Освободиха отвлечен от ислямисти US журналист

Американският журналист Питър Тео Къртис, отвлечен преди 2 години, е освободен и предаден на представители на ООН.

Обратно в новината

Коментари - Освободиха отвлечен от ислямисти US журналист | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Радвам се, че са го освободили. Човекът говори будно и интелигентно. Тия маймуни терористите знаят ли какво значи журналисти и защо ги нападат?

Чудя се на самозваните коментатори тук.От 1980г.бях в ирак на работа по времето на Седам Хюсеин,това беше една страна в която работеха стотици компании от цял свят'бурно се развиваше при управлението на Седам и ако е избил ,някой терористи то е капка в морето което направиха сега американците ,отделно от това че унищожиха страната.....

И какво от това ,че го идентифицирахте , Лондон е бъкан с измет рожба на ТОЛЕРАНТНОСТТА !

Къртис беше похитен през 2012 година от ислямистки бойци в град Антакия в южната част на Турция. По това време той планирал да премине в Сирия. някакви санкции за ,,комшиите,, че поддържат,, терористи ??? за ,,катарците,, също!!!

пак поради руската пропаганда мнозинство хора са останали с впечатление че саддам кадафи асад и иранските аятоляси са добри хора налагащи мир?! това са абютни диктатори и терористи! саддам обгазяваше хора все едно нищо избиваше десетки хиляди хора които искаха свобода изкромваше бременни жени и всякакви гадости кадафи си беше терорист който сваляше самолети самите им народи си ги убиха!

Ахам, и точно затова ги качиха на власт, друг е въпросът че или кукловодите им си направиха сметката без кръчмаря, или пък са си правили дългосрочни сметки, което пък на мен не ми се вярва-)

Никой никога не е твърдял това. Просто народите, които сами си избиха диктаторите /с мъничко помощ от нас/ сега биват заравяни в масови гробове от демократичната опозиция. В случая не става въпрос за избор между добро и зло, а до избор на по-малкото зло. Диктаторите са зло, което поне може да бъде отчасти контролирано. На тяхно място ние доведохме неконтролируемо зло и е редно да поемем отговорност. Според мен това беше грешка. Руската пропаганда в случая няма нищо общо.

Е, сега е по-добре в Сирия, Либия и Ирак. Руска пропаганда вече няма....

Този повече прилича на отвлечен. Онзи беше гладко обръснат и чисто облечен.

Glupak..tova sa dve razlichni grupirovki ...

200-300 ЕДНОВРЕМЕННИ РАКЕТНИ АТАКИ КЪМ ОБЕКТИ НА ИСЛЯМИСТИТЕ И ДА СЕ СВЪРШВА С ТАЗИ ДЪРЖАВА !

А не е ли по-добре 200-300 атомни бомби и да го свършваме тоя свят?

Предлагаш толерантно отношение към тези изроди ?

Ама чакайте, не бяха ли тези хора борци за свободи, подкрепяни от САЩ и други демократични държави?

ако асад беше сдал властта и провел свободни избори нямаше да има тази каша в сирия нямаше да се създаде ид! не си представям че има българин който да одобрява безчинствата на средновековен диктатор син на също такъв налседствена диктатура както през средновековието

Кажи си го направо ако Асад не беше се съгласил през негова територитория Иран да изнася газ за Европа в момента в който и Израел изрази същите мераци нямаше да има никакви главоболия с разните му там джихадисти.

интересът на европа е многообразия на източниците на горива максимално интересът на русия е мономопизацията им вие сами изберете кои сте и къде живеете

виновници са наследниците на ролшилд -наи алчните копелета на земята от 1710 до наши дни

БРЦК

Егати тъпотиите - с 2 въздушни удара разрушили 2 бронетранспортьора. Цената на тия удари е много по голяма от 2 мижави бронетранспортьора. Тия удари са без смисъл.

