Майка на лидер от БСП сред осквернилите паметника в Бургас

Майката на партиен лидер от БСП е помагала на извършителите, изрисували лика на Георги Димитров върху паметника на жертвите на комунизма в Бургас, твърди СДС.

Обратно в новината

Коментари - Майка на лидер от БСП сред осквернилите паметника в Бургас | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ей тоя комунизъм много страшен бил. Ми налагало се е разни мързеливи и крадливи да ги потупалкват. Да видим дали ще има някой ден паметник на жертвите от Герберастията, че за 10 години нацията се е стопила с милион

Желая на собственика на дир.бг скорошен фалит, а на всички които трият за щяло и нещяло и пишат супер неграмотно да останат гладни без работа!!! Това да ви е подаръка за новата година!

Комунистите не са хора, то и животни не са, някакъв особен извратен вид са

В Бургас ще бъде сложена паметна плоча и на други жертви на комунизма: Адолф Хитлер, Йозеф Гьобелс, Хайнрих Химлер, Адолф Айхман, Клаус Барби, Херман Гьоринг и т.н.

Какво друго да очакваме от наследниците на обирджии на мандри и овчарници, от слугите на Москва ,готови за жълти копейки да се изплюят на знамето на Родината???Половин век бяха издигнали мързела и некадърността в култ, обругаха и принизиха религията ни затвориха ни като животни в ограда пазена с автомати, но не от влизащи а от желаещи да избягат от соц."рая".

И аз съм бесен, че сложиха лика на един велик българин като Георги Димитров редом до тези престъпници.

Сатрапът Димитров, съшият този пияндурник, който е изпратил Попов в концлагер, а Танев(в групата на Парашутистите), са го застреляли в самолета и са го изхвърлили(описан е в полицейските архиви). А какво се е случило с Интербригадистите завърнали се в Съветския съюз или чистките на активистите у нас след 9.09.1944 г.???

И сега кой ще им даде парииии? Вас питам: Кой ще им даде парииии?

Гробовете на тия убийци - фашистите осъдени от Народния Съд трябва да бъдат взривени и заличени , а те паметници им правят!Вие в ред ли сте бре хора , опомнете се !От 9 юни 1923 год тия трепят , убиват , давят , бесят , режат глави , палят къщи ....кого браните бре , фашистите на България ли ?ПОЗОР!

Ами съпартииците ти комунисти от БКП са виновни - продадоха се за жълти стотинки, и сега развъждат антикомунизъм, за да докажат, че са послушни на американците. Върнаха ни идеологически 100 г назад, като карат младите да забравят за престъпленията на фашистите.

Не си описвайте деянията като ги приписвате на други. И т.н. ви "въстание" е било платено щедро от оминтерна. Защо? За да сте антибългари, антихристияни, за да свалите царска България и се насадите на власт чрез грабежи и убийства. Един, пример, който кой знае защо не се вижа по интернета. Никой от морските курсанти на Вапцаров, Бог да го прости, НЕ е пожелал да се приобщи към неговите идеи и сваляне на властта. Напротив, били са възмутени от него. Съветвали са го че не е в честта му като човек завършил морската школа да прави това, вместо като тях да се отдаде на работа на отечеството си на царска България. Възмутени са били и от друго, че неговият баща и роднини вече са били доста облажени от пари дадени от цар Фердинанд на семейството му. А семейството забравило да ги върне, защото уговорката е била част от тези пари да се върнат. Много мърсотия и никакъв морал, това е вашето минало. А фактът, че сте подвеждали честни и добри българи да стават комунисти е факт. Но с тях вие се разправяте добре, по начина по който пропагандираш и сега. Само МЕРЗАВЦИ и предатели могат да сквернят паметта на тези хора. Както и да лъжеш, както и да мразиш, последната дума е на Бога.

Поредното ,безспорно доказателство че най-добрият комунист е мъртвият такъв!! Тази дърта п.ча се гаври за пореден път с паметта на жертвите на комунизма.

По принцип, никой не е отговорен за делата на родителите си. От друга страна, крушата не пада по-далеч от дървото. Крайно време е, като общество да определим, кой от двата принципа да следваме. И да го правим без двойни стандарти. Както за партийния секретар от БСП, дето майка му е комунист-провокатор, така активистите от всяка една друга партия. Казват му лустрация. Гадничко е, ама дава резултати, например Полша. А не както е у нас - до вчера член на БКП, днес пръв евроориентиран демократ. Така никога няма да станем нормална държава.

