Отпада визитата на Кирил Петков в Скопие, нямало напредък по преговорите

Лена Бориславова беше категорична, че кабинетът води единна политика спрямо Северна Македония

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

КИРЕЕЕЕ , КИРЕЕЕЕ чак сега "зацепи "-по всичко личи ,че преди време не си гледал български новини нито си чел български вестници !!пародия на български премиер си баце!!Ти с нищо емоционално не си свързан с тая държава!!за мен лично ти си един вечно усмихнат идиот !!

НЕЗНАМ ЗАЩО Е ТАЯ ИСТЕРИЯ -ТЕ ОТДАВНА СА В ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ !!!! ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ Е ИЗМИСЛЕН И ОСНОВАН В СКОПИЕ !? ПИШЕ ГО В УЧЕБНИЦИТЕ ИМ ПО ИСТОРИЯ !!!!!!!!!!!!!

evra52k

Най-изгодно за нас при тази задънена улица когато ние не разрешаваме и сърбите не дават е Е.С. да поеме и изпълни условията на България за правата на българите и омразата от третия интернационал на северомакедонците.

р.s. доживяхме България да се управлява от началника на кабинета на министър председателя.......

ленче кажи истинската причина - срещата се отменя защото макетата са поканени в Рим да празнуват 24 май!

наш Киро го отказаха от посещение в Скопие

За макетата у Скопие и околината важи българската поговорка от македонския край на България: Кат не знаеш да целуваш ОБРАЗ , ке целуваш ГАЗ.

Тези така наречени преговори са абсолютно безсмислени. Все едно да се опитваш да накараш заека да яде сурово месо, а вълка моркови. Няма как да стане това. Те се съгласи ха да променят името на "държавата" от Македония на РС Македония и какво от това!? Те пак си се наричат македонци, а не северномакедонци. Не трябваше България да ги признава като държава, но го направиха под натиск от вън.

Бъркаш, никой на натискаше Зелю Зелев , бог да го прости. Просто толкова му беше акъла. Е сега я сърбаме попарата, дето я надроби!!!!

Аз също мисля - и го мислех и тогава - че България не трябваше да признава Македония. Но докато за този акт аз не съм толкова убеден че е непременно неправилен като перспектива, то за начинът по който го направихме и избързахме, без да се изяснят НИКАКВИ основни принципи между нас съм абсолютно убеден, че бе дълбоко погрешен! И всичко, което прави и не прави Скопие сега е категоричното доказателство! Самият факт, че аз изобщо не чувам и не виждам и знак за признателност на Скопие за това, поведението и приказките им го доказват! ТАКА НЕ СЕ ПРАВИ!

Знам, че си прост и само свирки ти се привиждат, но на Кирил Петков след безобразията на Борисов куп спешни проблеми му се стовариха на главата от ден 1 на правителството му, които трябваше спешно да се решават и за да успява да ги решава му бе необходима цялата помощ, добронамереност и съпричастие които може да получи от партньорите ни, а бе подложен на отромен натиск от тях за приемането на Македония а редица “отговорни” фактори в ЕС и САЩ НЕ РАЗБИРАХА същността на проблема! Вече стана и публично достояние този натиск и бе след 12 години управление на Мутрата Борисов в Брюксел и Вашингтон не знаеха за проблемите между Скопие (с Белград и Москва)и София, защото шайката на Борисов ги е криела и омаловажавала! Така че - трай си, дебил!

Знам че сте прости като галоши и не помните какво сте яли вчера, ама да ви напомня ентусиазма първата седмица кога Кирчо Македонски ги посети и извъртя една сочна свирка на македонците.

Не толкова Скопие, Москва (и придворният й Белград) искаше Северна Македония в ЕС, за да има там Троянски кон, след като България с новото правителство е изгубена вече като такъв! Но понеже традиционните злоба и надменност на кремълската върхушка са водещи за тях, те искаха да го направят по възможно най-унизителния да нас начин! А най-хубавото е, че все пак, макар и късно, и ЕС и САЩ го разбраха - като за това много помогна и нападението на Путин на Украйна! Така маските паднаха! Междувременно при неблагоприятния развой на събитията за Путин в Украйна, а и в света, на него изобщо не му е до Скопие и продължаване на провокиране на напрежението и конфронтацията, защото хоризонтът му очевидно много се скъси! Сега следва по-дълъг период на истинско преосмисляне в Северна Македония, който няма да е никак лек за тях. Защото хем се (ги) излъгаха, хем много се изложиха! С две думи - макар и след много емоции, премеждия и препятствия, нещата започват да си идват по местата.

