17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Простолюдие, Простолюдие и пак Простолюдие. На кура ми хоро да играете селяндури отвратителни!

Що ти е толкова мъчно?

Оу, тука една камара хотелиери - мутропатриоти обиждат туристите, дето чакат за Гърция. Ми чекайте си пияните балконинг тинейджърчета, господа. Успех и ще се видим евентуално след 30-40г., ако още ви има.... Убеждават ни колко е мръсно Средиземно море, как ни мразят гурците и как тоалетните ги изливали в морето. Значи и без български туристи доматаджии можете. Фащакте палците за британчета . очакващи за 10 евро да пият всяка вечер до насита. Зареждай хшадилника с кренвирши бира в пластмасови туби и сполайти....

Абе къде серат тия? Стискат до границата сигурно.

Ако имахме държава,правителството щеше да организира една среща с гръцкото правителство,да каже така и така не е нормално на Европейска граница да се чака по 3-4часа а емигрантите да стигат до островите без документи час...Ако не ви трябват тези туристи да затваряме границата и така...Но България не е държава отдавна,затова толкова читави българи се махнаха оттук...

явно Иване си селски цървул

Що бре всичките тези хора бягат от Лайноморието от зор бягат,щото е много хубаво там,и румънци и сърби и българи

Ганьо много обича опашките. Обича да се реди и най вече да се пренарежда, за да изкяри и да си осмисли съществуванието. Трогателни са тия мили сцени, когато всякакви мераклии за гръцко море слизат от таралясниците си и споделят с посестрими и братя по съдба, своите болки и радости...Извиват кръшно хоро, разменят псувни, врещят и крещят по лапетиите си, надуват диви чалгии, тръпнейки от нетърпение да нагазят гръцкото море. Притесняват се, че доматите в багажника ще станат на готов доматен сос за спагети, яйцата и месата ще се препекат на слънцето, а бурканите ще гръмнат от жегата... Такъв си е Ганьо Балкански, обича да се бута, да виси по опашки, да завързва приятелства по опашки... Той предава директно по ФБ премеждията и сагата си... Говори силно по телефона с часове с роднини и приятели. Чувства се истински герой. Опълченец на границата. По джапанки и пълен багажник. Жена му налапала цигара, врещи и мята бицепси по шосето, току се хване на хорото и попее...Бяла роза ще закича.. Такива са им и вечерните сбирки из гръцко. Тумби нашенци, събрани на тясна маса, отрупана с ядене и пиене, диви лапетии врещят, тичат като изоглавени, мамаши с цигари крещят по тях, и се вие и препява на чалга и от време на време се извива хоро по малките часове с Бялата роза...Задължително. И все им е едно такова носталгично, далеч от родината. Само на 250 км...но все пак в "чужбина".

Евала за коментара. За това и ме е срам да казвам, че съм от България. И то не само в Гърция...

Ако съдиш по себе си това си е твой проблем....

+1. Нямам какво да добавя :)

Беден народ. Прпаднала икономика. А? Сарказъм

Най добре Аз ходя в Турция , ама тая година ша спестя някой лев. И отивам в одеса: ем по евтино Ем пички без пари Ем море

За гречко и море и .... Да стоят и по 2 дни не ми дреме Имам студена бира и мезе

Като пуснаха Румънците да минават през всичките ни граници без тест е нормално да има такива опашки

Тази година категорично няма да ходя в Гърция. Обикновено ходя през май и септември, около празници и си чакам 20-30 минути на границата, като тръгвам много рано. Сега обаче всичко е ненормално и не е само до пари. Сменят си правилата от днес за утре, не можеш една седмица напред да планираш. Или ще набутам 1 седмица на бетономорието или без море.

Живял съм по островите.Питейната вода е кът. Всички отходни води са в морето. И собре че е така дащото гърците нямат вяра да пият и да готвят с пречистена рециклирана вода. Винаги ка го казвали.

Вие да сте чули гръцки остров с пречиствателна станция? Няма и да чуете. Всичко с тръби в морето. Евтино е

Стегни се ма! На Закинтос има пречиствателна станция от 30 години поне

Ей това е мазохизъм, да висиш с часове на границата, да ставш посред нощ, да ходиш за 1-2 дена на море, но после да казваш, че си бил б Гърция.

