Коментари - Пълномощният министър на Руската федерация у нас е сред експулсираните | Днес.dir.bg

Пълномощният министър на Руската федерация у нас е сред експулсираните

Захарова: България е свела до минимум, до нула, възможността за функциониране на посолството ни

Обратно в новината

Коментари - Пълномощният министър на Руската федерация у нас е сред експулсираните | Днес.dir.bg

Коментари

ги чака украинския фронт.

Киро дава ли си сметка какво следва, ако се прекратят дипломатическите отношения с Русия, или с която и да е държава.

Киро това не го касае. Той ще си получи сребърниците.

Когато наша Митрофанова пръдне в посолството, всичко от "Възраждане", ИТН, БСП и президенството се нариса.

рашист

Чупките в кръста са ваша специалност.

такаааа.....руските пиянки винаги са се държали със нас като със роби , вечно трябва да сме им благодарни и да им лижем чепика ( нещо ,което на руските тролове се удава добре,спор няма ). 45 год. им бяхме най-верният пудел и на практика ЕДИНСТВЕНИЯТ във цяла Източна Европа , всички други държави гледаха да се откопчат от тяхната хватка. Сега наскоро ни обявиха за неприятелска държава,спряха ни газта,Лавров плашеше как щял да долети с незнам си кво щото не сме го пускали да мине за Сърбия,един техен депутат преди няколко години се хвалеше че цялото ни Черноморие кажи-речи руснаци го държат и т.н и тия имат наглостта да ни се наричат "братушки",да ми говорят за дружба и други подобни глупости. За Освобождението 1878 год. няма да говоря,само ще спомена че НИЩО НЕ ДЪЛЖИМ НА ВПИЯНЧЕНИТЕ ВНУЦИ НА НАШИТЕ 'ОСВОБОДИТЕЛИ' , АМА НИЩИЧКО !!! ДРЕМЕ МИ ЗА БЪЛГАРО-РУСКАТА ДРУЖБА,ЗА КАКВО СА НИ ТИЯ МЮХЛЮЗИ ДЕТО САМО НИ ТОЧАТ И ЧРЕЗ ГАЗТА,И ЧРЕЗ ПЕТРОЛА И ЛУКОЙЛ-НЕФТОХИМ. ЕВТИНО ДРУГ ПЪТ! ТОЧНО КАТО НА РОБИ - СКЪПО !!!

Ходи го кажи това на "братска" Украйна, бляд!

Крим е руски. Донбас и Луганск също. Украина си е ваша. Е, без Одеса "до август" барабар с химарсите.

Напълно е прав! Поредица от самоунищожителни актове на про100 Киро, ПП, ДБ и БСП. И народа спи. Когато есента обявим война на Русия, след като поляците вкарат войските си в Украйна, дали ще се събудим? И какво ли ще можем да направим тогава...

Истината и само истината! ИТН изпратиха в историята Боко Тиквата, факт! ИТН изпратиха в историята и американските протежета - ПП и ДБъ, прекрасно, факт! Всички медии спамят, всички тролове са мобилизирани, за да няма ИТН, ноооо...и в следващия парламент ИТН ще решава и продажниците ще трябва да се съобразяват, защото има и хора, които милеят за България! Успех, Слави!

прибери си писачите, щото свършиха копейките, ще трябва ти да им плащаш.

СамальIт, аэропорт, моцква. Да се готвят следващите!

Стягай мешката за фронта скоро. Или бегай в Канада или сащ. Тъпунгер. Въобще ясно ли ти е какво е да скъсаш дипломатически отношения с една от великите сили. Скоро ще се разбере.

оф , пак русоробски вой......не ви ли омръзна едни и същи глупости да каканижете. Какъв фронт , к'ви пет лева. Война ли ще ни обявяват руснаците или ние на тях ? И , червено папагалче , наритани са 70 души , остават още 100+ , спокойно може да си функционират. Не сме тръгнали да късаме дипломатически отношения , ама и няма да им търпим ултиматомите , пък ако ще да са не Велика,а Междугалактическа сила. Естествено , това е непонятно за вас , руските подлоги......Но ако пРоссия реши да закрие посолството , прав им път , тъй и тъй са тръгнали за Азия , нямат работа в Европа.

Съвсем прав е господин Воскресенски, никой жалкарски късопишльовец като киро в комбинация с вмерисаната лена не може да развали отношенията между българи и руснаци. И добре, че руските политицици са по-мъдри от нашите корумпирани отпадъци прекрасно виждат какви са настроенията на българите към Русия и руския народ много положителни. Има може би макс. 10 % платени и силно кресливи курви на ховикване, които плюят Русия като моньо еврейчето, киро, бойа , лена 1 и 2 и още няколко мърши. Ще ви посрещнем отново с хляб и сол...Връзката между нашите два народа е не само исторически вековна, но и духовна. Нея давоските сатанисти няма да успеят да разрушат. Киро курвата е като зеленския путьо заложен на дузпата да ни вкара във война с Русия.

путин, медведев, митрофанова, лавров - абе още много има. ... човека явно е за пенсия, паметта си е загубил!!

Руснаците ни спряха газта, а сега се оплакват. Нали, уж сме братушки. Когато пуснат газта, когато кажат, че азбуката е българска, а не Македонска, може и да си подобрим отношенията. Най- добре е да нямаме нищо общо с Расия. Слава на Сорос! Слава на англосаксонците!

Добре, че вече не се криете. Излизате с истинските си намерения - любов и подчинение към англосаксонците - най-завоевателната, унищожителна, алчна и безкомпромисна раса в света. Относно привързаността ти към тях и Сорос - това е явно някакъв стокхолмски синдром, съчетан с шизофрения и тотално отсъствие на чувство за самосъхранение.

Само преди 2 седмици дипломатите на целия ЕС и САЩ,начело с Франция, подложиха на огромен натиск РБ да пусне Македония в ЕС ВЪПРЕКИ историческите проблеми които тя целенасочено създава. Всичко това с помощта на пъпета Киро, който въпреки че си имаше разков договор,който Македония трябваше да изпълни, препрати гласуването в парламента, защото знаеше, че там ще мине с тези народни предатели, пардон избранници.. ТОВА НИКОЙ НЕ ГО ОТЧЕТЕ КАТО ПРОПАГАНДА СРЕЩУ СТРАНАТА НИ!!! НИКОЙ!! Нямаше изгоненио, дори и никакви коментари защо чуждите посолстрва си позволяват такова грубо вмешателство в българския СУВЕРИНИТЕТ!!! Тези дни Киро-слугата на САЩ, обслужи за пореден път чужди интереси,а именно - трайно разваляне на отношенията между РБ и Русия, с цел да не се предподпише договора с Газпром, за да може оттук натам да зависим основнво от САЩ и от от втечнения американски газ, който освен по-скъп е и крайно недостатъчен, а и нямаме инфраструктура за него!!!! Киро и любовницата му Лена, си ходят на разходки до Солун пак преди две седмици, тогава платихме над 25 хиляди лева пари от бедните данъкоплатци, щото те се глезят най-безобразно с правителствен самолет за 152 човека, вместо да ползват пак държавната лимузина, за която пак ние плащаме.. Същите тези 2ма предатели набързо и нарушавайки основни протоколи и закони, взимат еднолично решение, пак продиктувано от господарите им САЩ, да гонят руски дипломати и семействата им БЕЗ РЕАЛНИ И НЕОСПОРИМИ ДОКАЗАТЕЛСТВА, с измислени лъжи-за пореден път.. И народът седи и блее!!!! Гледа тези безобразия и се кефи,че били изгонени руснаците, а не казва и дума за предателствата на страната ни от САЩ, Франция и дипломати на ЕС.. Това са фактите, дами и господа и аз не съм нито платен руски трол, нито някой ми плаща за пропаганда, а съм българин, на който му е изскрено мъчно за ставащото в страната ни, която посредствените аматьори Киро и Лена най-безотговорно продават на САЩ.. Петко Славейков го е казал: "Не сме народ, не сме народ, а мърша.."