Струва ми се, че скоро тази баба ще бъде изографисана със спрей от феновете на ответната страна!

Синчето на дъртата кучубра пък бил в Лондон и не можел да коментира?! Как пък взе "гнилия запад" ги влече тези червени урунгели?

Знаем много добре от историята,че комунистите само са разрушавали създаденото от народа. Майка си убиват само и само да направят зулум,да направят мизерия,да излужат,да взривят.....!

27 години не могат да разрушат построеното от комунистите за 45 години.

Към Додо.. Нали знаеш, че на този "паметник" са изписани точно тези дето са практикували "изстрел от упор в челото". Като гледам, напоследък много човекоподобни са се запътили към "новия цвят на нацията". И ти ли си за там? . "Додо ( нерегистриран ) 04.05.2017 18:04 . Щом комунистическият "народен съд" не е престпление, очаквай в най-скоро време напълно законен и хуманен изстрел от упор в челото. И няма да се оплакваш, защото лично изпълнителят, или неговото поколение ще обясни надлежно на хората, че не си никаква жертва, а просто лигав парадиращ пикльо - каква жертва, какъв репресиран изрод - само комуняга. Справедливо, нали? Каквото почукало, такова се обадило ... "

Нормално е за това женище! В Бургас й се носеше славата на тъпа, агресивна и проста жена. Направиха я директор на вечерното, когато БСП дойде на власт. И учениците разправяха, че е проста. Накратко - типичен педагог-комунист. Нищо чудно, ако тя е фитилосала тези будали, съвсем в неин стил е.

Към по-долу писалия... В същност, ако беше победил Хитлер, щеше да си напълно прав. Но не е, а ти си обикновен трол. . "БКП = БСП ( нерегистриран ) 04.05.2017 20:42 . ПОРЕДНОТО ДОКАЗАТЕЛСТВО че престъпната БКП и мафиотската БСП са ЕДНО И СЪЩО! * Това е все едно фашистката NSDAP на Адолф Хитлер да съществува и до ден днешен и да пише законите на демократична Германия, а функционерите на партията да маскарят парламент, правителства и паметници на жертвите от национал-социализма! "

Трябва да се унищожава котилото на комуноидната гноясала паплач за да се предпази държавата от разпространителите на фчумата

Димитров е САТРАП. Заедно с Васил Коларов са подписвали смъртните присъди на сънародниците си. Този факт стана известен в края на 80-те, когато се заговори той да бъде изваден от мавзолея. Освен тях и лидери на другите компартии са правели същото.

тва Зарков прав ще излезе, че тия си правят сбирки къде обсъждат кого да убият. Изпусна се тогава младежа в студиото пред Курнелия за партииния им живот.

Чудно как не наричаха "оскверняване" мацането по другите паметници, нито записи изкочиха, нито прокуратурата се задейства!? Да дадат един медал на жената за гражданска доблест и да я признаят за истински дисидент, опълчил се срещу статуквото тогава когато не е модно или добре платено!

"Жертвите" в по-голямата си част са предатели дребни крадци и холигани който са мислели че без законието е благо и трябва да бъде налагано! Нормалните хора който са пострадали са били просто изклучение... А сега демократичните разбойници грабят бият и унищожават без защитни!

Не го научихте този български начи. Да ви е*а и в смотаното руско посолство. Много сте неграмотни.

Това ли ти е аргумент?

Тия демократични разбойници са синчетата и дъщерите на комунистите от преди 89-та.

Г. Димитров и Райко Даскалов са военни предатели. С такива сръбски шпиони няма как да не се плащат репарации. По- лошо от предателството на фронта няма, дори и смъртта от врага е по- достойна от предателството на фронта. Затова изрисуването на народен предател показва низост и възпитание в предателство към чужда армия. От простотия.

А германският агент Фердинанд Педераста е голям патриот.Ай стига писал глупости.

Съд и солена глоба за старата коза!

А издириха ли тези, които оскверниха паметника на Съветската армия в София???

Разбирам да има паметник на страна освободителка, но какво прави там паметник на армия, която не ни е освободила от никой и благодарение на която 45 години сме били роби на ссср?

"осквернили"? От кога фашисти се оскверняват бе СМРАД?

Тая баба ще да е от активните борци против фашизма и капитализма... :))))

съборихме на времето фашагите, сега и демокрадите ще гътнем....СДС е история, също и деформаторския блок....

