Палежи и безредици белязаха седмата нощ на френско недоволство (снимки/видео)

Не само че не стихват, но в протестите срещу реформата „Макрон“ се включват все повече сектори

Обратно в новината

Коментари - Палежи и безредици белязаха седмата нощ на френско недоволство (снимки/видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Трябват пари за Зеленски затова увеличават пенсионните години ! Скоро в цяла Европа

ВИДЯХТЕ ЛИ КАК МИКРОН СИ СВАЛИ ЧАСОВНИКА ПОД МАСАТА ПОВРЕМЕ НА РЕЧТА СИ ХА ХА ХА

Е така е, ако бяхте избрали Лю Пен всичко това нямаше да се случи. Къде е сега Зеленски да се изкаже по темата? Защо не помогне в тази ситуация, след като Макарон толкова му помогна? Да прати остатъците от полка Азов в Париж и да редуцира протестиращите до единични бройки. Да си помогнат взаимно.

За да си спасят скъсаните задници ,се хванаха заИзсрсйна като удавник за сламка ..Да оправдаят кражбите и фондовете ,които са пирамида..със Срайна..

Макрон е Един измамник..Шолц и Лайнен също..Трепане за тоз добитък..Подпалвачи на война ..

МИЖИТУРКАТА МАКРОН ИЗТЕЧЕ !!! ВЪПРОСЪТ Е ДАЛИ ЩЕ МОЖЕ ДА СЕ СПАЛИ БУКВАЛНО ОТ ГИЛОТИНАТА ! ДА СЕ СЛАВИ ВИЧНО ИМЕТО НА Д-Р ГИЛОТЕН !!

Жиллет жаун,през 2018,го коригираха Емо геронтофилия ,обаче тоя път ..няма да му простят..

Макрон е Един измамник..Ще му бият шута франките ..Както подобава ..

Пожелавам му на Макарон бърза смерт!

Борете се!Подкрепям ви!Няма работещите хора да умират на поста си,заради търтеите, които ни управляват.Да намалят своите заплати и привилегии, които изобщо не заслужават .

Още преди 3 години жълтите жилетки щяха да сринат Франция, но затвориха всичко през март заради епидемията и с "демократични" мерки кротнаха всички. Французина от забавачката учи за правата и задълженията си. Във Франция децата не питат "Мога ли?", а "Имам ли право? ". То на всичко е ясно, че дефицитът е безбожен и пари няма (не за всички, де), но няма как да затвориш устите на хората. Това е по право и всеки си отстоява правата. Това е Франция.

Само си чел за Франция :) Абсолютни глупости си написал! Дори не разбираш за какво са протестите... още по-малко можеш да генерираш някаква идея!

Как...гневът им е взет под внимание?

Иска да каже, че кучетата лаят, керванът си върви.

Франция пламна, ЕС се тресе. Еманюел и Бабет се чудят къде да се скрият. В САЩ положението не е по-добро. Там се мъчат да отклонят вниманието с арест на Тръмп. В Германия стачки, В България не могат да съставят правителство. В Украйна - не е за приказване ...и т.н.

Видяхте баболюба , какво направи с Франция , така оправи България и провинцията и Македония , сега се пъне да опъне и Сърбия и провинцията и Косово ??? Време е да извадят гилотината !

искам официлно да протестира. тука евро-атлантиците понеже не могат да си измилсит дори собствен ник ми крадатя моя! дадоха им евро-аталантически исикустен интелект поради значителни ограниения в естрествени, но и това не им помага! да си ги преберат далече от територяиата! само ни тероризират, нас туемците!... даже в градския транспосрт се маскират и ни нападат изневиделица за да ни глобяват! та това е тероризъм в големи размери!!

