Коментари - Отварят за коли обновената улица "Шишман" за Нова година | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А с фадромата ше мое ли да минавам ?!?

Най добре ще е да изселят живущите и да направят тази улица магистрала за Парла мента

Ремонта започва на следващия ден, след откриването

Този който е писал да беше минал по улицата и след това да пише глупости !

Трябва улиците в центъра да само за кореняците и елитът, които живеят на тях. Провинциалистите да си стоят в провинцията.

Съгласен А кореняците не трябва да излизате оттам

Кога най-после българските улици ще започнат да носят български имена, а не тези на монголо-татарските азиатски изроди.

Аз съм софиянец десето поколение. Родата ми живее в центъра на София още от римската империя.

За 6 месеца направиха 100 м …….

Бедният българин и колата му. Такова нещо няма никъде по света. My precious....Навсякъде в Европа центърът е освободен от тази напаст, наречена коли

да-да, за да може да освободеното място да се правят гей-паради!

Сега няма тротоар, а нещо, в което да се спънеш

Докато населението на София е на това ниво и с подобен манталитет много трудно ще се промени този град . В Букурещ огромна част от центъра е пешеходен , в Белград 17 улици в центъра бяха превърнати в пешеходни зони. Преди да ме пращате на село да си ходя , както много обичате, уважаеми съграждани ще ви кажа , че съм роден и израснал в идеалния център на София . Та моля не на мен , уважаеми аристократи .

Не знам дали си роден в идеалния център на града, но според мен, е по-вероятно да си от центъра на някое село. Ако имаш възможност проучи повече темата с пешеходните улици в големите европейски столици. Това, което предлагаш е характерно за градовете от селски тип. София е донякъде такъв, заради населението си, но като архитектура все още не е.

Западна Европа е пълна със села, само многознаещия 23-то поколение кореняк Ганьо разбира от урбанизъм.

И неадекватни или обидни коментари. Пък някои от тях са и с доста правописни грешки. Ама трябва да се заработват средства, за да се живее някак си.

Вау, споделено постранство между хора, коли и веселопедали! много джендърско! само как ще споделя като пешеходец едно пространство с кола, колело и трамвай без то да ме прегази, е въпроси за тия дето не са на хранилка към чужди фондации ...

По олигофренско управление не може да има в един град както в София. Съобразяват се с шепа лелки и превръщат една красива улица в автоморга! Вместо да гледат обществения интерес. За това Ганьо ще си седи в кочината и мизерията и никой няма да му е виновен, че се въргаля в помията!

Докога ще се ремонтират по 3-4 пъти улици, които нямат нужда от ремонт?! Шишман и Солунска например. А същевременно други улици, пак в центъра са в окаяно състояние и не са пипани от над 30 години. Лайош Кошут например.

Почват ремонтите на ремонта! А Шишман практически не се нуждаеше от ремонт, защото беше павирана. Но герболяка не търпи вечните неща, за справка вечните ремонти на трам. линията по Борис III

Тъпанари! Тази улица трябва да е ПЕЩЕХОДНА!

Не, не трябва!

Когато започнеш да четеш, все едно се намираш в Мацква, главния аул на Москало-татарското ханство. Кога най-после ще сменим тези гнусни имена с Български?

Я се прибирай там, откъдето си се пръкнал, боклук соросоиден!

Това което направих ,вие само не може да го асфалтирате и боядисате бе,затова почнахте и махнахте заводите да не ви тежат поне те.

не слагай минус кой възтанови центъра на София след бомбандировките на братушките от другия грай на голямата вода хамерика а ?

Ремонт на ремонта почва след НГ

Браво! От Ивановден започват смяна на Вик,газифициране и т.н.! Догодина лан...ама там юалко се копае няма да фо усетим!

Да ни е честита! За 2 години в китай правят един град с метро!

Каквото и да се направи все е грешно и ще има недоволни. БГ стил е това - всички са глупави само аз съм топ-а и всички смотаняци ги прецаквам!

Ми, може би защото каквото и да направи Данчето, наистина винаги е грешно и калпаво?

Улицата е на живущите в кооперациите на нея, а не на навлеците, които идват да се натряскат вечер в кръчмите. Колите на живущите имат право да са на тази улица, а чак след като остане място може да има търговски обекти или някакви други.

аз си мислех, че е улица, а тя била частна собственост на живеещите на нея

Глупости.

Отивай да живееш в Люлин, там може и да имаш частна улица. В София ти си НИКОЙ!

По тази тясна улица, не трябва да има автомобили

Откриват за Нова година, и веднага следва ремонта

Без коли, тази улица беше супер яка!

