Пробация за войниците, поругали паметник в Карлово

Войниците, които поругаха паметника на Евлоги и Христо Георгиеви в Карлово, бяха осъдени на пробация, съобщиха от Военно-окръжна прокуратура Пловдив.

Обратно в новината

Коментари - Пробация за войниците, поругали паметник в Карлово | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

-Моско Пънгов, Мустафа Бекташев, Ибрям Камарлов и Рафет Сакатов -какви хубави,звучни български имена в нашата армия...

-Моско Пънгов, Мустафа Бекташев, Ибрям Камарлов и Рафет Сакатов - A колко млади българи има без работа - или тези са по-достойни да защитават родината ?! Държава вече няма, фесове ни управляват, фесове в казармите и МВР, навсякъде фесове и цигани...

По-добре да се изсерат пред Народното събрание - там са тези, които доведоха до тази разруха на ценностите.

Осъдили са двама !!! А другите двама какво ще ги правят ??? Или са ги оставили в армията, за да продължават да крадат и пикаят върху паметници ???

дОКОГА СТЕ ГИ ТЪРПИМ ТЕЗИ ГОВЕДА -СЪДИИ ОСТАНАЛИ В АРМИЯТА. И В ДЪРЖАВАТА.............ЗАРАДИ ЕТНИЧЕСКИЯ МИР....ТАШАЦИ НА ТЪРКАЛЕТА............С ТОЯГИТЕ НАРОДЕ СТЕ СЕ ОПРАВИМ И НОВО ГРОБИЩЕ В ЦЕНТЪРА НА СОФИЯ...........НА ПАДНАЛИТЕ ЗА ДЕМОКРАЦИЯТА , А ТЕЗИ НЕ ЗАСЛУЖАВАТ И ГРОБ.

То е ясно, че нама армия и държава.....сега остава да се изсерът пред паметника,няма да е рецедив....и пак пробация за оЩе 3 години, Вие луди ли сте в този съД-мерзавци, ЗАГРОБВАЩИ БЪЛГАРИЯ

Ами за софийските бояджии? За тях защо няма пробация?

Разликата е в имената, тези са осъдени, защото имената им не са славянски или гръцки или романски или германски, а турски. Заслужават си наказанието заради побоя над момчето, ама това с паметника е преекспонирано, всички сме вършили простотии, когато сме били на 20, да не мислиш че тия са знаели чий е паметника?

Ами за цофийските бояджии? За тях защо няма пробация?

едно е да боядисаш,друго да препикаваш...

Дисциплинарно уволнение без зачитане на стаж. По четирима души чакат да се освободи щатна бройка за кадрови войник.

А бе Сашко явно четеш през ред,те са уволнени от армията но практически нямат друго наказание а би трябвало да е доста сурово за такива неща.

вместо да ги вкарат в дисципа и да ги карат да мят кенефи с четки за зуби и да прекопават градинките те раздаваф европрсвосадие...ами дано утре от булгарите препикаят миризливите дямии да видите как ще ревнат чалмите.

тия ,изобщо нямат българско самосъзнанние, и хич не им дреме за нашите светини,аз се чудя какво изобщо правят в бг армията,това че е платена не значи ,че не трябва да има никакви критерии, при приема на кадри..то сега всичко ,което не работи отива там и в случай на война ,не ми се мисли колко от тях ще останат да защитават родината....

Какви са тия военни от електората на ДПС които пикаят върху паметника!Че те утре ще се утре ще свършат и другата работа върху българския флаг.Смятам ,че пак се проявява някаква толерантност но когато това е извършено от военни би трябвало наказанията да бяха затвор а не пробация!Започват твърде често такива неща ,едни късаха български флаг в двора на едно училище,други поругаваха български гробове,трети се шегуваха с портретите на български възрожденци.Смятам ,че за такива неща наказанията да са поне 1 година затвор.

Електрифицирайте паметника и който пикае върху паметника да го хване ток по пикнята ! Дълго ще помни и няма да смее да си го вади пред паметник.

...предлагам "КАСТРАЦИЯ" над раменете....

Поне получихме критерии за евентуалното наказание ако някой направи същото във фоайе на парламента - примерно.

А за другите двама защо няма присъди ??? После това присъдата само за поругаването на паметника ли е? А за това, че са пребили човека който им е направил забележка присъда няма ли?

А не толкова тънко,а в Дисципа!Но те затова промениха закона,щото там сега щеше да е бъкано от дърти службари.

Хммм... трябваше и специална мярка да им приложите на "героите" - всеки ден да търкат паметника до блясък и да чистят пилешките курешки по него с език, че друг път дори и да не си помислят да си вадят жалките пикала пред подобни ЛИЧНОСТИ, давали безкористно за родината си!

е, ние пък ще им дадем медал за да свиквате.. запомнете го!

Бива..

Ей имало е правосъдие.Сега да ни оправдаят и мюфтиите.......Аллах ще е доволен.Тия момчета какво са виновни че няма градски тоалетни на повече места?

... да ти пикая на мохамеда ....

Е като падаш на толкова ниско ниво не се ли чувстваш зле. Има си боклуци има си и правосъдие получили са си наказанието. В случая твоя коментар остава ненаказан, а обиждаш хора. Тоест единствената простотия, която не е получила възмездие е твоята.