"Пълна измислица" за изнасилване, довела до расови сблъсъци, вкарва в затвора млада британка

Елионор Уилямс се е удряла с чук, за да наклевети пакистанци, че са я дрогирали и принудили да проституира

Обратно в новината

Коментари - "Пълна измислица" за изнасилване, довела до расови сблъсъци, вкарва в затвора млада британка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Английско мОме , ако не я покрият, ще отнесе плувката. Ако влезе в пандиза, още по-яко ще я отнесе. На лъжата и нацепват дупето. Ама, ЯКО...

Надявам се доказателствата в защита на пакистанеца да са повече от тези две, описани в статията, защото те са напълно недостатъчни. Банковата му карта може да е била използвана от жена му /често срещано сред мюсюлманите/, а това, че в даден момент е гледала нещо в ютуб в хотелска стая не означава, че не е имало човек в съседна стая или че не е останала сама за малко.

Уха, тези обаче хич не си поплюват. 8 години ми се виждат прекалено много за един пост в интернет.

Не е въпроса за самия пост, а за това какво е провокирало. Как си представяш обвинения мъж и семейството му да се възстановят след всичко това? 8 години дори са малко, надявам се да я подхванат сега с граждански дела и да плаща доживот. Не че тя ще може да плаща каквото и да е де, защото е обикновена глезла, която е свикнала всичко наготово...

А Диана Димитрова, кога в панделата. Поне за 1 година..

Крайно време беше женските да почнат да си плащат за лъжите си за насилие срещу тях.

"Консерваторите" резко почнаха да й вярват, защото имало други такива случаи... Аз пък ще ви каже, че има и много случаи които не са били съобщени изобщо. Но това на тоя дето са му съсипали живота няма да му помогне. Ама пък какво ви пука на вас за някакво паки, нали? Иначе двойните аршини адски много ви дразнят.

А на англетата пукаше ли им, когато ние губехме всичко през 90-те години. Знаеш ли колко хора си отидоха тогава, колко съсипани животи има. Кой ни помогна, кой ни съжали., тс ти си за,,пффф,,кал тука с крокодилски сълзи

Бахти глупости си написал. И вземи да прочетеш. Ние бяхме загубилата страна в една война наречена студана. Вместо да плащаме репарации ни бяха дадени фондове. Или ти смяташ, че трябваше да ни дадат пари на калпак, пък ние щяхме да се оправим някак си?

Заради такива жени, когато някой нападне или издевателства над жена или момиче, те са гледани с око на недоверие, присмех и буквално тяхната трагедия е заметена под килима, а престъпника се разхожда доволен. Такива жени и мъже, които обвиняват невинни хора в подобни престъпления, трябва много години да лежат в затвора, както и да заплатят солидна сума на потърпевшите.

Еми шапка свалям на правораздаването в САЩ и Великобритания. Осъдиха първо Амбър Хърд за лъжите срещу Джони Деп, а сега и тази. А форумците се късат да се подиграват на пропадналия запад и джендърските им изцепки.

Ко общо има Джони Деп с взрива от изнссилвания и завробвания в Албиона? Това вече не е ония Остров, където дори полицаите бяха невъоръжени. Сега в Лондон дежурят командоси с всякакво оръжие. Навсякъде се нсима с камери и пак няма оправия!

Иха, верно ли има въоръжени командоси из Лондон? Последният път като ходих преди около 5 години нямаше ни един. То даже и полицай доста рядко можеше да срещнеш.

"Сигурен съм, че е решила да излъже за азиатските мъже, защото е моделирала лъжите си на базата на други случаи с национална известност", каза Алтъм. " Значи безбройните лсучаи на сексуално заробване, насилие и нарушаване на всяккави права не е проблем. Но едната измислена историйка във ФБ е за 8 години затвор? Ами приемете го направо със закон - всяка британка под 25 години да е длужна да задоволява чужденците а и да припечалва в тхяна полза??

А, викаш измислена историйка. Какво толкова? Нищо, че имаше масови безредици, а човека го грозеше доживотен затвор заради тази. Осем години са й малко.

"Сигурен съм, че е решила да излъже за азиатските мъже, защото е моделирала лъжите си на базата на други случаи с национална известност", каза Алтъм. " Демек, това дори да е измислица е базирано на куп други треални случаи! Т.е. ако женала лъже за нещо, тя е изпозлвала добре познат модел от криминалните хроники. И така докато се опитвате да защитавате навлеците изнасилвачи и гангстери от други континенти, лекичко насъпвате мотиката...... А на тази дама да и дадат медал. Щото ако те неизнасилената е била камбаната, то 1000 релано изнасилени не смеят да си кажат името без разрешение, камо ли да протесират нещо си!

Коври винаги е имало и винаги ще има. Всеки гледа да изкара едни бързи пари без труд и пот на челото.

