Близък на Немцов и Ходорковски със съмнение за отравяне

В Русия се съмняват, че видният руски опозиционен политик Владимир Кара-Мурза е бил отровен. Той е на лечение в клиника в Москва в тежко състояние.

Обратно в новината

Коментари - Близък на Немцов и Ходорковски със съмнение за отравяне | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тая западна пропаганда няма край. В Украйна убиха близо 10 човека от партияна на Янукович, тук всичко мина тихичко.

Дирчета, имам една малка забележка. Ходорковски може и да е бивш петролен магнат и сегашен опонент на Кремъл. Много по-съществено, което сте изпуснали, е това, че той е осъден за кражби в огромни размери, укриване на данъци в огромни размери и мошеничество, и за това е лежал в затвора 10 години. А иначе може да е бил и бивш отличник в гимназията и комсомолски секретар във ВУЗа, ама това не го прави ангелче с крилца.

От независим съд? С неопровержими доказателства? Или непознаваш руската съдебна система днес, или си обикновен агитпропчик от ниско ниво! Защо избяга от Русия Сергей Гуриев - ще ми припомниш ли?

Напишете в Гуглата "Майрановский" и ще видите кои са най-добрите отровители в света! Братята са ненадминати!

"Фобия" не означава ли страх??:-)), Действително, човешко е да си шубе, ето, ти дори за снимка си си сложил ризница:-))).

Не той, а ти - ами, що не четеш??!! Пресата го отрази!! Е, може би без жълтите и спортни вестници, естествено

Явно за някои от форума думата "провокация" е непозната, в ЦРУ, Мосад, Ми и т.н. само пият и получават заплата, а направят ли все пак нещо то е ясно, прозрачно, честно, законно и първо го разясняват по медиите, САЩ, гледат само собствената си държава, а не всяка точка по света да е все техен интерес, не притискат партньорите си, не шантажират и провокират никого, не подготвят "цветни революции", ЦРУ и Мосад не те са обучили бойците на Ал Кайда и ИД, оставили са всеки народ сам да си определя ръководителите и начинът си на живот, а НАТО вместо да се разширява и да пропълзява към границите на Русия, всеки момент ще се саморазпусне, съгласно договореното условие при саморазпускането на Варшавския договор. Между другото, някъде четох, че след Втората световна, евреите са искали за своята държава територията на днешна Украйна, но тогава Сталин не се е съгласил, категорично е отказал. Но защо ли толкова хора се ангажират с разследвания - то време, труд, нерви, умора, докато се разкрие и докаже версия, що ли направо не питат 2-3-ма като теб, дето поначало и отначало всичко им е ясно, и готово - случаят им решен!! Кой ли беше казал: "О, свещена простота. Тя/той не знае какво прави"

Поредното престъпление на лайнарския режим в Кремъл...

Ох, някой като каже, че предварително всичко му е ясно и как за него всичко е единствено на повърхността - направо се изяснява колко му е багажа

Структурите на КГБ и ДС продължават съществуват и да работят както и преди(продължават и да си сътрудничат) - сега са под друга форма, но те са около нас..........те създават и олигархичните структури ..... Ще се радвам да не съм прав - очаквам опровержителни коментари(звучащи убедително) ;)

Форума е пълен с Атакопръдльовци.

И какво друго може да се очаква от печен кагебист като Путлер, не са ли ви достатъчни 15г да ви просветне?

Ти какъв си "наблюдател" или "коментатор" уточни се :-)

И ТОЯ ДЕБИЛ Е НА ФОРУМА ?!

Работата е ясна. Объркал е етила и метила

Отпадъка на Българската интелигенция е била винаги русофобска. Личи по тъпите й постове !

ГОВОРИ СЕ ЧЕ ПРЕДИ В ЛОНДОН МИ6 ДА ГО САМОУБИЯТ БОРИС БЕРЕЗОВСКИ , ОСВЕН ЧЕ СЕ ПОКАЯЛ ПРЕД ПУТИН , МУ ДАЛ И ЕДИН СПИСЪК СЪС ИМЕНАТА НА АГЕНТИ И ОЛИГАРСИ КОИТО ГОТВПР РЕВОЛЮЦИЙКА В РУСИЯ :))))

Дрисек, млъкни че вониш!