Турция, Сирия, Ливан, Египет, Либия, Тунис, Алжир Мароко и всички гръцки, хърватски и турски острови изливат фекалиите си в затвореното средиземно море навътре с тръби.Нямат пречиствателни станции.Така че за чистота да не говорим. Отходния канал на 18 държави. А за мръсните индустриални реки които се вливат в него какво ще кажете? Няма чисти води в моретата щом кипи живот. Само в главите на тъпите и необразовани хора. Средиземноморието е силно замърсено. Това да не е планинско езеро?

Така е само че техните партии не говорят за това защото си пазят туризма и не афишират тази тема, че нямат пречиствателни станции, а тъпите ганьовци сами забиват нашия и после чакач пенсии, помощи за деца и заплати и викат дайте пари.Ами вземете си ги от гърците бе. Те не влизат в България!

Явно си го виждал само на картата!

миналогодишна снимка? то и тогава така разправяха нашите бабуини, ама ние минахме за 10-тина минути хаха

Гърците винаги са ни мразили и ненавиждали.Това потвърждава историята хиляди години и винаги са гледали как да ни забият нож в гърба без изключение и сега продължават да ни унижават и нашите измекяри чакат да ги унижават .Кеф им прави.О простотия простотия. За една салата и един чируз се продадохте

Напротив гърците мнооооого обичат туристите,и туристите го знаят ,затова на границата има толкова румйнци,сърби,унгарци и македонци....

Нищо не ви обичат .Мразят ви. Гледат да ви вземат някой лев че умират от глад

Не си бил в Гърция май

Стефо и Симо май по един хотел стискат, все още.... на нашето лайноморие...

Те тези и отзад ще са съгласни да им бръкнак гърчолята. Никакво себеуважение.Че и така учат сецата си-на унижение!

Учат децата си на истинска почивка,без мутренски изпълнения,без да ги хваща летния вирус,с чудесна храна и отлично обслужване,на нашита море е мазохизъм...

Дъното сме! Седмица ще чакам на опашка! Всичко е унищожено тук!!! Долни, жалки, ненаяли се отрепки!!!

Булгар,булгар и цоп...в Средиземно море

То добре че е Гърция, че съвсем щяхме да закъсаме с ваксинациите.

Само като видиш кои са на опашката, с какви коли са, ти става ясно какви селяни с домяти и краставици и тенекия сирене са тръгнали да осерат трите ръкава на византийците.Паисий би възкликнал -Оо свещена простота. Комплексари!

По себе си ли съдиш?

Купил кола с кредит или като продал 2 ниви на дядо си и мисли, че се е замогнал горкия. Познавам милионери, които си карат старите коли и не им пука. Тези де реват за колите са вчерашни пикльовци и парвенюта, за които социалният ти статут се определя от това каква кола караш.

е баш виновния !

12 години какво направи, че да се промени нещо? Изрина бетонните чудовища? Спря презастрояването? Направиха план за устойчиво развитие? Стимулираха българите да ходят по черноморието?

Сега Рашков ще ги оправи, споко.

Бетонните чудовища в голямата си част са руски и се гледат от бившия финансов министър Велчев. Та в американски колконий руските инвестийций и собственици не се закачат :) защото пак ще уволнят или назначат някой министърпредседател!:):)

Съсель и ще видиш панорамния изглед на презастрояването .

Българина захлеби през последните години и сега прави километрични опашки към Гърция. Почивайте си спокойно защото съвсем скоро комунистите пак ще ви напомнят какво е глад. Неблагодарници! Пак се овличате по руските алкохолици...

Ходя в Гърция, както и всичките ми познати от над 20 години. Тогава още дори не бяхме чували за идиота вожд.

Много добре правите, като ходите. Защо обаче се връщате?

...цена НЯМА. На хората им е все едно дали ще седят два дена и щи висят на границата. По-добре от пътуването с "бърз" влак до Бургас само за 8 часа или по "магистала" Тракия само за 5 часа каране по лунният пейзаж - мъкаааааааааа.

Не ми се ще да си представям на какъв кенеф се е превърнала близката околност.

защо тези хора не идат и не искат да са щастливи по нашите прекрасно застроени плажове и море......

Когато стоиш 1 час в задръстване по нашите магистрали е проблем. Когато стоиш 4-5 часа в задръстане на границата - Почивка :D

Отиваме в Гърция и Турция, защото сме бедни.богатите отиват на слънчака,на златни и албена! 15лв. на ден паркинг,25лв. такса чадър и два шезлонга. И ако се налага да закуси,обядваш и вечеряш,200лв. Няма да стигат. Храната отвратителна,а морето още по зле.

