Коментари - Задържана е банда, готвела отвличане на сина на бизнесмен | Днес.dir.bg

Задържана е банда, готвела отвличане на сина на бизнесмен

През нощта е задържана група, която се подготвяла да отвлече сина на богат бизнесмен. Арестувани са трима, готови да извършат похищението и да поискат 100 000 лв. откуп.

Обратно в новината

Коментари - Задържана е банда, готвела отвличане на сина на бизнесмен | Днес.dir.bg

Коментари

весела коледа на глупаците на ГМ димитров ХАХАХАХАХХА няма толкова прост народ като нашия . Бързи 100 000 бона

Много по-лесно и информативно би било, ако всеки пишеше и политическите си пристрастия в постинга си ! Така по-лесно ще разберем, симпатизанти на коя партия хулят правителството защитавайки престъпниците, убииците и наркотрафикантите! Симпатизанти на коя партия ръсят редовно глупусти, помия и пропагандни лъжи! Симпатизантите на коя партия пишат гнусни простотии по форумите лишени от всякаква логика и смисъл! Така по-лесно ще направим и ние, които още не сме решили за кого да гласуваме, по-лесно нашия политически избор! ЗАЩО СЕ КРИЕТЕ? СРАМ ЛИ ВИ Е ОТ ТОВА, че сте симпатизанти примерно на БКП, ДПС, КУНЕВА, КОСТОВ? СРАМ ЛИ ВИ Е? Не се срамувайте от избора си! Винаги можете да направите нов!

То само с гледане на филми ако ставаше......:)

Какво означава думата "БИЗНЕСМЕН" в България?

Не знам. Ама още му викат ФИРМАДЖИЯ. Може би е лице, представляващо обект на специален интерес от страна на НАП. Кво ти пука.

Има 2 случая. 1. Мошеник. 2. Човек, който действа и не се е сгушил в наследствената си панелка, да си кюта на заплата и да псува по всичко. Ами е взел нещата в свои ръце и има визия.

И този от статията от кой вид е...

Eвала Цецо, машала Цветанов! От днес искам надлежно да ми се изплащат детски надбавки за дечицата, едното на 21, другото на 24-невръстни са милите..а аз притежевам и матрак, и гараж а явно и...компютър, буквално са застрашени от отвличане!

ТАКА ЛИ? Горкичките? Пак полицейски произвол? Те само били искали да им се изплатят детските в размер на 100 000 лв., та за това си и купили по едно пистолетче, ГПС-скенерче за проследяване, ГПС- скенерче за откриване на проследяващи устройства, розови белезници с пух, синя полицейска лампичка да им светка като слушат музика, карнавални маски... ЕВАЛА ЯНУАРИ! Машала за това мислене! Та, за коя партия викаш гласуваш, да знам какъв електорат има тя?

"Задържаха банда, ГОТВЕЛА ..." Тази сутрин, комшийката от долния етаж ГОТВЕШЕ винен кебап. Става ясно, че тя, нарушавайки нагло коледните пости показва по безспорен начин, че за нея няма нищо свято на този свят. Освен това, подозрително е откъде тя, пенсионерката има пари за свинско месо. Очевадна е принадлежноста й към бившите комунистически служби и групата на "наглите". Имам и свидетелските показания на квартиранта й, но няма да споменавам името му, т.к. е защитен свидетел.

Не бе! Грешно си разбрал! Това че има форум тук, не означава че задължително трябва да пишеш нещо! Като нямаш какво да кажеш, като нямаш никакви идеи, защо по дяволите влизаш и си дрънкаш там някакви си простотиики? Длъжни ли сме да ти четем свободните съчинения, с миниатюрни наченки на разсъждение?

Банда занималась тмными делами. И за ней следила ГУБЧЕКА.

Е, аз честно казано отговорих на IQ то с ефимерната идея да му напомня че освен голям коефициент е хубаво да има и обща култура че откак го помня вади някакви твърдения които подкрепя само със снощните си сънища а в конкретния случай , ако наистина е живял по времето на комунизма както твърди значи в средното училище е учил Морал и право, та ако си е чел учебника трябва да знае че описанието на престъпленията и съответствуващото им наказание са описани в Наказателния кодекс, докато споменатия от него НПК започва с това: Задачи на Наказателно-процесуалния кодекс Чл. 1. (1) Наказателно-процесуалният кодекс определя реда, по който се извършва наказателното производство, за да се осигури разкриване на престъпленията, разобличаване на виновните и правилно прилагане на закона.

Не че защитавам когото и да било, но обща култура се трупа в училище. Т.е до към 11-ти сега 12-ти клас (Както правилно си отбелязал) За съжаление НК и НПК не се изучава в училище. Освен това се променят на всеки 4 години. И въобще не прави чест на (недо)завършилите юристи да си мислят, че света започва и свършва с правото или че всеки е длъжен да знае НК, НПК, ГПК, МЧП и още десетина буквара от по 1000 страници, за да разговаря с тях. Весели празници! Дано новата 2013 се поотдуете малко!

Не е необходимо да ги знаеш от кора до кора, както всички закони и изброените от теб се градят на определени принципи и точно тях аз съм учил в 10 и 11 клас в споменатия в предния ми пост учебен предмет. Така че когато започнах самостоятелния си живот нямах право да се оправдавам че не знам за какво мога да бъда съден или как би трябвало да протече едно съдебно дирене и тъй като не съм юрист в началото ми беше смешно а впоследствие ми стана тъжно че хора завършили право, па макар и в непрестижни университети, просто си правят гаргара с това което би трябвало да познават по-добре от мен.