Този е нагъл и упорит като полип! Ти го гониш,а то ти казва,че видиш ли никой не можел и т.н. - упорит психопат руски!Марш от тука гнида мръсна и краката ви да не са стъпили повече тук! руснаците са НЕХОРА!

над 40 човека имат в посолството и това е "свеждане до 0" според Захарова? Тяхната мисия е повече от тази на Франция, а с Франция сме партньори в НАТО и в ЕС. А тук спряхте ни едностранно газа, после руски туристи няма? Какво точно работите тук, че 40 човека не могат да се оправят?

Има 5 държави, които се ползват със специален статут относно бройката дипломати, сред тях е РФ. Това важи за мисиите им във всички страни. За да дойдат тук толкова персонал са поискали разрешение от приемащата страна, сиреч ние, и сме им го дали. Сред изгонените имало хора, които са едва от 2 месеца тук. Това означава, че правителството в оставка е дало разрешение, а сега се отмята. Много последователни в решенията си или има нещо друго?

Тука се напълнило с откровенни фашисти и хитлеристи

Това беше добро начало, но има още много рушляшка измет за гонене. Има и нормални руснаци, ама са малко.

Има и нормални българи, но очевидно ти не си сред тях.

Всички т.н. патриоти кански реват срещу Македония, че се мъчи да променя и манипулира историята. Странно е мълчанието им когато това го правят руснаците. Включително по отношение на Македония и на най високо ниво. Къде бяха протестите на Атака, Възраждане, ВМРО, Кубрат, Расате и т.н. когато лично Путин обясни че "славянската " писменост я е дала Македония на света?

Дори изродът Путин не може да ги развали. :)

Ами да прав е човекът! Тук е руският център за Балканите. Даже 500 шпионина са малко, поне 1000 трябва да са, за да може хубавичко да се пропагандира и шпионира НАТО. Друг е въпросът, че доста и хубавич парички си правеха на наш гръб, а и доста политолози, политици, министри и всяка друга сволач се хранеше покрай тях.

от режима май забравят че отношенията задължително са между две страни. Едностранни отношения са шизофрения, а те към това се стремят.

в посолствата само консулите не се занимават с разузнавателна дейност, така, че колкото по-малко, толкова по-добре! Те се месят навсякъде, в политиката, икономиката, банковата система, фалитите са на техни банки , плащаме ги ние...

Имам представа за себе си. Ама съдейки по броя на еднаквите ти коментари ти явно нямаш. Явно смяташ че като напишеш стотина еднотипни платени коментари никой не разбира що за попаднало същество си. Я ми отговори-за какъв се смяташ, след като водиш че руска пропаганда за пари? При положение че Русия ни обяви за вражеска държава. При положение че Русия ни заплаши с ядрени ракети. За какво същество се смяташ ти?

Първият заместник-председател на Комитета на съвета на федерациите по международните въпроси в руското подобие на парламент Владимир Джабаров ( на снимката, на която, с извинение за каламбура с фамилното му име, повече мяза на Жабаров) закле сънародниците си да не пътуват с цел туризъм за България. Разказа спомени от края на миналия век колко зле изглеждала българската туристическа инфраструктура. Обясни, че туризмът у нас го е закъсал без на съветската подкрепа за него. Толкова се увлича в своята тирада на омразата, че се изказва и от името на европейците. Онези от тях, които уважават себе си, не почиват в България, а в Кипър, Гърция и Турция, нарежда Джабаров. Ето цитат от неговата антибългарска истерия в оригинал на руски ( за онези в България, които все още могат да четат на този език, който постепенно изчезва от употреба у нас подобно на руските туристи). Сенатор Джабаров Для чего Болгария обостряет отношения с Москвой? Что, кроме хорошего, она видела от нас. Болгария традиционно получала от нас недорогие энергоресурсы, удобрения. На болгарских курортах десятки тысяч россиян оставляли свои сбережения, существенно пополняя болгарский бюджет. Болгары демонстративно отказались от прокладки по своей территории Южного потока. Плюнули, по сути, сами себе в лицо. А потом приехали в Москву, повинились и выпросили у нашего Президента возможность подключиться к Турецкому потоку. Им пошли навстречу. И что? Опять все предали и забыли. Ничему из история не научила «братушек» Сенатор Джабаров И ещё об отдыхе в Болгарии. Впервые отдыхал на Золотых песках ещё студентом по путевке молодежного обмена в 1971 году. Все понравилось. В последний раз был там уже с семьей в 1999 году. И что? Поразило то, что почти за 30 лет все обветшало, сервис остался совковый. Понятно, уже давно не было СССР с его щедрой помощью болгарам. И все постепенно разрушалось. А сейчас не лучше. Какой смысл россиянам ездить в Болгарию. На Чёрном море Сочи выглядит на несколько порядков привлекательнее. Призываю соотечественников бойкотировать все курорты на болгарском Черноморье. Правда без русских, никто из уважающих себя европейцев не поедет в Болгарию, предпочтя Кипр, Грецию, Турцию. «Братушки» опять сделали дурацкий выбор”. Позабравената лъжа за “съществения принос” на руските туристи за българския бюджет, повтаряна и подклаждана от поклоните към Москва от страна на ГЕРБ цели три управленски мандата, изплува отново заедно с пяната ( на устата) на руските шовинисти, превъзбудени от прогонването на 70 руски шпиони от България. Въпреки борбата за все повече руски турски у нас, предвождана толкова години методично и лично от руския орденоносец Методиевич, делът на руските туристи в България от години спадаше. Изпадна още преди китайската пандемия и руската агресия по своето значение до маргиналното пето или шесто място. Сега вече клони към нулата на кантара на приходите от туризъм у нас. В едно Джабаров е прав-България е видяла само добро от Русия ( имайки предвид, че ” Всяко зло за България е добро за Русия”, ако префразирам Аксаков). Да изброя някоя от тези добрини за Русия. 1. СССР окупира царство България без повод през 1944 г., източвайки жизнените сокове на страната за 3 години пряка окупация и я превръща в свой евразийски слуга. Прекъсва за общо 45 години европейското ни развитие. 2. Дирижира чрез своята пета колона прехода от съветски тип комунизъм към постсъветски руски вид мутренски капитализъм. 3. Сред първите стъпки към “нови отношения” след провала на съветския комунизъм беше решението на Русия на наложи мита и ограничения за български внос. Наложи също чрез своите пропагандатори у нас лъжата, че насоченият в миналото към “огромния съветски пазар” български износ бил провален по вина на самата България. Пътьом “нова Русия” ограби по стар съветско-руски навик България и при ликвидацията на Съвета за икономическа взаимопомощ СИВ, присвоявайки си българския дял от имуществото на покойната организация. 4. Успя с подкупи и практически пряка намеса в политиката у нас чрез своите подставени лица да удържи българската енергетика прикована за руския монопол в снабдяването с газ, петрол и ядрено гориво. 5. Обвърза руската с българската корупция толкова здраво, че да не може никоя власт да разреже този стар Горбиев възел с един удар. 6. Осъди ни да си платим повече от милиард глоба за непригодни руски ядрени реактори. 7. Прелъсти българския премиер Методиевич да подари на Русия транзитен газопровод, като го плати с български милиарди. 8. Пак чрез Методиевич потопи България на дъното на натовската солидарност в изграждането на обща отбранителна политика и инфраструктура ( никакви бази на Черно море, никакви нови противоракетни радари…), която предвижда мерки за съпротива срещу руската агресия, демонстрирана в Грузия и Украйна. 9. Превърна България в регионален център на руския шпионаж и в една от основните мишени на руската хибридна война с цел дестабилизиране на страната ни и на нейните евроатлантически ангажименти. 10. На три пъти ( 2009, 2014, 2022 г.) наказателно ни спира снабдяването с газ, както спря проучваните за наличие на български газ чрез платените от Русия протести и последвалия мораториум, организиран от техния Методиевич, стъпил върху тези демонстрации, за да услужи на Газпром да си запази газовия диктат в България. 11 .Разпорежда(ше) се така в България на щедро наторяваното рублажийско поле на корупцията и произтичащите от нея процеси в организираната по руски образец престъпност, че осъди България да крета на опашката на европейските народи в битката за привличане на значими чужди инвестиции. 12. Успя чрез всичко, посочено по-горе, да дискредитира България пред цивилизования свят като най-верния агент за влияние на Русия в ЕС и НАТО. Последното най-после беше атакувано радикално от решението за изгонването на 70 руски шпиони. Велика е болката на “великата” Русия и в частност на Джабаров ( в превод от арабски фамилията му може да се прочете като “Великов”). А заплахата да бъдем лишени от руските туристи, които днес дори не могат да прелетят над Европа, за да кацнат тук, е толкова комична, че наистина Джабаров ни е сторил отрезвяваща за местното русолюбие добрина, демонстрирайки злоба в стил “няма повече да ползвам слънцето в слънчева България”. Кисело му е гроздето на този “сенатор” с киселата физиономия.