Добре де...като оставим другото на страна...Ислямска държава...Фронт ан Нусра, клон на Ал Кайда...и още 10тина други кофермански групировки....защо ни лъгаха нагло години е това са борци за свобода? Защо точно катар, който преговаря тук, саудитите и САЩ им даряваха оръжие?

както и руснаците и чрез алфа тв ти обясняват че иран и асад са добри се тая

Ква алфа бе момче младо, тия си създават демоните, възпитават и обучават, и след това десетки хиляди заливат ЕУ и България в частност...кви руснаци те гонят, вземи се събуди Кой ти въоръжава тия? Путин?

Че кой ги е обявявал за борци за свобода? СССР ли? За борци за свобода са обявени ССА, които също се бият с тези. Просто има не 2, а 3 страни в конфликта в Сирия. По-простите обаче са свикнали на черно и бяло и я карат така както им е угодно.

резултат от пропаганда: асад е добър всички срешу него са изроди и човекоядци фактът е обаче че преди асадови е имало и християни МП на сирия и че сирийската опозиция е пълна с нормални интелигентни хора а отделно ислямистите се бият и един срещу друг! пълна каша резултат от победата на путин над обама за сирия!

За това което става в момента британците започнаха кампания за своето оневиняване още през Юли, тази година. Генерал Дейвид Ричардс, преди две години предложил да бъдат обучени и въоръжени 100 000 джихадисти. Идеята е разглеждана от премиера Дейвид Камерън и главния прокурор Доминик Грийв и е била изпратена и на Съвета за национална сигурност и на американските и приятели. Днес твърдят че идеята е била отхвърлена като твърде рискова и радикална. Да се чуди човек дали екзекутора на Фоули не бе идентифициран толкова бързо заради кадровото му досие, а и днешното освобождение дали е плод само на преговори или и на други договорки, такива каквито навремето Щатите направиха с филипинските мюсюлмани за да освободят отвлечения пастор с американски паспорт.

От край време света е разцепен на две. Води се война на религиозна основа, която неправилно се интерпретира като война между християни и мюсулмани. Истината обаче е малко по- различна. Действителната война е между Западни християни-предимно католици и останалите религии. И както във всяка война има косвени жертви така и в тази, а косвените жертви сме ние православните християни. И най- лошото е, че във всяка една война броят на косвените жертви е най- голям. Веднага ще подкрепя казаното от мен с исторически факти. Всеки един среднообразован човек е чувал за кръстоносните походи и е добре запознат кои държави стоят зад тяхното организиране и каква религия изповядват. Също така сме запознати с отношението на кръстоносците към православните християни преминавайки през земите им. Дори се е случвало кръстоносци да бъдат разгромявани от българските войски. Човек не би излъгал ако каже, че точно на тези наши западни приятели се дължи падането на Балканите под турско робство и това е именно заради кръстоносните походи. Поведението на западняците е сходно със следната ситуация: Да отидат да разбутат кошер с пчели където има много хора и след това да се изметат от там и да оставят хората да се оправят с пчелите както си знаят. За наше най- голямо съжаление днес сме свидетели на съвременните кръстоносни походи,които всеки интелигентен човек може да предскаже до какво ще доведат.

как така само католици, като основните двигатели на НАТО са САЩ, Англия и Германия, които не са католици?

няма спасения същият гений след малко ще напише че сащ се управлява от евреи :)))) които са си католици както знаем :))))

Когато пораснеш, поумнееш и напуснеш настоящата си мръсна работа ( да пишеш срещу заплащане във форума), обещавам да дискутирам с теб. До тогава намирам за абсолютна загуба на време комуникирането по между ни. Желая на теб и колегите ти приятен ден!

Много сте далеч от историята, а още повече от фактите - особено от вината на католиците за падането на Балканския п-ов под турска власт въпреки помощта на "източно православните войски" предвождани от Владислав Варненчик (католик), загинал поради предателството на руските (източно православни) християни