язовири, даже АЕЦ Жени, старци, деца да избива е спец. Този път преигра и сега ще боли Усети че губи. Идат сетните дни Чака го съд, куршум, отрова, въже Навярно от своите бясното псе.

Така сме тук, вчера сградата на ЕС днес паметника, простотиия до шия!

Само не ми е ясно до кога ще отлагате демонтажа му а..??!!!

Вандализма е едно от най-големите проблеми на обществото ни и социално злино... Като са толкова против паметника какво им пречеше да си пуснат молба до общината за едно протестче, която неминуемо щеше да бъде удоволетворена и да си пишат на плакатите и да си викат "Демонтаж"... Идиоти вандалски... Ни стига, че са прости и не зазбират каво ни чакаше без червената армия, ами и съсипват...

Има доста архивни снимки , на които се вижда как българският народ посреща Червената армия с цветя , хляб и сол. Май скоро пак ще има такова посрещане.

Еврогейците ще ти кажат, че това е монтаж или българската дума фейк (дийп фейк) и всичко е измислица.

така е! Всичко от миналото се променя от соросоидите! Това им е задачата! :-)

Всички умно-красиви идиоти са на барикадата. Няма да помогне.

Червени боклуци, Червени боклуци....

обикновено крещи червени/сини (пембени, педалски и прочее) боклуци

Паметници, възхваляващи чужди армии в центъра на столицата са срам и позор за българското общество и българската армия. Превзета държава. Затова има толкова много русороби - всички са със системно промивани мозъци и до днес символите и историите за "великата" руска армия не са премахнати от държавата.

А нещо за паметника на американските летци , които ни бомбардираха ?

_stankow

>>>Паметници, възхваляващи чужди армии в центъра на столицата За Берлин ли говорите ? За паметника в Тиргартен ? Там, на 300 м от Райхстага - два съветски танка, две съветски тежки оръдия, 20 метра паметник на съветския войник. И ха посмей да хвърлиш боя, в чудо ще се видиш ! https://en.wikipedia.org/wiki/SovietWarMemorial_(Tiergarten) Като го махнат немците оттам, тогава ще се замислим и ние ... Само да не стане като в Украйна, щото и те махаха, махаха паметници, пък накрая каква стана, не е за приказки.

СВО продължава успешно.

Руският проект за закрепостяване на България „Още на 3 март 1945, само пет месеца след нахлуването на Червената армия и последвалите вълни на масов терор и безогледни екзекуции, марионетното правителство на Кимон Георгиев по заповед от Москва свиква в София Всеславянски събор. Една от целите му е да провъзгласи болшевишка Русия за двоен освободител на българите и останалите славяни. Всъщност още от времето на царизма панславянската идея за обединението на всички славянски народи под скиптъра на Кремъл е част от инструментариума на руския империализъм. Макар че унищожава царизма, съветската власт изобщо не се свени да използва пропагандните клишета от епохата на Романови. Съветският съюз продължава геополитическия проект на руския царизъм за закрепостяване на България, чиято същинска цел е да бъде създаден протекторат в непосредствена близост до Проливите. Защото както имперска Русия, така и всичките ѝ превъплъщения, винаги са се борили за контрол над Проливите", Л. Спасов, Университет Пловдив.

Не е така, това са минали работи, сега има други отношения, какви проливи вече.

Ако тогава сме били крепостни , сега сме роби

_stankow

>>>Една от целите му е да провъзгласи болшевишка Русия за двоен освободител на българите Той народът провъзгласи Русия за двоен освободител още на 10 септември 44-та, кой ще ти чака до 3-ти март, следващата година ... И тези неща не стават на събори, а на мегдана, с бъклици с ракия ... :D :D

Мирослав

Така е само в червените чугунени глави.

Един русофил срещнал друг копрофил!!!

на някои бояджии главите ще осъмват в червено

А слоро някои форумни герои и руски подлоги, ще осъмнат в сибир. Ясно ли е родоотстъпнико ?!

Ти за себе си мисли

За пореден път ще ви напомня че има три качества от които всеки българин може да притежава най-много две- умен,честен и русофил..... Доказателството е в постовете преди моя!! Това извращение МОЧА няма място в центъра на София!!!! Когато това нещо изчезне България ще тръгне рязко напред и нагоре!!!

Тук!!!Не са съгласни с теб!

Умно-красив , нали ?

Не се коси.Тя България вече е горе при св.Петър тъпако

Всичко се снадя отгоре! Тепърва ще берем ядове,с тия паразити!Цяла Европа е прочищяла от простотията им,наглоста им , "меропроятията"им!