Уаау, откога пусканите от КГБ/ФСБ слухове са еталон за истина? И това прословуто "писмо" е такъв кагебейски цинизъм, че няма накъде повече! Ами покажете го ако го има!!! Поредната жертва на Путин, която си захвърлила въженцето на няколко метра след като се "самообесила" - и, ДА - това непременно са Ми6!... Смешки! За какво Березовски ще се извинява на Путин? Кой на кого е поръчал убийството? Кой уби Влад Листев и се опита да набеди Березовски, ама съветван от един умен мъж (който после беше отровен!?) си беше запазил доказателства. Березовски ли открадна на Путин бизнеса и телевизията? А по-рано в годините Березовски ли търсеше подкрепа (лицемерно) от Путин или обратното? ПУТИН БЕШЕ ПРОТЕЖЕ НА БЕРЕЗОВСКИ и затова последният (който му знаеше и кътните зъби) трябваше да бъде убит! Както убиха и Галина Старовойтова, и предизвикаха странната "остра сърдечна недостатъчност" на Собчак. Всички, които добре познаваха Путин, но не бяха от неговата банда, са премахнати! Или ще бъдат!. Такива са законите на диктаторите...

Джуджето засега изравни Сталин по простотия, но има всички перспективи да го настигне! Простия руски мужик все такива утрепки си харесва...

Джудже?? Пък Меркел що ли му ходи на крака още на 10-ти, на следващият ден му кацнаха пък от САЩ, а китайският президент все му беше от дясно. Мисля, че западът скоро ще клекне и то не от страх пред Путин, а от страх пред собствените си избиратели - със санкциите си Западът сами освобождават ниши в икономиката на Русия, които Китай заема и все повече ще заема, докато западняците се правят на ощипани.

Бъбречна недостаръчност не се появява така изведнъж.пък си има и нефротоксини=кадмий,хлороформ.това са вещества особено кадмия при натрупване увреждат бъбреците и се появява бъбречна недостатъчност.воала.един опонент по малко.разберете няма случайности.когато политически опонент на диктатор умре си е убийство.за мен путин е луд или не е далече от лудоста.Русия би могла да бъде мотора на европа а сега продава суровини и напада съседни държави.жалка картинка.

Кой и дали го е отровил не знам, но знам, че Путин кара наред. Такъв убиец не са имали от Сталин насам начело, кой знае какви бедствия има да види светът тепърва заради поредния маниак добрал се до властта там. Най-много жертви по традиция ще дадат пак руснаците разбира се, но кой там го е грижа за такива дреболии.

татарчев ти ли си бе ?

Не знам къде са ти хапчетата, питай сестрата.

Пратят ли го в Европа, със сигурност ще се окаже, че е отровен. Дето казал дядо поп: "И повече такива недоумрели да не ми ги пращате."

свежо ++++

Питай брат му колко му е весело. Сигурно наистина се съмнява човекът, че КГБ-то го е отровило. Ама пък е повече от сигурен, че прати ли го на запад, там наистина ще го отровят.

Кой уби Немцов. С любезното украинско съдействие и поръчка. Приятелката му украинка е била проследена по телефона. Кой имаше изгода от убийството на политик ниско разряден, не заплашващ никого с присъствието с? Руските власти от такова убийство трупат негативи. А американските - само се радват и са доволни. Ясно, че е поръчано за дескридитиране. по същия начин се действа и сега. Имало нещо, но можело да няма. Но е виновен Путин. Разиствал си враговете. да се смееш ли да плачеш ли. Очевидно е, КОЙ има интерес от такива простотии. Това е американския черен пиар. Съгласно американските методи, трябва да се създаде жертва мъченик на измислената съпротива. Основа за цветна революция. И парадокса е, че за да ги създадат, американските служби започват изтрепване на руски "опозиционери". На които дори плащат за да правят преврат.

Последната опорна точка е, че се е самозастрелял. Няколко пъти. В гърба.

Списъка с 200 руски военнослужещи убити при сражения в украйна.

толкова голям глупак? Или искаш нас да правиш такива?

В северно -азиатската кочина от царско време не е здравословно да си противник на кремлин - без значение кой тъпанар го обитавал ....

Изтребват опозиционерите по поръчка на путлер, а той се прави на света вода ненапита. Какви ли мръсни тайни ще излязат след него...

Чета по долу малоумните комунопутински коментари и се чудя ,това хора ли са или животни ?Трябва да имате страх от Бога !