Беше, ама Ганьо е свикнал да си паркира у тех си! Дейба и нещастниците дейба, една пешеходна зона нямаме като хората в центъра на града!

Могъ ли да джиткам с Eko Категория 1 по таз джиджана уличка, без да ма снимате с камирите за глоби?

Тротоарът създаваше атмосфера....Сега прилича на Пиротска. Тротоарът беше от стари камъни. Слагат се некачествени мстериаки за да се оползотворяват пари за ремонт. Вън от общината!

Сакън, ще земат да сложат и тук перките от акули и някоя жена, заяпана в телефона ще се пребие и после ще съди общината.

Трябваше да е с калдаръм от турско време, за да е максимално автентично и да не ти се развали настроението.

А сложихте ли поне 3 стационарни камери за да контролирате това което сте намислили. Или само си приказваме

между другото камери сложиха на всяка уличка/пресечка в района и то преди около две години

Обезобразиха историческа улица в центъра....До кога кич и пилеене на пари за безумни ремонти. Махат ценни стари павета, слагат нови. Защо? Къде отиват паветата?

Е, хайде и ти - къде отивали паветата... Не мой с лошо. Отиват по вилите ни, а някои заделяме и за съдийските имения по морето. Където отиват гепените общи пари, там и гепените павета. Индийската нишка е непроменена от 3 десетилетия.

Няма отводняване, неграмотно и некадърно е направено. Вони на канал, пешеходците ще се издушат. Павенцата се разместват още при поставянето. Ремонт на ремонта, досега 3 пъти! Още колко? А комисионните си вървяяят...

Тази улица само за кореняци ли е или може и провинциалисти да се разхождат по нея?

Хората искат да е пешеходна. А общината иска паркинг от който да кешира...... Защо ще я отварят? Алчност? Глупост? Невежество? Всички посочено причини?

Какво се правиш н разбирач? Чалга и техно по цяло денонощие, пияници от наши и чужди страни, крещене нощем... това ли искаш? Точно тези, които искат да е пешеходна са алчните!

Ако живеехте тук, нямаше така да мислите. И тук в кооперациите живеят хора, които искат някакви сносни условия за придвижване, паркиране и ниво на шума. Интересно ми е, ако затворят улицата пред вас и не можете да си стигнете до дома, да натоварите/разтоварите нещо тежко и даже въобще да намерите място да паркирате колата си, дали щяхте да пишете същите коментари. Да не говорим за масите пред всяко заведейнийце какъв шум ще генерират. Значи селяните, напълнили цяла София , трябва да могат да се разхождат спокойно навсякъде, а тези, които са родени и израснали тук, вълците ги яли. Какво си мислите, че ние нямаме деца? Имам и искам освен да ги разхождам с количка да ни ги будят по всяко време на денонощието развеселени граждани, които пеят, викат и звънят по звънците за удоволствие. Аз не искам "Шишман" да е втора "Витошка", направо ми е мъчно за онези, живеещи на нея.

Мъчно Ви е , но точно хора кореняци с къщи на улицата допринасят активно за нещата, от които се оплавате, тоест отдават под наеми или собственоръчно превръщат наследствените си имоти в заведения със среднощни крясъци и пияници . Само един еблематичен пример - Билкова.

асфалтирали улица ,не може да бъде

е улицата, по чиито тротоари може да мине само един човек, камо ли майка с количка. тя е улицата, който показва, че в настоящия момент в уличното движение са по-важни авгомобилите, а не хората, а още повече - стари хора и майки с деца! Нейното устройство е в разрез с всяка хуманност и е израз на съвременната показност. Нека тези, които са приели този план, поне един път да минат с количка по тези тротоари! Този план, както и другите са правени от хора, които не познават София и не са расли тук!

За последните 4г , това е третия ремонт на ремонта само за Шишман

ей това голяма новина. Чакаме с нетърпение и за останалите 1000 улици в София.

Кога започва ремонта на ремонта?

Това сензация ли е?По време на гнилия социализъм това беше ежедневие .Няма да забравя за една нощ асфалтираха бул.Г.Димитров от участъка лъвов мост централна гара 40 години не мръдна ,сега сосо бандера затваря улици с месеци прави ремонт и след това ги до ремонтира .Та няма страшно сега ще Дойе ВК да я разкопа че се спукали тръбите и така докато е демоно -крадция.

Супер! Най-аристократичната улица в стара София! Минавах и много добре е станала!Евала!

Ако си от "Люлин" може и аристократична да ти се струва. За мен е сборище на селяндури, намъкнали се в чужа собственост с доносничество и мърсотии по времето на социализма.

Коя е следващата улица за затваряне?

Пак същата ама след нова година :) , нали знаеш - нова година, нов ремонт