Хайде на бас, че този "бизнесмен" е от ГЕРБ и дължи пари на заподозряните в "отвличането" и не ги връща! Много български граждани искат Цецо и Бойко да бъдат отвлечени в чужбина, и да се отървем от тяхното присъствие, означавали това, че всички ние сме потенциални престъпници и трябва да бъдем задържани?

В интерес на истината, в предвид социологическите проучвания, по-правилно е да кажеш, че много малка част от гражданите, предимно комуноидни мисли (18% от избирателите) искат това за Бойко и Цецо! Друга още по-мижава малка част от гражданите (6% ДПС и Пръмова) и една миниатюра чaстица (Костов 2%) желаят това да се случи!

Този министър ли е или говорител на МВР итой като Бойко много иска да е в публичното пространство повдига ми се вече от тях.

100 000 откуп а татко както е написано е само 26 годишен ? Е това не мога да го разбера : за да има толкова пари на тези години трябва много рано да е почнал работа и страшно много да е печелел ! А може би трябваше да бъде написано : искаха да отвлекат сина на дърт мафиот !

Цветанов,стига хвалби-ТОВА ТИ Е ЗАДЪЛЖЕНИЕТО.По добре млъкнете и не отклонявайте въпроса от бедственото положениев което е в държавата/поради непроходимите пътища/.Голяма работа сте свършили-та проглушихте ушите на хората,щях да разбера хвалебството ви,ако бяхте предотвратили атентата в Бургас-но там...

Имам гараж и мазе и преди няколко дни си купих матрак за коледа. сигурно всеки момент ще нахълтат "гумените глави". Ще отворя вратата за всеки случай да не я разбият и направо си лягам на земята да ги чакам. :)

От всичките изброени улики, нямам само синя лампа. Признавам си.

Дянков се обяви за Брат Пит. С очила. От известно време гледам Пит и той сложил очила. Явно, за да прилича на Дянков. И три и кусур години вече, Дянков ни играе "Легенди за страстта". Цветанов, за да не остане по-назад, явно се е припознал като Том Круз и в момента гледаме филма "Специален доклад". Сега дано само и Борисов да не се обяви за Брус Уилис, че ще трябва четири мандата да гледаме "Умирай трудно".

ДО 123-ВЧЕРА.КЪДЕТО МИ "ПРАВИШ"ЗАБЕЛЕЖКА.

А да,забравих,че твоят Правец82 не може,да пише със малки букви:)

ЕЙ ЗА ТВА НЕ МОЖЕ ДА ГИ ОСЪДЯТ.ЕДИНИЯ КАЗВА ДЕТЕТО,ПОСЛЕ СЕ ОКАЗВА 26 ГОДИШЕН.ПА ТВА ЧЕ ИМАЛО МАТРА В НЯКАКЪВ ГАРАЖ НАПРАВО Е СУПЕР ДОКАЗАТЕЛСТВО.

ДО 123- АЗ ТИ ОТГОВОРИХ. ПРОЧЕТИ.

Къде?

Матрак, ама какъв? Еднолицев или двулицев? Пружинен, латексов или Дормео - важно е да знаем ;-)

Как какъв? Разбира се, че пружинен. Много втора употреба. Изтърбушен. Все пак заложникът трябва да се мъчи.

хич не му вярвам. Кой знае каква е работата, но е СИГУРНО той така е тълкува- като опит за отвличане.

Куките да взимат по едно гребло и да ходят да ринат сняг вместо да се правят на агент 007 60 000 до довечера ще изринат всички магистрали

За кокошка няма прошка, за милиони - няма закони. Тия дето са ги хванали са едни дребни престъпници, възпитани от примера на едрите престъпници дето виреят из парламента, министерствата, правосъдната ни система, службите, банките. Тоя дето е на снимката е също от тях. Що не вземат и него да отвлекат, има доста богата рода... тъща и тъст милионери!

Ако министърът е използвал думата "детето", то едва ли 26 годишен мъж може и следва да бъде окачествяван с това определение, независимо, че и на 50 г. ТОЙ ще си остане дете на родителите си.

ДО БУКО И.........НЕ ГОВОРЯ ЗА ГРОБ.ЗАЩИТАВАМ РАБОТАТА НА РЕДОВИЯ ПОЛИЦАЙ.АКО БЯХА ОТВЛЕКЛИ ТВОЕТО ДЕТЕ КАК ЩЕШЕ ДА ПОСТЪПИШ?

Абе цветанф, страната е залята от невиждана битова престъпност, всеки ден обири на банки, бензиностанции, магазини. Още 6 месеца ще изтърпим

И какво ще направите след 6 месеца? Ще докарате Сергея и он ще пребори с големите си бицепси и косматите си гърди невижданата битова престъпност, и вече никога няма да има обири на банки, бензиностанции, магазини? Ти политиката я остави, не е за тебе, ама я кажи по-добре какво пушиш и от къде купи материала!

Цветанов май иска да влезе в Гинес... Предотвратява отвличания... Ама за намерение КАК ще ги съдят? Има ли опит за отвличане в НПК, нека някой компетентен се произнесе...

Извадка от НАКАЗАТЕЛНИЯ кодекс чл.142:(5) (Нова - ДВ, бр. 26 от 2010 г.) За приготовление, подбуждане или сдружаване с цел извършване на престъпление по този член наказанието е лишаване от свобода от една до шест години. (6) (Нова - ДВ, бр. 26 от 2010 г.) В случаите по ал. 1 - 5 деецът се наказва при условията на чл. 55, ако доброволно се предаде на органите на властта, разкрие всичко, което му е известно за извършените престъпления, и по този начин съществено улесни разкриването и доказването на престъпленията.