Русоробите ще бъдат изнесени към раССията. Още малко остана да ви търпим предатели!

внимавай какво си пожелаваш

ДЕМОНТИРАЙ!

да демонтираш нещо, което си монтирал...

Айде и сега да се образува дело за вандализъм? И да се потърсят извършителите? Защо вандалите от Възраждане да се издирват, а политкоректните вандали да бъдат "философи", оправдани от позицията си?! Лично на мен и в двата случая ми е грозно и агресивно!

Да се маха. Не стига че повечето улици там в центъра са именувани на руснаци. Нарочно е да няма нищо българско и всякакви усилия са направени да се заличи и умаловажи историята преди комунистите да вземат властта. Напълно нарочно се пречи да се възстановят старите градски къщи - били буржоазни. Да се заличало всичко преди 45 та година което не им отърва на комунистите. И в Русия е така. Там още си карат с комунистическите имена на адреси и служби.

Тъпанар, хората на които са кръстени тези улици нямат нищо общо с комунистите. Я провери кои са те и тогава пиши.

По-тъжно нещо от русоробите няма!!! Стокхолмският синдром,пасти да яде!!!Винаги обичат да им е вътре,по-възможност сух!!

Погледни в огледалото

Съм Рамбо, и лично освободих България от т. робство.

Аз осбодих руснаците от свободата!?

затова се промъквате по късни доби да заливате с боя мъртви камъни, друго да направите не ви стиска, камо ли да се изправите срещу жив човек

Другарко Дърева,спрете водката!!

Какво да ги правиш? Комуняги!!! :))

Сега да накарат лумпените които са направили това нещо, по подобие на тези от Възраждане с ЕП, да си платят чистенето и да ги глобят за това че рушат паметник в центъра на столицата на европейска страна. В Прага също има антируско движение и част от хората подкрепят Украйна, но изразяват своето мнение НЕ ЧРЕЗ ВАНДАЛЩИНА и разрушаване на техните съветски паметници, или съветският парк в центъра на стара Прага. Но разликата там е че тяхното население не е съставено от бедни селяни работещи в най-добрият случай за 2-3 000лв и знаещи само как да рушат и мрънкят, вместо да се хванат и да поработят над това града който ги е приел да заприлича на столица. Същият неграмотно-беден селяндур ще си метне фаса на улицата заедно с боклука и ще каже "държавата за нищо не става, за какво да я пазя", докато си отиде в панелната кочинка и започне да плюе как системата която е паднала преди почти 40 години (когато той в най-добрият случай е бил ученик) е виновна за това че не става нищо от него.....

Съгласен съм с теб, с изключение за бедните селяни... Първо: Ако не бяха едните селяни, столицата ни щеше да бъде кочина, щото софиянец с мръсни полезни професии не се занимава, той обикновено е "интелектуалец" членуващ в НПО, спонсорирано от една дърта еврешуга от далечни земи Второ: Бедният селянин получава толкова колкото му даде честният частник- капиталист или капиталистическата държава.

Ами голяма част имаме равен старт когато се родим, какво означава КАПИТАЛИСТИЧЕСКАТА страна или частният КАПИТАЛИСТ? Капитализмът във всичките си извратени форми в днешно време представлява система в която един индивид се бори да продаде стока/услуга за сметка на друг такъв в неговият сектор, като успеха се измерва в това колко си спечелил/изгубил, това че някой не иска да се пробва в конкурентна среда и да се "състезава" с други означава че е или страхлив или некомпетентен. Всеки се занимава с нещо за да оцелее, за това го има израза "срамна работа няма". НО когато чрез наглото си поведение си причина за ориенталски манталитет по пътищата, с нечистоплътността си замърсяваш града в който живееш и единственото нещо което цениш е собствената си простащина, отричайки и разбивайки всичко което не съвпада с ограничените ти виждания, тогава ти си морален селяндур а материалният ти живот следва некадърната "нота развитие която свириш". P.S. не визирам конкретно Вас в този коментар а всички които до голяма степен ще се припознаят в него.

До 5 г няма да си знаете историята ще ви напишат нова диваци

Коя история гнидо!?! Комунистическата ли???