Vladimir Borisov

Гътна и на Гошо Тарабата египетският саркофаг:)))

Шантаж, диверсии, провокации, шпионаж, саботажи. Мацане на паметници Омаскаряване, орезиляване, дискредитиране, компрометиране на правителства, министри, депутати, политици. Платени тролове по форуми, платени статии и репортажи по вестници и телевизии, ПР-агенции. Флашки и други звукозаписи от аноними източници от ДАНС. Изключителен професионализъм, високо качество на услугите. Отстъпки за количества. гр. София Ул. Позитано 20 "Корнелия Нинова, Илияна Йотова & Товаришчи" ООД

Оня скапанак колко поразии направи,докато събори и мавзолея

Трябваше на 10ти ноември сините да направят същото , каквото направиха червените на 9ти септември.

За да има мир,трябва да има паметник на сдс

ПОРЕДНОТО ДОКАЗАТЕЛСТВО че престъпната БКП и мафиотската БСП са ЕДНО И СЪЩО! * Това е все едно фашистката NSDAP на Адолф Хитлер да съществува и до ден днешен и да пише законите на демократична Германия, а функционерите на партията да маскарят парламент, правителства и паметници на жертвите от национал-социализма!

Комунистическият режим е отговорен за това, че: 1. отнемаше на гражданите всяка възможност за свободна изява на политическата воля, като ги принуждаваше да крият своята преценка за положението в страната и ги принуждаваше да изразяват публично съгласие за факти и обстоятелства с пълното съзнание за тяхната невярност и дори това, че те представляват престъпления; това то постигаше чрез преследване и заплахи от преследване към отделната личност, нейното семейство и близки; 2. системно нарушаваше основните човешки права, като потискаше и цели групи от населението, обособени по политически, социален, религиозен или етнически признак, въпреки че Народна република България още през 1970 г. се присъедини към международни актове по правата на човека; 3. нарушаваше основните принципи на демократичната и правова държава, международните договори и действащите закони, като с това поставяше интересите на комунистическата партия и нейните представители над закона; 4. при преследванията срещу гражданите използваше всички възможности на властта, като: а) екзекуции, нечовешки затворнически режим, лагери за принудителен труд, мъчения, подлагане на жестоки насилия; б) освидетелстване или настаняване в психиатрични заведения, като средство за политически репресии; в) лишаване от право на собственост; г) възпрепятстване и забрана за получаване на образование и упражняване на професия; д) възпрепятстване на свободното движение във и извън страната; е) лишаване от гражданство; 5. безнаказано се извършваха престъпления и се предоставяха незаконни предимства на лица, които вземаха участие в престъпления и преследвания на други лица; 6. подчиняваше интересите на страната на чужда държава до степен на обезличаване на националното достойнство и практическа загуба на държавен суверенитет.

Комунистите са виновни,че са оставили такива паразити да съществуват

си ти бе нафталин!

Онези без паспортите, на по 20-30 години, дето не знаят да четът и пишат на никакъв език, чиито господари ви плащат за да унищожавате българи, ТАКА както коминтерна ви е плащал преди пак да унищожавате българи, те ще те отсъдят чудесно.

Нещо са се активирали тук от някоя партийна централа или от НПО-та. Това което виждате го правеха точно такива, където боядисваха паметници - членове на СДС, НПО-пейци. Асен Генов съдята го оправда с мотива, че изразявал мнение! Но това тук изразяване на мнение (спазвайки съдебното решение) нещо не ви харесва! ;) Да не говорим за бутането на мавзолея и други подобни действия. точно вие започнахте тези мероприятия! Сега виждате другата страна на монетата. Иначе подчертавам, че не подкрепям такива действие. Просто посочвам двуличното ви държане.

Second! Напълно подкрепям! Много си прав, браво!

Защото може би очисти Никола Петков и хиляди други "фашисти"? А как ни учеха да го възхваляваме, какъв герой бил в Лайпциг, а той средна ръка терорист и инквизитор ... и къде е комунистическа Русия сега бе дрогарю Димитрофф??? 100 години от вашият идол ленин сифилистикофф какви са резултатите от "великата" о.се.ре. 1917??? Мизерна източна европа и русия, факт!!! Един Китай мина и задмина болшевишките простотии, един западен свят си живее добре и си има своите възходи и падения, но съществува и все още е лидер в света!!! Факт, дрогари! Лайнин и Димиотрофф сгрешиха фатално, кога ще се извините както трябва с пълзене пред парламента на колене и самобичуване и 3 дневни фе.а.ия на ..нгали посред бял ден ... и пак ще ви е малко ...

