17-11-2017 20-11-2018

Коментари

По-добре е отколкото кимизарника,който беше,с постоянното задръстване и бараките по Житница..

Докато го строяха мълчаливо, до него построиха 4 кооперации със 15-на магазина.От него ще стане хубава пързалка за децата и в двете посоки.Пълна тъпотия са направили!

Тва за балотажа ли ги ху

Бате Евгени сега ще те видя със знаците

Само за сравнение: тунела под ламанша е построен за 7 години. На -75 метра под морското равнище. Дължината му е 50 км широната близо 15 метра. И това в дслечната 1987 година е започнал строеж, завършил 1994. Виждате какво са направили на борис и житница за 4 години. Е как ви се струва?????

Струва ни се мрънкащ самоковски компир дето има планове и идеи))))

В Мюнхен започва да се строи нов лъч на метрото, коено ще е готова 2037г., но там няма такова плюене.

Това истинска Къртица да го беше копала, за 4години щеше да го изкопае и до сега да са го пуснали. Уникални нещастници, три пъти променяха пусковия срок. За по-кратък време тунела под Ламанша са направили. Нямам думи..... Но естествено виновни няма.

То пък едно кръстовище... Пак изберете Фандъчката и мързеливото Боксьорче-корумпе

Как не го завършиха 2дни предварително та да му резнат лентата ? Направоми сене верва!

Поредната недомислица - сега по "Дембър" и "Хубча" можеш да избегнеш голямото кръстовище и така не се създават задръствания, а обръщайки посоките на движение ще направят тапа, а самото движение по тези улици става безсмислено освен ако не искаш да се въртиш в кръгче - много тъпо.

По ул. Хубча влизаш и можеш да направиш два вида кръгчета. Голямо през локалното и малко по ул. Княгиня Клементина.

Всъщност едва ли някой от вас е от Красно село. Утре боксьора отново ще победи и следващите 4 години ще са така успешни да квартала както отминалите

Не си ти когато си лизач...

булевард,ще стесните ли с джендър-алея,и Бус ленти?

Точно това трябва да се направи, селяндур със селяндур! И си махни таралясника от тротоара или калта, която е била зелена площ някога!

Не се пеняви много, защото утре идват багерите и на зелената зелената площ ще се строят три блока

Минусчетата и плюсчетата казват достатъчно какво е обществото в България. Не желаете нормална градска среда! Искате си кочината. После ревете, що нормалните хора се изнасят от тук! Ма сте тъпи ...

с удоволствие ще гласувам против селската учителка с отвратителната си фалшива усмивка!Часове не делят от отстраняването и чрез избори от управлението на Столицата ни!

Ще има ИЗНЕНАДА за теб и тези, които ти поставят плюсчетаааа

Съобщаваме Ви, че фабриката за лентички спира работа от 28 октомври, поради обявяване на ликвидация.

Наистина нямате точната информация и затова така яростно нападате.Не кръстовището и тунела са строени 3 години, а в този участък се изгради Метростанция.Това време беше за нея и още много подземни комуникации, които естествено не виждате.Грешка е, че не се показва как се работи под земята, какви са опасностите, рисковете и т.н.Накратко много е лесно с чистичките обувки да минеш отгоре и да критикуваш.Нещата са много по-сложни отколкото Ви изглеждат, но това е за който може да го разбере.

Приятелю, метрото тръгна оттам и още някъде преди година и половина кръстовището можеше да се отвори, без да пречи под него да се довършва метростанцията. А забелявахте ли че даже не е асфалтирано а наредиха павета. не знам каква икономия реализираха с това, но очаквам след зимата да го затворят за ремонт, защото вече няма кой да реди павета в БГ.

Опасности, рискове - дрън дрън та пляс. За това ви се плаща, сами сте си избрали работата. Слабо ме интересува опасности, рискове....който го е страх от мечки да не ходи в гората. И още нещо искам да кажа на палячовците и смешници строителни работници - тунелите в западна Европа са по-сухи от баните ви. разбираш ли какво ти пиша, тука още не е пуснато в експлоатация дадено съоръжение и вече е мокро, с течове и т.н. И тези се пишат строителни инжинери, по-скоро тъмнолилави неграмотни бачкатори.