По-интересно е съдържанието на чл.142, ал.3, т.5. Та бързата кучка обикновенно слепи ги ражда. Сега най-много да лежат до 6 г. И то, ако успеят да докажат, че събраните улики са били именно с цел да отвлекат не просто някого, а точно конкретен човек. След като толкова плътно са ги следили, можеха да ги окошарят в момента на отвличането. Тогава щеше да е от 7 до 15 години.

КАЗАЛ СЪМ ГО И ЩЕ ПОВТОРЯ.НА БЪЛГАРИНА , НЕМОЖЕ ДА СЕ УГОДИ АКО, БЯХА ОТВЛЕКЛИ ДЕТЕТО ЩЯХА ДА ХРАЧАТ ПО МВР.КОГАТО, ОСЪДЯТ МУТРИ И БАНДИТИ ТЕ ГИ ЗАЩИТАВАТ!?!?!.ЗАТОВА Е РЕДНО, ДА СЕ ЗАТРИЕ БЪЛГАРИЯ.СОРИ.

Верно ли, откачалке??????

ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО ЩЕ Я ЗАТРИЕ АКО ИЗКАРА ОЩЕ ЕДИН МАНДАТ

Вчера ти направих забележка,време е да разбереш,че може и със малки букви да пишеш тук.

Банда били,после били аматьори на 2_ години да изкарали 100хил лв???!!!

Пожелавам на г-н Цветанов успех. Народът искат да фивеят вез бантитил

И как бе, Келеш - ще докажеш вината им?!

Ее, добре де, как човек да не се кефи, като чете словоизлиянията на цъвените комуноиди. И не вярвам между тях да има някой свестен. Те са генетично онаследене от: ИЗМАМНИЦИ,КРАДЦИ,ИЗНАСИЛВАЧИ,ЛОЗУНГАРИ, и каква ли още не измет на обществото. И направиха със сила най богатия народ на полуострова в най беден.За това ЦЕЦО никаква прошка за бандюгите, и както казваше нарлода навремето--ДА ЧУКАТ КАМАНИ.

Що ти изглеждаме такива? Аргументирай се, откачалке!!!!

krassikat@

Може и да не е съвсем перфектен в словореда, но чак пък откачалка? Нервите не са добър съветник, КОМУНОИДЕ!

Ако някой ще чука камЪни, това със сигурност ще е Цветанов - след няколко месеца ще падне от власт и тогава ще бъде осъден за престъпленията си!

krassikat@

А Пешо Сумиста ще дава показания срещу него, нали?

браво на цвак цвак за новия филм,кога ще го пускат по тв..... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Вместо >БКППръмоваКостов и Димотров< да ИЗЛЯЗАТ ДАДЪТ ЕДНА ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯ и да поздравят спортсменски ако не министър Цветанов, то поне десетките полицаи, дознатели и следвоатели, прокурори и съдии, ЧЕ Е НЕОТРАЛИЗИРАНА ЕДНА ТЕЖКА КРИМИНАЛНА ГРУПА, те се КРИЯТ, а ЕЛЕКТОРАТЪТ ИМ НЕ СПИРА ДА ХУЛИ МВР, ПОЛИЦИЯ и ПРОКУРАТУРА И ДА ЗАЩИТАВА УБИИЦИТЕ тормозили България! С такава криминална опозиция АЗ не ща да имам нищо общо! СРАМ сте за България!

ПОЛОВИНАТА ФОРУМ ПАК ХУКНА ДА ХУЛИ МИНИСТЪР ЦВЕТАНОВ и ДА ЗАЩИТАВА ПРЕСТЪПНИЦИТЕ и УБИИЦИТЕ! И ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ, ЧЕ СТЕ ЕЛЕКТОРАТ НА ОПОЗИЦИЯТА, ОЗНАЧАВА ЧЕ ОПОЗИЦИЯТА ЗАЩИТАВА ПРЕСТЪПНОСТА! А сега гласувайте пак за БКП, Пръмова, Костов и Димитров!

детска радост - бенгалски огън.Така е , когато парата отива в свирката.

Глупости на търкалета. Поредната постановка на МВР Пръдакшънс. Хвърляме пушилка за пред Българската публика и лъжем Европа че много работим, белким забравят за издънката с Цацаров или пък батакът с Сарафово. Елементарно, Уотсън.

видимо наи много коментират комунягите, не обичат реда и прозрачноста, забравиха че всички тези мрасотии доидоха по тяхното yправление. когато румен петков имаше "работен обяд" с братя галеви. лицемерни престапници. мачкаи цецо всички гадове наред.

Отврат от неграмотни гелберисти.... Научи правописа пич, пък после ни давай акъл! Анадъму?

krassikat@

Аз познавам правописа по-добре от цялата КОМУНОИДНА ПАПЛАЧ, която мърси нет-а и ви казвам - безумци, спрете се и не вървете против интереса на народа! Оценявайте всичко без лични и партийни пристрастия и се съобразявайте САМО и ЕДИНСТВЕНО с ОБЩЕСТВЕНИЯ ИНТЕРЕС. Едва тогава някой ще ви чуе!!!

Пътищата задръстени и непроходими в цялата страна вместо да се вложат усилия в почистването им хоп пускане една новина за готвено отвличане на дете и медиите я подхващат и забравят за кризисната обстановка.После става ясно,че не е било дете,че най-вероятно бандитите са аматыори,а накрая може да се окаже,че въобще не е имало нищо подобно,а всичко е било рижисирано от Мвр и Цвъки,но вече е минало цяла седмица времето се затопля и пътищата вече са проходими.Лошото е че една подобна постановка струва на държавата минимум 50хил.лв. пари които излизат от нашите джобове на данъкоплатци,за да гледаме евтин филм с некадърни актыори в него.

