Как партиите оцениха първите 100 дни на кабинета

За 100 дни управление на кабинета РБ видя слабо темпо, ПФ писа 4-ка, АБВ писа 5. ДПС сложиха компромисна 3-ка, БСП го определи като управление на манипулациите.

Обратно в новината

Коментари - Как партиите оцениха първите 100 дни на кабинета | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

много добре, и още по добре ще е ако мачкате повече червенотурските бандити

Целта е сдружението, а не санирането за да ни се съсипе живота после. В договора се подписваме само за задължения, а държавата не случайно няма никакви юридически издържани задължения към нас защото иначе тя чрез определени хора извършва национално престъпление, за което наказанията са най-голями.Общественият строй в Б-я е КЛЕПТОКРАЦИЯ.

ГЕРБ са наясно, че отиват на политическото бунище и то завинаги и затова крадат максимално за последно сбогом.Лошото е, че общественият строй в Б

Кабинетът "Орешарски" имаше ли "задължителната толерантност от обществото и опозицията"?

Ами ето как : Първият месец 4.5 Е милиарда дълг ! Вторият месец 8.1 Е милиарда дълг ! Третият месец 16 милиарда лв. дълг Да ви е честит ГРОБ и крадливите тикви ! Наистина загробиха народа !

Реалната оценка е -6.

Защо, само червените задници, Атака и ДПС вият?! Енигма!

И този научил една чужда дума!А знаеш ли какво означава "енигма" или просто се правиш на умен?

За 100 имитации, паразитиране и нагласяване на роднини до девето коляно на държавни службички, геРБерите успяха само да си купят нови Аудита и да си вдигнат заплатите, типично за посткомунисти- герберасти. Оставка и нищо друго.

Само това ли, "видя"?!

А ти какво друго видя? Ама да си видял, а не да са ти казали, че си видял!

Колкото и да се бият в гърдите, и червени и бембени, факт е че в България сериозен световен лидер не е стъпвал от доста време, а обикновени такива визити са индикации за чуждестранния бизнес в много насоки. Резултат - почти нулеви сериозни инвестиции от години. Преливаме от пусто в празно, заем след заем, кухи инвестиционни програми на всички правителства. Все по-болно и неграмотно население, но за сметка на това бързо топящо се. И се чудя политиците ли ни мислят за пълни олигофрени тупайки се в гърдите, на принципа те ни лъжат, че ни плащат ние ги лъжем, че работим или в крайна сметка хората наистина не си дават сметка, че държавата е тежко катастрофирала и вече почти не подлежи на ремонт. Вече се радваме когато дойде някой външен министър и ни каже "конгречюлейшън Борисов" или "браво Серго". Тъжно е, срамно е , жалко е мили сънародници, но не за политиците ни, а за нас, че сме се примирили с това положение. Весел празник утре, кой каквото празнува! :)

Крадци и национални предатели се "отчитат" за първите 100 дни.

Изказванията и оценките характеризират голямото желание на депутатите да продължат да бъдат депутати, ЗАЩОТО ПОЛУЧАВАТ ЗНАЧИТЕЛНИ ДОХОДИ НА ГЪРБА НА ПРОДЪЛЖАВАЩАТА ЖЕСТОКА МИЗЕРИЯ НА БЪЛГАРИНА. Със завидно единодушие ни тласкат като участници ВЪВ ВОЙНА С РУСИЯ, КАТО СЛУГИ НА ЧУЖДИ ИНТЕРЕСИ.

Оценката ми за кабинета е 2 на релси...Г-н Борисов, що за малоумщина е да искате 16 млрд.??? За да се изплати този заем ще струва по 10 000 лв. на човек. Що за малоумщина е всичко това?! Когато миналото правителство искаше да изтегли дълг от 4 млрд. скачахте като луди и се възмущавахте, ами Вие сега какво правите?? И какво, строяхте магистрали, за да заявите, че през 2017 ще плащаме и данък магистрали...четете си там "Винету" и повече не се показвайте!!!

Тези са толкова неинтересни, че даже музите на музиката, сатирата и забава бягат от тях ! А на моливите и химикалите им клюмват писалата! Скука! дайте нещо достойно за вдъхновение и атака! Или поне бъчонка с винце!

Как парите на САЩ, Сорос и НПО- та, БХГ, Америка за България си поставиха бивши кучкари да направят от България втора Украйна и пустиня на Бълканите.В неделя всички са поканени на безсрочен протест - Боков марш.