Амчи то да се драска и рисува по паметници си стара еврогейска демократична традиция. Що за шум врява се вдига от еврогейчетата ...

Цялата банда, в едно с "учителката" работи срещу България. /Оставете поругаването на жертвите. На тази нещастница, най-вероятно я баща и я някой друг е част от убийците на жертвите. То е като на обирачите на една банка, завладели я с години, унищожили собствениците и, да сложиш пред банката табела на кого в същност принадлежи банката и какво са направили с тях.)Така както са бил убийци и серщу брата си при всяха война, така са и днес. Днес е нужно обединение между българите., ЗАЩОТО опасността отвън огромна и непредсказуема, а ограбена България точно от съществата комунисти няма с какво да се защити. Затова обединение между българи е повече от необходимо. Само гледайте какво прави БСП и въпросната никаквица и цялата им група, това е мека версия на взривяването на църквата едно време от комунистие. На кого са ни продали БСП - на турската партия. А с този паметник целят да се изгаврят и отвекат вниманието. Защо не сложат лика на никаквеца на паметници с измислените жертви от "възродителния" процес. Тези хора винаги са били предатели на България и са такаив и днес.

Ами така ще е. Като са ни меки сърцата и не проведохме лустрация, сега са ни меки пишките, дето ги размахваме по форумите! Следваща стъпка: онзи паметник на окупатора на Тройката в Бургас да бъде свален и претопен, а докато това стане - непрекъснати протести пред Съвета!

Народ който не уважава историята си, той незаслужава свободата си!

Това показва, че тези изроди нямат съвест и всичко човешко им е чуждо и омразно. Затова и не трябваше да има милост за тях. Народен съд срещу народен съд. Реалният живот не е религия и в името на добруването и справедливостта на обществото не е правилно да се обръща и другата буза. Напротив: с престъпниците само око за око и зъб за зъб. А огромната маса от комунистите - бивши и настоящи - са престъпници. Онези, които не бяха отдавна се оттеглиха от обществения живот и си посипаха главата с пепел, защото разбраха къде са сгрешили. Другите, които с чувство на недосегаемост стърчат над конституцията, законите и правилата никога не е късно да бъдат "подстригани", след като арогантно демонстрират липса на човешки облик ... Това е поколението на убийците от комунистическите времена, което се перчи със заграбеното от отците му и нагло се вре във властта, без скрупули относно срамните си родословие и семейна история. За тези прошка не бива да има.

Че ти имаш ли зъби за размяна,както предлагаш?Ако нямаш, предложи каквото имаш,само не заплашвай,ами давай да приключваме,че България няма време!

Болшинството от хората нямат зъби, защото изроди като теб им ги извадиха и продължават да вадят вече 45+27 години. Но плоски хора като теб не са в състояние да разберат, че зъб за зъб означава, че този път е ваш ред да изпитате в отговор справедливостта на народния съд. И това ще направим точно ние - беззъбите. Нямате бъдеще, освен в изгнание в държави с удобна юрисдикция, където да се криете, докато умрете самотни като кучета, като Мирчо Спасовия син, например.

ги откриха!!Как така изведнъж,а педалите дето боядисваха с кофите били дизайнери,даеа...а!А,и много сладко това..."все още прозира"!

- Малина Сейковa - Циганка, или туркиня ?! Иначе баща и трябва да се е казвал Сейко - съмнява ме да е японец и да има часовникарски бизнес..

тъпанар си

Комунистът не е човек, той\тя няма род, народ и родина. Той\тя е мръсна човеконаподобяваща гад способна на невъобразими мерзости. Подлостта е неговото веруя, омразата е неговата храна, кремълски е господаря му. Не общувайте с комунисти, игнорирайте ги, показвайте им ясно презрението си! И нека са проклети во веки! АНАТЕМА!

Снайпер анатемосан!Дави се сам в злобата си,не заслужаваш вниманието ни!

Замирише ли на лай-а търси наоколо някой от БСП.

Г. Димитров - най големият предател на Българския народ от 681г до сега Никой преди него дори и завоевател не е нареждал 3 000 000 българи от Македония вече да не са Българи а Македонци .