Каза американската подлога.

Коментар на ниво невъзпитано дете от детската градина - на фактите отговаряме с пръц!

Голямо щракане е паднало на Козяк

пълен и мощен министър сам признава, че с много местни са работили дълги години, хора!!!! Какво повече търсите конкретни вини и хартийки за доказателство? Само не разбрах, с какъв чин е, млад ми изглежда, може да е само пряпоршчик, или щабс-капитан......Все такива ни пращат, треторазрядни чинове. Обидно, батюшка, очень обидно! Другой раз постарайтесь больше! Успешного пути обратно!

Изгря с жълтопаветен интелект, браво... Жълто-паветните имате една много особена черта, а тя е, че не знаете на кой свят се намеирате.

Че с платени коментари и използвайки едни и същи думи и фрази не постигаш нищо. Освен да показваш че си платен трол.

То е ясно, че тази 7% умно - красиви, жълтопаветни подлоги, водят държавата към тотално унищожение. Обаче, не разбирам другите хора, които ги търпят.

И те ще си отидат като руските шпиони.

Това ли ще е цената? За да угодим на някого, ще затрием всички, които не отговарят на определени критерии.

Добре са цитирани Политковска (Шапки долу) и Буковски, но какво ще правим с цените и кой лапа париците ни? А, престъпността, мизерията и дефицита на справедливост..... Ние идиоти ли сме?

Нищо не може да ни развали отношенията:)))) Какви отношения са страхливци дето трябва да бъдат унищожени с ядрени ракети и другарю? Щото това са вашите думи. Още тогава трябваше да ви изгоним всичките.

Отивай си в Америка бе подлого! Еб@хте майката на държавата с вашите гнусни семейства, ценности и глупости! Мършо долна американска!

Аз живея в европейска държава член на Европейския съюз и НАТО. Така че е родоотстъпнико, ти си тоя дето ще го изпратим при майка му Русия. Защото именно Русия нарече целия български народ и именно Русия заплаши целия български народ с ядрени ракети. Или може би ти си тоя готов да предаде България и да умре за майка Русия?

Ти от психиатрията ли пишеш бе смешник? Може ли да си толкова тъп, само това не ми е ясно... Ква Европа, къв ЕС? Тъпак!

Която ти позволява свободно да пишеш платен коментари. Дето ти разрешава да водиш вражеска пропаганда за пари. Щото в Русия за подобен коментар щеше да си в ГУЛАГ.

Хаха, колко си елементарен... Жълтопаветен, соросоид тъпанар!

Може и да съм елементарен. Е за мене всеки дето води е вражеска пропаганда срещу България е предател. Затова съм елементарен. Пък ти като специален смяташ че като водиш платена пропаганда в полза на Русия се явяваш някакъв вид патриот. Най-обикновен родоотстъпник си. И да именно твоята любима Русия предателю нарече българите страхливци и ги заплаши с ядрено оръжие.

"Може и да съм елементарен"... Повече няма какво да кажа, но е хубаво, че имаш реална представа за себе си.

Прав е ! Защото след тихата революЦия у нас през 1994-1995 годзина В БЪРГАРИЯ БЯХА РЕГИСТРИРАНИ 200 КОЛИ НА РУСКОТО ПОСОЛСТВО - СРЕЩУ 90 НА САЩ И 80 НА ВЕЛИКОБРИТАНИЯ. ТОГАВА ПРИСТИГНА ФУНДАМЕНТА НА РУСКОТО РАЗУЗНАВАНЕ. И така, пак ще си бъдем за империята ... спокойно бе ...

ЩО Е ТОВА СССР И РУСИЯ? По старите -знаят, а русофилските помияри - никога няма да признаят. За вас, за младите, за да знаете - ето какво пише рускинята ПОЛИТКОВСКАЯ и руснакът БУКОВСКИЙ: Я пришел после путча к российскому руководству и сказал, что нужно провести суд над КПСС. И если вы не проведете своего рода Нюрнберга или его подобия, вы никогда этот режим не прикончите, это будет все тянуться до бесконечности, более того, коммунисты оживут. Это как раненый зверь — подранка надо добить. Если вы его не добьете, он бросится вам на горло. Владимир Буковский СССР - это не автоматы с газировкой, а ГУЛАГ и 4 миллиона доносов. CССР - это маразматики у власти и бедность, как норма жизни. СССР - это лицемерие. При показном антизападничестве поездка за границу - это поощрение, а вещь из-за границы - небывалая удача. СССР - это одинаковость во всём. В одежде, в еде, в песнях, в мыслях. СССР - это дефицит и отсутствие всякого прогресса. СССР - это коммунальные квартиры, где одна кухня и один коридор на всех. Где слово "сосед" приобретает особый смысл. СССР - это запрет на выезд за границу, это тюрьма за валютные операции, это запрет на любую политическую деятельность вне рамок компартии. СССР - это запрет на частное предпринимательство. Запрет на частную собственность, как таковую. У человека нет и не должно быть ничего личного, своего. Человек принадлежит общественному, а не себе. СССР - это всепроникающая цензура и никакой свободы мнения и распространения информации. СССР - это постоянно враньё, серость и забитость. СССР - это пионерские линейки, комсомольские собрания, общественное порицание и осуждение. Унижение перед всеми, размывание и уничижение всякой индивидуальности. СССР - это повсеместный блат и вымогательства. СССР - это навязывание милитаризма и имперского сознания с самого раннего детства. СССР - уравниловка. СССР - это когда государство делает вид, что платит нам за работу, а мы делаем вид, что работаем. СССР - это унизительное ожидание подачки от государства. СССР - отсутствие предметов личной гигиены. СССР - это убожество быта. СССР - это чувство бессмысленности и абсурдности происходящего. СССР - это неуважение к личности. В школе, в институте, на работе - все официально домогаются до личного пространства человека. И это считается нормой. СССР - это пропаганда из каждого утюга, очереди и пустые прилавки. СССР - это постоянное ожидание и страх перед войной. СССР - это пункт в анкетах "ставит личные интересы выше общественных". СССР - это подозрение ко всем кто выделяется. СССР - это невозможность читать, смотреть и слушать, что хочешь. СССР - это очередь за колбасой, где люди теряли сознание. СССР - это отношение к человеку, как к расходному материалу. СССР - это графа национальность. СССР - это беспросветность завтрашнего дня, имитация жизни, как таковой. Это жизнедеятельность. СССР - это ненависть к уму и любовь к станку. СССР - это въедливый антисемитизм спускаемый сверху, доходящий до последней коммунальной кухни. СССР - это унизительное отсутствие выбора во всём. СССР - это лизоблюдство и трепет перед начальником. Пресмыкание перед силой. СССР - это когда цель оправдывает средства. СССР - это идеология ненависти, зависти и подлости. СССР - это противоположность свободы, как таковой. Отсутствие свободы передвижения, свободы совести, свободы мнения, свободы мысли. И постоянные декларации, собрания, парады, пламенные речи, шествия, планы, нормы, плакаты, доски почёта, доски позора - огромные, фанерные ширмы, прикрывающие истинную картину вещей. СССР - это ложь и еще раз ложь. Насильственный изврат человеской натуры. Подмена всех общечеловеческих ценностей. СССР - самый длительный в истории недобитый человеконенавистнический режим. И вот мы снова там, за родным Железным забором с колючей проволокой, где дракон может наконец-то с упоением продолжить ненадолго прервавшийся роман со своей едой. На рельсах вероломной войны, по горло в чужой крови, мы с мазохисткой ностальгией скатились обратно на плаху, где уже ждали наши палачи. История, как хроническая хворь, склонна к рецидивам. А радикальное лекарство одно - своевременная химиотерапия клеток, несущих смерть. У нас этого не случилось, из СССР в «новую Россию» мы перетащились со всеми советскими клопами. Анна Политковская КОЛОКОЛ XXI