Не се чуди, животни са!

Да не стане като Партенката в Ройтерс ЦИТИРАМ : Същевременно американското правителство обяви, че не разполага с потвърждения, че Русия трупа войски на границата с Украйна. Това стана ясно на поредната среща с журналисти на официалният представител на Държавния департамент на САЩ Джефри Ратке. Той коментира публикуваната по-рано информация от агенция Ройтерс, че Русия уж била прехвърляла военнослужещи и техника, включително танкове, артилерия и установки за залпов огън на полигон Кузмински в Ростовска област: Нямам конкретен коментар или потвърждение на това съобщение",

Класически номер, както във филма "Да разлаеш кучетата". Едни и същи американски манипулации на стадото. Да му се доповръща на човек от американски лъжи и долнопробни мозъчни промивки.

Харесва ми как се развиват нещата в Русия. Пу след като установи еднолична монархия започна разгонване и на всички инакомислещи. Ще има много руски емигранти, но защо тези путинисти заедно с негрите и арабите не държат изпит по български език и българска история?

Ще има евтини рускини за всеки пак!

от нaшите медии,едно е сигурно: КРAВAРИТЕ СA СЕ ОAКAЛИ ЯКО НЯКЪДЕ И ЗA РЕЗИЛ СA СТAНAЛИ ! AКО НЕ СA ТЕ ЗНAЧИ СA УКРИТЕ ! Преди зa Дебaлцево тaкa криехa,докaто в Ютуб пуснaхa клип кaк хрaбрите укри си ядaт пaгоните !

кaмък,от вчерa нещо сa нa кaрък,лошо ! Чух,че и Обонго го нaпънaлa диaрия !

сa били с пaмперси ,предвидливо!

Ех...де късмет и нашите предатели да ги сполети същото!!!

пиздинофилите предлагат да се счита за нормално, че противниците на путин умират убити в гръб, пред дома им, отровени и т.н.

е добре ....

немцов се е движил без охрана, по молба на укро-кучката тя си мисли, че е имала само 2 мобилни телефона, но молила случайно преминаващи ... да съобщят за убийството ... а дали е забравила и колко пистолета са и дали укропитеците ... и зад всичко това стои естествено путин и кремъл ха, ха, ха

ОЩЕ един aмерикaнски корaб в Черно море се е усрaл кaто Д.Кук,нещо нaглеел,извaдили му електроникaтa от строя и ония побягнaл !

Ами да. Подозирам, че янките развиват некаква извратена, перверзна зависимот - русите публично да ги унижават.

бъдaт унижaвaни...може дa сa мaзохисти....човещинкa е..

Алкохолното отравяне брои ли се за атентат, щото ако да вчера ми направиха атентат и втори ден не мога да се оправя.

Ако си пил руска водка, може да се допусне, че има намеса на дългата ръка на Кремъл и може Путин да ти е направил некой опит за атентат:)))

убитите политици и юрналисти за последните два месеца в ,,о,крадна,, по демократически път също!!!

Разбрах, че на Немцов е умрел прадедо му немного отдавна, преди половин век. Това не е случайно, а? Дали не е некаква политическа провокация?

НЕ САМО ЧЕ Е УМРЯЛ ПРАДЯДО МУ НА НЕМЦОВ, АМИ И Е ПОГРЕБАН НА ЕВРЕЙСКИТЕ ГРОБИЩА В КИЕВ ..... .... А ТОВА ВЕЧЕ СИ Е ЗА РАЗСЛЕДВАНЕ :)

и на ,,туск,, дядо му е умрял но поне е бил в ,,сс.вафен,,!!! ,,синаиските гущери,, са навсякъде!!! в ,,о крадна,, за два месеца ,,гръмнаха,, пет -шест политици и журналисти по ,,демократически,, ...???

Абе пичове, защо така сте се разлютили? Сигурно защото виждате, че вашата не се получи, затова така сте се надървили по форумите! Ми преди една година вашият любим Прасенко ви обърка мозъчетата, че за две седмици ще се справи със сепаратистите и вие като едни стопроцентови шарани му налапахте въдицата. За втори път пилотите на русите правят смешен американския флот и американците доказаха, че могат да бегат бърже. За това ви е яд и беснеете по форумите, защото се намери някой, който да тури и тех на точното им място!