Хора , това е най-антибългарското правителство , след това на Иван Костов!Тия нещастници успяха за сто дни , да насадят цял народ и неговите поколения, на пачи яйца с тия огромни , незапомнени кредити !На всички вече е ясно ,че те ще се държат един за друг като удавници , само и само да са на власт!Осигуриха си финансов разкош за плячка - без пари няма и какво да се краде!

КАКВИТО И ОЦЕНКИ ДА СА ДАВАЛИ ПАРТИИТЕ НА ПРАВИТЕЛСТВОТО,ХОРА ВЯРВАЙТЕ НА 100%САМО НА ОЧИТЕ И НА УШИТЕ СИ А АЗ МИСЛЯ ЧЕ ПО ТЕЗИ ПРАВИЛА ДЪРЖАВА НЕ СЕ УПРАВЛЯВА.....И ОЦЕНКА РАЗЛИЧНА ОТ 0/НУЛА/ЗНАЧИ СИ В КАЦАТА С МЕД

Вярвайте на парите които получавате и на това което слагате на СОФРАТА СИ. Другото което казват политиците е да узаконят плуването си в ЛОЙ И МАС.

Каква е тая потресающа глупост гнусните изедници на народа, събрани в партии да дебатират, да дават оценки на себе си и не- себе си! Като че ли сме цъфнали и вързали, саде тва ние кусур! Сичката Мара втаала, сал п----та си не вчесала!

Оценката ми е твърдо 4, до сега! Защото започнаха от - 4! 4 млрд лв. от КТБ. Бих искал да объна внимание на г-н министъра на МТСП, най-накрая да намери време и обърне внимание на АСП. Там работят прекрасни хора , но не такива са условията на работа.

Мисля, че е време за предсрочни парламентарни избори!!!!

Най-голямата заслуга е , че махна Гея, Бея и Идиота от властта. Резнаха им хранилките затова сега вият като недоправени кучки

Давам си "ОТЛИЧЕН - 12"

Цял ден мина, а медиите не са цитирали изявление на борисов за газов хъб ... Дали мутрата изпуска контрола върху медиите - обикновено статии като назначаването на яне янев и тегленето на 8 млрд. изчезват за половин час и са заменени с размисли на прост чалгаджия за газови хъбове ! И някак си факта ,че борбата с корупцията се оглявява от човек на алексей петров и че се тегли заем от 8 млрд. остават на заден план ...

категорично оценка слаб правителство на интереси напълно безпринципно правителство на изроди гладни за власт напълно безпринципно и идиотско

ей сега ще ти кажа,оценката е тъп 0 нула

Това е правителство на колективната безотговорност. Създадена е идеална среда за безконтролно харчене и крадене на държавните пари. Взеха заем за да покрият обира на века в КТБ и забравиха за него. Няма виновни, няма заподозрени , няма арестувани. Това е покана отново да се сучи същото. Сега се готвят да вземат огромен заем от наше име и да потопят в още по-голяма нищета българите. ОСТАВКА ВЕДНАГА!

Каква оценка могат да получат едни продажни, корумпирани измислиняци с проектен икономически ръст 0,8% и заем-30% от БВП-оценка нула. И причината не е, че българинът е мързелив и не произвежда, а причината е че се К Р А Д Е!!!! Краде се арогантно, безпардонно и безнаказано! Ако бяхме нормален народ подобни извратеняци никого нямаше да се доближат до власт!

"РБ видя слабо темпо" Слабо темпо във вземането и разграбването на заеми ли имате в предвид?

Смятат да увеличат темпото - 8 млрд. евро си е гола вода....

Щом са гербери на власт Щом са гербери на власт:- Ресто! Пак във първи клас. Токът,хлябът, горивата, със цени във небесата. Възрастта на пенсионера, Със акъл на пионера, ще я вдигат на тавана кат Европата да стане. Доходите в ледовете, За калинки- плодовете на безропотно мълчание В класовото състезание! С Прокопчета и Цветелинки, с чехълчета на дружинки, джобчетата ни дълбоко ще преджоби бате Боко.

Ти от коя дупка изпълза пак,бе плужек?!

Браво седни си 6 за срока и за годината:) А тия повтарачи от правителството да му мислят, часовникът цъка неумолимо мамицата им.

Оценката е едно за преписване от евроатлантиците, но в анкетата не е посочена! Затова зацафарих коалицията Бо Стан/РъБъ/АБВ. За чеп не стават.Калинки!

Оценките - в училище, госпожи и господа. Сега си сложете едно - 16 и още едно - 8 и замълчете.

Те се самооценяват - кой шестица си слага, кой четворка. Само че ние, гражданите, им пишем Слаб Две.

Наистина,отговаряш на ник-а,си!

По скоро лош 1. Защото преписват това което им наредят задокеанските им господари.

