Падна правителството на първата жена премиер в Румъния

Дотук се стигна след като лявото правителство изгуби парламентарното си мнозинство през август

Обратно в новината

Коментари - Падна правителството на първата жена премиер в Румъния | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Румънците също като България бяха другата източно-европейска нация която продължи да гласува за комунисти. Само дето Румънците имаха по-вече хъс и воля. Трепаха комунисти, вкарваха ги в затвора, и ето че сега са с по-висок стандард на живот от България. Румънците някой ден може и да настигнат държави като Полша и Унгария, докато ние от 89-та насам се отдалечаваме от тях като гласуваме за комунисти.

Имаха не само по-вече хъс, ами и много по-вече и най-лонови торбички.

очакваме ек да даде едноседмичен ултиматум на румъния, че нарушава женската квота... за което ще бъдат глобени 300 милиарда € или извадени от състава на ес...

чудя се, без комунисти светът ще е безинтересен

комунягите по цял свят падат като крушки

марш от власта всички жени

Няма ни един комунист да се е справил с това да ръководи успешно държава. Да живее демокрацията и нормалните хора

Пропукаха се румънските другари! В подледните месеци основната им цел, борба, подривна дейност, бе, Кьовеши да не стане европейски главен прокурор. Ами сега!?

румънските комуняги се сгромолясаха, сега е ред на испанските

Крайно време беше.По-младите румънци не можеха да я гледат.Комунистите все по-рядко и все по-кратко ще управляват вече!

Мафиотското правителство на Ливиу Драгня си отиде .... Идва Лаура Кьовеши :))) А при нас кога ???

От нас зависи. Затова аз обяснявам на хората около мен, че е важно са се гласува.

.. за кого? При нас всички са Рожби на Комунистите! .като паяжина са покрили всички фондове.. чрез ГЕРБ, ДПС, Патриоти, Атака и др. контролират всички медии, обществени поръчки, съд, прокуратура!!!

червенотиквени тролячета, всуе се празните с глупостите си тоя път! пада соц-правтелството на соц.шмекера драгня, настоящ затворник. а що се касае за "любимото" ви баце, с което ставата и с което лягате, той два пъти подаде оставка и два пъти пада правителството му. е, и кво направихте на изборите, и двата пъти?! голям и рядък венсеремос направихте, това направихте...

Какво значение има че била първата жена премиер? Премиер се сваля заради политика, а не заради пол. ПОчнаха да ми омръзват тези инсинуации, че трябва да се даде повече пространство (власт) на жените, има твърде много сериозни проблеми и задачи за решаване за да си играем на Мъже-Жени.

Не всички са тъпанари като нас да траят да ги скубят ежедневно... Как в толкова страни смяната на правителствата не е проблем, изборите не са проблем само у нас всичко това е проблем и ''струва пари''е поредното хващане на стола от боко... Докато си траем ще ни смъкват кожа след кожа без да им мигне окото както се вижда толкова години..

Защото моралът ни е като на този на управляващите. Ако имахме мора, друго щеше да е - ама нямаме. Колко от нас гледат да излъжат на дребно? Не сме малко.

Имаме го морала предостатъчно за разлика от властващите ама насадения от тях страх е по голям както се вижда а и хората се обезвериха че нещо зависи от тях защото знаят че на тази територия командват хора извън България.. Румънците са много по добре от нас и по доходи и по развитие ама както се вижда това не ги спира да искат да са по добре.

Че имат доста по-интелигенти физиономии от тези на нашите депутати - които повече мязат на средностатистически квартални чичаци.

Може и да имат физиономии, ама не знаят що е то "стабилност", и коя е най-важната книжка, дето трябва да се прочете!

А Баце? Кога?

Не ви достигат само 300-400 хиляди цигани да го свалите. И по 30 лева на човек.

Баце ти си има задачи, пък и магистралка има да довършва! Нали той си го каза, ще се махне кога си построи и тая магистралка, потрай още малко, пък после гледай как сам ще си избега, даже и без да го свалят!