Ами той ги направи, ама Русия си вкара войските през август 2014. Когато заловиха 10те десантници!! Русите пилоти нищо такова не са направили, руските блогери си измислят и вие лапате като мухи на лъжи. Нещо доказателства да дадеш?? Руските военн самолети са ползвани при Дебалцево, ама като са хапнали няколко ракети отзад и са спрели да влизат в Украйна. Тогава няколко руски самолета паднаха при неизяснени обстоятелства!!

Ти си от тая порода, дето виждат жираф и започват да крекат, че нема такова животно! Вече два пъти ми трият коментара в свободната медия ДИР.БГ. Затова напиши на английски Пентагон, говорител на пентагона полковник Стив Уорън и напиши Су-24 и ще получиш много и изчерпателна официална информация, която сигурен съм, че няма никак да ти се понрави!

Поредния световно неизвестен "опизиционер".

Немцов не е бил неизвестен, и този е известен в Русия!! Ти американските опозиционери познаваш ли ги всичките?? Според Каспаров, Немцов е бил основният опозиционер в русия!!

30.05.2015 г. Р-н н.п. Пески Подразделения 149-о гв. мсп 201-й Гатчинской военной базы (Куляб, Таджикистан) при выполнении поставленных задач ответный огонь ВСУ "200" - 2 "300" -16 Р-н н.п. Пески Подразделения 79-й гв. реактивной артиллерийской бригады (г. Тверь) при выдвижении на указанные позиции артиллерийский удар ВСУ большой плотности. "200" - 9 "300" -12. Повреждено 4 ед. арт. техники. Р-н н.п. Донецк Уточненные потери подразделений 7015-й БХиРВТ (Нижегородская обл.) "200" - 8 "300" -14 ТМН - 2

Скоро янките ще ликвидират всичките си привърженици в Русия!

Обикновено ликвидираш враговете си, не приятелите си!! Макар ,че понякога руснаците убиват и приятелите си!!

Россия обича предателите. Но не своите!

Копеле, пиши си тук по форумите, но не се мъчи да мислиш. Това последното не ти се удава. Не ти е там силата!

Я проверете по- обстойно, дали на Арбат не са сервирали на баба му отровни гъби!!?

И тука троловете сте се оакали.

Аутиста продължава да елиминира опозицията без да му пука. Путю превърна Путлеристан във второ КНДР за 15 години тоталитарно и диктаторско управление.

ОЩЕ ЕДИН АМЕРИКАНСКИ ЕСМИНЕЦ СЕ ВДЪРВИ В ЧЕРНО МОРЕ И ЕКИПАЖА МУ ИМА НУЖДА ОТ ПСИХО - ЛЕЧЕНИЕ :))) Поднятые по команде штурмовики Су-24 (Су-24МР ред.) продемонстрировали американскому экипажу готовность жестко пресекать нарушение границы и отстаивать интересы страны. Эсминец экстренно развернулся и ушел в нейтральные воды в восточной части Черного моря", заявил источник.

Това кой блогер си го е измислил?? Те и руските самолети като ги прехванат се отклоняват и бягат назад!!

...и колхозниците се насират

АМЕРИКАНСЦИТЕ СЕ ИЗПОТЯВАТ КАТО ЧУЯТ ДУМАТА ХИБИНИ :))) It was reported that a Khibiny equipped SU-24 had disabled the electronic warfare systems of the USS Donald Cook, an Arleigh Burke-class guided missile destroyer in the United States Navy

Ти подлого путюлижеща защо си се нарекъл "ДЕТРОЙТА", а не "МОСКОВЕЦА" ???

Това се нарича мазохизъм! Янките май се кефят, когато русите ги унижават публично! Човек просто де чуди какви странни сексуални перверзии съществуват в Новия свят!

Ти да не повярва на тая тъпотия??

стана вече глупаво...щом някои от прятелите на немцов и ходорковки получи запек, виновни са властите в москва. по такъв ли начин се борят за популярност?

ако го бяха пуснали да си лекува запека в чужбина. Можеше лесно да му спретнат едно разследване след това, откъде парите за скъпото чуждоземско лечение. Ама не го пуснаха.

ако го бяха пуснали да си лекува запека в чужбина. Можеше лесно да му спретнат едно разследване след това, откъде парите за скъпото чуждоземско лечение. Ама не го пуснаха.