Пич не говори глупости. ..там живея и за 4 год знам какво правиха/работиха- НИЩО!!!!

Какви три години....ремонта започна началото на 2015.....4 години и половина!!! Защо няма глобени стройтели?

Стройтелю, не се коси.

Ей не им стигна един ден да го отворят за изборите. А това, че го направиха с по една лента и пробива под Борис и отгоре извън всякъкъв здрав разум! Колкото беше задръстено преди, толкова ще е и сега!ако видите къде ще са спирките на рейса ще ви стане ясно - като спре рейса ще спират и колите след него...

Най после след повече от 3 години ремонт на 300 метра отсечка.

Всяко чудо за 3 дни! .Най-после планината роди мишка!

На 30-ти ще го затворят пак и почват ремонт на ремонта.

Линията на 83 беше много подходяща за бърза връзка с бул. Сливница на целия район (Гоце Делчев, Бели брези, бул България) Сега пак ще се задръсти още повече бул Гоце Делчев. По-добре да запазят трасето от 2016 г. до сега. Беше много подходящо...

а какво правят хората от Красна Поляна?

Доживяхме го, добре че има избори. 2 фандъкови мандата май им отне. Сега остава да кажат дали ще започнат да го довършват веднага или след балотажа.

Забавна, направо трагикомична форма на предизборна агитация - как пък точно в събота преди изборите се сетиха да го съобщят? Коя администрация работи в събота?! Ей, умора нямате в тъпите опити да ни манипулирате!

Манипулации може да прави само една партия...

Понеже циганките заминаха за Европа, да ги похвали малко 6161.

Сега показваха по БГ он Еър някаква, дето катастрофирала в лентата под кръстовището на Подуене. Гледайте, като правите сефтето на новото кръстовище, да не се почнат катастрофи, че е пълно с тарикати, дето все правят действия, които изпреварват мисленето им.

3г. и 8 месеца :)

Що ли пък случайно баш преди изборите? Да се каже че някой много е направи за столицата ли?

Ами те като минат изборите те пак ще го затворят.

Ремонт на ремонта - след изборите.

След ТРИ ГОДИНИ строителство, се открива ключово кръстовище на 28.10 , а общинските избори са на 27.10 Това съвпадение ли е ? Едва ли !

Никакво съвпадение не е. Запазена марка "ГЕРБ". Всичко се прави от избори до избори.

Всичко като по поръчка за изборите. -Отварят градинки -засаждат дървете -правят доставки по пограма "Зелена София" -отварят неработещи метростанции за разглеждане -и точно за изборите цяло кръстовище, което го правиха 4 години Добре, че не се наложи да чакаме и Графа да го отворят за изборите За качеството не говорим. А е ясно, че всичко е с пари на народа! Политик да си...

Попитали радио Ереван: -Защо на ГЕрП слогана за местните избори е : работа, работа, работа. - Щото това ще си търсят след тях.

Защото работят и пак ще работят, а някой други разчитат да ги изберат, че да не работят. Сещайте се от кое време се пращаха децата да учат, че да не работели.

Радостта е двойна, с 4 години ремонт, може и в Гинес да влезем с него.

Кога ще отворите Патриарх Евтимий от бул. Витоша до ул .Самуил, ПЕТ години е блокиран?

От гоце делчев няма възможност за ляв завой по цар борис посока княжено.Същото се отнася и за посока център. от житница нагоре пак няма възможност за десен завой по цар борис към княжево. същото и посока центъра. ако не съм в грешка то по-тъпо изградено ново кръстовище печели първа награда в гинес за ТЪПОТИЯ, пък ако ще и на 5 нива да е.

Така беше движението преди да затворят кръстовището. Сигурно ли е, че и сега ще е същото? Може да е като на бул. "... Гешов".