Гениален сте! Аз също предлагам да забранят всички новини и само за снега да говорят.. а най-добре да ви впрегнат да го чистите, защото очевидно за умствена работа не ставате..

Моля да направите списък с темите които искате да обсъждаме че да не се отклоняваме от желанието ви О, Тенсел76!

Страхотна злоба и омраза. Ти си изрод. И най-вероятно комунист, на който са дръпнали черджето и са спрели кражбите. Каквото и да се направи плюеш. Жалка душичка.Готов си и най-големият престъпник да целунеш по задника, само за да си против всичко. И повечето тук сте такива нещастници. Бягайте в северна корея говеда.

Дамян

А ти най-вероятно си селянин приселил се в големия град и мислиш,че всичко е наред след като вече не ходиш по кал.Ако имаше малко акълец една стотна от средно интелигентен човек щеше да знаеш,че Северна Корея ни изпреварва по всички показатели.Мислиш си че там е зле,но тук е в пъти по зле защото тук е див комунизъм и другите народи се плашат като казват,че ще станат като България,а не като С.Корея.Колко е зле си прави сам изводите ако можеш да разсъждаваш въобще.

Eееее ти ме утепа бе Танзел ефенди! Начи викаш вместо разните му там министри на вътрешните работи, прокурори, следователи и съдии да се занимават с наякви си там безскрупулни убиици, по добре било да ходели да изринат снега пред вас? Та за кого викаш гласуваш по избори, за да си направя сметката и аз, понеже по електората можеш да съдиш за партията!

Дамян

За Герб гласувах и пак за тях ще гласувам.Още един мандат на Герб и ставаме турски вилает и тогава турците ще ни "оправят".

Танче от село, 76-ти набор, Земи свърши в тоя живот работа за 5 стотинки, че идва края на света, а ти само знаеш да мрънкаш. 36 години мрънкане е предостатъчно. Дано пък поработиш 36 дена в живота си, че ще си умреш вечно недоволна стара кранта!

Значи всички престъпления би трябвало да се вършат по време на снежни трудности, защото всички са заети с чистене на сняг?

ТАКА СЕ ВДИГА РЕЙТИНГ - С ДРЪН ДРЪН

Дете на 26 год???????

Гарантирано от ГЕРБ. А комуноидите продължават да вият и плюят. Не им харесва да има ред и нормална държава, искат си мътната вода и вся власть.

Ужасно неприятна личност......На американец ли се прави ,на какъв ли друг глупак от Годечко?

Аз слушах господин министъра по телевизията. Нещо ми се стори странно - "лица" на 23,24 и 25 години са готвели отвличането на "дете" на 26 години. Г-н министър, моля Ви се! Ние не сме някакви малоумници. Ако сте предотвратили наистина престъпление - поздравления, че сте си свършили работата. Но няма никаква нужда да "украсявате" и да влагате определения, които звучат странно. Пълнолетие се навършва на 18 години в България и поне на мен не ми е известна държава, където това да става след 25, така че предотвратили отвличане на "дете" звучи малко по-мелодраматично, отколкото би следвало да звъчи в устата на един министър, още повече вътрешен.

Що за "новина"?! "Някога" "едни хора" "някъде" мислели да отвлекат "някого", който бил син на "някого си". Но МВР ги разкри. Много информативно. Поне си има акцент, де.

Правилното съобщение е: Задържани са 100 000 души, щели да искат откуп от три лева.

Ти сега много мислиш а трябва само да слушаш вожда

чудесно.И за тези няколко месеца следене, колко човека бяха ангажирани с това? Колко случая на обикновени хорица са били неглижирани за да следите това? Кога ще има новина, че сте хванали крадци, които подготвяли обир на апартамент.Кога? Обраха ме вкьщи, полицаите заети даже не ми се обадиха да ме попитат за серийните номера на откраднатите неща.Заети са....да....заети да обслужват себе си и близки до властта бизнесмени.Помияри!

Няма ли да спрат да пишат и говорят за неща, които са им задължения?? Някой да е чул краваря като дои кравата да го разгласява в медиите? Аман от простотиите на това МВР! Да не говорим, че ги хванали защоти били аматьори! Питам се само при 60000 полицаи и само 20000 на улицата, останалите 40000 с какво се занимават???

Явно не помниш соца и телевизията тогава - във всички новини се вмъкваха и репортажи за кравари, тъкачки и прочие, кой издоил колко литра мляко, изпълнил петилетка за 2-3 години и т.н. Човека е раснал в онова време и явно му липсва - тъче на няколко стана и изпълнява петилетки!

Напротив, помня много добре! Но тогава показваха кравари и други работници-ударници, които са надхвърлили нормалния добив за деня или годината. А тия мухльовци???

Пълна простотия,хем шестак хем лъжец.Пред съда ще отрекат всичко,пък и не са отвличали на практика.

Ако това не е МВР рекламен трик, прави впечатление, че не само бандата е действала аматьорски, но и органите, които са ги арестували прибързано. Не знам как ще осъдят "бандитите" за намерение.

Само да вметна:Приготовлението за отвличане е наказуемо.Така поне пище в НК.

Ами то и приготовлението за свадба е наказуемо - брак:)))С пиара на цвъчко така ли не свикнахте вече..Хората нямат хляб, пътищата затворени от 10 см.сняг, болните не се лекуват, 36000 души без заплати с месе/а като се сложат и семействата им../..

Обикновенно първо арестуват, а после търсят за какво - особено в Перник. ;)

опит за отвличане, се казва, хитрецо.

що си мисля, че изобщо такова нещо не е имало,а някой си пише актив само.............