Само дето решението е взето в Париж, на парижката мирна конференция през 1947г. С което е взето решението България да се върне във вида от 1.1.1941г. - преди войната. Въпреки че нашите са настоявали за Македонията. Така че решението изобщо не е на Георги Димитров. Губим териториите завладяни по времето на ВСВ.

Сталин е категоричен, че македонският въпрос ще се решава от СССР и Югославия. На 2 август 1944 е създадена Народна Република Македония (НРМ) като член на Югославската федерация. Югославия оказва натиск за откъсване на Пиринския край. На срещи в Москва през лятото на 1944 г. Йосиф Сталин одобрява югославски план за даване на културна автономия на Пиринска Македония, а БКП дава своето съгласие През юни 1946 Сталин предлага на Пиринския край да се даде "културна автономия", за да се развие там "македонското съзнание" на "македонската нация" като първа крачка към присъединяването по-късно към НРМ (България трябва да се съобрази предстои Парижката конференция). През 1946 Сталин изисква от България много по-интензивно да развива "македонско съзнание сред българите в Пиринския край. В резултат на Августовския пленум на ЦК на БРП (к) от 1946 година е взето решение за отваряне на училища, в които да се преподава на новосъздадената македонска езикова норма и "македонска" история през прочита на зараждащата се македонска историография.

С поставянето лика на Георги Димитров на паметника може би е искала да онагледи кой е най големия виновник за жертвите от "народния" съд!

Шило

Айде някой да обясни, с какво тази жена е по-различна от другите бояджий?

Шило

бояджии.

Изчезвай съветски боклук и платен трол.

Заври се като Шило в г..а на рубльодателя ти!

Тази курветина що дири в Лондон. Да си ходи в Москва.

Е, едното лице нали е установено, що не почват да го съдят вече? Ааааа, защото е майка на еди кой си .... Ясна работа.

Правилно са му нарисували физиономията. Да се знае кой започна да въвежда сталинистките престъпления в България.

никак не е достойна - бяга като плъх!!!

Като е достойна защо върши тази мерзост по късна доба и се оглежа като насрана от страх, докато пази истинските драскачи? Ако е достойна да беше провела акцията със съучастниците си посред бял ден, а не да се крие като шумкар. Като са ви доблестни делата защо се криете, престъпници?!

може Г.Димитров да е жертва на комунизма. Говореха, че е убит от кого - от комунистите разбира се и то съветски. Подли комунета - не отговарят за делата си, не стоят с открито чело, а сега - аз не беше брат ми беше ха-ха.

Наследствени боклуци в по-голямата си част. Има един малк процент от нормални, но той е малък.

Наистина е много малък този процент и това са идеалисти, които в момента са грандиозно разочаровани.

Добре е направила тази достойна българска майка. Какви жертви, какви репресирани - само фашунгели. Защо не се говори за лагерите преди 9 септември 1944г.? Да не мислите, че сте изтрили народната памет? Няма да успеете, г-жи и г-да реститути и пребоядисали се "демократи".

Първо поговорете за лагерите след 9.9.44, пък после ще си говорим и за другите. Почвайте да разказвате, за вицовете, за късите поли, за свободното слово (с което сега злоупотребявате), за празните магазини, за железния ботуш над главите ни, за липсата на свобода да пътуваш, за всички зверства и убийства извършени тогава, без съд и присъда ... Разкажете ни първо за тях, направете аналогия, отговорете на въпроса защо ако е имало лагери преди и те са били ужасни то комунистите са ги запазили и използвали с пълна сила, пък после ще поговорим за това какво е било преди, какво е било след и въобще, ако искате и до каменната ера може да се върнем, ако това ще ви успокои.

И сега трябва да се отворят лагерите и напълнят с разбойници и политици!

Семейно!

Щом комунистическият "народен съд" не е престпление, очаквай в най-скоро време напълно законен и хуманен изстрел от упор в челото. И няма да се оплакваш, защото лично изпълнителят, или неговото поколение ще обясни надлежно на хората, че не си никаква жертва, а просто лигав парадиращ пикльо - каква жертва, какъв репресиран изрод - само комуняга. Справедливо, нали? Каквото почукало, такова се обадило ...

те нали комунистите играха с фашистите през 23-та, после излъгаха, че са били септемврици

Най-добрия комунист е разфасования комунист!

Най-изнервения демократ е неначесания демократ