Защо служ.правителство не вземе мерки да разговаря с гръцките си колеги или ги интересува само ,,изчегъртването,,КОМУНДЕЛСКИ УРО.И НЯМА ДА ВИ ПОСЕЩАВАМЕ ,,ЛАЙНЕНОТО МОРЕ И БЕТОНА И СКЪПИТЕ ШЕЗЛОНГИ,,И ДВА ДНИ ДА ЧАКАМЕ И УНИЖЕНИЕТО НА ГРАНИЦАТА,СИ ЗАСЛУЖАВА,,ЧИСТА ВОДА,С УСМИВКА ТЕ ПОСРЕЩАТ,,дори и вътрешно да ни псуват,,Така ли ще ни спрете ,с мълчание от ваша страна или некадърност.

И поне още 200-250 лева за нощувка в що годе приличен хотел. И се събира на ден едно поне 500 лева. Аз за 1500 лева, бях 2 седмици на ол инклузив по Коледа на Карибите, с директен полет от Франкфурт..и нито стотинка повече. Скариди, печени прасенца, чили кон карне, пресни риби, плодове, фрешове, сладкиши... Сами си приценете кое си заслужава и имате ли излишни пари за мутри и малоумните им силиконки.

Корнеяли Нинова 26 мар 2021 "След 11 години управление на ГЕРБ сме най-бедните" Румен Радев 09 октомври 2018 "Стотици хиляди българи живеят в бедност" Мая Манолова 15 април 2021 "При ГЕРБ България стана най-бедна" Мика Зайкова „Има такъв народ“ 22 Апр. 2021 "България е най-бедната държава в ЕС, с най-ниска минимална заплата" Мая Манолова. 15 ноември 2019 "България е най-бедната страна в ЕС и с най-ниски пенсии и заплати, и с всяка година се отдалечаваме, а не догонваме средноевропейското ниво" Христо Иванов 30 януари 2021 "докато едни стават богати, други се натискат надолу, за да станат бедни и им се крадат не само доходи, краде им се бъдещето"

Не можеш да съдиш за положението на една нация само от статията. Освен това в Гърция като цяло може да ти излезе по евтино от колкото в БГ. Зависи откъде резервираш и в какъв хотел си.

Нали уж българинът бил беден? КПП-тата са задръстени, супермаркетите - също!

богатите летят със самолет и на място вземат кола под наем ве тъпанарче. боналите не висят кат просяци по границите с 25 голишните таралясници с пълни багажници домати крастааици лютеничка там рикица и не спят като клошари по плажовете ве. ббаахаха

Селско тъпанарче, бедният едва намира 1 лев за хляб, не пърпори с таралясник, не пълни суперите и не ходи в чужбина. Сега нещо вдяна ли недоразвитото ти мозъче?

ти не оздрвя ли?

Това са гладните бунтове , които предвиждаше Румбата Фърчилков!

някой да не си прави съчинения по стари картинки на камерите на Кулата и на ОМВ 2 километра преди границата опашки от коли не се виждат "https://weather-webcam.eu/kameri-ot-gkpp-kulata-promahon-sledete-trafika-na-grackata-granica/"

Сега ще видя да изпратя Рашков, да разпита гръцките митничари. Ще има уволнени шефове и там.

И аз обичам гръцките плажове и море, но това си е чиста проба мазохизъм.

- Здравей, колега! Как прекара уикенда? - Ами чудесно. Успях да разпусна. Като цяло, стоях със семейството на един път. Много впечатляващо - поля, слънце, мухи, опикани храсти, децата се обезводниха, жената вдиган кръвно, знаеш как е. За малко закачих Гърция и после обратно.

От 2007 има 13 години и българите все още не могат да пътуват като европейци до съседна Гърция без да ги проверяват като престъпници и да висят като сополи с часове! Коств и Сюлейман пасито дгд

Голяма работа, на нашето черноморие опашки няма.

Защо ни занимавате с такива "новини"? 99,9% от хората не ги интересува, кой бил някъде, че ечакал, пък не му харесвало и недволени били! Но нашите медии - пускат глупости за да не публикуват реални и важни новини и така 12 години и стотици милиарди откраднати - ЕТО ТАКА СТАВА... Вместо журналистика - мисирлистика!

Нашето море ме е демоде!

Това новина ли е? Явно на хората не им пречи да стоят в задръстване щом са тръгнали. Нужно ли е да го отразявате вече години?

Дебели тетки търсят дебели и къси гръцки.