1. Направи ли Ви впечатление, че въпросната митутка отказа да заведе дело от нейно име ? Тя остави Гешефтурата да се самосезира, уж случайно получила просветление на някакъв НПО семинар. 2. Гешефтурата прекрати случая сама. Има ли нужда да се коментира още ?

Значи ти първи би си подложил дъртапкия гесйки задник, ако група бежанци ти подхвърлят 2-3 монети? Но за твое съжаление не будиш интерес, нале?

Все пак кмета на Лондон е пакистанец. Премиерът им е индиец.

Е, и??? Какво общо има със статията?!!?

че са от Южна Азия , албански реотане!

Всяка нация си има боклуци... По същата логика, след като има чистокръвни българи, биячи, изнасилвачи и убийци, ти също до един от тях!

... си един от тях.

Виж статистиките в Скандинавия и после дрънкай глупости. Откакто се напълниха с чужденци - изнасилванията и всички други тежки престпления са се упеторили! А в съда жертвите биват обвинявани, че са расистки, щото не пуснали доброволно.

Защото мигрантите, за които говориш са колко :1-2 милиона? И какъв процент е това от населението на въпросните държави от Южна Азия?? За справка населението на Индия е 1,4 милиарда, Пакистан/Бангладеш/Афганистан са 440 милиона... По твоята логика 2 милиарда престъпници се разхождат свободно? :))) А знаеш ли колко индийци учат в най-престижните световни университети, колко пакистанци са милионери, и т.н.

Е, ти опеделрно не учиш е престижен университет нито си милионер но си блюдолизец

Говоря от опит и да, срещал съм се с такива хора. А ти повече доводи нямаш и минаваш на обиди:)))) Или си на 10, или интелектуалното ти развитие е спряло на тази възраст!

Това с използването на картата обаче не знам какво доказателство е. Докато бях в Лондон използвах само карта, нищо в брой, и единственото място, където ми поискаха лична карта когато плащах, беше в един от музеите.

Тук май само полицаи могат да ти искат личната карта. И не знам как за в банка, контрольори, по пощи и така нататък.

Може би не сте обърнали внимание, че навсякъде в т. нар. демократични страни на местата за плащане има камера/и които снимат лицето ви.Много често е на разстояние а не в непосредствена близост до касата. Това е за вашата сигурност:-))

А,дианчето ......

Дианчето е отявлена митутка на мисия, с НПО имунитет. Нищо не можем да направим.

Тая лъжливата да не е комунистка? Те са способни на такива лъжи....

има и такъв момент като при лъжливото овчарче, не е нещо ново, , виждала съм как тези "мигранти" гледат белите момичета, така, че не е изключено насилие! Сама се е удряла с чук - тъжно или чудно?

"..През януари Уилямс беше осъдена за възпрепятстване на правосъдието. Полицията имаше съмнения, че смелите й твърдения за изнасилвания и сексуален трафик в чужбина са измислени и че тя се е удряла с чук, за да подкрепи твърденията си. Съдия Робърт Алтъм заяви, че не може да обясни мотивите на Уилямс, но каза, че обвиненията са "пълна измислица"..." -------------------------------------------------------------------------------------- Напълно подкрепям вашето твърдение. Английското правораздаване е затънало в мушингии и е свотвоизвестно с корумпираността си. Предполагам, че като минат 10 от 11-те години на която е осъдено това невинно създание и всички живи свидетели омрът, ще бъде пусната на свобода за да може да се погрижи за децата си.

Емигрантите не изнасилват. Те правят само любов. Без ножове и без заплахи.

Ами правилно действат в Англия! Проститутките, клеветящи нормални мъже трябва да лежат не само по гръб , а и в затвора! У нас нЕква Дияна ли бе..., дето не си казва направо, че е проститутка, а се представя за актриса и художничка, продължава да сипе простотии по адрес на Вергов!

Хитрата сврака с 2 крака.Жените не са с привилегии и стига са спекулирали с тормоз,сексуални посегателства,изнасилвания и всякакви подлости. Когато закона ги санкционира ще си знаят мястото и този тип шантажи ще намалеят драстично. Второ както циганите са със специален статут във България така и твари от пакистански,индоокеански ,африкански,да кажем тъмно цветен произход, се ползват със подобни привилегии!!! Говоря за преференциите им в западните ,европейски,стари държави.. Какво по добро от това да им рушиш обществата с такива твари. Трябва да се отбележи че когато са си в Индостан,те нямат никакви права и живота им не струва пукната пара. Но политиката на новия световен ред за подкрепа и интеграция на малцинствата ,за рушене на нациите и традициите ги поставя в тази графа. Карат ги с тоновете в Европа и ни унищожават. Кой ги кара??? Надявам се много хора да знаят вече какво се случва .. Останалите,четете между редовете и не вярвайте на медиите

Е, момичето да дойде тука на обмен с Волен Сидеров, Валери Симеонов и Костя Копейкин, дето са образци за оклеветяване на секакви емигранти - живи, умрели, бели ишарени, бедни и богати, живи и мъртви, съществуващи и несъществували.