Когато агитката пак се съберете на улицата и за цвят пак разцепите главата на някое другарче с приятелски камък по главата.

Де този късмет и у нас ама на ...

Пореден грандиозен успех на ЕНП и всички прогресивни десни сили в борбата с организираната престъпност, корупцията и контрабандата по пътя на възраждането и възхода на ЕС! Благодарни сме, гордеем се с ЕНП и ГЕРБ!

Теб пак ли те изтърваха от Курило?

Злото си тръгва. Дано и българското зло да го последва скоро.

ха ха,от умрял писмо получавал си селски дебил?И това блонди е точно от вашата кочина та Коледа наближава и свинките ги подготвят за трапезата

Не си добре. В България живеят добре само крадците и то тези, от висок ранг. И за какво се смееш?

крадненето е продължило, но не за всички .... тука е подобно, само че крадците се обедениха и са мнозинство, това което ги крепи са парите

Четрите разгонени,червени комисарки - Курнела Кобилкина ,кучката Йо,Деса Мерцедеса и Маяма Галева в йжната съседка на Румъния готвят отоново кървав пуч ,но отново ще хваната шланга под шлифера на генерал полковника ,д-р на техничските науки и народен трубун Бойко Борисов!!

Това дойде след тежки загуби за левицата - най-голямата партия в страната, на евроизборите през май и хвърлянето в затвора на доскорошния ѝ лидер Ливиу Драгня по обвинения в корупция. За съжаление, родната 'ДЪНЧИЛА" никога няма да слезе от политическата сцена, независимо от абревиатурите,тя е в главите на 80% от българското население.

" родната 'ДЪНЧИЛА" е от село крушовица и тя скоро ще си събере багажа и ще се прибере при кобилката си:))))))))

жена-премиер това значи нито едното, нито другото

Зависи от човека, без значение пола. Г-жа Кьовеши слага много мъже "в джоба си", но протежето на Драгня е като Драгня, и мъж да беше, щеше да е като др. Драгня. Нашият ББ да не би да е по-добър.

"Вашата Кьовеши" е западна степендиантка, която първо действа, после мисли, а често въобще не мисли. Тъй като е подчертано американски избор и фаворит никой не смее да действа с нея на базата на законите. Тя винаги е над закона... Румъния прави отчаяни опити да се отскубне от коварната прегръдка на дълбоката държава от САЩ и либерастните евро-веломожи за съжаление с променлив успех.

А Бай Ганьо Борисов непоклатим вече >10 години! Стабилност, просперитет, пари, мацки!

а за вас даже и кебапчетата на Бузлуджа не стигнаха и копейките намаляха.....ще ставате вегани,модерно е :)))))))))))

Само да питам, когато банда аматьори те изритат от премиерския пост, ти какъв си?

Невинна жертва на Сорос?

Румънското БСП падна от власт най накрая! Те дойдоха на власт и обявиха война на Кьоавеши,започнаха да искат амнистии за всички политици и олигарси в Румъния,прокараха закон , с който корупцията да не се преследва,ако са замесени политици,е нямаше как да не паднат от власт после...

все рассспадается. чакайте, още има, тва е само началото.

Така е като нЕма стабилност. Ако беше прочела "Винету"...

Поради некомпетентност! А какво ще каже нашият експерт по всичко Винету и калинките му, които нямат седмица без национална издънка!

..не знам какъв е Винету, ама знам какви са социалистите, щом едни избори не могат да спечелят, дори срещу Винету...

Време е и на нашите милиционери да бъдат махнати от властта. Трябва една партия, която да е с прозападно мислене, да не плаши хората с идиотски послания като тези на Демократична България и да посочи милиционерските партии всичките и промяната тръгва без да бъде спирана.

Социалистите трудно се задържат дълго на власт в държави, в които не е разрешено на армията да стреля по народа.

Нещо за Франция ? А за Норвегия ? А за Швеция ? А за Италия ?

3евзек

Те пък едни социалисти... Ум да ти зайде.

Браво! Комунистите трябва да се държат далеч от власта

С лява импотентна политика, евтин популизъм и театрални арести обикновено така става...