Русия имаше близо 200 “дипломата” в София, предвид, че България има около 15 в Москва. Като изгониш 70 остават предистатъчно, за да функционира посолството им. Какви ги плещи Захарова, че не можело да работи? Да припомним, че след случая Скрипал, Чехия намали посолството на Русия в Прага до 2ма души- колкото имат те в Москва. И пак някак функционира и не е закрито.

РУСИЯ ОПОЖАРИ СВИЩОВ НА КРЪСТОВ ДЕН 1810 Безброй са престъпленията на варварска Русия срещу българският народ. При отстъплението си, в поредната Руско-турска война за Балканите и Босфора, руските войски в злобата си опожаряват града на 27.09.1810. Това е най-тежкият ден в 2000 годишна история на града, преживял много нашествия, но никое толкова зверско, колкото руското…

За какви отношения говори тоя орк? За тях ние сме неприятелска държава и това го казва техният диктатор.

Рашистите ни мразят в черватс през вековете

Щи не кажеш колко българибсте избили првз вековете да не ни мислите,за идиори, неждразнеъе балканския лев да не ви изтрие от бладнатацви пущинака

Марш бляд изроди

“ВИЕ ХУБАВО НИ ОСВОБОДИХТЕ ОТ ТУРЦИТЕ, А КОЙ ЩЕ НИ ОСВОБОДИ ОТ ВАС?” Попитал Антим I княз Дондуков през 1879

“ДА БЪДЕ ПРОКЛЕТА ОНАЯ МИНУТА, В КОЯТО РУСКИ КРАК СТЪПИНА БЪЛГАРСКА ЗЕМЯ” - Захари Стоянов За каква любов на българският народ към Русия говорим?

Ако руският крак не беше стъпил на тази земя тя отдавна нямаше да е българска.

В РУСКО-БЪЛГАРСКАТА ВОЙНА 1915-1918 РУСИЯ КАПИТУЛИРА ПРЕД МОЩТА НА БЪЛГАРСКАТА АРМИЯ на 3.03.1918 Русия нападна вероломно България с варварска морска атака на Варна. После влезе в Добруджа и избиваше местното населения. Русия беше бита от България във всяко сражение разгромно и унизително. Благодарение на тия победи повече от 1,000,000км2 земя и 60,000,000 души бяха осеободени от Руско робство. Независимост получиха Финландия, Естония, Латвия, Литва, Полша, Молдова, Армения и Грузия. На 9.02.1918, благодарение на титаничните дипломатични усилия на Царство България, с протокол на Централните сили, беше създадена Украйна. Вечна слава на Негово Величество - Българският войник ОСВОБОДИТЕЛ и вечен позор за Русия!

Ще си възстановим отношенията, само да се изчистят окончателно соросоидите.

Кои отношения? Между помошчика и роба? И 1000 души дипломати за добър контрол на губернията?

ПРЕЗ 20-ти ВЕК, РУСИЯ ДВА ПЪТИ ОБЯВИ ВОЙНА НА БЪЛГАРИЯ Вепреки, че България беше единствената страна от Хитлеристският пакт, която поддържаше дипломатически отношения със СССР и не изпрати войници на Изтичният фронт, РУСИЯ ОБЯВИ ВОЙНА НА БЪЛГАРИЯ НА 5.09.1944. Нещо повече, въпреки, че България не загуби нито едно сражения през Втората световна война срещу Гърция, Югославия, Великобритания, САЩ и СССР, по настояване единствено на Русия, България беше призната за победена страна и дълги години плащаше репарации. Украйна и Белорус бяха против. Те смятаха, че България е страна победител. САЩ и Великобритания бяха “пас”

Външната ни политика е такава, че винаги сме за бой, горе-долу с изключение на Междусъюзническата война и Съединението. Ако навремето бяхме пратили войски на руския фронт, сега Европа щеше да е свободна от соросоиди. Още тогава са били напуснали Континентална Европа. Малко е оставало да се освободи светът от империализма с вавилонски корени и ние не сме помогнали. Заслужаваме си съветската окупация. Да се бяхме борили срещу нея. В момента пак подскачаме като мекерета след глобалистите и гоним руски дипломати и не знам тия хора - руснаците, докога ще ни търпят. Но, може би това е целта на змиите, шепнещи в ухото на правителството - да ни накарат сами насила да се вкараме в беля.

На майка Русия, никой не може да прекъсне нашите взаимни приятелски отношения, най-малкото един безродник от Канада

На майка ти путката.

ВЗЕМЕТЕ СИ И СЪВЕТСКИТЕ ПАМЕТНИЦИ Те не са нужни на България, нито на друга бивша съветска република. Да припомня, между 10.09 и 30.09.1944, в България загиват точно 977 съветски солдати. 164 в боевете на Връшкa чукa, 42 от отравяне с технически спирт и 771 разстреляни от НКВД за мародерство, изнасилвания и убийства на български граждани. ТОВА Е САМО ЗА 20 ДНИ, ПОСЛЕ ДАННИТЕ СА ЗАСЕКРЕТЕНИ И 78 ГОДИНИ СЛЕД ВАШАТА ОКУПАЦИЯ ПРОДЪЛЖАВАТ ДА СА ЗАСЕКРЕТЕНИ. Какви ли още престъпления срещу България криете?

Хитлеристите пак изпъляха от милите си дупки. Нищо, скоро ще ви ЕПМ

ДА СЕ ЗНАЕ, ЧЕ БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД ОБИЧА РУСИЯ И РУСКИЯ НАРОД. Г-Н ПУТИН НЯМА ДА НАВРЕДИ НА НАРОДА НИ, ТОЙ Е НАЯСНО СЪС СИТУАЦИЯТА И НЕ БИ ДОПУСНАЛ БЪЛГАРИЯ ДА НЯМА РУСКО ПОСОЛСТВО.

Трява да се знае, че си един т ъ п, платен дръскач, без перспектива.

Тоя има 300 пъти повече ъкъл от тъпата селянка минтроановица.

ОРКИ се забавляват https://www.youtube.com/watch?v=p1EC9GxWecI

За какво пък са им 150 шпионина? При тази повсевместно ширещата се корупция и 10-20 дипломат-шпионина стигат! Трябва да черпят руснаците, че ще хрантутят 150 шпионски гърла по-малко, а и съдейки по резултатите, големи некъдърници ще да са били, щом така изневиделица им дойде изритването…

"Тези действия по експулсиране са незаконни и без основание", каза Воскресенски. Той посочи, че сред заминаващите са генералните консули в Русе и Варна, хора по поддръжката на посолството в София." Нищо не е незаконно, другарю Воскресенски!!! Ние можем да те изритаме от България като мръсно псе във всеки един момент в който си пожелаем! Защото сме те набелязали като "персона нон грата", и ти като чужд гражданин нямаш НИКАКВИ права у нас!!! Ти си ни на гости! А домакините най-много от всичко мразят гостите да се държат като господари! Дали си бил шпионин или не, няма никакво значение! Можем да те наритаме на секундата ако не ни харесваш без обяснения и без законови и юридически аргументи! И да това се случва и с други посланици, нормална практика е! Но само вие, рушистите не го разбирате! Еми... ще го разберете по трудния начин!!!