Коментари - Задържана е банда, готвела отвличане на сина на бизнесмен | Днес.dir.bg

Задържана е банда, готвела отвличане на сина на бизнесмен

През нощта е задържана група, която се подготвяла да отвлече сина на богат бизнесмен. Арестувани са трима, готови да извършат похищението и да поискат 100 000 лв. откуп.

Обратно в новината

Коментари - Задържана е банда, готвела отвличане на сина на бизнесмен | Днес.dir.bg

Коментари

весела коледа на глупаците на ГМ димитров ХАХАХАХАХХА няма толкова прост народ като нашия . Бързи 100 000 бона

Много по-лесно и информативно би било, ако всеки пишеше и политическите си пристрастия в постинга си ! Така по-лесно ще разберем, симпатизанти на коя партия хулят правителството защитавайки престъпниците, убииците и наркотрафикантите! Симпатизанти на коя партия ръсят редовно глупусти, помия и пропагандни лъжи! Симпатизантите на коя партия пишат гнусни простотии по форумите лишени от всякаква логика и смисъл! Така по-лесно ще направим и ние, които още не сме решили за кого да гласуваме, по-лесно нашия политически избор! ЗАЩО СЕ КРИЕТЕ? СРАМ ЛИ ВИ Е ОТ ТОВА, че сте симпатизанти примерно на БКП, ДПС, КУНЕВА, КОСТОВ? СРАМ ЛИ ВИ Е? Не се срамувайте от избора си! Винаги можете да направите нов!

То само с гледане на филми ако ставаше......:)

Какво означава думата "БИЗНЕСМЕН" в България?

Не знам. Ама още му викат ФИРМАДЖИЯ. Може би е лице, представляващо обект на специален интерес от страна на НАП. Кво ти пука.

Има 2 случая. 1. Мошеник. 2. Човек, който действа и не се е сгушил в наследствената си панелка, да си кюта на заплата и да псува по всичко. Ами е взел нещата в свои ръце и има визия.

И този от статията от кой вид е...

Eвала Цецо, машала Цветанов! От днес искам надлежно да ми се изплащат детски надбавки за дечицата, едното на 21, другото на 24-невръстни са милите..а аз притежевам и матрак, и гараж а явно и...компютър, буквално са застрашени от отвличане!

ТАКА ЛИ? Горкичките? Пак полицейски произвол? Те само били искали да им се изплатят детските в размер на 100 000 лв., та за това си и купили по едно пистолетче, ГПС-скенерче за проследяване, ГПС- скенерче за откриване на проследяващи устройства, розови белезници с пух, синя полицейска лампичка да им светка като слушат музика, карнавални маски... ЕВАЛА ЯНУАРИ! Машала за това мислене! Та, за коя партия викаш гласуваш, да знам какъв електорат има тя?

"Задържаха банда, ГОТВЕЛА ..." Тази сутрин, комшийката от долния етаж ГОТВЕШЕ винен кебап. Става ясно, че тя, нарушавайки нагло коледните пости показва по безспорен начин, че за нея няма нищо свято на този свят. Освен това, подозрително е откъде тя, пенсионерката има пари за свинско месо. Очевадна е принадлежноста й към бившите комунистически служби и групата на "наглите". Имам и свидетелските показания на квартиранта й, но няма да споменавам името му, т.к. е защитен свидетел.

Не бе! Грешно си разбрал! Това че има форум тук, не означава че задължително трябва да пишеш нещо! Като нямаш какво да кажеш, като нямаш никакви идеи, защо по дяволите влизаш и си дрънкаш там някакви си простотиики? Длъжни ли сме да ти четем свободните съчинения, с миниатюрни наченки на разсъждение?

Банда занималась тмными делами. И за ней следила ГУБЧЕКА.

Е, аз честно казано отговорих на IQ то с ефимерната идея да му напомня че освен голям коефициент е хубаво да има и обща култура че откак го помня вади някакви твърдения които подкрепя само със снощните си сънища а в конкретния случай , ако наистина е живял по времето на комунизма както твърди значи в средното училище е учил Морал и право, та ако си е чел учебника трябва да знае че описанието на престъпленията и съответствуващото им наказание са описани в Наказателния кодекс, докато споменатия от него НПК започва с това: Задачи на Наказателно-процесуалния кодекс Чл. 1. (1) Наказателно-процесуалният кодекс определя реда, по който се извършва наказателното производство, за да се осигури разкриване на престъпленията, разобличаване на виновните и правилно прилагане на закона.

Не че защитавам когото и да било, но обща култура се трупа в училище. Т.е до към 11-ти сега 12-ти клас (Както правилно си отбелязал) За съжаление НК и НПК не се изучава в училище. Освен това се променят на всеки 4 години. И въобще не прави чест на (недо)завършилите юристи да си мислят, че света започва и свършва с правото или че всеки е длъжен да знае НК, НПК, ГПК, МЧП и още десетина буквара от по 1000 страници, за да разговаря с тях. Весели празници! Дано новата 2013 се поотдуете малко!

Не е необходимо да ги знаеш от кора до кора, както всички закони и изброените от теб се градят на определени принципи и точно тях аз съм учил в 10 и 11 клас в споменатия в предния ми пост учебен предмет. Така че когато започнах самостоятелния си живот нямах право да се оправдавам че не знам за какво мога да бъда съден или как би трябвало да протече едно съдебно дирене и тъй като не съм юрист в началото ми беше смешно а впоследствие ми стана тъжно че хора завършили право, па макар и в непрестижни университети, просто си правят гаргара с това което би трябвало да познават по-добре от мен.