И затова всички от банкери, през фон ден Лайден та до Байдън се изредиха да оказват натиск над нас да ги пуснем в ЕС, нали? Това седесарите сте психично болни

Грешно си написал - фон дер Лайнен е точното.

Знам, че си прост и само свирки ти се привиждат, но на Кирил Петков след безобразията на Борисов куп спешни проблеми му се стовариха на главата от ден 1 на правителството му, които трябваше спешно да се решават и за да успява да ги решава му бе необходима цялата помощ, добронамереност и съпричастие които може да получи от партньорите ни, а бе подложен на отромен натиск от тях за приемането на Македония а редица “отговорни” фактори в ЕС и САЩ НЕ РАЗБИРАХА същността на проблема! Вече стана и публично достояние този натиск и бе след 12 години управление на Мутрата Борисов в Брюксел и Вашингтон не знаеха за проблемите между Скопие (с Белград и Москва)и София, защото шайката на Борисов ги е криела и омаловажавала! Така че - трай си, дебил!

Ако изгониш кака ти Кура шъ гласувам само за теб

Кирето показва непрекъснато среден пръст на мунчо и русофилистиците, но за съжаление му е слаб ангела с Как Кура ( да и го тура) и има страх от нея.

А не ви ли идва на ум, че Русия играе това курвенско театро с Македония и България, като насъсква Македония да не отстъпва на България за да не влезе в ЕС?

Нема каде веќе да одстапува. Притерана е до ѕид. Бугариа а не Русија постави невозможни услови.

Ами то на Киро и самолета за Скопие му спряха...

Та му се наложи да ходи пеш до Вашингтон, а тъпанар:)

ОчеИзвадно е, че Македонското правителство не ще в ЕС. Най-доброто оправдание пред народа винаги ще е България. Или Гречия. Не дай си Боже двете страни ей така, да ги няма, македонците пак ще намерят причина за пред техния народ - я Джибути, я Нова Каледония, я Тутраканското кралство.... Все някой ги спира

Първа добра новина от нефелното ни правителство.

Възкликна един нефелник и лузър:)

Кирил Петков и хабер си нямаше с кого се захваща. И пламенно, както си го представяше "по американски" - бързо, ефективно, с "нестандартни, икономически" мерки, ще реши въпроса. Но македонците и него го отрезвиха и го накараха да даде заден. Щом като и него, с искрените му намерения, отказаха, то спукана им е работата за преговори. Всъщност, вече истински се съмнявам дали наистина управляващата върхушка в Скопие иска ЕС. Блатото на бивша Югославия им е удобно, познато и очевидно по мярка.

Стига с тва българско етническо малцинство в Македония бе! Тва смешно - ако не тъжно!

Петков не го харесвам, нито съм гласувал за него, но за това го поздравявам. С тези наглеци, само така трябва- докато не признаят истината.

Ъъъъъ

Скоро ше ме отпадне и мандата по същата причина.

Македонците, ако токова искат ЕС, да признаят че са българи и да присъединят територията си, към България! Иначе, крив макарон!

Браво Кире, ще си сипя една ракия за теб, акъла може и да ти дойде накрая.

Ами, нема как да стигне! Спреха самолета

Много ми прилича на two face от филма батман

Той Киро Простия веднъж вече им се натресе неканен. Сега са му казали да не оди.

И кой е на зар в този спор, бе тъпоъгълник!

Тоя пак се прави на настъпана жаба! Кой ти вярва на тебе бе мошенник ? Утре пак ще смениш разбата и ще запееш колко много са се развили преговорите и сътрудничеството и бла бла ... Мислете българи ,мислете на кого давате власт !? Тия са кухи като сухи кратуни !