Това: https://www.youtube.com/watch?v=K0y2I2kxi4M&abchannel=RegisTremblay или това: https://www.youtube.com/watch?v=5CwAmmUK47o&abchannel=RussianAccent в зависимост от това какъв език разбираш. В краен случай можеш да пробваш с аутотранслейт., не има възможност да не разбереш много.

Виж ся ко ши ти кажа! Разбирам сякви езици!. Motherfucker God is my witness I speak many languages, Magyar ertem, по русский хорошо общаюсь, dovoljno dobro razumjem i govorim na srpskom, само немският ми.малко куца но... ЯЖ СИ УШИТЕ НА ЧИСТ БЪЛГАРСКИ!

Ти си жим педал и никой не можеш да изриташ ,можеш на гол гъз руски флашки да мачкаш!

Ами интересите на Русия и България не съвпадат.Щом сте работили само за интересите на Русия а не за двете страни значе не е в интерес на България.Освен това свеждането на дипломатическите мисии до паритет отдавна смятам че трябваше да се направи.За всички дипломатически представителства.

Нека да позная ... В Наркомания сте откликнали на обява за работа с привлекателно съдържание! ... Търсят се ниско интелигентни, продажни и евтини индивиди с Български език, средно ниво, говоримо и писмено! ... Липсата на идеали и топки е предимство! ... Моля, отговаряйте на обявата на Английски език! ... Носете си вазелин за интервюто!

Шилo

Закривайте бе, стига само сте плямпали! Не ни трябвате тука! Ние ви трябваме, за да ни грабите, както го правите 150 години вече, но вие на нас - грам не ни трябвате! Пръждосвайте се, мръсни убийци и мародери!

Млък бе куче мръсно ... всички знаем, че кучетата не говорят!

Надупените русифилистици не говорят...устата им пълна със.....

Американците вън с базите, компаниите им и агентите. Тези са тотална вреда за всичко в БГ. Руснаците са ни братя, може да са кучи за много неща, ама са наши и можем да се разберем.

Коментари - Пълномощният министър на Руската федерация у нас е сред експулсираните | Днес.dir.bg

Пълномощният министър на Руската федерация у нас е сред експулсираните

Захарова: България е свела до минимум, до нула, възможността за функциониране на посолството ни

Обратно в новината

Коментари - Пълномощният министър на Руската федерация у нас е сред експулсираните | Днес.dir.bg

Коментари

ги чака украинския фронт.

Киро дава ли си сметка какво следва, ако се прекратят дипломатическите отношения с Русия, или с която и да е държава.

Киро това не го касае. Той ще си получи сребърниците.

Когато наша Митрофанова пръдне в посолството, всичко от "Възраждане", ИТН, БСП и президенството се нариса.

рашист

Чупките в кръста са ваша специалност.

такаааа.....руските пиянки винаги са се държали със нас като със роби , вечно трябва да сме им благодарни и да им лижем чепика ( нещо ,което на руските тролове се удава добре,спор няма ). 45 год. им бяхме най-верният пудел и на практика ЕДИНСТВЕНИЯТ във цяла Източна Европа , всички други държави гледаха да се откопчат от тяхната хватка. Сега наскоро ни обявиха за неприятелска държава,спряха ни газта,Лавров плашеше как щял да долети с незнам си кво щото не сме го пускали да мине за Сърбия,един техен депутат преди няколко години се хвалеше че цялото ни Черноморие кажи-речи руснаци го държат и т.н и тия имат наглостта да ни се наричат "братушки",да ми говорят за дружба и други подобни глупости. За Освобождението 1878 год. няма да говоря,само ще спомена че НИЩО НЕ ДЪЛЖИМ НА ВПИЯНЧЕНИТЕ ВНУЦИ НА НАШИТЕ 'ОСВОБОДИТЕЛИ' , АМА НИЩИЧКО !!! ДРЕМЕ МИ ЗА БЪЛГАРО-РУСКАТА ДРУЖБА,ЗА КАКВО СА НИ ТИЯ МЮХЛЮЗИ ДЕТО САМО НИ ТОЧАТ И ЧРЕЗ ГАЗТА,И ЧРЕЗ ПЕТРОЛА И ЛУКОЙЛ-НЕФТОХИМ. ЕВТИНО ДРУГ ПЪТ! ТОЧНО КАТО НА РОБИ - СКЪПО !!!

Ходи го кажи това на "братска" Украйна, бляд!

Крим е руски. Донбас и Луганск също. Украина си е ваша. Е, без Одеса "до август" барабар с химарсите.

Напълно е прав! Поредица от самоунищожителни актове на про100 Киро, ПП, ДБ и БСП. И народа спи. Когато есента обявим война на Русия, след като поляците вкарат войските си в Украйна, дали ще се събудим? И какво ли ще можем да направим тогава...

Истината и само истината! ИТН изпратиха в историята Боко Тиквата, факт! ИТН изпратиха в историята и американските протежета - ПП и ДБъ, прекрасно, факт! Всички медии спамят, всички тролове са мобилизирани, за да няма ИТН, ноооо...и в следващия парламент ИТН ще решава и продажниците ще трябва да се съобразяват, защото има и хора, които милеят за България! Успех, Слави!

прибери си писачите, щото свършиха копейките, ще трябва ти да им плащаш.

СамальIт, аэропорт, моцква. Да се готвят следващите!

Стягай мешката за фронта скоро. Или бегай в Канада или сащ. Тъпунгер. Въобще ясно ли ти е какво е да скъсаш дипломатически отношения с една от великите сили. Скоро ще се разбере.

оф , пак русоробски вой......не ви ли омръзна едни и същи глупости да каканижете. Какъв фронт , к'ви пет лева. Война ли ще ни обявяват руснаците или ние на тях ? И , червено папагалче , наритани са 70 души , остават още 100+ , спокойно може да си функционират. Не сме тръгнали да късаме дипломатически отношения , ама и няма да им търпим ултиматомите , пък ако ще да са не Велика,а Междугалактическа сила. Естествено , това е непонятно за вас , руските подлоги......Но ако пРоссия реши да закрие посолството , прав им път , тъй и тъй са тръгнали за Азия , нямат работа в Европа.

Съвсем прав е господин Воскресенски, никой жалкарски късопишльовец като киро в комбинация с вмерисаната лена не може да развали отношенията между българи и руснаци. И добре, че руските политицици са по-мъдри от нашите корумпирани отпадъци прекрасно виждат какви са настроенията на българите към Русия и руския народ много положителни. Има може би макс. 10 % платени и силно кресливи курви на ховикване, които плюят Русия като моньо еврейчето, киро, бойа , лена 1 и 2 и още няколко мърши. Ще ви посрещнем отново с хляб и сол...Връзката между нашите два народа е не само исторически вековна, но и духовна. Нея давоските сатанисти няма да успеят да разрушат. Киро курвата е като зеленския путьо заложен на дузпата да ни вкара във война с Русия.

путин, медведев, митрофанова, лавров - абе още много има. ... човека явно е за пенсия, паметта си е загубил!!

Руснаците ни спряха газта, а сега се оплакват. Нали, уж сме братушки. Когато пуснат газта, когато кажат, че азбуката е българска, а не Македонска, може и да си подобрим отношенията. Най- добре е да нямаме нищо общо с Расия. Слава на Сорос! Слава на англосаксонците!

Добре, че вече не се криете. Излизате с истинските си намерения - любов и подчинение към англосаксонците - най-завоевателната, унищожителна, алчна и безкомпромисна раса в света. Относно привързаността ти към тях и Сорос - това е явно някакъв стокхолмски синдром, съчетан с шизофрения и тотално отсъствие на чувство за самосъхранение.

