Русия: Докладът на ОЗХО е операция на Лондон

Мария Захарова, официален говорител на руското Министерство на външните работи коментира последното развитие на случая „Скрипал“.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А какви са фактите? Според разсекретеното резюме, публикувано от ОЗХО, разследващият екип на службата е установил, че Сергей и Юлия Скрипал действително са отровени с нервно-паралитично вещество, но не са успели да установят произхода му. Информацията е на AFP. Обаче някой непременно Русия да е виновна и превръща това в 100 % доказателство.

фАКТИТЕ са неопровержими и опитите да се прекрие руската вина са грозни и нахални!

Да не се окаже, че въобще не са тровени. Ако пробите са взети от предмети и никой не е виждал отровените, каква е гаранцията че въобще са отравяни.

абе сестро агентурата ви в западна европа си клати краката само. скриптал е свършил парите и се чуди как да изкара лаиф-a в англия. а за зелена карта, какво ще работи в щатите? наж-вероятно тоj самият като дипломат го е пренесъл, защото те имат имунитет и могат и да не са проверявани на граница. така и тож и щерка му си уреждат life-a в USA. от българия така с циркове чялата агентура се изнесе там, а и децата им... не плащате на хората - това е проблемът.

Изявлението на Захарова е отново изопачено от дирника. Поместена е само една част и ни се внушава, че докладът обявява Русия като "отровителка" .... В докладът пише, че експертите на тази организация са отишли там една седмица след събитието, разгърнали са се след още 3 дни, в крайна сметка са изследвали кръв от пострадалите предоставена им от англичаните и в тази кръв е открито вещество (засекретана формула), което има нервно-паралитично действие - те дори не го наричат БОВ. Това е.

Маша Захарова май вече тотално е изкукала, ръси и ръси глупости без въобще да се замисля, че хората четат и се питат, тая защо не е приета вече в лудницата!

Ми направете го да е операция на Москва! Нали сте "велика държава"! Слабаци! Смешници! Целият свят ви се смее!

След като позволихте за толкова години и ножа и хляба да бъдат в едни единствени ръце, сега не се учудвайте, че само те искат да раздават филийте. Няма как всички "неправителствени" оганизации, съдилища, борси, печатници ... да са само от едната страна и да има равновесие. Равновесието се постига когато от всичко има поравно и от двете страни. Върнете си равновесието и нещата ще си дойдат на мястото.

Естествено, че ОЗХО това ще каже. Никой не е очаквал нещо друго от "независимата" организация. Но фактите говорят много. Никой няма връзка със Скрипалови, никой не беше допуснат до тях. Няма дори една снимка или видео. Били на "сигурно" място. Аха. Явно, или са много обезобразени или просто нищо им няма и са отвлечени, защото не виждам какво толкова секретно може да има в това да се пуснат няколко актуални снимки от двамата. И как това би им навредило! По-скоро би успокоило близките им, но какво им пука на "хуманните" английски власти, блюстители на човешките права! Фарсът е тотален. Срам за мисис Змей и всички, които й пригласят.

Захарова от кога пишете коментари в български сайтове?

Захаросаната Лъжкиня обяснява сладко-сладко , тъй както ни убеждаваше , че България няма нищо общо със спасяването на Българските Евреи , а червената армия ги е спасила ,когато е била на 1200 км от границите ни. Същата обясняваше , че Българската язбука , на която пишат руснаците , идвала от македония. Тая освен да лъже нищо друго не може.

Все натопени бееее.... Как пък един път не си признаха.... Нагли, дебелокожи квартални биячи.

Скрипалови не са натровени от нас. Литвиненко не е ползвал полоний . На руските олимпийски шампиони не е даван мелдоний. В Сирия не е използвано руско химическо оръжив. Ние в СССР-2 ползваме само лосион за баня - по ефективен е.

Е какво да каже - "Джуджи така каза" Не се признава до последно. Ще се разберат нещо и бурята ще отмине.

Давай, давай тролчета! Силнее закривать амбразуру! ФАЩ, Тереза, Гейропа, соросоидите да бъдет разгромени! Плащам само в долари!

Да ги довършите ли искате, убийци?

Ами как ще бъдат допуснати, как ще имат достъп до тях. Всичко беше измислица на болния им мозък!

което не ми харесва е измислица и шантаж.

А, щото американската и английската позиции са по- различни.

в рози случай, а и изобщо.Девизът им е , ще си правя каквото искам, пък да става каквото ще.

Ама може ли...Целият свят е против Рашка(бедничките) Захариева както винаги казва истината ,а всички други лъжат. И съвеЦката армия спаси българските евреи и азбуката ни е македонска.

Този хибрид е нагледно доказателство за третия пол.

Тази трябва да си използва устата за нещо друго,защото не я бива в коментарите

За слепите и глухите: "Название "Новичок" в тексте заявления ОЗХО не упоминается, уточняет Гарднер. Также в организации не указали на возможное происхождение вещества, так как это не входило в задачи экспертов. ОЗХО выпустила еще один, засекреченный доклад по теме нападения на Скрипалей, который передала в распоряжение всех стран-членов организации. Россия является членом ОЗХО. "Название и химическая структура вещества описаны в полной засекреченной версии доклада", добавили в организации. с открытой частью доклада можно ознакомиться на сайте ОЗХО.

ЙК

Ще преведеш ли написаното на човешки език, например БЪЛГАРСКИ?

Айде пак руски простотии. Насраха се пред целия свят, всечки ги оплюха и изолираха като пърти измекяри. Аме не кремълските мекерета не признамат и пак ше съдираг моряшката фанелка на амлбразурата. Ами наште кремълски слуги в президенството и МС дето все още чакат доказателства ? какви доказателства искате още бе, рубладжии нещастно. Червените ви задници лйщат от километри.