Дали го даваме глада ди или просто ни го крадат. И ни ги натрисат такива като; иваН костоВ ,като станиШЕФ,като бокО, царя …. има сърце но няма хора зад него….

Абе идиоти, за какво само въртите тази простотия! Само вие ли не вденахте, че Кирил Петков и много да иска, и да реши да го направи - не може! Това парламентът трябва да го приеме! Големи сте идиоти, наистина!

РСМ трябва да бъде заличена от картата.

Защо , бе макета, защо изритахте наш Киро канадеца ? Сега при кого ще иде на разходка ?

Сакрална дата

РСМ е неприятелска страна (както определи Путин нас). Такива бутафорна измислица е антиевропейска клопка за демокрацията ! ВЕТО !

Кире всички разбраха че си тъп пендел само ти и Херо Мустафа не искате да разберете.

Ти пък си най-умния както се вижда

Когато на времето ме сложиха в черния списък на Русия, мои руски познати ме информираха, че предложението за това е дошло от руското посолство, от български олигарх и проруски сдружения. И сега е същото - ГЕРБ подтикна Газпром и Путин да ни спрат природния газ за да предизвикат брожение и свалят правителството. На български това се нарича предателство. Прави изключително впечатлениe синхрона в атаките срещу българското правителство на ГЕРБ и Газпром, партньорство родено с парите за Южен и по-късно Турски поток - най-голямата геополитическа услуга, която България е правила на Путинова Русия, и която доведе до нахлуването в Украйна. Борисов и неговите хора в Булгаргаз - Николай Павлов, за когото няма друг газ освен руския, съзнателно се отказаха от азерския газ и не нагнетиха достатъчно природен газ в Чирен до 1 октомври 2021 година /с 100 милиона кубически метра по-малко/, за да създадат изкуствен недостиг на газ именно в периода февруари-март - когато се разгърна войната на Путин. С това те създадоха предпоставки за усилване на ролята на природния газ като оръжие за политическо влияние и подчиняване на България. в най-трудните за реагиране месеци на отоплителния сезон - март и април. Обиняват Петков и компания, че са причината за спиране на руския газ !?, защото отказали, в условията на война да подпишат нов договор за доставка на природен газ с Газпром. И вместо да подкрепят усилията на правителството за справяне със ситуацията, злорадстват, че се е вдигнала цената. За някои може и да е изненада, но това е същността на проекта ГЕРБ - евроатлантическа фасада зад която се крие законспирирана проруска партия, чиято основна цел е да осигури вътрешнополитическите рамки за реализация на руските стратегически цели. Докато даваше уверения на Запад за лоялност, реалните пари, реалните действия на Борисов бяха в полза на Русия. Делян Добрев нагледно демонстрира това двуличие с ярката си защита на позициите на руския газ у нас и с лъжите и с полуистините. Турски поток няма нищо общо с преноса на газ за Гърция, който се реализира по старата съществуваща преносна мрежа. Но кой да му каже че лъже безсрамно като обвързва 3 милиарда лева откуп, който дадохме на Путин, за да могат Борисов и Пеевски да приберат 800 милиона евро от Южен поток. Обвиняват правителстото че не платило с рубли? Да, тези същите, суператлантиците!? призовават българското правителство да наруши европейските санкции и да плати на господарите им от Кремъл?! Стана ясно, че спирането на природния газ е наказателна акция срещу България, след като Газпром не спря природния газ на никой друг, въпреки че не плащат в рубли. Газпром удрят отвън, ГЕРБ удрят отвътре. Прекрасен тандем, няма що. Продажни, корумпирани души. От вожда до последния крадец в тази партия на политическите олигарси. Как ви изглежда 350 кв м апартамент за 85 хиляди лева!? Могат, крадат. Илиян Василев

Илиян Василев е най големият боклук. Много точно си описал кое е предателство от личен опит предполагам. Измекяр долен

Точно така Илияне, обясни им та дано най-накрая да разберат.

ХАХАХАХАХАХАХАХ

Кире,нали беше много напреднал с преговорите?!.Интересува ме също, дали самолетчето хвърчи още....

Както е тръгнало, макетата за пореден път ще трябва да чакат следащото правителство, с надеждате то да легне на западняците. Но не вкарват в сметките че татарите ще го избират. А това не е добре за чистите наследници на Александър Македонски.