Шокиращо е, че медиите ни информират за мнението на други партии - в момента в България има само една партия и само един лидер - завинаги ! Всеки, който не мисли като него е дефакто саботьор и е против развитието на България ! Щом ТОЙ си е поставил висока оценка - значи всички са длъжни да му поставят същата оценка ! Въпрос на време е тази вредна практика с отразяването на чуждо мнение да намалее и напълно да изчезне, за да е удобно на герб да тегли заеми от наше име, без да се налага да обяснява защо го прави !

Всичките са не само двойкаджии, но и подсказвачи и преписващи! Затова да се изключат без право да продължат в държавни институции!!!

От мен оценката е 2+ Като плюсът е за пуснатите евро-фондове, подновеното строителство на инфраструктура и идеята за санирането. За реформи нито ГЕРБ, нето РБ, а още по-малко електоратът е готов. Никой не иска реформи, а само по-добро лично пласиране на корупционната хранилка. Всеки си има схема и я дои до край и е готов да умре, за да я запази.

Да, червена и куха си но не лейка , кратуна. Фондовете не ги пусна простия,а пусна кражбите от инфраструктурните проекти И СЕГА голямото убиране под форма на сканиране.

Не е точно така - електоратът отдавна е готов за реформи - просто разбирането на управляващите и електората за "реформи" е различно. Например: електората мрънка за реформи в закона за БНБ, който да не позволява повече некадърността на Искров и компания да му струва милиарди. А управляващите казват закона е такъв, но пък не се чува глас за промяната му! Електоратът мрънка и срещу пенсионната система и наличието на огромен брой свещени крави, източващи пенсиите му в ранната възраст 50 години! Управляващите казаха 3-та категория ще работи до 65! И други примери ще се намерят... Та има едни такива "принципни разминавания" в разбирането за реформи;о)

Под "реформи" електоратът разбира да се бъдат развалени чуждите схеми. Но не и техните! Сложиха касови апарати на обектите - вой до небето! А това не е реформа, а нещо дребно и нормално! Вие представяте ли си, ако се наложи истинска рефома какво ще е? Примерно да спрат фалшивите инвалидности на 800 000 българи и цигани? Да спрат неплащането на данъци? Да НАМАЛЯТ пенсиите, защото парите за тях не стигат?

Спира ти се финансирането за нарушаване на опорните точки на партийния пресцентър! Ще пишеш един месец про боно.

Очевидно плюсчето а заради привличането ти към бочко ! Защото реално санирането е кражба на 1 млрд. лв. (всички отговорни отдавна си санирамхе със собствени средства)1 а "отпуснатите" еврофондове така и не се разбра защо бяха спрени - защото това беше рамото на ес за да върнат на власт послушната мутра, която ще тегли заеми и съкращава доходи както му наредят отгоре ! Дано не те затрудних ...

Е, как?! Всичко, което не едело на Партията и Фирмата е далавера. Само Белене, Големите шлемове, Цанков камък, КТБ, цялата банкова система 97-ма, приватизацията и т.н. - само те не са далавера!

Докато се теглят милиарди евро заеми от Герб,и тези паразити Патриотите и Риформаторите,Държавата няма да се оправи,до 2018г ще има убийства на Депутати,баба Ванга го е казала,та се досещам,че някой май ще заплати пре скъпо за тези недоразумения,които ги правят като теглят като луди заем след заем,и не си правят сметка,кой ще ги връща после,сценарият се повтаря със източването на КТБ.

Моля да напишете оценки и работата, която вършим с колегите ни тук. Оценяват се две категории активност и оригиналност. Можета и да гласувате за трол на годината. Победителя ще бъде поканен на празничен полет с "Фалкон"-а лично от т-н Борисов!

Голям зор са видели герберастите и лично просия.Още Фандъка не можи да изчисти, приземилите се на софийските покриви лайна от самолетчето.Голям страх ,голямо усиране.

парламента за дълга!! Да видим кой,кой е!

хохохо;о) Колко са критични на словата;о) Сега ще видим на делата как са: например при гласуването на 16-те милиарда дълг! Защото, ако съм се ориентирала правилно по словата освен ГЕРБ и РБ, всички други са "против". А дали са против лапкането на кинтите - гласуването в пленарна зала ще покаже!;о))

jingiby

"Симеонов писа слаб 2 на финансовия министър Владислав Горанов. Според него трябва да има и сериозни промени в състава на правителството, но добави, че са минали само три месеца от съставянето му." Г-н Симеонов, какво означава, че са необходими сериозни промени в състава на правителството? Ако са необходими, кажете им да ги правят сега, а не да чакат да се насер?т и тогава да питат: "Кой ми ср? в гащите?"