Само преди 2 седмици дипломатите на целия ЕС и САЩ,начело с Франция, подложиха на огромен натиск РБ да пусне Македония в ЕС ВЪПРЕКИ историческите проблеми които тя целенасочено създава. Всичко това с помощта на пъпета Киро, който въпреки че си имаше разков договор,който Македония трябваше да изпълни, препрати гласуването в парламента, защото знаеше, че там ще мине с тези народни предатели, пардон избранници.. ТОВА НИКОЙ НЕ ГО ОТЧЕТЕ КАТО ПРОПАГАНДА СРЕЩУ СТРАНАТА НИ!!! НИКОЙ!! Нямаше изгоненио, дори и никакви коментари защо чуждите посолстрва си позволяват такова грубо вмешателство в българския СУВЕРИНИТЕТ!!! Тези дни Киро-слугата на САЩ, обслужи за пореден път чужди интереси,а именно - трайно разваляне на отношенията между РБ и Русия, с цел да не се предподпише договора с Газпром, за да може оттук натам да зависим основнво от САЩ и от от втечнения американски газ, който освен по-скъп е и крайно недостатъчен, а и нямаме инфраструктура за него!!!! Киро и любовницата му Лена, си ходят на разходки до Солун пак преди две седмици, тогава платихме над 25 хиляди лева пари от бедните данъкоплатци, щото те се глезят най-безобразно с правителствен самолет за 152 човека, вместо да ползват пак държавната лимузина, за която пак ние плащаме.. Същите тези 2ма предатели набързо и нарушавайки основни протоколи и закони, взимат еднолично решение, пак продиктувано от господарите им САЩ, да гонят руски дипломати и семействата им БЕЗ РЕАЛНИ И НЕОСПОРИМИ ДОКАЗАТЕЛСТВА, с измислени лъжи-за пореден път.. И народът седи и блее!!!! Гледа тези безобразия и се кефи,че били изгонени руснаците, а не казва и дума за предателствата на страната ни от САЩ, Франция и дипломати на ЕС.. Това са фактите, дами и господа и аз не съм нито платен руски трол, нито някой ми плаща за пропаганда, а съм българин, на който му е изскрено мъчно за ставащото в страната ни, която посредствените аматьори Киро и Лена най-безотговорно продават на САЩ.. Петко Славейков го е казал: "Не сме народ, не сме народ, а мърша.."

Този е нагъл и упорит като полип! Ти го гониш,а то ти казва,че видиш ли никой не можел и т.н. - упорит психопат руски!Марш от тука гнида мръсна и краката ви да не са стъпили повече тук! руснаците са НЕХОРА!

над 40 човека имат в посолството и това е "свеждане до 0" според Захарова? Тяхната мисия е повече от тази на Франция, а с Франция сме партньори в НАТО и в ЕС. А тук спряхте ни едностранно газа, после руски туристи няма? Какво точно работите тук, че 40 човека не могат да се оправят?

Има 5 държави, които се ползват със специален статут относно бройката дипломати, сред тях е РФ. Това важи за мисиите им във всички страни. За да дойдат тук толкова персонал са поискали разрешение от приемащата страна, сиреч ние, и сме им го дали. Сред изгонените имало хора, които са едва от 2 месеца тук. Това означава, че правителството в оставка е дало разрешение, а сега се отмята. Много последователни в решенията си или има нещо друго?

Тука се напълнило с откровенни фашисти и хитлеристи

Това беше добро начало, но има още много рушляшка измет за гонене. Има и нормални руснаци, ама са малко.

Има и нормални българи, но очевидно ти не си сред тях.

Всички т.н. патриоти кански реват срещу Македония, че се мъчи да променя и манипулира историята. Странно е мълчанието им когато това го правят руснаците. Включително по отношение на Македония и на най високо ниво. Къде бяха протестите на Атака, Възраждане, ВМРО, Кубрат, Расате и т.н. когато лично Путин обясни че "славянската " писменост я е дала Македония на света?

Дори изродът Путин не може да ги развали. :)

Ами да прав е човекът! Тук е руският център за Балканите. Даже 500 шпионина са малко, поне 1000 трябва да са, за да може хубавичко да се пропагандира и шпионира НАТО. Друг е въпросът, че доста и хубавич парички си правеха на наш гръб, а и доста политолози, политици, министри и всяка друга сволач се хранеше покрай тях.

от режима май забравят че отношенията задължително са между две страни. Едностранни отношения са шизофрения, а те към това се стремят.

в посолствата само консулите не се занимават с разузнавателна дейност, така, че колкото по-малко, толкова по-добре! Те се месят навсякъде, в политиката, икономиката, банковата система, фалитите са на техни банки , плащаме ги ние...

Имам представа за себе си. Ама съдейки по броя на еднаквите ти коментари ти явно нямаш. Явно смяташ че като напишеш стотина еднотипни платени коментари никой не разбира що за попаднало същество си. Я ми отговори-за какъв се смяташ, след като водиш че руска пропаганда за пари? При положение че Русия ни обяви за вражеска държава. При положение че Русия ни заплаши с ядрени ракети. За какво същество се смяташ ти?