Простоуправляващи.

какво стана с обещанието до юни месец да свалим ветото, сега ще стовари вината на Генчовска, че не се справила след като самият премиер забърка такава каша, че не смее вече и в Македония да отиде.

Въздухар и слуга на чужди посолства

На 18 май - трепанация с павета и после - визитация в Правителствена!

Простата Лена стига е сукала мустаки, ами да грабва Простото си Киро и дим да ги няма за Канада. А, и да вземат и Линда с тях.

ПКП-ки плачат и страдат по Винету…:) Мъка!

Как ще има напредък с канадския политикан? Той е псевдопремиер и за затвора, че се пъха в българската политика. Големи гафове прави!

Аз ще те светна как - по-надолу от това, което остави Мутрата няма! Просто той удари дъното. Така че от тук друг път, освен и вие да започнете да се очовечавате просто няма! И вие ще го вденете, просто ще отнеме много време по очевидни причини:)

И аз да те светна- не милеем за тиквата ама хич. Отчайващо е, че и Кирчото копае дъното!

Дъното вече е изкопано! Абсолютното дъно! Мутрата с джипа, кюлчетата и пачките се погрижи - на.ба хората “на 200”! И сега е паникьосан, защото всички го разбраха. А герберите врещят за да го успокояват…

Пак ти казвам: долен измекяр си. И ми дреме за Баце. Не разбрахте ли че само с ичегъртане не става? Трябват и умения да се управлява държавата. Примати!

Пак ти казвам - е.и си майката, боклук!

Забелязвам убийствена, експертна компетенция на средностатистическия българин - едни и същи хора са адекватни по всякакви теми - от избор на целеви изтребител, през вирусология и имунология, та до очевидно сложна външна политика.

Нали! И въпросът е дали тази изклюмителна “компетентност” няма пряка връзка с това, че сме на първо място във всички негативни класации - най-бедни, най-нещастни, най-неграмотни, с най-лошо здравеопазване и образование, най-болни и бързо изчезващи…

За да можещ да оцениш дали някой е компетентен, самият ти трябва да си компетентен. Давайки такава оценка излиза, че ти си експерт по всичко и си оценил другите. По принцип обобщението води до грешки

Тук абсолютно никой не е компетентен. Но пък всички имат пристрастия.

Е... чак пък никой... не обсъждаме квантова електродинамика... а и политиката е въпрос на информация, а не толкова на логика. Ако нямаш информация - спекулираш... и това и правим

Когато говориш за компетентност сериозно, първо трябва да си наясно, че има НИВА на компетентност! Достатъчно е човек да е ПО-КОМПЕТЕНТЕН (от средното ниво) в една област, за да се убеди в достоверността и адекватността на нечий друг коментар и/или компетентност по въпроса! И тук дори не визирам откровени лъжи и манипулации, хибридни войни, простащина, злоба и провокации, с каквито за съжаление бъка навсякъде и в медиите, и в социалните мрежи, и дори и в парламента!

Прочетете за НОВИТЕ учебници по ИСТОРИЯ и ГЕОГРАФИЯ на УКРИТЕ! Макетата СА ЗЛАТО спрямо УКРО пренаписвачите на историята....

Марш в кенефа Канада, продажник, да си правите люлю с пидала Трюдо.

Ти иди погледни в Канада и ще забравиш да се върнеш, че и ще си мълчиш от къде си дошъл.

Всъщност вече може да направим извода, че Кирил Петков и правителството ни СЕ СПРАВИХА БЛЕСТЯЩО със сложния дългогодишен проблем по въпроса с Македония! И то в такава уникално сложна ситуация и в икономическо, и в политическо отношение! Те устояха на силния натиск да одобрим приемането на Северна Македония, извела пещерния си антибългаризъм в ранг на основополагащ за идентитета им! Те УСПЯХА да отнемат доста ирементарното, според мен, но използвано оправдание (обяснение) на Брюксел и Вашингтон, че не разбирали същността на проблема! И те успяха да балансират, защитавайки националния ни интерес - да докажат добронавереността ни при решаването на проблемите, вкл. за осигуряване на европейските пакети и помощи, което много прости глави и гербери не вдяват просто защото е невъзможно за умствения им капацитет! Отлична работа на правителството и на Кирил Петков! И на президента Радев - по въпроса! Досега! А сега цялото внимание, енергия и усилия трябва да се хвърлят за оптимално решение на останалите тежки криза след управленията та Мутрата Борисов и шайката МУ!