Немцов като заместник министър-председател на Русия проведе няколко икономически експеримента вследствие на което според най-оптимистичните данни на руската статистика 48% от руснаците забравиха какво е това заплата в продължение на месеци, или получаваха възнаграждението си в натура... А по улиците бяха убити десетки банкери, депутати, журналисти или бизнесмени с по един или няколко куршума в гърба. И си мислите че хората гладували по негово време, или пък тези на които куршумите са им се разминали, днес смятат него и хората които той събра около себе си за герои, хайде бе, все едно днес някой у нас да се опита да агитира да дадем властта на партия съставена от изявени кадри на правителствата на Жан Виденов, Луканов и любимия на всички Костов.

А СУ 24 ДНЕСКА ОБЪРНА В БЯГСТВО КОРАБА РОСС НА САЩ , КОЙТО СЕ ПРИБЛИЖИЛ ДОБЛИЖИЛ ДО РУСКИ КОРАБИИ В ЧЕРНО МОРЕ И СЕ ДЪРЖАЛ АГРЕСИВНО ...

И защо мислиш ще ти вярваме след лъжите за Дък?? Дето руските блогери си ги измизлят? Вие като вярвате на лъжи си е ваш проблем. Държал се агресивно?? Как , като ги е наплюл или одраскал?? Тъпи идиоти сте вие.

СУ 24 ХВЪРЛИЛ НА ПАЛУБАТА НА АМЕРИИКАНЦИТЕ ПОСЛЕДНИЯ БРОЙ НА КОМСОМОЛСКАЯ ПРАВДА И БЕЛИ РОЗИ :))

Кораба Росс може само с един залп да унищожи всичко до което се доближи по вода или във въздуха!!

КАТО НЕ МУ РАБОТЯТ РАДАРИТЕ , КОРАБА РОС Е ЖЕЛЯЗО КОЕО И ЦИГАНИТЕ МОГАТ ДА НАРЕЖАТ С ОКСИЖЕНИ ..... ... А СИСТЕМАТА "ЗООПАРК" НА СУ-24 ЗА РАДИО-ЕЛЕКТРОННА БОРБА ПРАВИ ТОЧНО ТОВА :)))

Сирия,Либия,Ирaк....стотици хиляди жертви нa рaзпaлените от тях войни ! Aйде зaсрaмете се нaй)нaкрaя !

А защо не пишете, че диктаторите от фашистката хунта в Куев отмениха със закон човешките права в ДНР и в ЛНР?

Цял свят знае само за една фашистка хунта и тя е във фашистка Москва!!

Писахме.

Руснаците плюят на човешките правила в русия , ти за ДНР и ЛНР си се разтревожил?? А те за какво ползват танкове и ГРАД и СМЕРЕЧ у БУК с който свалиха Боинга?? Колкои градове унищожиха с жителите на Донбас?? Дебалцево, Углегорск?? И още стотици селища. Пески, Станица Луганска, Широкино.

През зимата в ДНР и ЛНР са загинали от глад над 200 възрастни човека. Та какво казваше за човешките права?? Тия хора както и много други щяха да са живи ако Русия не беше нападнала Украйна!!

сa по-ценни живи зaщото дискредитирaт сaмaтa идея зa опозиция !

нa стотиците убити в Гуaнрaнaмо,без съд и присъдa с бройкaтa нa зaгинaлите опозиционни дейци в Русия Съотношение 100:1

Искаш да кажеш че САЩ избиват опозиционери в Гуантанамо?? за първи път чувам!!

Кара-Мурза е регистриран като наркозависим ... Може да е прекалил с дозите, или да е сбъркал синтетиките. Всичко е възможно, когато го натисне наркотичен глад

да имаш доказателства, или го регистрираха като наркоман ,след опита за убийство??

под ТАКАВА измислена новина, говориш за 'доказателства'? Трябва да си много дебелокож:)

Властите му забраняват да се лекува на запад или в Израел!!!! Също така забраняват и да се изкарат негови проби за анализ на запад!! Явно държат да не оцелее. И да не се намерят следите от отрова в кръвта му.

Кой ще се занимава в Русия с отрепки като Немцов и неговите дебилски приятели бе бърдук?

Само ти мислиш че е отрепка?? Руския народ мисли по друг начин, както и всички посланици от ЕС които бяха на погребението му!! Путя го беше много страх от разобличенията на Немцов!! Кой - Путин , кадиров!!