Оцелели при "Батаклан" се жалват от бездействие на военните

На осем стоящи близо до зала "Батаклан" войници им е било наредено да не използват оръжията си

Обратно в новината

Коментари - Оцелели при "Батаклан" се жалват от бездействие на военните | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

дива държава тъп народ и си носят агресията и простотията навсякъде

това е за бг ченгета и по-нисшите амеби дето пишат тук за копейки

Този западен свят, не е този за който си мечтаех преди 45 години, този в момента ме отвращава с деградацията си!

марш в сибир там е прекрасно

марш вперьод, рабочий народ. Колко да е марш.

ами да се жалват ,тя държавата е в основата на целият този хаос !ако решат ,че им трябва претекст за нахлуване в някоя държава спретват си атентатчета ,показват личните карти от същата държава и всички лапат въдицата .единственият терорист е управляващия и подчинените му .но това е държавна тайна .както и убийството на кенеди ...

Ами да питат тези,които наредиха надзирателите в Бг да не носят оръжие,и да не стрелят по затворниците,а да ги оставят да бягат?

Аз

Aaa... И патката на топло, и душата в рая не може... Хич нямат право да реват жабарите. Каквото търсеха, това си и получиха, че даже и още заслужават. Същото важи и за нас.

Просто целият западен свят необратимо е деградирал

Чакали са Брюксел , да анализира , имат ли правно основание , да притесняват " гостите " на Меркел !

що за ненормално поведение? Може и да плюем по руснаците, но при тях такова поведение нямаше да се случи. Ако това бяха АЛФА или Вимпел щяха да опукат терористите за норматив. Е вярно, че щяха да пострадат и много невинни цивилни, но такива неадекватни лиготии нямаше да има.

Да така е! Руснаците щяха единствено да спрат противопожарната сирена и да попречат на децата да излязат от горящия мол преди да си платят атракциона!

Повече пот в учението, по-малко кръв в боя! Трепят терористите на всички досега атентати, дори ги разкриват при подготовката - руснаците са професионалисти! В ЕС гонят атентаторите по няколко дни. А те си кръстосват и пускат клипчета възхваляващи исляма, дори отстрелват по още някой... ДЕБИЛЕН РУСОФОБ....

Олигрофрени има навсякъде, но те в Русия управляват атракциони, а не специалните части за борба с тероризма(както е във Франция)