Нищо не са направили. ПАк премятат народа и той им вярва. Канадската ливада трябва да се маха.

Е, да, не подаряват кученца на диктатори и не подаряват милиарди само и само да останат на власт за да крадат!

ПО РОЖДЕНИЕ СЪР! ТОВА СА БЪЛГАРСКИТЕ Т.Н. ПОЛИТИЦИ!

Ей, тролче, направо се излагаш със всяко пост. Разбирам омразата ти към Боко, ама да кажеш, че Киро тъпото е ок си е направо самоизнасилване.

Преспанското споразумение между Гърция е Македония е подписано на 17 юни 2018 г.; Договорът за приятелство, добросъседство и сътрудничество между България и Македония е подписан на 1 август 2017 г. След дълги преговори между Гърция и Македония последната СМЕНИ името си и ПРОМЕНИ конституцията си. И от тогава между нашите съседки нямат никакви спорове. А Барба Ганьос ПОДПИСА ИСТОРИЧЕСКИЯ Договор и остави СПОРНИТЕ въпроси за после - 5 ГОДИНИ спорове...

ЕС е подготвил план, чрез който да се Плаща в Евро и долари, но компаниите,да откриват и сметки в Рубли където Газпромбанк да слага Обменните в Рубли Евро. Не боляло толкова...

Русия спря газа само на България и Полша, защото те са първите две страни с падежи за плащане през април Това разясни пред Bulgaria ON AIR зам.-министърът на енергетиката Пламен Данаилов. „По новия указ, издаден от президента на Руската федерация, първи за плащане се падаше на България и на Полша. Ние бяхме с падеж на 27.04. заедно с Полша. След като Европейската комисия е преценила, че плащането по нововъведението, заложено и представено в указа от президента на Руската федерация, нарушава санкциите, ние не изпълнихме плащания по новата предложена схема. Следващи такива падежи ще започнат от края на тази и началото на следващата седмица за други европейски държави, ако не изпълнят исканията по договора, ще им бъдат наложени санкции и на тях ще им бъде спрян газът“, уточни той…

ПО-добре е да си орд българин Кировец и да не се прекланяш и да правиш такива врътки. Ще купуваме скъп газ на двойни и тройни цени от кравария, но нема да склоним глава. Аслани, но насрани. Такива сме ние - в лайна, но с гордо изправена глава.

Това е една друга широко наложена лъжа от руската пропаганда - Русия НИКОГА не ни е продавала (по-)евтино газ и петрол! И това тепърва ще се разбере от всички! Всъщност - с комисионни и посредници - ние пращахме едни от най-високите цени! С по около 100 милиона на месец “ти удряха” през всичките тези години - вкарвайки (Москва) свои посредници! И не знам дащо правителството още не е излязло пред българския народ с документите да го обясни на хората! Защо не публикуват т.н. пътна карта например? За да може и слепите да видят за какъв грабеж и национални предателства става дума!

Аз не съм така - за теб не знам… Но щом си така - насран(а), това си е твой избор! Приятно (до)насиране:)

Този започва да ми става симпатичен. Реагира бързо на простотиите на Путкин за газта. Каза им на южносърбите да се клецат у дупе. Остава да изгони от българия и оная руска тетка, дето им се води посланик и на следващите избори гласувам за тях.

Готвят нещо подмолно. Този е соросоиден придатък отвсякъде. Ива нещо гнило в поведението на Киро простото. НЕ му вярвайте.

Пешев, разбирам симпатиите ти към Кирчо. Нали сте педалчета

И Пу не ходи в Крайна и ти катнего

За да са богу избрани в ФАЩ

Нали за да продадеш нещо някой трябва да го купи! И кой ще купи кръгъл идиот като теб, бе простак! На кого са му притрябвали такива отрепки:)