Първият заместник-председател на Комитета на съвета на федерациите по международните въпроси в руското подобие на парламент Владимир Джабаров ( на снимката, на която, с извинение за каламбура с фамилното му име, повече мяза на Жабаров) закле сънародниците си да не пътуват с цел туризъм за България. Разказа спомени от края на миналия век колко зле изглеждала българската туристическа инфраструктура. Обясни, че туризмът у нас го е закъсал без на съветската подкрепа за него. Толкова се увлича в своята тирада на омразата, че се изказва и от името на европейците. Онези от тях, които уважават себе си, не почиват в България, а в Кипър, Гърция и Турция, нарежда Джабаров. Ето цитат от неговата антибългарска истерия в оригинал на руски ( за онези в България, които все още могат да четат на този език, който постепенно изчезва от употреба у нас подобно на руските туристи). Сенатор Джабаров Для чего Болгария обостряет отношения с Москвой? Что, кроме хорошего, она видела от нас. Болгария традиционно получала от нас недорогие энергоресурсы, удобрения. На болгарских курортах десятки тысяч россиян оставляли свои сбережения, существенно пополняя болгарский бюджет. Болгары демонстративно отказались от прокладки по своей территории Южного потока. Плюнули, по сути, сами себе в лицо. А потом приехали в Москву, повинились и выпросили у нашего Президента возможность подключиться к Турецкому потоку. Им пошли навстречу. И что? Опять все предали и забыли. Ничему из история не научила «братушек» Сенатор Джабаров И ещё об отдыхе в Болгарии. Впервые отдыхал на Золотых песках ещё студентом по путевке молодежного обмена в 1971 году. Все понравилось. В последний раз был там уже с семьей в 1999 году. И что? Поразило то, что почти за 30 лет все обветшало, сервис остался совковый. Понятно, уже давно не было СССР с его щедрой помощью болгарам. И все постепенно разрушалось. А сейчас не лучше. Какой смысл россиянам ездить в Болгарию. На Чёрном море Сочи выглядит на несколько порядков привлекательнее. Призываю соотечественников бойкотировать все курорты на болгарском Черноморье. Правда без русских, никто из уважающих себя европейцев не поедет в Болгарию, предпочтя Кипр, Грецию, Турцию. «Братушки» опять сделали дурацкий выбор”. Позабравената лъжа за “съществения принос” на руските туристи за българския бюджет, повтаряна и подклаждана от поклоните към Москва от страна на ГЕРБ цели три управленски мандата, изплува отново заедно с пяната ( на устата) на руските шовинисти, превъзбудени от прогонването на 70 руски шпиони от България. Въпреки борбата за все повече руски турски у нас, предвождана толкова години методично и лично от руския орденоносец Методиевич, делът на руските туристи в България от години спадаше. Изпадна още преди китайската пандемия и руската агресия по своето значение до маргиналното пето или шесто място. Сега вече клони към нулата на кантара на приходите от туризъм у нас. В едно Джабаров е прав-България е видяла само добро от Русия ( имайки предвид, че ” Всяко зло за България е добро за Русия”, ако префразирам Аксаков). Да изброя някоя от тези добрини за Русия. 1. СССР окупира царство България без повод през 1944 г., източвайки жизнените сокове на страната за 3 години пряка окупация и я превръща в свой евразийски слуга. Прекъсва за общо 45 години европейското ни развитие. 2. Дирижира чрез своята пета колона прехода от съветски тип комунизъм към постсъветски руски вид мутренски капитализъм. 3. Сред първите стъпки към “нови отношения” след провала на съветския комунизъм беше решението на Русия на наложи мита и ограничения за български внос. Наложи също чрез своите пропагандатори у нас лъжата, че насоченият в миналото към “огромния съветски пазар” български износ бил провален по вина на самата България. Пътьом “нова Русия” ограби по стар съветско-руски навик България и при ликвидацията на Съвета за икономическа взаимопомощ СИВ, присвоявайки си българския дял от имуществото на покойната организация. 4. Успя с подкупи и практически пряка намеса в политиката у нас чрез своите подставени лица да удържи българската енергетика прикована за руския монопол в снабдяването с газ, петрол и ядрено гориво. 5. Обвърза руската с българската корупция толкова здраво, че да не може никоя власт да разреже този стар Горбиев възел с един удар. 6. Осъди ни да си платим повече от милиард глоба за непригодни руски ядрени реактори. 7. Прелъсти българския премиер Методиевич да подари на Русия транзитен газопровод, като го плати с български милиарди. 8. Пак чрез Методиевич потопи България на дъното на натовската солидарност в изграждането на обща отбранителна политика и инфраструктура ( никакви бази на Черно море, никакви нови противоракетни радари…), която предвижда мерки за съпротива срещу руската агресия, демонстрирана в Грузия и Украйна. 9. Превърна България в регионален център на руския шпионаж и в една от основните мишени на руската хибридна война с цел дестабилизиране на страната ни и на нейните евроатлантически ангажименти. 10. На три пъти ( 2009, 2014, 2022 г.) наказателно ни спира снабдяването с газ, както спря проучваните за наличие на български газ чрез платените от Русия протести и последвалия мораториум, организиран от техния Методиевич, стъпил върху тези демонстрации, за да услужи на Газпром да си запази газовия диктат в България. 11 .Разпорежда(ше) се така в България на щедро наторяваното рублажийско поле на корупцията и произтичащите от нея процеси в организираната по руски образец престъпност, че осъди България да крета на опашката на европейските народи в битката за привличане на значими чужди инвестиции. 12. Успя чрез всичко, посочено по-горе, да дискредитира България пред цивилизования свят като най-верния агент за влияние на Русия в ЕС и НАТО. Последното най-после беше атакувано радикално от решението за изгонването на 70 руски шпиони. Велика е болката на “великата” Русия и в частност на Джабаров ( в превод от арабски фамилията му може да се прочете като “Великов”). А заплахата да бъдем лишени от руските туристи, които днес дори не могат да прелетят над Европа, за да кацнат тук, е толкова комична, че наистина Джабаров ни е сторил отрезвяваща за местното русолюбие добрина, демонстрирайки злоба в стил “няма повече да ползвам слънцето в слънчева България”. Кисело му е гроздето на този “сенатор” с киселата физиономия.

Каза американската подлога.

Коментар на ниво невъзпитано дете от детската градина - на фактите отговаряме с пръц!

Голямо щракане е паднало на Козяк

пълен и мощен министър сам признава, че с много местни са работили дълги години, хора!!!! Какво повече търсите конкретни вини и хартийки за доказателство? Само не разбрах, с какъв чин е, млад ми изглежда, може да е само пряпоршчик, или щабс-капитан......Все такива ни пращат, треторазрядни чинове. Обидно, батюшка, очень обидно! Другой раз постарайтесь больше! Успешного пути обратно!

Изгря с жълтопаветен интелект, браво... Жълто-паветните имате една много особена черта, а тя е, че не знаете на кой свят се намеирате.

Че с платени коментари и използвайки едни и същи думи и фрази не постигаш нищо. Освен да показваш че си платен трол.

То е ясно, че тази 7% умно - красиви, жълтопаветни подлоги, водят държавата към тотално унищожение. Обаче, не разбирам другите хора, които ги търпят.

И те ще си отидат като руските шпиони.

Това ли ще е цената? За да угодим на някого, ще затрием всички, които не отговарят на определени критерии.

Добре са цитирани Политковска (Шапки долу) и Буковски, но какво ще правим с цените и кой лапа париците ни? А, престъпността, мизерията и дефицита на справедливост..... Ние идиоти ли сме?

Нищо не може да ни развали отношенията:)))) Какви отношения са страхливци дето трябва да бъдат унищожени с ядрени ракети и другарю? Щото това са вашите думи. Още тогава трябваше да ви изгоним всичките.

Отивай си в Америка бе подлого! Еб@хте майката на държавата с вашите гнусни семейства, ценности и глупости! Мършо долна американска!

Аз живея в европейска държава член на Европейския съюз и НАТО. Така че е родоотстъпнико, ти си тоя дето ще го изпратим при майка му Русия. Защото именно Русия нарече целия български народ и именно Русия заплаши целия български народ с ядрени ракети. Или може би ти си тоя готов да предаде България и да умре за майка Русия?

Ти от психиатрията ли пишеш бе смешник? Може ли да си толкова тъп, само това не ми е ясно... Ква Европа, къв ЕС? Тъпак!

Която ти позволява свободно да пишеш платен коментари. Дето ти разрешава да водиш вражеска пропаганда за пари. Щото в Русия за подобен коментар щеше да си в ГУЛАГ.

Хаха, колко си елементарен... Жълтопаветен, соросоид тъпанар!

Може и да съм елементарен. Е за мене всеки дето води е вражеска пропаганда срещу България е предател. Затова съм елементарен. Пък ти като специален смяташ че като водиш платена пропаганда в полза на Русия се явяваш някакъв вид патриот. Най-обикновен родоотстъпник си. И да именно твоята любима Русия предателю нарече българите страхливци и ги заплаши с ядрено оръжие.

"Може и да съм елементарен"... Повече няма какво да кажа, но е хубаво, че имаш реална представа за себе си.

Прав е ! Защото след тихата революЦия у нас през 1994-1995 годзина В БЪРГАРИЯ БЯХА РЕГИСТРИРАНИ 200 КОЛИ НА РУСКОТО ПОСОЛСТВО - СРЕЩУ 90 НА САЩ И 80 НА ВЕЛИКОБРИТАНИЯ. ТОГАВА ПРИСТИГНА ФУНДАМЕНТА НА РУСКОТО РАЗУЗНАВАНЕ. И така, пак ще си бъдем за империята ... спокойно бе ...