Цапайте Цапайте паметници ТЕ ПРЕДАТЕЛИТЕ - УПРАВНИЦИ ТАКА ЩЕ ВАПЦАТ БЪЛГАРСКИЯ НАРОДА ЧЕ В СКОРО ВРЕМЕ НЯМА ДА ОСТАНЕ НИЩО ОТ БЪЛГАРИЯ ЗАБЛУЖДАВАТ НИ МОТАТ НИ С ГЛУПОСТИ КРАДЦИТЕ СУ ТРУПАТ ПАРИЧКИТЕ А ПОСЛЕ ЩЕ ПИТАМЕ КЪДЕ СЕРЪТ ГЛАДНИТЕ

Браво! Крайно време е гнусния МОЧА да бъде демонтиран!

Крайно време е бояджиите да бъдат хванати и заставени да си почистят.

Само с паметника няма да стане! Време е да се закрие 30 годишното недоразумение РБ и да се смени столицата му!

Искам да ги видя тези тъпанари как ще изцапат с червена боя паметника на Съветската армия в Берлин, или този в Будапеща. Много дебили в тази държава, много нещо.

Съветската армия не ни е освободила, а ни е поробила.

А дали не са автоматите на Хюго Шмайзер, бля? Щото в Москве направиха паметник на Калашников а автомата бе на....Хюго Шмайзер. Та се наложи чебурашките да къртят, заради справедливи протести на убедени комунисти.

Това е отдавна претопляна манджа. Калашникът и шмайзерът си приличат само външно.

А русофилът и олигофренът и външно и вътрешно !!

Шмайзерите имат патент за един пълнител... и то изобретен от Баща им. Хитлер нарежда да бъде копирана АВТ-40... и така се ражда автомата на Валтер, който се произвежда в заводите на Шмайсер. А АВТ-40 е конструирана в конструкторското бюро на Токарьов... същото от което тръгва и Калашника-)

ДБ и ПП се опитват да замажат скандала със записите. Сега се надяват да се говори пак за Паметника, а не за простотиите на Киро, Асен и Ристо Иванов.

Сега хулиганите да платят за щетите и чистенето на паметника. А тези, които искат да го демонтират да започнат да събират пари за това и като съберат, тогва да искат. Забранявам да се използват моите пари на данъкоплатец за пубертетските изстъпления на недорасли и необразовани примати, които само искат да рушат, без да са изградили и къщичка за птички в безцелния си и непотребен животец.

имам марка от ЧЕТИРИ ЛЕВА - насилствено "доброволно дарение" за строежа на Чинията на Бузлуджа. Такива сме милиони в България - наследници на ДАРИТЕЛИ НАСИЛА на комунистическите безумия. Като съветските паметници, като Чинията, като ОСМОЪГЪЛНИЯ ПЕТОХУЙНИК пред НДК.

Чинията на Бузлуджа, въпреки полурзрушения си вид, в момента е едно от най-посещаваните исторически места в България от туристи от далечни страни, които искат да видят какво е било по времето на социализма в държавата. Нещо, което те не са преживели, а само са чували. И за това дават доста пари, за да дойдат до България и до Бузлуджа и оставят милиони в страната и региона. Никой не може да си изтрие историята, защото се е променила управляващата класа, неграмотнико. Още по-малко като руши паметници, вместо да създава нови.

Ха ха, шматарок. Днес всичко е по принуда.

И кой те води на сбирките на "Возцуждение" по принуда? Я ми го кажи....

Наш Путя е пометнал от стрес.

== Untermensch !!!

Тези циреи с ботуши и автомати само ни разделят.Защо паметника на Шипка не е залят с боя?

на окупатор който ни обявява война без ние да сме му обявили такава . Без да изпращаме наша армия срещу него на източния фронт. Без да има немски войски на територията на страната ни когато ни освобождават от германците . Влезли сме в съюз с Германия когато в това време СССР и Германия са съюзници и нападат заедно Полша .

Идиот! Случайно да си чул , че бяхме съюзник на Германия ? А че ние обявихме война на САЩ и Великобритания , без те да са ни обявили ?

просто няма такива в софия.А извинявам се има един величествен паметник на цар самуил който се е сгушил като мижитурка да не може никой да го види.

Още малко , и ще пожелаеш да стнам дисниленд , като в македония

Стига сте го боядисвали! Махнете го! И другите cъвецки циpеи останали в българия - също. 33 години закъсняхме! А ако съвецката посланичка посмее да се обади - изгонете я!

По-напред се върни в отделенията и се научи да пишеш грамотно, глупако. От такива неграмотни и безмозъчни мнения не искаме.

Паметника няма да се пипа!