БСП какви сили набира ? От един специален и привилигирован етнос ли ?

Едва ли - много удобно забрави, как кирил рашков беше от герб и как мента стонова беше шеф на НАП по негово време ! По-скоро набират сили от онези 5 млн., които не гласуваха, защото не искаха да ги управлява, нито бсп, нито герб, но сега знаят, че с герб е в пъти по-зле !

на партиите по дълга! Ако Герб мислят да си гласуват пак с ДПС за дълга,другите са длъжни да напуснат правителството. Ако подкрепят и те Герб,не само че всички си отиват,но и тия трите ще гледат парламента вече отвън!

Ей, само не им пишете двойки, че да не вземат да потретят мандата!!

Одобрява ли поемането на на този дълг от 16 млр. лева?! Второ-одобрява ли санирането? Нека чуем нещо по въпроса,пък оценките ще ги дава избирателя!

Какво значи одобрява ли - всички си МЪЛЧАТ като РИБИ.... какво значи това...

Означава че от баницата има за всички, че и допълнително.

Мълчат си, но не като риби, а като женски полов орган!

Абе в доста бързи темпове крадът ей на - 8 милиярда евра оня ден решиха да си изтеглят.... - лобисткия закон за монопол на адвокатчетата върху елементарни нужди на бизнеса, сега ще се плаща .... Никой няма да стъпи в БГ повече само поради тия два факта...

Вместо решителни действия срещу ДПС, гнилите ябълки в съдебната система, МВР, ДАНС, банките, енергомафията, здравната мафия и в много други сектори виждаме колаборация със стари и компрометирани муцуни. "Слабо темпо" e крайно мек израз на истински реформатори. Ако продължават така, ще се обезличат. Да вземат пример от Валери Симеонов.

"СИРИЗА" в Гърция, "ПОДЕМОС" от Испания, Италия, Португалия ... еврейскогейският съюз вече се тресе от социално напрежение. Украйна=САЩ-РУСИЯ, допълнително наливат енергия в разрушителните процеси. Тези процеси ще засегнат и САЩ, чрез краха на долара, Русия, чрез липсата на хамерикански "технологии", да не говорим за 1,5 милиарден КАПИТАЛИСТИЧЕСКИ Китай. На тази "почва", след предно увеличение на тока на Първи април ... може да се случи или Априлски пленум ... или Априлско въстание. Що са дни до тогава, може и НЯКОЯ ИЗНЕНАДВАЩА НОВИНА ОТ НИЩОТО да ни споходи, за българска БЕЗ'РИЗА?!

Спомняте ли си , че ... през лятото на 2013 г. Николай Цонев каза в прав текст , че Б.Б. ' новият кръстник ' , а той е бил арестуван и омаскарен, защото е ' отказал да целуне ръката на новия кръстник ' ? Ник. Цонев каза в прав текст и че проблемите на Цветанов със съда идвали от ' новия кръстник ' Б. Б. Дали Николай Цонев е прав ? Всички чухме как Б.Б. каза, че ' някаква съдийка , чието име журналистите криели, трябвало да получи 400 г. ефективна присъда ' . Сега казва, че Лазаров, Писанчев и Цв. Йовчев били невинни ... Нима Б.Б. не дава разпореждания към съдебната власт кой да бъде осъден и кой не и нима Николай Цонев не се оказа прав ? Моята лична оценка към Б.Б. е 00 . За справка - просташкия разговор от тоалетната в Банкя, където Б.Б. нарежда на Кокинов да оневини приятеля му Миро наденицата за източването на 1 млн лв от европейски програми и където той използва 'термини' като 'пИдал' и 'манаф' . Миро наденицата е един от хората , които многократно омаскаряваха Цветанов , досущ като Сергейчо Сталинишев, др. Кутев, мамин Делянчо, Вальо лимонадата, д.у.дука, сестра Галева, Трактора, Пешо сумиста , ... Преди да стане министър при Б.Б. , Миро наденицата беше кадър на дпс и тогава вкара тонове развалено месо на пазара ...

Съгласен съм с ПФ. Досега нито едни кирливи ризи не извадиха управляващите. Обещаваха много.

Ти к'во очакваш, на коча мадете да паднат, ли? От мафиоти, благоденствие не чакай. Нашите "националисти" са хамерикански мекерета, за разлика от японските мафиоти "Якудза" . "Якудза" възтановиха Кобе след разрушителното земетресение от 17 януари 1995 година , за нула време.

Пълни лицемери!

Мнението ми веднъж се покрива с тяхното. Иначе не съм им фен.