Отстранен от президентския вот опонент на Путин обжалва решението на съда

Борис Надеждин представи антивоенна програма, но беше спрян от участие от Върховния съд

Обратно в новината

Коментари - Отстранен от президентския вот опонент на Путин обжалва решението на съда | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако е неудобен човек за Путин или ГУЛАГ или ето...върховния съд...управляван пак от Путин. После ми говорите за честни избори в Русия...няма такива

Внимавай човече Надеждин, не се качвай на високо, внимавай какво пиеш и ядеш, в тая кочина всичко може да ти се случи. Престъпниците от Кремъл не прощават никога на никого, ако ги засенчиш!

Дори подписите не е успял да събере, но се напъва да е кандидат ... няма полза от такива, само трошат държавни пари за глупости, а подкрепата им е от роднините, ама не от всички.

Е поне ще остане жив. иначе рискуваше падане от балкон, пребиване по стълби или самоубиване с цялото семейство. Бахти каръците са тези опозиционери, как да гласуваш за тях!

Въпроса сега е, ше му се случи ли случка за назидание на останалите крепостни, или не...... ако му се случи, крепостните а и целия останал свят ше са сигурни, кви ги мъдри джуджето и че вече измъкване няма, поне за крепостните..... ако пък не, уронва имиджа на късия, и пак отиваме към случка....

още ли има толкова пропаднали хора, които да харесват тая пропаднала държава, бе ?

Феновете на тая помия са българи били роби на точно същите. Ето това не разбирам на русофилите ни, опитват се да изтрият лошата история с Русия като само натякват за турското робство...ама за след това никой нищо не казва

Може да е против СВО. Икономическите и военни показатели могат да бъдат игнорирани само от петата колона. Русия видимо не е СССР. Ако беше при положение на видима вече война с НАТО държавите, такива трябваше да бъдат разстреляни или обесени за предателство към родината. Много ми е интересно фашистката кочна САЩ, която под предлог за невидима заплаха е анти демократична, каква щеше да е при подобна ситуация. Точно като Украйна.

ти си идиота, ама не си толкова голям идеот да отидеш в Русия даже на екскурзия.

Сте без значение. И за Русия и за господарите ви тук и глобално.

Фашистът в Кремъл не търпи конкуренция.

не само политическата конкуренция почнал да избива руските педали за да няма конкуренция.

Дано не му откъснат някой тромб и на него.

кой ти каза за тромб?Кой друг е имал тромб???

Игорь Сечин, секретарката на ПУ, умря от "тромб", в същия ден, в който убиха Навални.

"Преди да бъде дисквалифициран, той привлече внимание по време на кампанията си с критики срещу войната в Украйна, определяйки я като "фатална грешка" И какво е очаквал да стане след това?!

А какво стана с кандидат президентът на Русия Дунцова? Нито е говорила против войната, нито против ПУ. Но и спряха тока на предизборно събрание и изтриха регистрацията. Защото за 1 месец събра повече подкрепа, отколкото ПУ за 22 години. При явяване на избори, Дунцова отвяваше ПУ от Кремъл.