ЩО Е ТОВА СССР И РУСИЯ? По старите -знаят, а русофилските помияри - никога няма да признаят. За вас, за младите, за да знаете - ето какво пише рускинята ПОЛИТКОВСКАЯ и руснакът БУКОВСКИЙ: Я пришел после путча к российскому руководству и сказал, что нужно провести суд над КПСС. И если вы не проведете своего рода Нюрнберга или его подобия, вы никогда этот режим не прикончите, это будет все тянуться до бесконечности, более того, коммунисты оживут. Это как раненый зверь — подранка надо добить. Если вы его не добьете, он бросится вам на горло. Владимир Буковский СССР - это не автоматы с газировкой, а ГУЛАГ и 4 миллиона доносов. CССР - это маразматики у власти и бедность, как норма жизни. СССР - это лицемерие. При показном антизападничестве поездка за границу - это поощрение, а вещь из-за границы - небывалая удача. СССР - это одинаковость во всём. В одежде, в еде, в песнях, в мыслях. СССР - это дефицит и отсутствие всякого прогресса. СССР - это коммунальные квартиры, где одна кухня и один коридор на всех. Где слово "сосед" приобретает особый смысл. СССР - это запрет на выезд за границу, это тюрьма за валютные операции, это запрет на любую политическую деятельность вне рамок компартии. СССР - это запрет на частное предпринимательство. Запрет на частную собственность, как таковую. У человека нет и не должно быть ничего личного, своего. Человек принадлежит общественному, а не себе. СССР - это всепроникающая цензура и никакой свободы мнения и распространения информации. СССР - это постоянно враньё, серость и забитость. СССР - это пионерские линейки, комсомольские собрания, общественное порицание и осуждение. Унижение перед всеми, размывание и уничижение всякой индивидуальности. СССР - это повсеместный блат и вымогательства. СССР - это навязывание милитаризма и имперского сознания с самого раннего детства. СССР - уравниловка. СССР - это когда государство делает вид, что платит нам за работу, а мы делаем вид, что работаем. СССР - это унизительное ожидание подачки от государства. СССР - отсутствие предметов личной гигиены. СССР - это убожество быта. СССР - это чувство бессмысленности и абсурдности происходящего. СССР - это неуважение к личности. В школе, в институте, на работе - все официально домогаются до личного пространства человека. И это считается нормой. СССР - это пропаганда из каждого утюга, очереди и пустые прилавки. СССР - это постоянное ожидание и страх перед войной. СССР - это пункт в анкетах "ставит личные интересы выше общественных". СССР - это подозрение ко всем кто выделяется. СССР - это невозможность читать, смотреть и слушать, что хочешь. СССР - это очередь за колбасой, где люди теряли сознание. СССР - это отношение к человеку, как к расходному материалу. СССР - это графа национальность. СССР - это беспросветность завтрашнего дня, имитация жизни, как таковой. Это жизнедеятельность. СССР - это ненависть к уму и любовь к станку. СССР - это въедливый антисемитизм спускаемый сверху, доходящий до последней коммунальной кухни. СССР - это унизительное отсутствие выбора во всём. СССР - это лизоблюдство и трепет перед начальником. Пресмыкание перед силой. СССР - это когда цель оправдывает средства. СССР - это идеология ненависти, зависти и подлости. СССР - это противоположность свободы, как таковой. Отсутствие свободы передвижения, свободы совести, свободы мнения, свободы мысли. И постоянные декларации, собрания, парады, пламенные речи, шествия, планы, нормы, плакаты, доски почёта, доски позора - огромные, фанерные ширмы, прикрывающие истинную картину вещей. СССР - это ложь и еще раз ложь. Насильственный изврат человеской натуры. Подмена всех общечеловеческих ценностей. СССР - самый длительный в истории недобитый человеконенавистнический режим. И вот мы снова там, за родным Железным забором с колючей проволокой, где дракон может наконец-то с упоением продолжить ненадолго прервавшийся роман со своей едой. На рельсах вероломной войны, по горло в чужой крови, мы с мазохисткой ностальгией скатились обратно на плаху, где уже ждали наши палачи. История, как хроническая хворь, склонна к рецидивам. А радикальное лекарство одно - своевременная химиотерапия клеток, несущих смерть. У нас этого не случилось, из СССР в «новую Россию» мы перетащились со всеми советскими клопами. Анна Политковская КОЛОКОЛ XXI

Русия имаше близо 200 “дипломата” в София, предвид, че България има около 15 в Москва. Като изгониш 70 остават предистатъчно, за да функционира посолството им. Какви ги плещи Захарова, че не можело да работи? Да припомним, че след случая Скрипал, Чехия намали посолството на Русия в Прага до 2ма души- колкото имат те в Москва. И пак някак функционира и не е закрито.

РУСИЯ ОПОЖАРИ СВИЩОВ НА КРЪСТОВ ДЕН 1810 Безброй са престъпленията на варварска Русия срещу българският народ. При отстъплението си, в поредната Руско-турска война за Балканите и Босфора, руските войски в злобата си опожаряват града на 27.09.1810. Това е най-тежкият ден в 2000 годишна история на града, преживял много нашествия, но никое толкова зверско, колкото руското…

За какви отношения говори тоя орк? За тях ние сме неприятелска държава и това го казва техният диктатор.

Рашистите ни мразят в черватс през вековете

Щи не кажеш колко българибсте избили првз вековете да не ни мислите,за идиори, неждразнеъе балканския лев да не ви изтрие от бладнатацви пущинака

Марш бляд изроди

“ВИЕ ХУБАВО НИ ОСВОБОДИХТЕ ОТ ТУРЦИТЕ, А КОЙ ЩЕ НИ ОСВОБОДИ ОТ ВАС?” Попитал Антим I княз Дондуков през 1879

“ДА БЪДЕ ПРОКЛЕТА ОНАЯ МИНУТА, В КОЯТО РУСКИ КРАК СТЪПИНА БЪЛГАРСКА ЗЕМЯ” - Захари Стоянов За каква любов на българският народ към Русия говорим?

Ако руският крак не беше стъпил на тази земя тя отдавна нямаше да е българска.

В РУСКО-БЪЛГАРСКАТА ВОЙНА 1915-1918 РУСИЯ КАПИТУЛИРА ПРЕД МОЩТА НА БЪЛГАРСКАТА АРМИЯ на 3.03.1918 Русия нападна вероломно България с варварска морска атака на Варна. После влезе в Добруджа и избиваше местното населения. Русия беше бита от България във всяко сражение разгромно и унизително. Благодарение на тия победи повече от 1,000,000км2 земя и 60,000,000 души бяха осеободени от Руско робство. Независимост получиха Финландия, Естония, Латвия, Литва, Полша, Молдова, Армения и Грузия. На 9.02.1918, благодарение на титаничните дипломатични усилия на Царство България, с протокол на Централните сили, беше създадена Украйна. Вечна слава на Негово Величество - Българският войник ОСВОБОДИТЕЛ и вечен позор за Русия!

Ще си възстановим отношенията, само да се изчистят окончателно соросоидите.

Кои отношения? Между помошчика и роба? И 1000 души дипломати за добър контрол на губернията?

ПРЕЗ 20-ти ВЕК, РУСИЯ ДВА ПЪТИ ОБЯВИ ВОЙНА НА БЪЛГАРИЯ Вепреки, че България беше единствената страна от Хитлеристският пакт, която поддържаше дипломатически отношения със СССР и не изпрати войници на Изтичният фронт, РУСИЯ ОБЯВИ ВОЙНА НА БЪЛГАРИЯ НА 5.09.1944. Нещо повече, въпреки, че България не загуби нито едно сражения през Втората световна война срещу Гърция, Югославия, Великобритания, САЩ и СССР, по настояване единствено на Русия, България беше призната за победена страна и дълги години плащаше репарации. Украйна и Белорус бяха против. Те смятаха, че България е страна победител. САЩ и Великобритания бяха “пас”

Външната ни политика е такава, че винаги сме за бой, горе-долу с изключение на Междусъюзническата война и Съединението. Ако навремето бяхме пратили войски на руския фронт, сега Европа щеше да е свободна от соросоиди. Още тогава са били напуснали Континентална Европа. Малко е оставало да се освободи светът от империализма с вавилонски корени и ние не сме помогнали. Заслужаваме си съветската окупация. Да се бяхме борили срещу нея. В момента пак подскачаме като мекерета след глобалистите и гоним руски дипломати и не знам тия хора - руснаците, докога ще ни търпят. Но, може би това е целта на змиите, шепнещи в ухото на правителството - да ни накарат сами насила да се вкараме в беля.

На майка Русия, никой не може да прекъсне нашите взаимни приятелски отношения, най-малкото един безродник от Канада

На майка ти путката.