17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сложете някоя калинка. С греб напред.

мусулманин с криминално минало шеф на българска болница!защо не може да се класира в собствената си държава и там да си практикува? уникум сме това българите

Я,пак прочетете статията, че май сте прескочили доста от нея!!!. А религията е въпрос на личен избор, и това не трябва да коментирате.

МУСУЛМАНИН??? Я първо се научи на правопис бе, илитерат такъв.

Изключително добър доктор и Човек. На мен лично ми помогна много преди 3 години. Бяха ме изпратили за преглед при него с диагнози .... Които предполагаха операции и тежки лечения. ДОКТОР Заргар ме излекува с 4 процедури на обща стойност 80 лв. (Лечението на Другите “доктори” струваше хиляди) И когато го попитах защо ми иска толкова малко, каза: “За съжаление медицината се превърна в търговия. А аз искам да съм просто Лекар и да лекувам”.

Този "чужд" лекар е пример за българските. България, която обезлюдява отдавна трябваше да дава гражданство на грамотни чужденци. Иначе в пренаселения свят ще става все по апетитна за окупация. Едва ли някой допуска, че тази прекрасна територия ще остане обезлюдена. Въпросът е как ще се случи това.

Dano skoro doktora da polu4i BG pasport i prodalji da spasiava horata! Az gledah film za nego predi godini po TV. Poklon doktore!

Човек на ДПС! Няма значение колко е добър.Има много бг лекари ,които също са много добри и могат да ръководят тази болница.Как е избран този лекар за главен? Чрез конкурс ли? В Исперих се говори на турски и цигански.Още един бг град ,който се превзема от ДПС и Турция и ГЕРБ мълчат! Предатели на България са ГеРб!

А другарката Нинова къде е, или се готви за коалиция с ДПС-то?

А ти си кон с капаци.

Мярката е правилна. Дали български лекар може да е шеф на иранска болница?! Или на германска, на английска? Да се радва мюслима, че може да работи в България. А то се оказва кои са в негова защита - ами все мюслита в Исперих! Господ да пази България, след като българите не можем!

Може !

Тоя Иранец- Ислямска змия, който се представя за доктор да бяга ОБРАТНО към Иран да си търси правата.. Ислямситиети, 500 години живяха на територията а България , но ги изгонихме и изтребихме. Ако го убият тоя иранец, хем ще ВЗЕМАТ доста пари , хем ще СПАСЯТ България.. А ако утрепят турчин- Журналист, освен че ще вземат Пари и ще Сасят България, и ще СПРАТ тоя турчин да прави Арабска ПРОПАГАНДА и Измама - Турски сериали и да не може да ЛЪЖЕ хората в България. Турските сериали са все едно няко да отиде в Израел и да продава на Евреите, филми и сериали за Великлепния Хитлер.. Затуй че живем зле са ВИНОВНИ арабите и турците... Тия ЛЪЖАТ разни ИДИОТИ,- МИтьо-вци, Мечки да крадат и убиват свои познат Българи, да пренасят Наркотици и да нападат Българи да ги правят- просяци и простититки..

За 143 години на Ганьо все някой друг му е виновен, че бедства, че е прост, че го презират съседите, че е корумпиран, че е беден и пр.

Тоест искаш да кажеш , че 500 години Османска власт са без значение , както и 45 години светъл социалзъм + демокрация построена от ДС . А за съседите ....слабо познаваш историята на Балканите .

Ти си някакво недоразумение.

В кой век живеете??Предполагам,някъде в 12 или 13.... ЕХООООО!! Вече сме 21 век.Неграмотен , злобен и просташки коментар.

В крайна сметка той се оказва по българин от продажните управници. Историята му странно прилича на тази на друг ирански доктор - Батманджелис.

И кое му е по-бълагрското , че в Англия не са му минали номерата и се е върнал тук муахахахах

Егати държавата ! Високо квалифициран лекар живял дълго в България и ръководил успешно болница не получава граждавство заради недекларирана валута в миналото ! А на Черепа с 19 тежки обвинения включително убийства ще регистрират партия и ще участва н изборите ! Пълен кретенизъм !

Едния е осъден , другия не . Па и как реши , че е висококвалифциран ?

Прочети статията. Там пише къде е завършил и специализирал. Или според теб е управлявал болницата, защото е овчар ?

Малко ли овчари управляват болници тук ? Завършил в Москва , в Англия не го оценили , та какво каза за квалифкиацията ? муаххахахах

Ааааа, Москва ! Разбрах какво те мъчи. Нищо чудно този лекар да е агент на КГБ и да е отровил Гебрев.

Нищо не ме мъчи мене , ти почна с високата квалификация муахахахаххаха

Кои са тези овчари управители на болници ? Как разбра че не е квалифициран бе троле ? Как разбра че не са го оценили в Англия ? Москва ли ти бръкна в гъза ?