Бла бла. А доказателствата къде са? Нещо малко липсват. Но пък се заформят доказателства, че върви кампания черен пиар. Клевета. А реално, в съда това пшодлежи на санкции. Великобритания трбва да бъде съдена за клевети. И да бъде поставена под карантина от цивилизования свят. Чакаме доказателствата. Без тях, всичко си остава куп английски лъжи.

Скрипал не съществува,политковская не съществува,Немцов не съществува,...все клевети.който иска вярва,който не иска не вярва.руснаците са най клеветените в света:не ме гледай какво правя слушай ме какво ти говоря.те и за Украйна отричаха,и за Крим отричаха пък после си стана ясно че са те.Ястребите в Русия се завръщат на сцената и това ще е причината за нова световна война а не нещо друго.лошото е че сме на първа линия и тълпите бежанци ще ни прегазят и ние ще го отнесем.

Всичко това стана пълен фарс. Руснаците много добре описват английската простотия: "Руските социални медии избухнаха: Сагата със семейство Скрипал надмина Фауст!"

Странно разследване, което се държи в пълна мъгла от разследваната страна. Разследващ е обвинителят, пристрастен от всякъде. Пълно безумие и безобразие. Твърди се за отровени, скрипалки, от свръхсмъртоносен газ. Но никой не ги е виждал. Никой не предоставя достъп до тях, явно да не се разкрие истината. Защото ако ги изследват независими лекари, май ще се окажат други резултати. Има ли били доказателства, ама те били толкова секретни, че никой не ги е виждал, а няма и да ги види, защото са секретни. Но Русия е виновна, и трябва да вервате. Явно русофобията се основава на Вярата и се е превърнала във вид религия, сектантска.

Както мъдро заключават некои другари- това е операция фейк! Няма Скрипал, няма Скриплака, няма ги и двете кули, няма нищо! И химическо оръжие няма, няма ги и другите натръшкани! Няма бе, другари! Що се безпокоите? Даже се питам защо другарката Захарова се кахъри за един фейк срещу Раша? Даже нищо не може да засегне името на Раша, защото какво е един фейк спрямо руската необятна душа? Несправедливо е! Боли, другари! Но посланиците ще си стоят у дома засега.

Засега! После ще се върнат! Целия тоя случай беше защото Змей беше в цикъл и превърте.

Змей отдавна май не цикли.Аз си мисля,че я е друснала деменцията.

имали причина да смятат... какво ще смятате бе. имате причина и тя е че не ви изнася истината.

Първо трябва да се изчака резултата от разследването и да се запази мълчание. Руснаците се мятат като риба на сухо. Интересно. Англичаните също се изхвърлиха като онова на мокър пясък. Така или иначе имаше пострадали от боен химически газ от руски произход и понеже рашаните знаят за Конвенцията за неразпространение, несъхранение, забрана на производство и употреба на химическите оръжия и сега подскачат. Те зададоха въпрос какво използвахте за антидот, което показва, че е много възможно да са виновни. Вчера бълваха, че Юлия не им е подръка и е отвлечена, което показва хаотичност и стрес от скандала. До, момента, обаче единствено Скотланд ярд имат право да говорят. Всички останали са фенове от градска градинка.

Цялата работа се оказа измислица. В Шпигел са направили разследване и се оказва, че изобщо Скрипал нито дъщеря съществуват! Всичко е една измислица, за да злепоставят нашата родина - Россия!

Името на дъщерята е датата за атака.

Ментак. скрий се ;-) Точката, дето си си я турил след НИКА, знаеш къде да си в заввреш, нали?

На коя викаха Мара отварачката ?

На майка ти когато те е раждала.

Мара Отварачката е известна чалгаджийка, въпроси?

Шефката на всички руски тролове отново спусна опорните точки.

руснаците си пипат дръжката на къщата след има нема 3 часа ги хваща газът полицаят отива при тех на пейката след има нема 2 минути е по - кофти от тях извод : дръжката е намазана ами...

тя , че дръжката е намазана- намазана е , ама кога точно и от кого и защо ша я мажат явно или не за отклоняване на внимание от какво от нещо, което очевидците могат да кажат или от някаква среща , която е документирана не ми е това рабтата ама кофти е когато на база на измислици се прави политика а е явно, че е станало мода

и още нещо тая дръжка и двамата ли се изредиха да я пипат:) обикновено вратата се пипа от един когато се затваря а симптомите им са по едно време нещо рабтата е здраво замазан

РУСИЯ: ЛОНДОН УКРИВА 55 НАШИ КРАДЦИ, СВИЛИ $8,4 МЛРД., НЕ ДАВА ДОКУМЕНТИ ПО ВОДЕНИ ДЕЛА

Има ли ги, няма ли ги тези Скрипал.Била казала дъщерята...няма снимки , записи, видео....Пресата във Великобритания не прави пъбликации, само пишат , че тя е на сигурно място във военна зона и отказва помощ от Руското полоство. Нещо подобно на нашата приказка...Гоня Михаля или на вятъра....

Много отракана е тази кака!Ако беше българка щеше да е поне президент! Нашите дърдорници не могат на пръсто й да стъпнат!

всъщност захарова е права целият свят се организира срещу тиранията на русия пълно политическо фиаско на путин

Точно обратното,всеки здравомислещ отдавна разбра,че всичко това е скалъпено в стил бавноразвиващи индивиди/какъвто си ти/...не си мисли че тия от,,запада,,те мислят за човек!!!

Нормално - МИ6 прехвърля топката на ЦРУ - нова самоличност и нов живот в САЩ. "Грижи" за агента :( Идиоти вярват на МИ6 и ЦРУ...