Хайде на бас, че този "бизнесмен" е от ГЕРБ и дължи пари на заподозряните в "отвличането" и не ги връща! Много български граждани искат Цецо и Бойко да бъдат отвлечени в чужбина, и да се отървем от тяхното присъствие, означавали това, че всички ние сме потенциални престъпници и трябва да бъдем задържани?

В интерес на истината, в предвид социологическите проучвания, по-правилно е да кажеш, че много малка част от гражданите, предимно комуноидни мисли (18% от избирателите) искат това за Бойко и Цецо! Друга още по-мижава малка част от гражданите (6% ДПС и Пръмова) и една миниатюра чaстица (Костов 2%) желаят това да се случи!

Този министър ли е или говорител на МВР итой като Бойко много иска да е в публичното пространство повдига ми се вече от тях.

100 000 откуп а татко както е написано е само 26 годишен ? Е това не мога да го разбера : за да има толкова пари на тези години трябва много рано да е почнал работа и страшно много да е печелел ! А може би трябваше да бъде написано : искаха да отвлекат сина на дърт мафиот !

Цветанов,стига хвалби-ТОВА ТИ Е ЗАДЪЛЖЕНИЕТО.По добре млъкнете и не отклонявайте въпроса от бедственото положениев което е в държавата/поради непроходимите пътища/.Голяма работа сте свършили-та проглушихте ушите на хората,щях да разбера хвалебството ви,ако бяхте предотвратили атентата в Бургас-но там...

Имам гараж и мазе и преди няколко дни си купих матрак за коледа. сигурно всеки момент ще нахълтат "гумените глави". Ще отворя вратата за всеки случай да не я разбият и направо си лягам на земята да ги чакам. :)

От всичките изброени улики, нямам само синя лампа. Признавам си.

Дянков се обяви за Брат Пит. С очила. От известно време гледам Пит и той сложил очила. Явно, за да прилича на Дянков. И три и кусур години вече, Дянков ни играе "Легенди за страстта". Цветанов, за да не остане по-назад, явно се е припознал като Том Круз и в момента гледаме филма "Специален доклад". Сега дано само и Борисов да не се обяви за Брус Уилис, че ще трябва четири мандата да гледаме "Умирай трудно".

ДО 123-ВЧЕРА.КЪДЕТО МИ "ПРАВИШ"ЗАБЕЛЕЖКА.

А да,забравих,че твоят Правец82 не може,да пише със малки букви:)

ЕЙ ЗА ТВА НЕ МОЖЕ ДА ГИ ОСЪДЯТ.ЕДИНИЯ КАЗВА ДЕТЕТО,ПОСЛЕ СЕ ОКАЗВА 26 ГОДИШЕН.ПА ТВА ЧЕ ИМАЛО МАТРА В НЯКАКЪВ ГАРАЖ НАПРАВО Е СУПЕР ДОКАЗАТЕЛСТВО.

ДО 123- АЗ ТИ ОТГОВОРИХ. ПРОЧЕТИ.

Къде?

Матрак, ама какъв? Еднолицев или двулицев? Пружинен, латексов или Дормео - важно е да знаем ;-)

Как какъв? Разбира се, че пружинен. Много втора употреба. Изтърбушен. Все пак заложникът трябва да се мъчи.

хич не му вярвам. Кой знае каква е работата, но е СИГУРНО той така е тълкува- като опит за отвличане.

Куките да взимат по едно гребло и да ходят да ринат сняг вместо да се правят на агент 007 60 000 до довечера ще изринат всички магистрали

За кокошка няма прошка, за милиони - няма закони. Тия дето са ги хванали са едни дребни престъпници, възпитани от примера на едрите престъпници дето виреят из парламента, министерствата, правосъдната ни система, службите, банките. Тоя дето е на снимката е също от тях. Що не вземат и него да отвлекат, има доста богата рода... тъща и тъст милионери!

Ако министърът е използвал думата "детето", то едва ли 26 годишен мъж може и следва да бъде окачествяван с това определение, независимо, че и на 50 г. ТОЙ ще си остане дете на родителите си.

ДО БУКО И.........НЕ ГОВОРЯ ЗА ГРОБ.ЗАЩИТАВАМ РАБОТАТА НА РЕДОВИЯ ПОЛИЦАЙ.АКО БЯХА ОТВЛЕКЛИ ТВОЕТО ДЕТЕ КАК ЩЕШЕ ДА ПОСТЪПИШ?

Абе цветанф, страната е залята от невиждана битова престъпност, всеки ден обири на банки, бензиностанции, магазини. Още 6 месеца ще изтърпим

И какво ще направите след 6 месеца? Ще докарате Сергея и он ще пребори с големите си бицепси и косматите си гърди невижданата битова престъпност, и вече никога няма да има обири на банки, бензиностанции, магазини? Ти политиката я остави, не е за тебе, ама я кажи по-добре какво пушиш и от къде купи материала!

Цветанов май иска да влезе в Гинес... Предотвратява отвличания... Ама за намерение КАК ще ги съдят? Има ли опит за отвличане в НПК, нека някой компетентен се произнесе...

Извадка от НАКАЗАТЕЛНИЯ кодекс чл.142:(5) (Нова - ДВ, бр. 26 от 2010 г.) За приготовление, подбуждане или сдружаване с цел извършване на престъпление по този член наказанието е лишаване от свобода от една до шест години. (6) (Нова - ДВ, бр. 26 от 2010 г.) В случаите по ал. 1 - 5 деецът се наказва при условията на чл. 55, ако доброволно се предаде на органите на властта, разкрие всичко, което му е известно за извършените престъпления, и по този начин съществено улесни разкриването и доказването на престъпленията.