Благодарете на ето този Социалният министър Ивайло Калфин представи пакета от предложения за пенсионна реформа във вторник. Вицепремиерът обаче поясни, че дискусията по темата ще продължи и в следващия месец, като до окончателен вариант в най-добрия случай ще се стигне през май. "От дискусиите със социалните партньори мисля, че има основа за приемане на един доста широк консенсус по пенсионните проблеми. Този модел в момента не е устойчив и ако той се замрази, ще постави в риск цялата стабилност в пенсионната система. Проблемите са големи", каза Калфин. В пакета от предложения, преговарян месеци наред със синдикати и работодатели, е записано: -плавно увеличение на възрастта за пенсиониране на най-масовата – трета, категория труд. Първата стъпка да бъде с по 2 месеца на година така, че и за мъже, и за жени пенсионната възраст да стане 65 години през 2037 година. След това да продължава да се увеличава спрямо продължителността на живота;

Всяко чудо за три дни Ще побуйстват и ще се кротнат. След като публикуват закона. Макарони е железен. Ще си изкара мандата. После, ще се радва на заслужена пенсия.

Абе ,прав си, нещата ще се уталожат,но пенсията на Макрон не е много заслужена.Ще излезе в пенсия на 49год.и след това още 50го.ще бъде на пълна издръжка на робите, които той задължава да работят още и още.

Макрон е велик, не може нищо да го изненада, задникът му знае "две и двеста"

Не ми е приятно да го напиша, но за Макрон се очертава нерадостно житейско и политическо бъдеще. Малко ми е жал за Бабет, която ще преживее тежки моменти. Учудващо е, как не са се сетили да обвинят Путин в организиране на палежи и безредици

И зящо не могат да свалят Макрон?Защото е невъзможно.Не вярвате,питайте учиндолският глупендер къде много разбира от президентски републики.

Хората вече не могат да протестират - Путин ги бил организирал, подлъгал, пише някакъв по-долу. Божкее, до какво мислене сме стигнали, едва ли не щом имаш банани и можеш да си биеш камшика за граница, вече няма за кво да се протестира.

Макрончо, преди много години в страната, която управляваш ставаха разни работи.-гилотини, революции. Само да не свършиш по същия начин

Всички революции са започвали от Франция. Запада започна процеси на разпад, не само заради Русия, но и заради това, че те се управляват от марионетни правителства на американските сатанисти. Джендъри, пеераси, лесбийки, педофили, и.диоти управляват света, затово той лети към бездната.

Макрон си заминава.Френският народ показва на света какво се прави.Респект

От Франция идват все по-добри новини. Същото е положението и в САЩ и Германия. Даже в България заговориха за фалити. Парите отидоха за оръжия в Украйна и за издръжка на хохълските навлеци. Парите за пенсии и заплати свършиха

Клаус Шваб в едно интервю директно без увъръания казва кои политици са кадри на давоския форум и един от тях е Макрон. Тези политици работят за картели и олигарси и мислят само как да обират хората които уж са ги избрали.

Макрон е рептил като всички англосаксонски европейски лидери

Пътник е макрон.Време е и германците да се надигнат,а не само да рушат в Неапол.Но нещо скопени ми се виждат в германия или там каквото е останало.

Реформата била необходимост... необходимост и да се избият всички безгъбначни и продажни "лидери" на Европа, които освен некомпетентни са и продажни

Сър, защо ме боли отзад ? Казах ти да не пестиш от качествени лубриканти !

абе, евро-атлантико! няма ли да си измилсиш собствен ник! нали ти дадоха и изикустен интелект поради значителни ограниения в естрествения! престани да ме крадеш!... в тая софията що народ се храни от грабежи!

Гьонсуратлъка на западния неолиберализъм в действие, чийто ярък представител е Макарон. Трюдо не му отстъпва, а наш кирчо ... само да му дадат възможност да се развихри.

- Сър, вярно ли в софяита ще издигнат и паметник на лукашенко? - Не, Джон, в софията няма смелост дори да помислят за това!

