Коментари - Шефът на ”Дау Джоунс” подаде оставка | dnes.dir.bg
назад

Шефът на ”Дау Джоунс” подаде оставка

Лес Хинтън, главен изпълнителен директор на компанията "Дау Джоунс" (Dow Jones & Company) подаде оставка заради скандала около изданията на "Нюз корп", уличени в подслушване на телефонни разговори, съобщи Ройтерс.

Обратно в новината

Коментари - Шефът на ”Дау Джоунс” подаде оставка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Виж какво става в някои страни заради подслушване. При нас Цветанов трябва да стои наказан в ъгъла на парламентарната зала.

Все евреи по най-големите скандали и с подслушвания и с финанси. Дано Мърдок сега като си отиде да поспрат да ни набиват в главите колко велик е Израел.

Цецо Цветанов и Бойко да вземат пример и си отидат!!!

Ами в такъв случай Доган, Станишев, царя и Костов направо трябва да се самоубиват! Но не, ти си позволяват НАГЛОСТТА да поучават като тебе...

Споменатите от тебе отдавна не са власт! Цветанов и Бойко са тези които крадат, подслушват и манипулират в момента и трябва да си ходят!

Пич научи се да се изразяваш и за целта не се учи от вожда си! Изглежда и на тебе единствената книга , която си прочел е "Винету"

"67-годишният Хинтън е работил за Мърдок повече от пет десетилетия". Този на колко ли години е започнал работа? Според математиката излиза, че е започнал да работи за Мърдок по-млад от 17 годишен.

Да, така е. Мърдок казва за BBC, че този му е купувал сандвичи. Явно е тръгнал от момче за всичко.

ТОВА ЧЕТИВО БИ БИЛО МНОГО ПОЛЕЗНО ЗА НАШИТЕ ПЛИТКОУМНИ ЖУРНАЛИСТИ КЛАНЯЙКИ СЕ ЕДИНСТВЕНО НА ЧЕРВЕНИТЕ ШУШУМИГИ!