Абе и ти си образец за боклук.

То беше ясно, че ще стигнем и до тук с цялата тая криворазбрана шветеризация на Запад. Тая малко ми напомня на тая булгаристанката.

Абсолютна аматьорка! Ама, какво да се прави - Глупостта и Малоумието е характерна черта на по-голямата част на представителите на хомо-сапиенс... В случая, лошото е, че много хора са пострадали, заради дебилизма на тази смотана, комплексирана, дебела, пъпчива и незадоволена "девойка".

Ало Гешев четеш ли ? Диана Димитрова кога ?

Дианчето е митутка, с НПО имунитет. Системата е безсилна и на колене в тази ситуация.

Много, ама страшно много трябва да се внимава в какво го завирате.

а госпожицата Диана,която набеди един актьор, дали чете тази новина.............

това се разнищва само и единствено, защото е бяла срещу не-толкова. а може да е лъжа, защото има много - потърсете сами - случаи. За които не се пише, обаче, и миту не се заемат с тях.

абе, да ти кажа - и ти си жертва... Познай, на какво точно.

На нашето черноморие масово се пробват да лъжат за какво ли не - с цел да им върнат цялата сума, или поне частично за почивката.

чак пък МАСОВО...

То, на "нашето Черноморие" има много негативи и поводи, за които съвсем оправдано можеш да се хванеш и да си искаш парите обратно...

Тая карикатура трябва да си падне на колене и да се моли някой да я изнасили, ужасна пача

Получава се парадокс... За безбройните случаи на изнасилвания от пакита, макита, афгани, индуси и други серсеми се мълчи. За фалшивия случай на обвинение в изнасилване - вой до небесата!

Парадоксът е, че такива псевдожертви всъшност, вредят на истинските жертви. И ако поне малко не си тра-ла -ла ще осъзнаеш, че присъдата на тази жена е всъщност в защита на истинските жертви.

Когато децата на уродливата "революция" се изяждат едно друго хе хе

Очаквам Кремъл да се извини по същия начин за историята ни, която съчиниха и ни спуснаха да изучаваме. 681 година година таратанци. България е много по-стара.

България, но не нашата, а Стара България,е много по-стара. Какво общо има Кремъл тук?

Кремъл е виновен, че не спечели Студената Война и сега в Европа царъ евро-атлантическо безсрамие, пардон ценности.

Каква е тази СТАРА България, бе, кой ти я каза. Дай да четем някой летопис за СТАРИ Българии и ПРА българи. И който да не е руски!!! За последното - ПРАБЪЛГАРИН. Ти нещи по-смешно от това чувал ли си? Аз не съм.

ами това си е наш проблем, трябва сами да си изследваме историята, пропагандния отдел на кремъла няма да се извини, тях това не ги интересува

Вероятно пакистанците, изнасилвали десетки момичета в Телфорд и други градове, са получили по-малки присъди...

ей тва е "MeToo" културата

А Диана Димитрова за лъжите ѝ срещу Вергов - кога?

Те едва ли са лъжи. Той най-вероятно я е ошамарил, само че в случая тя си го е търсела...

Явно малко по-консервативна е девойката, попрекалила е с конспирациите - ковид, юдомасони, кемтрейлси и се е вживяла в алтернативната истина. В крайна сметка всеки има право на собствена истина, а не каквото ни диктуват от Израел и САЩ. Пък и предполагам си е тръпка да си представиш, че те изнасилват няколко мургави мъже.

Правилно всеки има право на собствена "истина" и затова следващите 8 години ще има време да помисли върху нея. После да изплати материанлните щети на потърпевшия - няколко банкрутирали бизнеса, строешена кола и къща, после да изплати и неморалните щети - опити за самоубийство, лечение и т.н. и като приключи да плаща може пак да си твърди собствената "истина".

Във Великобритания изнасилванията са голям проблем, който се прикрива от властите. А на яве излизат истории като тази, пълен резил за медиите.

Напротив, точно за такива случаи трябва да се пише. В статията не се споменава колко време и пари е струвала лъжата на малката пикла!!! Полиция, съд, неустойки за неправилно обвинените... А можеше тези средства да се използват за разследване на истински случаи на изнасилване!

Политически коректно. Пакистанците на Албиона са недосегаеми. Коренното население да свиква. Или да хваща масово сопите и да изрива елита. Удряла се била сама с чук, според полицията... А другите бели жени, които от десетилетия се опитват да се оплачат, те с лопати ли са се удряли?

Токсичен феминизъм - ето привиден пример

Вътрешен конфликт. Смесица от мечти, фантазии и реалност .

Silverado

със всичкото и име и лице! Ей, хванаха се най сетне за сламка...!!!!

кви са тия кенефни истории бе дир-а ?

Браво!

и се искаше да беше се случило наистина....