Не е вярно! Преди да затворят кръстовището , имаше възможност и за ляв и за десен завой на всички които се движеха по гоце делчев и житница.

Не е вярно! От Житница има и ляв и десен завой. От бул. Гоце Делчев също има десен завой към Руски паметник. Единствено няма ляв завой от Гоце Делчев към Княжево, което наистина е малоумно!!!

Интересно, как след 4 години работа и 1 година закъснение успяха да смогнат баш за изборите да го пуснат.

Радостта, предполагам, няма да е дълга след като се започне ремонта към Февруари или Март месец следващата година и вероятно (ремонта) ще е поне няколко месеца.

По света се хвалят с летящи такзта, у нас ремонтирали кръстовище. Тъжно!

Летящи ткзста ли каза?

Разгеле!

Това не трябваше ли да стане през август?

Друго си е да избереш подходящия момент за лентичката.

след подходящия момент празноглавецо ?

за твое сведение.

Нещата се постигат. С очите си виждам. За десет години София се промени. Тотално. Факт.

Особено южните райони....игла няма къде да хвърлиш между блоковете там. Паркиранито е като шестица от тотото.

ПаркиранИто - марш обратно на село, в първо отделение.

Това да ти е проблема...правописната ми грешка. А да ти кажа че съм родена в София ,родителите ми също....и ми е писнало от столичани в повече да обиждат кореняци софиянци.

В Буркина Фасо знаеш колко промени има. Вече ма хора дет'буквите не знаят но държат в ръце 8 ядрени устройства с по х Гб рам!

Промени се, да - от хубав и функционален град, в град, негоден за живеене!

Мммм, осмото чудо на света!

Сутринта минах с колелото. Вече е готово. Невероятен строеж. Великанска работа!

Да дано,че народа изтрещя да търси място за паркиране....и доста хора ще предпочетат градския транспорт на рейсовете.

Метрото е почти готово! Ще се родим!

Двата стари блока на Житница до самото кръстовище са блоковете на ДС и милицията. Просторни стари тухлени апартаменти обитавани от червени паразити. Нормално е коментарите да са такива.

Коментирали са предимно селяци от провинцията дето нито знаят де е ул. Житница, нито бул. Борис III. Нито пък си имат на идея какво бе кръстовището преди ремонта.

отрицателните коментари са от говеда от говеда родени

Дано да е истина, в понеделник да ползвам рейс 83 до Красно село и да оставя колата.... То обикаляне беше, то чудо беше....над три години време.....разгони ни се фамилията.

Кръстовището построено от комунистите беше прекрасно. То на това кръстовище в двата стари блока живеете само милиционери от ДС. Тези два блока на времето ги раздадоха на кадри на ДС и милицията Паразити.

Много отрано заработваш.

Ами просто човека е от района и знае за какво иде реч там!

Тоя дето му адвокатстваш твърди че живее в квартал Христо Ботев бе!

idio

при нас за 3 години пробиха подздмни тунели на 100 метра дълбочина, с три ленти в тръба, като спагети под 20километра гъста жилищна зона, включително метро под морето. но... браво, кръстовище за три години е велико

Пий си сутршната бира.

доживяхме баби!

Как не е я е срам Юрдечка Фандъкова да прави един елементарен надлез цели 4 години. Да не говорим, че последните две години там не се работеше и долу всичко беше обрасло в буреняци. С тия темпове на работа ще направят околовръстното след 30 години, когато хората ще летят на автономни спайдъри като в междузвездни войни.

на ремонта му... Що няма информация?

Жалко че го отварят сега пак ще стане супер лудница и трафик там а беше супер спокоен булевард Гоце Делчев

Под Булеварт Борис III има само 2 ленти, една в посока ГДелчев, една в посока Овча купел, честито здръстване .

Тогава си карай отгоре през светофара, там има още 2 ленти.

Ако не сложат светофар на Била няма да има задръстване, даже напротив.

Каква "Билла"???

Дочакахме! Добре, че са изборите, та да се разбързат. 3 години едно кръстовище - това е световно постижение!