Как ли , прочети статията чукча - бачкал там 6 месеца и аре обратно тук муаххахахахахах Боли ме @№$ за Москва и Руслямия , тъпак !

Значи щом е работил 6 месеца и се е върнал значи се е провалил ? Така ли бе тъпанар ? Какво ли разговарям със смотан трол !

А ти какво мислиш , че е станло бе балъче ? Отказал се от високата заплата в Англия и престижа там защото му липсвала България , която дори не му е родина муахаххааххахах

Много е хрисим тоз доктор - 210 000 годишна заплата. По 17 000 ма месец, той направо е ангел, а коя ли партия седи зад него... колко ли получават лекарите в тази болница, защо никой не пита и не на последно място, каква дейност извършват

Бързо забравяте,че от болницата в Исперих се беше изтъпанил един в ковид доспехи и лъжеше като за световно,че масово умирали в болницата в Исперих и имали недостиг на оранжеви чували за труповете !! Плачеше за пари !! Статията беше поместена в Дир.бг.Та това ли е големият професионализъм в тая болница !!

Как така толкова време можеше да е директор,а сега вече не може!!??? Ще сложат на негово място някой парясник та да фалира болницата нарочно, хората от Исперих и областта да се вдигнат на бунт,да върнат доктора за директор, иначе ще останат и без тази болница!

Уот дъ фък ис дис. После що сме втора категория хора Това заслужаваме

Президентът може да даде гражданство на когото си иска и както си иска без да дава обяснения. Това е негово Конституционно право. По традиция Радев е отстъпил този прерогатив на вицепрезидента Йотова. Така че трябва да питате мисис Пиги защо не му е дала гражданство. Аз ако бях на негово място отдавна да съм си дигнал чукалата и свят широк. Доктори се търсят навсякъде. да оставим идиотизма, че чужденец не може да бъде директор на..болница? Защо може да бъде на банка, футболен отбор и прочие а на болница- не?

С ударно похарчени 500 милиарда за десет години и постижения за дъното на дъното, съсипали и малкото до сега не съсипано и откраднато, този явно достоен според съгражданите си лекар и човек и подобните му са проблемът на гробарите.Егати държавата и народа.

Ако беше с руско гражданство да го вземем. Ама той с друго.

Иска ти се да се казва Махмуд и да е от Великобритания.

Странно , днес всички руосфили са станали защитници на чужденците. Чудно ми е ако доктора беше гражданин на Израел дали щяха да са толкова възмутени :)))

Шило

Кире, тъпичък си! Защитаваме професионализма на човека, а не калинките на Тиквата и Доганя! Четеш ли, мисъл влагаш ли?

Да , да знаем те точно теб и избирателната ти защита :)))

Кире, сложи си главата под студената вода за да изтрезнееш. В Израел половината са руски евреи и отношенията между двете държани се много добри.

Но не и отншението на родните русофили ..така , че действай със студенат вода ;)

Как нашите русофили мразят Израел? Нали са русофили ? Нали сме спасили хиляди евреи през ВСВ. Да не вземеш да ни убеждаваш, че нашите русофили мразят Русия !

Как ли - лесно , чети им коментарите и ще разбреш .

Шило

Баба Меркел дава мило и драго за специалисти, Тиквзун Простий ги гони!

Мда и при нас така . Пълно с калинки дето измислят проблеми на работливите пчелички и мравки и те една по една си тръгват ....

Шило

Идиоти! Какво значение има гражданството, ако е добър администратор? Държавни тайни ли има в болниците, кво? Значи, може да лекува, ама не може да ръководи?

Пречи на краденето, затова

Шило

Най-вероятно. Сега ще сложат калинка на ДПС, с които уж не са в коалиция!

Ти като русофил трябва да си пръв защтиник на ДПС бре :))))

Понеже си луд "демократ" няма как да знаеш, че "демократите" са най-големите приятели на ДПС. русофилите ги мразят. Ама лудите "демократи" винаги представят желаното за действително.

Русофилите ги мразят защото са глупавички и не разбират чие протеже са ДПС и чие са ДОСТ ...ама за русофили е нормлано.

Гоним хора като този Човек (умишлено с голяма буква), а държим десетки хиляди калинки (умишлено с малка буква), които си кротуват на топличко в администрацията, когато навън хората няма какво да ядат, а болниците са пълни и десетки ковчези заминават от там към гробищата всеки Божи ден. Срам ме е!

Що за БГ-простотия - а защо, по дяволите, да не може чужденец да е директор на българска болница?!? Каква точно е презумпцията на този тъп закон и коя умна кратуна и е хрумнало да го предложи. Обзалагам се, че пак са измислили някаква далавера тук, като "дайте да го махнем тоя от Иран, че да направим брат'чеда директор"

Шило

Кой знае, кого още ще засегне? Днес директор, утре шеф на клиника, на отделение... В този парламент мнозинството са пълни идиоти!