По-интересно е съдържанието на чл.142, ал.3, т.5. Та бързата кучка обикновенно слепи ги ражда. Сега най-много да лежат до 6 г. И то, ако успеят да докажат, че събраните улики са били именно с цел да отвлекат не просто някого, а точно конкретен човек. След като толкова плътно са ги следили, можеха да ги окошарят в момента на отвличането. Тогава щеше да е от 7 до 15 години.

КАЗАЛ СЪМ ГО И ЩЕ ПОВТОРЯ.НА БЪЛГАРИНА , НЕМОЖЕ ДА СЕ УГОДИ АКО, БЯХА ОТВЛЕКЛИ ДЕТЕТО ЩЯХА ДА ХРАЧАТ ПО МВР.КОГАТО, ОСЪДЯТ МУТРИ И БАНДИТИ ТЕ ГИ ЗАЩИТАВАТ!?!?!.ЗАТОВА Е РЕДНО, ДА СЕ ЗАТРИЕ БЪЛГАРИЯ.СОРИ.

Верно ли, откачалке??????

ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО ЩЕ Я ЗАТРИЕ АКО ИЗКАРА ОЩЕ ЕДИН МАНДАТ

Вчера ти направих забележка,време е да разбереш,че може и със малки букви да пишеш тук.

Банда били,после били аматьори на 2_ години да изкарали 100хил лв???!!!

Пожелавам на г-н Цветанов успех. Народът искат да фивеят вез бантитил

И как бе, Келеш - ще докажеш вината им?!

Ее, добре де, как човек да не се кефи, като чете словоизлиянията на цъвените комуноиди. И не вярвам между тях да има някой свестен. Те са генетично онаследене от: ИЗМАМНИЦИ,КРАДЦИ,ИЗНАСИЛВАЧИ,ЛОЗУНГАРИ, и каква ли още не измет на обществото. И направиха със сила най богатия народ на полуострова в най беден.За това ЦЕЦО никаква прошка за бандюгите, и както казваше нарлода навремето--ДА ЧУКАТ КАМАНИ.

Що ти изглеждаме такива? Аргументирай се, откачалке!!!!

krassikat@

Може и да не е съвсем перфектен в словореда, но чак пък откачалка? Нервите не са добър съветник, КОМУНОИДЕ!

Ако някой ще чука камЪни, това със сигурност ще е Цветанов - след няколко месеца ще падне от власт и тогава ще бъде осъден за престъпленията си!

krassikat@

А Пешо Сумиста ще дава показания срещу него, нали?

браво на цвак цвак за новия филм,кога ще го пускат по тв..... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Вместо >БКППръмоваКостов и Димотров< да ИЗЛЯЗАТ ДАДЪТ ЕДНА ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯ и да поздравят спортсменски ако не министър Цветанов, то поне десетките полицаи, дознатели и следвоатели, прокурори и съдии, ЧЕ Е НЕОТРАЛИЗИРАНА ЕДНА ТЕЖКА КРИМИНАЛНА ГРУПА, те се КРИЯТ, а ЕЛЕКТОРАТЪТ ИМ НЕ СПИРА ДА ХУЛИ МВР, ПОЛИЦИЯ и ПРОКУРАТУРА И ДА ЗАЩИТАВА УБИИЦИТЕ тормозили България! С такава криминална опозиция АЗ не ща да имам нищо общо! СРАМ сте за България!

ПОЛОВИНАТА ФОРУМ ПАК ХУКНА ДА ХУЛИ МИНИСТЪР ЦВЕТАНОВ и ДА ЗАЩИТАВА ПРЕСТЪПНИЦИТЕ и УБИИЦИТЕ! И ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ, ЧЕ СТЕ ЕЛЕКТОРАТ НА ОПОЗИЦИЯТА, ОЗНАЧАВА ЧЕ ОПОЗИЦИЯТА ЗАЩИТАВА ПРЕСТЪПНОСТА! А сега гласувайте пак за БКП, Пръмова, Костов и Димитров!

детска радост - бенгалски огън.Така е , когато парата отива в свирката.

Глупости на търкалета. Поредната постановка на МВР Пръдакшънс. Хвърляме пушилка за пред Българската публика и лъжем Европа че много работим, белким забравят за издънката с Цацаров или пък батакът с Сарафово. Елементарно, Уотсън.

видимо наи много коментират комунягите, не обичат реда и прозрачноста, забравиха че всички тези мрасотии доидоха по тяхното yправление. когато румен петков имаше "работен обяд" с братя галеви. лицемерни престапници. мачкаи цецо всички гадове наред.

Отврат от неграмотни гелберисти.... Научи правописа пич, пък после ни давай акъл! Анадъму?

krassikat@

Аз познавам правописа по-добре от цялата КОМУНОИДНА ПАПЛАЧ, която мърси нет-а и ви казвам - безумци, спрете се и не вървете против интереса на народа! Оценявайте всичко без лични и партийни пристрастия и се съобразявайте САМО и ЕДИНСТВЕНО с ОБЩЕСТВЕНИЯ ИНТЕРЕС. Едва тогава някой ще ви чуе!!!

Пътищата задръстени и непроходими в цялата страна вместо да се вложат усилия в почистването им хоп пускане една новина за готвено отвличане на дете и медиите я подхващат и забравят за кризисната обстановка.После става ясно,че не е било дете,че най-вероятно бандитите са аматыори,а накрая може да се окаже,че въобще не е имало нищо подобно,а всичко е било рижисирано от Мвр и Цвъки,но вече е минало цяла седмица времето се затопля и пътищата вече са проходими.Лошото е че една подобна постановка струва на държавата минимум 50хил.лв. пари които излизат от нашите джобове на данъкоплатци,за да гледаме евтин филм с некадърни актыори в него.