моят дядо загина в българия освобождавайки я от нацистите.Загина трагично на 8 септември 1944 като герой. Превзе вражеска цистерна в Бургас и унищожи метиловия алкохол изливайки го в гърлото си заедно с още 41 освободители. По този начин спасиха българския народ от фашисткия метил. https://www.168chasa.bg/article/11656436

Ти си руснак,колкото аз съм американец. Писането на глупости,е признак на невежество,което за жалост става все по-масово през последните 32 години.

Мир на праха му! Слава на героите.

Друго си е да умреш в газовата камера...

газови камери?!

Глупаците, които говорят срещу паметника и ||| -ти украински фронт, който влиза в страната, можеше въобще да ги няма, ако техните предци бяха издимели през комините на някой концлагер. Информирайте се, тъпаци, какво е било.!

Какъв концлагер в България бе, шматка? Единствените гадове, които са избивали българската интелигенция, са били орките, окупирали страната през втората световна.

Може ли да си толко прост?! Карали са хората към концлагерите в товарни вагони, като животни, от ЦЯЛА Европа. А знаеш ли отношението на хитлеристите към славяните?

моят дядо загина в българия освобождавайки я от нацистите.Загина трагично на 8 септември 1944 като герой. Превзе вражеска цистерна в Бургас и унищожи метиловия алкохол в нея изпивайки я заедно още 41 освободители. По този начин спасиха българския народ от себе си https://www.168chasa.bg/article/11656436

България ке тръгне напред кога демонтират МОЧА.

за такива пъпъ мижитурки

Медал трябва за такива герои. Очаквам скоро по-голям атентат спрямо този глупашки паметник. Наглите рус-НАЦИ да си го прибират в скапаната недодържава. Да го натоварват на крайцера Москва и пуф-паф в Сочи за 3 дня.

на робското мислене . Най централното място в столицата е дадено на чужда държава агресор да ни напомня че сме роби

Но мислите, че американски военни бази на наша земя е нещо нормално? Дори през времето на соца тук не е имало руски военни. Нали?!

Не е имало руски бази, защото не е имало други гъзолизци в света като българските управници тогава

Ще гласувам за партия, предвождана от варненски циганин. Възраждане са партия от мъжкари и многодетни жени. Те са смели патриоти, които могат да хвърлят червена боя и да развяват руски знамена. Те са за българското левче, пред което долара и еврото треперят от страх. Копейката за тях, е приятел на българското левче. Всички трябва да имаме сметки в стотинки и копейки. Всички в Европа си живеят с еврото само ние сме най-умните с нашето могъщо левче, приятел на копейката. В Русия ще се избият да ми вземат българското левче. Всички руски олигарси имат сметки в български левове

Сложете паметника под постоянно видеобнаблюдение. Може и украинци да са. А в Бг има и доста украински потомци от смесени бракове. Това е част от историята и развитието вкл. на БГ. Младите хора трябва да се научат да приемат фактите от историята им. Това е чат от развитието на обществото като такова.

Нека си седи червен. Скоро всичко ще бъде червено. Синьото и жълтото ще изчезнат дори от хоризонта.

Колко е удобно да се премести фокуса от скандалния запис на кирето п. у. т к. о в. Добре сме го измислили.

ще го демонтирам с 10 кила тротил и ще го изсипя пред позитано 20 да му се кланят

Що да е на позитано?

Значи притежаваш тротил?! За един атентат питам!

за твоя задник колко тротил трябва?! Изчисли му квадратурата, да знам.

Позитано , Моча и Альошата сами ще се срутят .

ДАНС къде си ??? Имаме атентатор тука !

Красота!!! Скоро ще я опаковаме в насраните гащи на възраждане и президента и ще я подарим за "вечна слава на града-музеен-динозавър-на-соца" Димитровград.

Красотата тепърва предстои, Льоло. ще те гледам зад решетките с кеф.

Гледай ти! И в затвора имат Интернет. А килията как е? Влажна ли е? Не се отвивай много, че си болнав, немощен и стар.

От снощи в Лион, Франция. Протестиращите са подпалили и полицейски участък. А тук - тишина. Защото нищо не се е случило.

lu4ka

Жълтите жилетки - най-добрите жилетки.

Ха ха, сградата на ек пак трябва да бъде омазана с червена боя, явно така ще се работи. За разлика от страхливите мишоци, дето само нощно време тичат при паметника на съветската армия, хората омазали с боя сградата на ек застанаха с лицата си, това е разликата межди педроатлантическите боклуци и истинските българи педроатлантиците са подли и страхливи плъхове!

Скоро ще застанат и в панделата да станат затворническите мадами. Няма място в България за руски подлоги!