Е това вече е явна тъпотия от страна на правителството на Тиквун. А на подлите македонци сме дали на над 60 хиляди гражданство

Пумияра Двойку бурЮСУФ е двойкаджията на Юропата и е последен по сичку ф сфета, даа на сякви буклуци гражданство, а на пулезни ти за държавата ги унижава.

се каротекира в Бистришките тигри...

да се запише футболис в Лудогорец За 24 часа стават бг граждани

Законите са за да се спазват. Човека ще получи гражданство по възможно най-бързата процедура и ще бъде възстановен. Не съм фен на ГЕРБ и министъра, но те нямат избор в случая.

Законодателите ни са превърнали Ралбамента в тепих. Вместо закони измислят кой как кого да прецака.

А досега правителството къде спа ?

Гледа на шкембе войвода торбичката .

В парламентата под вещото ръководство на ПКП такива закони измислят......После защо не вървял футбола в България.....

Този закон е очевидно написан ad hoc (някой българин има апетит за директорското място). Няма валидни аргументи защо да не може лекар без българско гражданство да е директор на болницата.

Сега ще назначат някой глупав гербераст. Може и да е фелшер

Де да беше от гостите на Меркел- тя лично щеше да се застъпи....

Радев да не се прави на лут а да му даде гражданство

Той сега има други грижи.........

Ако беше някой черен ритнитопковец на третия месец щяха да му изкарат паспорт със сигурност.

Няма значение гражданството ;което трябва да получи; , а образованието, познанието и грижовността в тази област--медицина. Такива хора трябват на България

Има закон и той е спазен с отстраняването му от поста , точка ! Едниствният въпорс е защо не е получил гражданство.

Не, въпросът е защо са написали такъв закон. Такъв срамен закон няма място в България, държава, която има претенциите да е цивилизована. Подобна дискриминация е недопустима. Подписка трябва да има не само за даване на българско гражданство на този човек, но и за премахване на законовите пречки граждани на други държави и на лица без гражданство да бъдат директори на болници. Не виждам смисъл да има подобни ограничения и за народни представители, президенти и т.н. Ако демократично хората гласуват за лице, което няма българско гражданство - волята на народа трябва да надделее.

На този въпрос е отговорено, поне отчасти: "Оказва се, че е имал условна присъда за недекларирана валута при влизане в България, която обаче отдавна е изтекла." Дали причината е достатъчно основателна или не, вече е тема на друг разговор.

"Не виждам смисъл да има подобни ограничения и за народни представители, президенти и т.н" ..ако не виждаш смисъл , явно си поредно мулти-култи безродно идиотче !

Имаше скоро едно скандалче - шкембе войвода , 50 000 евро и гражданство за ,,бежанци" . Закона е спазен казваш .

В Държавата можеш да вкарваш злато и валута джобни от пътниците , но но Не можеш да изкарваш не декларирани същите. Не става въпрос за товари по границите и за доказани престъпници влизащи в страната

се е опитвал да вземе български паспорт, ама нъцки, ние пазим кръвта си чиста

Да , да молил се е и пари е давал

пак не е персонално... Закона не е лошо да е така, но такива заварени положения... дано му дадт гражданство на човека... срам ще е да е бачкал толкова години за нас и такъв шут в сурата... явно е добър, щом хората го защитават....

А как може МАзни Банкянски Прасета?

Трябва да се забрани и на ботокс кукли да са министри на здравеопазването .ботокс кукло марш от България

Да беше ритнитопковец. Не могат две думи на кръст да кажат на български, ама гражданство получават веднага. А имаше и едни баскетболисти, които взеха българско гражданство и повече не им видяхме очите. Без да го познавам се обзалагам, че човек като него и за българската история знае доста.

заргараи марагари... важното е че орките дето рабзиха и ограбиха автомобилите на закъсали хора имат бг гражданство...

малиии как ше лапам, само да стана шефче... тоя тъпунгер заргар после ше оправи рабоатата...

Ами сега, Симеон може ли да бъде цар?

Не само говори, ами си върши работата добре

А не незнам на колко си макета им издадоха бугарски пасош, а. И сега ко стана? Тия дето са с български паспорти ще учат сръбски език, а човека който работи, палаща данъци и помага в държавата ще го издуха. Еб*м ти държавата.

нали другари-товарищи?!

завършил в Москва...

И ти се мислиш за умник, ама си тъп цървул. Има ли значение къде е завършил, след като помага на хората? Ти като нищо не си завършил да не си по добър?

Доста от герберите и те са завършили в Москва. И кво ?

Евала на г-н Заргар. Вероятно не му представлява проблем да отиде в Англия или Германия да работи за мега кинти. И изглежда си върши читаво както докторските задължения, така и тези, по управляването на ресурсите на болницата.

Е явно му е проблем щом е изкрал в Англия само 6 месеца

Явно са му подготвили "заместник"

Идиотизъм в действие...