Гениален сте! Аз също предлагам да забранят всички новини и само за снега да говорят.. а най-добре да ви впрегнат да го чистите, защото очевидно за умствена работа не ставате..

Моля да направите списък с темите които искате да обсъждаме че да не се отклоняваме от желанието ви О, Тенсел76!

Страхотна злоба и омраза. Ти си изрод. И най-вероятно комунист, на който са дръпнали черджето и са спрели кражбите. Каквото и да се направи плюеш. Жалка душичка.Готов си и най-големият престъпник да целунеш по задника, само за да си против всичко. И повечето тук сте такива нещастници. Бягайте в северна корея говеда.

Дамян

А ти най-вероятно си селянин приселил се в големия град и мислиш,че всичко е наред след като вече не ходиш по кал.Ако имаше малко акълец една стотна от средно интелигентен човек щеше да знаеш,че Северна Корея ни изпреварва по всички показатели.Мислиш си че там е зле,но тук е в пъти по зле защото тук е див комунизъм и другите народи се плашат като казват,че ще станат като България,а не като С.Корея.Колко е зле си прави сам изводите ако можеш да разсъждаваш въобще.

Eееее ти ме утепа бе Танзел ефенди! Начи викаш вместо разните му там министри на вътрешните работи, прокурори, следователи и съдии да се занимават с наякви си там безскрупулни убиици, по добре било да ходели да изринат снега пред вас? Та за кого викаш гласуваш по избори, за да си направя сметката и аз, понеже по електората можеш да съдиш за партията!

Дамян

За Герб гласувах и пак за тях ще гласувам.Още един мандат на Герб и ставаме турски вилает и тогава турците ще ни "оправят".

Танче от село, 76-ти набор, Земи свърши в тоя живот работа за 5 стотинки, че идва края на света, а ти само знаеш да мрънкаш. 36 години мрънкане е предостатъчно. Дано пък поработиш 36 дена в живота си, че ще си умреш вечно недоволна стара кранта!

Значи всички престъпления би трябвало да се вършат по време на снежни трудности, защото всички са заети с чистене на сняг?

ТАКА СЕ ВДИГА РЕЙТИНГ - С ДРЪН ДРЪН

Дете на 26 год???????

Гарантирано от ГЕРБ. А комуноидите продължават да вият и плюят. Не им харесва да има ред и нормална държава, искат си мътната вода и вся власть.

Ужасно неприятна личност......На американец ли се прави ,на какъв ли друг глупак от Годечко?

Аз слушах господин министъра по телевизията. Нещо ми се стори странно - "лица" на 23,24 и 25 години са готвели отвличането на "дете" на 26 години. Г-н министър, моля Ви се! Ние не сме някакви малоумници. Ако сте предотвратили наистина престъпление - поздравления, че сте си свършили работата. Но няма никаква нужда да "украсявате" и да влагате определения, които звучат странно. Пълнолетие се навършва на 18 години в България и поне на мен не ми е известна държава, където това да става след 25, така че предотвратили отвличане на "дете" звучи малко по-мелодраматично, отколкото би следвало да звъчи в устата на един министър, още повече вътрешен.

Що за "новина"?! "Някога" "едни хора" "някъде" мислели да отвлекат "някого", който бил син на "някого си". Но МВР ги разкри. Много информативно. Поне си има акцент, де.

Правилното съобщение е: Задържани са 100 000 души, щели да искат откуп от три лева.

Ти сега много мислиш а трябва само да слушаш вожда

чудесно.И за тези няколко месеца следене, колко човека бяха ангажирани с това? Колко случая на обикновени хорица са били неглижирани за да следите това? Кога ще има новина, че сте хванали крадци, които подготвяли обир на апартамент.Кога? Обраха ме вкьщи, полицаите заети даже не ми се обадиха да ме попитат за серийните номера на откраднатите неща.Заети са....да....заети да обслужват себе си и близки до властта бизнесмени.Помияри!

Няма ли да спрат да пишат и говорят за неща, които са им задължения?? Някой да е чул краваря като дои кравата да го разгласява в медиите? Аман от простотиите на това МВР! Да не говорим, че ги хванали защоти били аматьори! Питам се само при 60000 полицаи и само 20000 на улицата, останалите 40000 с какво се занимават???

Явно не помниш соца и телевизията тогава - във всички новини се вмъкваха и репортажи за кравари, тъкачки и прочие, кой издоил колко литра мляко, изпълнил петилетка за 2-3 години и т.н. Човека е раснал в онова време и явно му липсва - тъче на няколко стана и изпълнява петилетки!

Напротив, помня много добре! Но тогава показваха кравари и други работници-ударници, които са надхвърлили нормалния добив за деня или годината. А тия мухльовци???

Пълна простотия,хем шестак хем лъжец.Пред съда ще отрекат всичко,пък и не са отвличали на практика.

Ако това не е МВР рекламен трик, прави впечатление, че не само бандата е действала аматьорски, но и органите, които са ги арестували прибързано. Не знам как ще осъдят "бандитите" за намерение.

Само да вметна:Приготовлението за отвличане е наказуемо.Така поне пище в НК.

Ами то и приготовлението за свадба е наказуемо - брак:)))С пиара на цвъчко така ли не свикнахте вече..Хората нямат хляб, пътищата затворени от 10 см.сняг, болните не се лекуват, 36000 души без заплати с месе/а като се сложат и семействата им../..

Обикновенно първо арестуват, а после търсят за какво - особено в Перник. ;)

опит за отвличане, се казва, хитрецо.

що си мисля, че изобщо такова нещо не е имало,а някой си пише актив само.............