Това го казах още преди година и го повтарях последните месеци - в момента в който финансовата тежест от войната и танцуването по свирката на САЩ се усети в ЕС - ще почнат улични размирици и падане на правителства. И наскоро казах че като се затопли ще почне да се усилва - това с пенсионната реформа беше само искрата - положението е почти подобно в UK и както виждам скоро започва и в Германия. Надеждата е да дойдат националистични лидери, които основно да гледат интереса на народите си, властта на ЕК да се ограничи драстично и тази лудост в Украйна да приключи по-най бързия начин с мирни преговори.

Браво на французите! Хуй за бабоебеца!

А в България бият циганите и окраинците. Ех мечти...

- Сър, какво ще направят на мястото на паметникът на съветската армия в софията, Сър? - Най-необходимото за софията, Джон! Гробищен парк, за по-малко транспортни разходи!

Отново прозира дългата ръка на Путин и неговите проксита Льо Пен и Мешаншон. Но този път няма да им мине номерът...

Че то банкерското прокси Макрон е още по- голям левичар.

- Сър, защо туземците от територията никога не протестират, Сър? - Джон, айкюто им е паднало толкова, че те преди да осъзнаят знаението на едно събитие биват халосвани по главите с друго . Затова те все си стоят вечно във втрещено и зомбирано състояние!

Моето семейство трябва да живее добре, тези нека си протестират, аз си живея по добре и от Цар- ям прекрасна храна и не съм хванал работа. Да живее пенсионната реформа.

едни ококорени педалчета да ни разсипят! И пак ще си ги избетем! Ааааа,мазхизъм по български!

Французите са забравили как се протестира. Нищо не постигат. Запалят нещо сбият се с полицията и до там. Но кой знае може и да се промени положението.

ние?

Долни френски кавали мързеливи

"Преклонена главица сабя не я сече" - тебе те еват с ужасни цени, а ти доволен !

И каква е тази демокрация, щом може да се заобиколи законодателния орган? Или, като нашата "представителна демокрация" - няма референдуми, защото в програмата на партията за, която сте гласувал, въпросът е решен по този начин?

Не е само Макрон. Клуба на Клаус Швабата прави всичко възможно да налага дневния си ред без да се съобразява с народите в Европа. Зад тези схеми разбира се стоят техните собствени интереси за власт над Европа.

Ето ви господа политици демокрацията.

Представете си сега: Заел си всички пазари. Изведнъж губиш пазар , 150 милиона човека. Вложил си пари, наел си работници. 150 милиона, платежоспособен пазар, не някаква България с 6 милиона. И изведнъж, губиш този пазар. Парите не носят печалба , а само лихви.

Мой приятел на 70 години, казва, че е рано да се пенсионира. 11 милиона долара спестявания, нямало да му стигнат. Разни хора, разни идеали.

И как някой с 11 милиона долара е приятел с беден мръшляк като тебе ?

Ха ха ха ха Велика Франция, няма пари да плаща пенсиите. Ужас Другият локомотив на Европа. Богата Европа

Кво се радваш бе мамуллл. същото е и дереджето и в БГ....няма кой да работи населението намалява и пари за пенсии няма....

за 780 лв на месец няма, да.

Труда в България е четири пъти по-малко заплатен от средния за Европа. Под средния не под максималния.

Не е въпроса кой богат,кой беден. Проблема е че тази финансова система по начало е измислена криво. На всички е ясно че няма как да се продължава по същия начин, защото в този си формат парите никога не са стигали и няма и да стигат. От 30 години се чудят как хем да разбият системата, хем парите да останат в тях. Не може да вземеш от бедния и работещ човек, без да има реакция . Много удобно измислиха рестарта т.е. зануляването, но няма как да мине номера. Не може 2 К хитри ционистчета да управляват 7-8 милиарда хора, колкото и да им се иска.

Раждайте нови роби които да ви заместят за да има пари за пенсии. Всичко което сте внасяли вече го няма.

Така са нещата при французите! Евала на хората! А байганьовците и в стойка партер да ни сложат, няма проблем. Мирна главица, сабя не сече!

Публична КАСТРАЦИЯ на МАКАРОНА с ТУХЛИ ЧЕТВОРКИ